Występy lubelskich juniorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Szymek

#201 Postautor: Szymek » 16 lipca 2004, o 00:55

Carter#15 pisze:
sting126 pisze:No i na koniec slowko o moim ulubiencu - Krzysztofie Bebnie z KSZ-u - koles powinien dac sobie spokoj bo stwarza spore zagrozenie... w jednym z biegow nie zmiescil sie w luku :!: wjechal na trawe, zjechal z powrotem na tor i wywalil sie - wygladalo to strasznie smiesznie, na szczescie nic mu sie nie stalo... Ciekawe czy w lubelskiej rundzie MDMP znow bedzie swieca :?: :lol:

To ten co prawie przejechał naszego kierownika statu? :wink:
Ej kto mu dał licencje? :wink:

Akurat to nie był on :lol: Ale tez był z Krosna - Jakub Trygar. Ale wtedy na tych zawodach był ubaw :P. W Krośnie zamiast uczyć jeździć, to chyba uczą jak wyeliminować przeciwnika ;]

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#203 Postautor: Radzio » 16 lipca 2004, o 09:03

Myślę, że Dawid już ustabilizwoał swoją formę (która wzrosła) i teraz będzie przywoził po 5-7 pkt mam taką nadzieję:)

woocash
Szkółkowicz

#205 Postautor: woocash » 27 lipca 2004, o 19:02

za Syfy.pl:
Półfinał SK w Opolu

1. Michał Szczepaniak (3,3,3,1,3) 13
2. Janusz Kołodziej (1,3,3,3,3) 13
3. Piotr Åšwiderski (3,3,2,3,2) 13
4. Łukasz Romanek (3,3,3,2,1) 12
5. Karol ZÄ…bik (2,2,3,3,1) 11
6. Michał Rajkowski (2,2,2,2,2) 10
7. Daniel Jeleniewski (2,2,2,0,3) 9
Do finału awansowała czołowa siódemka + Zbigniew Suchecki, ponieważ gospodarz finału (Zielona Góra) musi mieć w zawodach swojego jeźdźca.

Ronnie Jamroży (1,0,1,3,3) 8
Marcin Sekula (3,1,1,1,2) 8

10. Grzegorz Czechowski (2,1,0,1,2) 6
11. Zbigniew Suchecki (0,2,1,2,d) 5
12. Marek Szczyrba (1,0,1,2,1) 5
13. Damian Grabski (0,d,2,0,1) 3
14. Mateusz Szczepaniak (w,1,0,1,d) 2
15. Oskar Wolsztyński (1,0,0,0,0) 1
16. Sebastian Brucheiser (0,1,0,0,0) 1

Sober
Senior

#206 Postautor: Sober » 27 lipca 2004, o 19:05

Bardzo ładnie w Półfinale Srebrnego Kasku zaperzentował się Daniel Jeleniewski. W swoich pięciu startach zdobył 9 pkt, zajął siódme miejsce i przeszedł do dalszej fazy zawodów. Przegrał tylko z utytułowanymi rywalami jak Michał Szczepaniak, Janusz Kołodziej,Piotr Świderski,Karol Ząbik i Michał Rajkowski. Jeleń wraca do formy sprzed poprzedniego sezonu i mam nadzieje, że w każdym spotkaniu będzie wykręcał wyniki podobne do tego :wink:

Krychs
Senior

#207 Postautor: Krychs » 27 lipca 2004, o 19:14

Manback pisze:Jeleń wraca do formy sprzed poprzedniego sezonu i mam nadzieje, że w każdym spotkaniu będzie wykręcał wyniki podobne do tego :wink:

Też chciałbym by tak było...

Aczkolwiek uważam, że jedna jaskółka wiosny nie czyni i niekoniecznie oznacza, że Daniel powraca do formy :)

Choć oczywiście awans do finału cieszy i żeby tak jeszcze w lidze tak po 9 punktów.

Michael

#208 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 20:32

Pamietajcie ze Jelen jezdzil zajebiscie wlasnie w turniejach mlodziezowych w tym roku.Ale w Rzeszowie (na meczu) pojechal ladnie takze trzeba byc dobrej mysli.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#209 Postautor: dilucio » 27 lipca 2004, o 20:42

czyzby jelen znowu zlapal forme pod koniec sezonu oby..... :D

Carlito

#210 Postautor: Carlito » 27 lipca 2004, o 20:57

szkoda tylko że zawsze na koniec sezonu cos tam jeździ(po prostu chyba w zimie nic ze sobą nie robi)...no ale dobre chociaż to...aczkolwiek za rok to on senior bedzie...a jako senior to go w naszym składzie nie za bardzo widze.

