Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
No trzeba przyznać, że zarząd zrobił wszystko co tylko możliwe. Gratulacje! Zapowiada się świetny sezon. Jest szansa się utrzymać i zrobić psikusa innym.
Wielkie WOW!!! Pozdrawiam wszystkich forumowych płaczków 
Może jakiś deszczyk na pierwsze 5 kolejek? ;)
Może jakiś deszczyk na pierwsze 5 kolejek? ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
@Kargolo
Proponuję ulewy, opady śniegu i lekkie opady gradu. Ocieplenie klimatu mamy to wszystko możliwe
A kibice ROWu wkurzeni na Griszę jak i na nas życząc nam spadku
Proponuję ulewy, opady śniegu i lekkie opady gradu. Ocieplenie klimatu mamy to wszystko możliwe
A kibice ROWu wkurzeni na Griszę jak i na nas życząc nam spadku
- Dragon_Juventino
- Junior
Ciekawe czy w związku z tym, ktoś z naszych rywali pokusi się o Grega. Czy jednak finansowo wykracza poza budżet.
Swoją drogą to trzeba chuchać na Wiktorów, liczyłem, że kogoś zakontraktujemy jeszcze po decyzji Emila.
Swoją drogą to trzeba chuchać na Wiktorów, liczyłem, że kogoś zakontraktujemy jeszcze po decyzji Emila.

Właśnie czytam rybnickie komentarze i nie za bardzo wiem o co kaman. Chyba był czas przywyknąć, że słowo żużlowca jest warte tyle ile kasa za podpis i dopóki nie ma podpisu - nie ma sprawy. Po drugie pachnie mi to większym dealem. Inaczej Mrozek nie zabezpieczałby się Sundstroemem. Po trzecie Rybnik ma skład na awans i bez Griszy. A jeżeli to deal nie chciałbym trafić na Rybnik w barażu :)
Ale news! Bosko! Gratulacje Kuba! :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Zawsze chcialem zobaczyc Grisze w Motorze. Juz widze oczami wyobrazni jak skrobie tylnym kolem dmuchana bande. Fani jazdy po szerokiej moga byc zadowoleni.
Gelo pisze:Mamy To!!!!!! Grisza u nas
Pytanie tylko jaki Grisza?
Jeszcze tylko Grzesiek Hancock i spokojnie można startować do Goplany na sponsora tytularnego :) a tak przy okazji- wiadomo co z azotami w tym sezonie?
-
Zaratustra
- Kadrowicz
I to jest wiadomość. Super. Szkoda, że dopiero od maja. Wierzę, że wtedy nie będzie już dla nas pozamiatane ;)
dobry news! akurat na play offy powinien dojść do optymalnej formy
Super wiadomość. Co nie zmienia faktu, że mecz z Grudziądzem będzie miał olbrzymią stawkę, a Griszy wtedy zabraknie. Wszystko - tor, forma, sprzęt muszą być gotowe na 100%, nasze szanse mocno wzrosły, ale i tak nie można sobie pozwolić na falstart.
