Grzegorz Zengota
Re: Grzegorz Zengota
No wyczytać z tego filmiku, że złamanie jest skomplikowane to trzeba jakimś Jackowskim byc ...
Na filmiku nie tylko gips widać ale nie jestem lekarzem więc nie mogę osądzać ale jeszcze jakieś inne narzędzia widać nie wiem jak to się nazywa
Edit: Źle odebraliście akurat moje słowa mam nadzieje że nie jest to nic poważnego choć nie napawa mnie to optymizmem
Edit: Źle odebraliście akurat moje słowa mam nadzieje że nie jest to nic poważnego choć nie napawa mnie to optymizmem
Ostatnio zmieniony 3 marca 2019, o 17:39 przez Grucha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
TreleMorele
- Senior
zawieść Gościa do Serwinki to na 1kolejke będzie :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
"chodź"? "zawieść"?
No ludzie...
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/pge-ekstraliga/zuzel-noga-grzegorza-zengoty-w-fatalnym-stanie-koledzy-sa-przerazeni-tym-urazem/bqfmv4y?fbclid=IwAR0EGKDCRPi-_Vr-4qiB2ZV88Noi1fc1l50OAh7W1HLARqKCrgOla3wgm-M
Ciężko być optymistą... Trzymaj się Grzesiu zdrowiej nam!
Ciężko być optymistą... Trzymaj się Grzesiu zdrowiej nam!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Kiepsko to wygląda niestety. Zengi wykazał się wielką niefrasobliwością i tym samym osłabił drużynę. A nominalnie jest tak po prawdzie jedynym seniorem nie do zastąpienia. W czerwcu czy w lipcu - kiedy to prawdopodobnie będzie zdolny do jazdy - możemy mieć już pozamiatane z utrzymaniem.
Jeśli z nogą jest aż tak źle to obawiam się, że Zengiego w naszych barwach w tym sezonie nie zobaczymy. Nawet jeśli wykuruje się za te 3 miesiące to uraz zawsze odciśnie swój ślad na psychice, do tego opuści najważniejszą część okresu przygotowawczego i nie sądzę, że po takim dzwonie wygryzie ze składu choćby Łełka.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Jak sie bawisz w Blazusiaka a nim nie jestes to dla kazdego moze sie tak skonczyc. Dla mnie to glupota i co roku ktos traci kilka miesiecy przez cross.
Tak w ogole- nie dosc ze przeplacony, to jeszcze pewno z pol roku nie bedzie jezdzic
Licze w szczegolnosci na Miesiaca i Lamberta. Choc smialo mozna juz stwierdzic, ze 07 kwietnia w takim skladzie wygrana z GKM to bylby cud.
Tak w ogole- nie dosc ze przeplacony, to jeszcze pewno z pol roku nie bedzie jezdzic
Licze w szczegolnosci na Miesiaca i Lamberta. Choc smialo mozna juz stwierdzic, ze 07 kwietnia w takim skladzie wygrana z GKM to bylby cud.
No właśnie. Największe pretensje o głupotę można mieć do samego zawodnika. Wprawdzie nikt nikogo za rękę nie złapał ale przewijające się tu i ówdzie opinie sugerują, że Zengi podobnie jak inni jego koledzy chciał sobie po prostu poskakać. Jeżeli tak było - jest to zachowanie skrajnie nieodpowiedzialne, amatorskie i w żaden sposób nie da się tego obronić. Z pewnością nie tezą, że jest to element treningu żużlowego.
Odrazu cud nadal szanse na wygranie z Gkm sa 50 na 50 :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gelo pisze:No właśnie. Największe pretensje o głupotę można mieć do samego zawodnika. Wprawdzie nikt nikogo za rękę nie złapał ale przewijające się tu i ówdzie opinie sugerują, że Zengi podobnie jak inni jego koledzy chciał sobie po prostu poskakać. Jeżeli tak było - jest to zachowanie skrajnie nieodpowiedzialne, amatorskie i w żaden sposób nie da się tego obronić. Z pewnością nie tezą, że jest to element treningu żużlowego.
Trafna diagnoza. Dodam tylko że w tym samym czasie można było pośmigać znacznie bliżej na torach żużlowych ale cóż "mądry Zengota po..." Transfer jak narazie wyrzucenie kasy w błoto, mam nadzieję że skalkulowany.
Tomek Nowaczyk na wstępie dzisiejszego STAND-UPu w Graffiti wspomniał, że jednemu z naszych żużlowców znudziło się jeżdżenie w kółko po piachu, więc postanowił pojeździć na crossie i złamał nogę. Temat znany w Polsce.
od 1988 tylko SPEEDWAY
A jak to wygląda od strony technicznej i kontraktowej?
Jeżeli podpisał kontrakt, wziął pieniądze na przygotowanie do sezonu,
A wypadek wydarzył się, można śmiało powiedzieć, na wakacjach w konsekwencji prawdopodobnie nie wystąpi w żadnym meczu.
Czy w tym przypadku musi zwrócić kasę i czy klub może żądać odszkodowania?
A wypadek wydarzył się, można śmiało powiedzieć, na wakacjach w konsekwencji prawdopodobnie nie wystąpi w żadnym meczu.
piotr81 pisze:A jak to wygląda od strony technicznej i kontraktowej?
Ludzie czy wy w żużlu to od dzisiaj czy od nigdy? Kur...a normalnie ręce opadają! Grudziądz na kilka dni przed meczem dostał dzwona od master Toma! Ludzie pobudka żyjemy dalej i walczymy !Cuda to nie tylko domena Czewy!
-
CKM1946
- Zawodowiec
Jakie wakacje ? Pojechał na obóz z Unią Leszno przygotować się do sezonu a pech chciał że noga złamana. W takie teorie że go nie zobaczycie na torze w tym sezonie to polecam odłożyć na półkę. Nawet po późniejszym wejściu w sezon to on Miesiąca a tym bardziej Lamparta wciągnie nosem.
CKMie. Skąd wiesz? W szklanej kuli to zobaczyłeś, czy Maciej Wróżbita z ciebie?
A jak nasi (Paweł i Dawid) będą zamiatać takich Miedzińskich i Przedpełskich to co wtedy?
A jak nasi (Paweł i Dawid) będą zamiatać takich Miedzińskich i Przedpełskich to co wtedy?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Grzechu to stary wyga na Ekstraligowym podwórku. On jedzie w ciemno i zna ustawienia na tor, tamci bedą błądzić po betonowych torach, zupełnie innych niż Lublin preferuje. Można wierzyć w swoich dobrodziejów ale Miesiąc i Lampart wyżej dupy nie podskoczą.
W Przedpełskiego to ja akurat sam nie wierze ale jeśli któryś z tej dwójki zbliży się do średniej z całego sezonu Miedzińskiego to przyjde i wszystko odszczekam ;)
W Przedpełskiego to ja akurat sam nie wierze ale jeśli któryś z tej dwójki zbliży się do średniej z całego sezonu Miedzińskiego to przyjde i wszystko odszczekam ;)
Będzie cud to podskoczą a nawet przeskoczą 
Jesli jeden z dwojki Miesiac-Lampart pojedzie na poziomie takiego Miedzinskiego czy Jamroga z ostatniego sezonu to sie utrzymamy. A Zengota podejrzewam ze dopiero w lipcu bedzie dostepny. Skrajnie nieodpowiedzialne jego zachowanie moco komplikuje nam sezon.
- tezetomaniak
- Trener
Są ludzie, którzy uważają samo wsiadanie na motocykl za skrajnie nieodpowiedzialne.
Zluzujcie poślady.
Zluzujcie poślady.
Mówią że tylko winda jest bezpieczniejsza.
Tak rozgruchotac sobie noge na crossie mozna tylko podczas skokow. Tyle ma to wspolnego z zuzlem co skoki do wody ze skokami ze spadochronem.
jerry78 pisze:CKMie. Skąd wiesz? W szklanej kuli to zobaczyłeś, czy Maciej Wróżbita z ciebie?
Ta szczególnie Lampart na naszym torze... nawet nie pozamiatał ogórków 1 ligi i z ledwoscia wykrecil ~1.75 strach sie bać. Przecież nikt by go w elidze nie wziął gdyby nie pakiet z Wiktorem
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeżeli spadniemy co nie daj Boże to Zengi w ramach rekompensaty powinien zostać z nami na 2020r. Czy to będzie 1 liga czy extraliga.
Jak Łaguta w Rybniku.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.