Michael

#211 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 21:03

z dotychczasowa jazda to ja go nie widze jako zuzlowca wogole.Jesli sie wezmie porzadnie za siebie i w zimie nic nie zrobi z kondycha to marnie to widze.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#212 Postautor: Apocalips » 5 sierpnia 2004, o 13:52

za http://www.przegladzuzlowy.pl
Na czternastego sierpnia, na godzinę 16:00 zaplanował swoje pożegnanie z kibicami Adam Jaziewicz. Do okolicznościowego turnieju pozostało jeszcze trochę czasu, jednak my już dziś postanowiliśmy dowiedzieć się kilku szczegółów dotyczących tej imprezy. Spoglądając na wstępną listę startową, z której, co warto podkreślić, większość zawodników potwierdziła już swój przyjazd widać nazwiska kilku juniorów ze ścisłej krajowej czołówki. -Zaprosiłem czołowych polskich juniorów - finalistów IMPJ, finalistów IMŚJ czy medalistów mistrzostw polski. Zaproszenie otrzymał również Marcin Rempała, jednak odmówił gdyż w tym samym dniu startuje w Vojens, gdzie będzie walczył o przepustkę do Grand Prix - powiedział nam Adam Jaziewicz.

Organizacja takiego przedsięwzięcia wiąże się ze sporym wydatkiem, jednak w tym szczególnym dla zawodnika momencie nie pozostał on sam. -W organizacji pomaga mi Klub Motorowy z kierownikiem na czele. Mam nadzieję, że uda znaleźć się sponsorów, aby pokryć koszty zawodów - tłumaczy "Adamos".

My ze swej strony już dziś zapraszamy wszystkich kibiców na 14-go sierpnia. Warto wybrać się w tym dniu na Stadion Miejski przynajmniej z dwóch powodów: po pierwsze, aby być świadkiem ciekawie zapowiadającej się imprezy młodzieżowej, a po drugie, aby podziękować sympatycznemu "Adamosowi" za jego zaangażowanie w walkę na torze.

Wstępna lista startowa:
1. Marcin Liberski (Ostrów)
2. Mirosław Jabłoński (Gdańsk)
3. Robert Miśkowiak (Wrocław)
4. Łukasz Romanek (Rybnik)
5. Sebastian Brucheiser (Ostrów)
6. Marcin Sekula (Opole)
7. Janusz Kołodziej (Tarnów)
8. Adrian Gomólski (Gniezno)
9. Paweł Hlib (Gorzów)
10.Bartosz Kwiatkowski (Ostrów)
11.Dawid Stachyra (Lublin)
12.Karol Ząbik (Toruń)
13.Krystian Klecha (Bydgoszcz)
14.Krzysztof Buczkowski (GrudziÄ…dz)
15.Piotr Świderski (Wrocław)
16.Marcin Nowaczyk (Rawicz)

Dobrze Dawidowi zrobi większa ilość startów :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#213 Postautor: Kubbas » 5 sierpnia 2004, o 13:58

Apocalips pisze:Dobrze Dawidowi zrobi większa ilość startów :)

Zobaczymy tylko czy pojedzie, miejmy nadzieje ze tak!
Jednak w tym sezonie nie ma co za bardzo chyba liczyc na Dawida.
2 powazne kontuzje napewno musza sie niestety odbic na jego jezdzie.

meesha
Trener
Kontakt:

#214 Postautor: meesha » 12 maja 2005, o 10:22

Najwyższy czas wyciągnąć ten temat z szafy i troszki go odkurzyć...
Dziś w Rzeszowie I Runda MDMP z udziałem naszych juniorów. Ich rywalami będą młodzieżowcy z Rzeszowa, Rybnika, Krosna, Tarnowa, Krakowa i Częstochowy. Ciekawe jak w nieco mnniej stresujących warunkach portadzą sobie nasi chłopcy, a szczególnie Kacper dla którego są to pierwsze w życiu zawody nieligowe :) i Kamil - dla niego z kolei to pierwszy start z koziołkiem na plastronie... początek zawodów o 17.

Tak całkiem BTW bo mi sie przypomniało - czy Kylmäkorpi i Łyko mają już plastrony ze swoimi nazwiskami tak jak pozostali czy też będą startować jako "Jensen" i "Bałabuch" :D 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#215 Postautor: jas » 12 maja 2005, o 10:43

z tego co mi wiadomo (a wiec nie musi to byc w 100% prawda) ze zgloszonych na dana runde MDMp 3 zawodnikow kazdy musi djechac minimalnie 3 biegi. tak wiec oprocz Kepy i Lyki wystapi dzis jeszcze 3ci "muszkieter"
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Clyde

#217 Postautor: Clyde » 12 maja 2005, o 14:49

meesha pisze: Ciekawe jak w nieco mnniej stresujących warunkach portadzą sobie nasi chłopcy, a szczególnie Kacper dla którego są to pierwsze w życiu zawody nieligowe :) i Kamil - dla niego z kolei to pierwszy start z koziołkiem na plastronie...