Ciekawie też teraz wyglądają słowa Kuby o Hancocku, w sytuacji, kiedy Łaguta zrobił zdaje się jeszcze większe świństwo klubowi z Rybnika. No chyba, że było to po cichu dogadane. Wiadomo, że Łaguta po pierwsze dostał olbrzymią pomoc, a po drugie jego wpadka bezpośrednio pozbawiła rybniczan ekstraligi więc miał moralny obowiązek odkupić winy, a być może (przyznaje, nie znam się na tym) ROW miał także prawne możliwości by pociągnąć Rosjanina do odpowiedzialności. Niedawne zakontraktowanie Sundstroema może świadczyć, że dzisiejsza informacja nie dla wszystkich jest niespodzianką :)
Ciekawie też teraz wyglądają słowa Kuby o Hancocku, w sytuacji, kiedy Łaguta zrobił zdaje się jeszcze większe świństwo klubowi z Rybnika. No chyba, że było to po cichu dogadane. Wiadomo, że Łaguta po pierwsze dostał olbrzymią pomoc, a po drugie jego wpadka bezpośrednio pozbawiła rybniczan ekstraligi więc miał moralny obowiązek odkupić winy, a być może (przyznaje, nie znam się na tym) ROW miał także prawne możliwości by pociągnąć Rosjanina do odpowiedzialności. Niedawne zakontraktowanie Sundstroema może świadczyć, że dzisiejsza informacja nie dla wszystkich jest niespodzianką :)
Myślę, że wszystko jest dogadane z Mrozkiem. Grubo posmarowana kasa + zakaz ewentualnej jazdy w barażu przeciwko Rekinom. Kontrakt Linusa raczej nie jest przypadkiem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- MikeMistrz
- Senior
Polecam w charakterze ciekawostki zobaczyć fanpejdż Griszy na FB. Kibice ROW-u dosyć dosadnie wyrażają swoją wdzięczność. Jeśli trio Kępa-Mrozek-Łaguta nie umówiło tego na spokojnie, to Łaguta poleciał w kulki bardziej niż Hancock z nami w zeszłym roku. Mam nadzieję, że w takim przypadku pozbędziemy się go zaraz po tym jak utrzymamy e-ligę. :)
Liczę na wyjątkowo deszczowy kwiecień 8-)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ravajas pisze:Fantys pisze:Od którego meczu może jechać? Od którego maja bo nie chce mi się szukać ?
na mecz z Apatorem wskoczy do składu. Ty rozumiesz co się będzie działo na trybunach?? :)
Ja juz mam dzisiaj wscik uja, a co będzie w maju. Widzę jak szeroką chodz Łełek i Grisza :)
MikeMistrz pisze:Polecam w charakterze ciekawostki zobaczyć fanpejdż Griszy na FB. Kibice ROW-u dosyć dosadnie wyrażają swoją wdzięczność. Jeśli trio Kępa-Mrozek-Łaguta nie umówiło tego na spokojnie, to Łaguta poleciał w kulki bardziej niż Hancock z nami w zeszłym roku. Mam nadzieję, że w takim przypadku pozbędziemy się go zaraz po tym jak utrzymamy e-ligę. :)
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/80367 ... FiWjcqFtv8
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Widzę że Kuba lubi popadać ze skrajności w skrajność ... najpierw (szczeniackie moim zdaniem) trzymanie się honoru w sprawie Grega, a teraz taki numer w drugą stronę ... nie rozumiem tak szybkiej zmiany podejścia o 180 stopni.
Swoją drogą trochę mi żal tych którzy tak bronili prezesa, pewnie trochę się teraz głupio czują.
Miał być honor, miała być dobra atmosfera w klubie a wyszło to co wyszło ....
Żeby nie było nie mam za złe Kubie tego ruchu, co więcej, aż się prosi jeśli wystarczy kasy pójść za ciosem i brać Grega. W sporcie zawodowym nie ma miejsca na honor, sentymenty i dobrą zabawę.
Tutaj potrzebny jest człowiek dla którego najważniejsze jest zrealizowanie założonego celu. Na tym polega zawodowstwo. Jeśli ktoś ma ochotę na trzymanie honoru itp. to znajdzie to w sporcie amatorskim gdzie można się w to bawić.
Kuba tak trzymaj ! dobry ruch ... teraz zdało by się zaśpiewać : Jeszcze jeden, Jeszcze jeden, Jeszcze jeden ....
a swoją drogą dodając Grega (mam nadzieje że się uda) do składu, może o złoto jeszcze nie, ale przy odrobinie szczęścia to o brąz moglibyśmy powalczyć.
1. Grisza
2. kewlar
3. Jonsson
4. Zengota
5. Greg
6. Lampart
7. Tofik
8. Lambert
rez. Michelsen
I Kuba zostaje królem transferów AD 2019 :)
Swoją drogą trochę mi żal tych którzy tak bronili prezesa, pewnie trochę się teraz głupio czują.
Miał być honor, miała być dobra atmosfera w klubie a wyszło to co wyszło ....
Żeby nie było nie mam za złe Kubie tego ruchu, co więcej, aż się prosi jeśli wystarczy kasy pójść za ciosem i brać Grega. W sporcie zawodowym nie ma miejsca na honor, sentymenty i dobrą zabawę.
Tutaj potrzebny jest człowiek dla którego najważniejsze jest zrealizowanie założonego celu. Na tym polega zawodowstwo. Jeśli ktoś ma ochotę na trzymanie honoru itp. to znajdzie to w sporcie amatorskim gdzie można się w to bawić.
Kuba tak trzymaj ! dobry ruch ... teraz zdało by się zaśpiewać : Jeszcze jeden, Jeszcze jeden, Jeszcze jeden ....
a swoją drogą dodając Grega (mam nadzieje że się uda) do składu, może o złoto jeszcze nie, ale przy odrobinie szczęścia to o brąz moglibyśmy powalczyć.
1. Grisza
2. kewlar
3. Jonsson
4. Zengota
5. Greg
6. Lampart
7. Tofik
8. Lambert
rez. Michelsen
I Kuba zostaje królem transferów AD 2019 :)
zamiast 500 + program Beryl +
Kargolo pisze:Myślę, że wszystko jest dogadane z Mrozkiem. Grubo posmarowana kasa + zakaz ewentualnej jazdy w barażu przeciwko Rekinom. Kontrakt Linusa raczej nie jest przypadkiem.
Według mnie mało prawdopodobne. Mrozek bronił zawodnika przez 2 lata żeby teraz wystawiać go na ataki opinii publicznej? Mógł zawsze przyjąć retorykę, że pozwolił mu odejść ligę wyżej w ramach rozwoju. Linusa zakontraktowali aby załatać dziure na 5 kolejek i zapewne był stosunkowo tani.
Z resztą to nie nasze problemy :)
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Teraz to sraczke mają w Toruniu i Grudziądzu ;)
Lecę po karnety bo zaraz będzie po ptokach
Lecę po karnety bo zaraz będzie po ptokach
never ride faster than your angel can fly
Perez pisze:MikeMistrz pisze:Polecam w charakterze ciekawostki zobaczyć fanpejdż Griszy na FB. Kibice ROW-u dosyć dosadnie wyrażają swoją wdzięczność. Jeśli trio Kępa-Mrozek-Łaguta nie umówiło tego na spokojnie, to Łaguta poleciał w kulki bardziej niż Hancock z nami w zeszłym roku. Mam nadzieję, że w takim przypadku pozbędziemy się go zaraz po tym jak utrzymamy e-ligę. :)
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/80367 ... FiWjcqFtv8
Mimo wszystko poczekajmy na wypowiedz samego Mrożka. Osobiście, mam nadzieję, ze to było ugadane ze specjalistą od quadów, wtedy smród będzie mniejszy, a atmosfera zdrowsza. Żeby nie było, nie mam Kubie w żadnym wypadku za złe podpisania Griszy, cieszę się, że będzie u nas i mam nadzieję, ze będzie wzmocnieniem, ale obiektywnym okiem, jeśli faktycznie wydymał ROW, to zrobił świństwo większe niż swego czasu Madsen czy Hancock w tamtym roku.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
O co to afera? Grisza był wolny to go Motor zakontraktował. Miał jeździć w Rybniku w ramach podziękowania? Bądźcie poważni, to jest zawodowy sport i duże pieniądze.
MikeMistrz pisze:Polecam w charakterze ciekawostki zobaczyć fanpejdż Griszy na FB. Kibice ROW-u dosyć dosadnie wyrażają swoją wdzięczność. Jeśli trio Kępa-Mrozek-Łaguta nie umówiło tego na spokojnie, to Łaguta poleciał w kulki bardziej niż Hancock z nami w zeszłym roku. Mam nadzieję, że w takim przypadku pozbędziemy się go zaraz po tym jak utrzymamy e-ligę. :)
O tym samym pomyślałem.
istred pisze:O co to afera? Grisza był wolny to go Motor zakontraktował. Miał jeździć w Rybniku w ramach podziękowania? Bądźcie poważni, to jest zawodowy sport i duże pieniądze.
Otóż to, pewnie tak sie nie stanie ale jakby jeszcze doszedł Pan z Ameryki to byśmy trochę pozamiatali i pośmiali się z tej e-lipy prawda Ge[L]o?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Zamiatamy przeokrutnie.
W trzy lata z drugiej ligi po złoty medal DMP. Tego jeszcze nie grali
W trzy lata z drugiej ligi po złoty medal DMP. Tego jeszcze nie grali