Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Milik ma kanciasta sylwetke jak Holta. Jakos mnie ten zawodnik nie przekonuje.
Ja jestem przeciwnikiem wciskania Milika na siłe do składu. Już w poprzednim sezonie były spięcia jak był jeden zawodnik za dużo, a teraz mamy jednego więcej plus Lambert pod 8. Tym bardziej, że mam w pamięci akcje jakie Michelsen potrafił robić kiedy był odsuwany od składu. No i też poziom sportowy Milika nie przekonuje mnie do podjecia ryzyka konfliktow w druzynie bo nie uważam żeby gwarantował więcej niż Jonsson/Michelsen. Wskazówką może być też ten wywiad z Kubą gdzie powiedział, że nikt nie dojdzie bo byłoby to nie fair wobec zakontraktowanych juz zawodnikow.
Akurat argument, że byłoby to nie fair wobec pozostałych kompletnie mnie nie przekonuje.
Zawsze mogą obronić się wynikami sportowymi i wyrzucić "nowego" ze składu na torze ;)
Zawsze mogą obronić się wynikami sportowymi i wyrzucić "nowego" ze składu na torze ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
To argument Kuby nie mój :D ale pokazuje co on sam mysli o kolejnych kontraktach
Ja również jestem bardzo sceptyczny jeśli chodzi o Milika. Nie jestem jego fanem. Moim zdaniem nie jest lepszy niż Michelsen czy Jonssona.
Siłą naszej drużyny w ubiegłym roku było to, że mieliśmy względnie stabilny skład. Podobnie jest teraz. Dodatkowy średniak do składu nie jest nam potrzebny.
Siłą naszej drużyny w ubiegłym roku było to, że mieliśmy względnie stabilny skład. Podobnie jest teraz. Dodatkowy średniak do składu nie jest nam potrzebny.
W obecnej sytuacji kadrowej Milik moze tylko zaszkodzic. Nie jest nam potrzebny.
GIGI pisze:Grucha pisze:Ja myślę że jakieś zasilenie juniorami będzie u nas myśleć Curzytkowie z Rzeszowa :)
Przyznam szczerze ze przeczytalem 5 razy I w dalszym ciagu nie mam pojecia co poeta mial na mysli.
Widzę że bardzo zainteresował Ciebie mój post nie wiem co w tym nie zrozumiałego. Mam przeczucie że będziemy mieli dodatkowo dwóch juniorów w składzie i rozumieć przez te słowa bracia Curzytkowie z Rzeszowa.
Hans pisze:W obecnej sytuacji kadrowej Milik moze tylko zaszkodzic. Nie jest nam potrzebny.
najbardziej to może nam zaszkodzić porażka na inauguracje z Grudziądzem. A fakt, że ktoś z duetu Miesiąc - Dawid będzie musiał (nie zakładam stanu -6 i taktycznych) pojechać 4 razy - nie jest w moim odczuciu optymalną sytuacją kadrową
Najbardziej prawdopodobne jest, że przegramy ten mecz przez brak atutu własnego toru, a na to się zapowiada.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
TreleMorele
- Senior
Nie myśl tyle :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
papi pisze:Hans pisze:W obecnej sytuacji kadrowej Milik moze tylko zaszkodzic. Nie jest nam potrzebny.
najbardziej to może nam zaszkodzić porażka na inauguracje z Grudziądzem. A fakt, że ktoś z duetu Miesiąc - Dawid będzie musiał (nie zakładam stanu -6 i taktycznych) pojechać 4 razy - nie jest w moim odczuciu optymalną sytuacją kadrową
W teorii jeszcze mogą za niego Wiktory pojechać
mogą też pojechać Curzytki... ale rolą juniora debiutującego w Ekstralidze raczej nie jest zmienianie starszego brata ;)
Trochę narzekacie.
Wiem, że skład sklejony działa bardzo dobrze
ALE tylko w przypadku braku kontuzji.
A co jesli AJ się połamie ?
Co jesli Grisza złapie kontuzję ?
Rezerwa jakaś być Musi !
A jeden zawodnik na niej to zdecydowanie za mało...
Wiem, że skład sklejony działa bardzo dobrze
ALE tylko w przypadku braku kontuzji.
A co jesli AJ się połamie ?
Co jesli Grisza złapie kontuzję ?
Rezerwa jakaś być Musi !
A jeden zawodnik na niej to zdecydowanie za mało...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
CKM1946
- Zawodowiec
Branie Milika to już były szczyt głupoty. Jak już zarząd zaufał Jonssonowi i Michelsenowi to ja nie widze sensu wrzucać jeszcze do tego drewniaka Milika. Podobno jest dobra atmosfera w drużynie i na tym powinniście bazować. Milik was nie zbawi bo on od 2 lat pikuje z formą ostro w dół ;)
Bezsensowne dywagacje. Nie wiem czy da się bardziej dosadnie powiedzieć niż zrobił to Kępa w Tygodniku Żużlowym - kadra jest zamknięta i nie będzie żadnych Hancocków, Milików czy innych. No chyba że, kontuzje nas do tego zmuszą.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Bezsensowne dywagacje. Nie wiem czy da się bardziej dosadnie powiedzieć niż zrobił to Kępa w Tygodniku Żużlowym - kadra jest zamknięta i nie będzie żadnych Hancocków, Milików czy innych. No chyba że, kontuzje nas do tego zmuszą.