Mam nadzieję, że pierwszy występ z koziołkiem i odrazu udany. Ciekaw jestem jego postawy gdyż jeżeli dobrze pojedzie to możebędzie to zapowiedź udanego występu z Gorzowem.
Licze na jego udany wystep dzisiaj i że w niedziele wspomoże druzyne w zwycięstwie

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#218 Postautor: Cooper » 12 maja 2005, o 15:17

Jest gdzies relacja live z zawodow z Rzeszowa?
Bo na Sportowych Faktach chyba nie...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Michael

#219 Postautor: Michael » 12 maja 2005, o 15:24

Na takie zawody nigdy nie ma relacjii live z zawodow. :twisted:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#220 Postautor: istred » 12 maja 2005, o 16:54

Nie będzie nigdzie relacji, bo zawody odwołane.

wojteko
Senior

#221 Postautor: wojteko » 12 maja 2005, o 18:09

istred pisze:Nie będzie nigdzie relacji, bo zawody odwołane.

No wlasnie Pawle i Rafale................znowu marne jozki polecialy w ciula :cry: wrocilem wlasnie z Mojzeszowa i gowno prawda ze tor nienadawal sie do jazdy :!: to kolejny szfindel przeslawnego komornika Stachyry i jego swity :cry: :wink: nie wiem ile jeszcze razy bedziemy tulac sie po polsce nadaremnie w celu dopingowania naszym Lubelskim ulubiencom :?: :?: pzdr wojteko

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#222 Postautor: kezman » 12 maja 2005, o 18:39

wojteko pisze:
istred pisze:Nie będzie nigdzie relacji, bo zawody odwołane.

No wlasnie Pawle i Rafale................znowu marne jozki polecialy w ciula :cry: wrocilem wlasnie z Mojzeszowa i gowno prawda ze tor nienadawal sie do jazdy :!: to kolejny szfindel przeslawnego komornika Stachyry i jego swity :cry: :wink: nie wiem ile jeszcze razy bedziemy tulac sie po polsce nadaremnie w celu dopingowania naszym Lubelskim ulubiencom :?: :?: pzdr wojteko

Zapytaj zawodników z Lublina czy mają takie samo zdanie. Wszyscy zgodnie stwierdzili, że nie ma sensu, została dosypana glinka i nie zdążyło się to wszystko związać, każdy z zawodników mówił, że na drugił łuku jest tragedia.

P.S Patrząc na tor z trybun też nie mogłem zrozumieć decyzji o odwołaniu :)

wojteko
Senior

#223 Postautor: wojteko » 12 maja 2005, o 19:44

kezman pisze:Zapytaj zawodników z Lublina czy mają takie samo zdanie.

A od kad to zawodnicy wysypuja glinke czy inne gowno na tor zuzlowy :?: Ja myslalem ze o tym decyduje szalony w swoich zapedach kminiarz Old Stachyra w zmowie z autochtonowym Toromistrzem :?: :idea:

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#224 Postautor: Soluk » 12 maja 2005, o 19:45

Moze to i lepiej ze te zawody zostaly odwolane? Nie wiem w jakim stanie byl tor w rzeszowie ale jesli byl ciezki to dobrze sie stalo. Nie zapominajmy ze Kacper dopiero zaczyna jezdzic na zuzlu i jazda na takim torze napewno nie byla by dla niego przyjemnoscia a nie daj Boze jeszcze mogl by nabawic sie kontuzji. Kamila byly by to pierwsze zawody w tym sezonie i tez lekko by nie mial :wink: ale z drugiej strony nie wiemy czego mozna sie po nim spodziewac bo treningi to jednak nie zawody...

Powrót_Króla

#225 Postautor: Powrót_Króla » 12 maja 2005, o 22:39

wojteko pisze:
kezman pisze:Zapytaj zawodników z Lublina czy mają takie samo zdanie.

A od kad to zawodnicy wysypuja glinke czy inne gowno na tor zuzlowy :?: Ja myslalem ze o tym decyduje szalony w swoich zapedach kminiarz Old Stachyra w zmowie z autochtonowym Toromistrzem :?: :idea:

przypomnij sobie mecz z Tarnowem 2 lata temu i jak to Tz poleciał w ciula :? :? :? :? Boże cóz patrzenie na swiat przez czubek własnego nosa...
Kolejny raz pasuje stwierdzenia "Punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia"