ptgt pisze:blajar pisze:Znajomy mówi, że Pawła ciężko poznać, tak wychudł. Chodzące mięśnie na kościach. Bardzo ostro poszedł w przygotowania do sezonu, również sprzętowe bo bardzo poważnie podszedł do EL. Dokładnie to, co piszesz. Nie ważne czy dwa czy pięć. Ważne, że teoretycznie jedne z najlepszych na rynku :) Jak je pod siebie i do toru spasuje, inna kwestia. Oby co najmniej tak, jak pod koniec zeszłego sezonu to wierzę, że będziemy oczy ze zdumienia przecierać :)
Tym bardziej wątpię w powrót GZ do składu. Skoro w minionym sezonie, gdzie miał się odbudować, wykręcił 1,576, to ciężko mi znaleźć argumenty za, że po takim dzwonie zrobi lepszy wynik. Spasowany z naszym torem Łełek może być kluczową postacią.
Przyszedł mi do głowy pewien wariant, choć mało prawdopodobny, aby w związku z remontem toru ubiegać się o odjechanie pierwszych kolejek na wyjeździe (tak jak to zrobił Skrzydlewski).
Traktuję to jako żart z Twojej strony. Przebudowa odwodnienia a budowa nowego stadionu no tak to to samo. Mam nadzieję że nie dopier..ą nam kary. Ludzie zaczyna to wszystko śmierdzieć totalną amatorką. Cuda muszą się zdarzyć na każdym poziomie klubu a i to nie gwarantuje nam utrzymania. Zamknijmy stadion na 4 miesięcy i Łaguty, Zengoty wrócą i poprowadzą nas do PO!