Błąd. Kępa faktycznie tak się wypowiedział, ale jeszcze zanim ogłosił Griszę. I to sporo wcześniej. Tylko krowa nie zmienia zdania :)
Błąd. Kępa faktycznie tak się wypowiedział, ale jeszcze zanim ogłosił Griszę. I to sporo wcześniej. Tylko krowa nie zmienia zdania :)[/quote]
Chyba się mylisz, nie moge znaleźć tego wywiadu, ale JK po transferze Łaguty powiedział, że więcej zawodników nie będzie, bo by było nie fair w stosunku do obecnych.
Chyba się mylisz, nie moge znaleźć tego wywiadu, ale JK po transferze Łaguty powiedział, że więcej zawodników nie będzie, bo by było nie fair w stosunku do obecnych.
W Tygodnik Żużlowym na ten temat się wypowiadał ktoś nawet przytaczał tutaj ten fragment
Kaman pisze:Flagg pisze:Bezsensowne dywagacje. Nie wiem czy da się bardziej dosadnie powiedzieć niż zrobił to Kępa w Tygodniku Żużlowym - kadra jest zamknięta i nie będzie żadnych Hancocków, Milików czy innych. No chyba że, kontuzje nas do tego zmuszą.
Błąd. Kępa faktycznie tak się wypowiedział, ale jeszcze zanim ogłosił Griszę. I to sporo wcześniej. Tylko krowa nie zmienia zdania :)
Nie. Wywiad został przeprowadzony już po ogłoszeniu Griszy. Zresztą wątek Łaguty jest szeroko poruszany w tej rozmowie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nigdy nie było tematu Milika, Hancocka czy Woffindena. Dajmy temu pokój. Waszek fajny chłopak ale mamy już zawodników tego pokroju na pęczki.
Flagg pisze:Kaman pisze:Flagg pisze:Bezsensowne dywagacje. Nie wiem czy da się bardziej dosadnie powiedzieć niż zrobił to Kępa w Tygodniku Żużlowym - kadra jest zamknięta i nie będzie żadnych Hancocków, Milików czy innych. No chyba że, kontuzje nas do tego zmuszą.
Nie. Wywiad został przeprowadzony już po ogłoszeniu Griszy. Zresztą wątek Łaguty jest szeroko poruszany w tej rozmowie.
Byłem pewny, że wcześniej. Zwracam honor w takim razie :)
Miłosz Lippki(ML): No właśnie, mówi się, że Łaguta miał dostać 800 tys. złotych za przygotowanie do sezonu i 8 tysięcy złotych za jeden punkt.
Jakup Kępa(JK): To są kwoty bardzo przesadzone, ja osobiście nie będę wypowiadał się w kwestiach finansowych, które zabezpieczone są klauzurą poufności.
ML: Czy to ostatni zawodnik, który przyszedł do Lublina przed nowym sezonem?
JK: Ostatni. Nie ma takiej opcji, żeby ściągnąć jeszcze kogoś, bo wtedy bylibyśmy nie fair wobec tych, których zakontraktowaliśmy wcześniej.
ML: Czyli na 100 procent Hancock nie przyjedzie do Lublina?
JK: Jak już mówiłem w poprzednim pytaniu nie ma takiej opcji.
Cytat z Tygodnika Żużlowego.
Jakup Kępa(JK): To są kwoty bardzo przesadzone, ja osobiście nie będę wypowiadał się w kwestiach finansowych, które zabezpieczone są klauzurą poufności.
ML: Czy to ostatni zawodnik, który przyszedł do Lublina przed nowym sezonem?
JK: Ostatni. Nie ma takiej opcji, żeby ściągnąć jeszcze kogoś, bo wtedy bylibyśmy nie fair wobec tych, których zakontraktowaliśmy wcześniej.
ML: Czyli na 100 procent Hancock nie przyjedzie do Lublina?
JK: Jak już mówiłem w poprzednim pytaniu nie ma takiej opcji.
Cytat z Tygodnika Żużlowego.
A co z prezentacją drużyny? Były plotki o lutym...
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Plotki głoszą, że będzie 19 marca
Gelo pisze:Nigdy nie było tematu Milika, Hancocka czy Woffindena. Dajmy temu pokój. Waszek fajny chłopak ale mamy już zawodników tego pokroju na pęczki.
Ja mam dowód że na lotnisku stali czekali na Taia , więc coś było na rzeczy