Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Wiemy. Gdzieś w Polsce.
- tezetomaniak
- Trener
grzesieck pisze:to cofac juz licznik stron czy poczekac do np. srody?
Najlepiej zamknij temat do 15.11.2018 :)
Daj spokój, GIGI, może to ostatni moment, żeby pomarzyć...? :)
Motor mocnyj!
Spokojnie... Grisza może kontrakt podpisać najwcześniej w maju o ile pamiętam 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
GIGI pisze:grzesieck pisze:to cofac juz licznik stron czy poczekac do np. srody?
Najlepiej zamknij temat do 15.11.2018 :)
E tam, jeśli TajnyWspółpracownik nie podpisze, to temat można zamknąć właśnie 15.11.18 :)
A co z trenerem ?
Jakaś duża cisza w tym temacie ?
Jakaś duża cisza w tym temacie ?
- MikeMistrz
- Senior
Razem z Woffindenem pewnie ogłoszą. 
Woffinden będzie jeżdżącym trenerem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Marzy mi się jak Tajski wysiada z linii 151 pod stadionem z cebularzem i perełką w ręce.
!Tylko Motor z Lublina!
- Łoptymista
- Trener
Cholera, ciekaw jestem wielce skąd wszyscy wiedzący o Taiu w Lublinie mają te informacje. macie pewność, że wasze tajne źródło jest coś warte czy tylko łyknęliście miejską legendę?
- tezetomaniak
- Trener
Wracając na ziemię, Woffinden w październiku zawarł 5 letnią umowę z firmą Płomyk, która ma powiązania ze Spartą.
Nie nakręcajcie forum, bo potem ludzie będą mieli żal do klubu. A klub nie dawał żadnych sygnałów na pozyskanie zawodnika takiego kalibru.
Nie nakręcajcie forum, bo potem ludzie będą mieli żal do klubu. A klub nie dawał żadnych sygnałów na pozyskanie zawodnika takiego kalibru.
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
W dzisiejszym Tygodniku Żużlowym jest ciekawa rozmowa z Jackiem Ziółkowskim. Pozwolę sobie przytoczyć fragment:
M.Lippki: "Ile prawdy jest w tym, że do końca próbowaliście wyrwać z Wrocławia Tai'a Woffindena?"
J.Ziółkowski: "Wszystkie rozmowy prowadził Jakub Kępa. Uczciwie przyznam, że nie mam pojęcia z kim rozmawiał. Dlatego nie wiem na ile to jest prawdą, że były rozmowy z Tai'em. Natomiast kwoty, które wymieniali na forach w Lublinie, jakimi był rzekomo kuszony, zwalały mnie z nóg. Oczywiście nie jest w klubie źle. Finansowo jesteśmy stabilni. Ale bez przesady, że mamy aż takie pieniądze."
Cała rozmowa z JZ oraz kilka notek o lubelskim żużlu i nie tylko w Tygodniku Żużlowym.
M.Lippki: "Ile prawdy jest w tym, że do końca próbowaliście wyrwać z Wrocławia Tai'a Woffindena?"
J.Ziółkowski: "Wszystkie rozmowy prowadził Jakub Kępa. Uczciwie przyznam, że nie mam pojęcia z kim rozmawiał. Dlatego nie wiem na ile to jest prawdą, że były rozmowy z Tai'em. Natomiast kwoty, które wymieniali na forach w Lublinie, jakimi był rzekomo kuszony, zwalały mnie z nóg. Oczywiście nie jest w klubie źle. Finansowo jesteśmy stabilni. Ale bez przesady, że mamy aż takie pieniądze."
Cała rozmowa z JZ oraz kilka notek o lubelskim żużlu i nie tylko w Tygodniku Żużlowym.
Łoptymista pisze:Cholera, ciekaw jestem wielce skąd wszyscy wiedzący o Taiu w Lublinie mają te informacje. macie pewność, że wasze tajne źródło jest coś warte czy tylko łyknęliście miejską legendę?
To jest takie chwytanie się ostatniej deski ratunku. Połowa użytkowników trolluje z tym Woffindenem, druga połowa wierzy, bo to jeden z ostatnich, który jeszcze niczego nie ogłosił (przypominam, ze rok temu tez podpisał dopiero pod koniec okienka, choć ogłosił dużo wcześniej), a prawda lezy pewnie gdzieś po środku. Tai niewykluczone, ze negocjuje z Motorem, ale używa nas pewnie jako karty przetargowej do negocjacji z Rusko. Gdyby coś było na rzeczy, to podejrzewam, ze byłoby o tym dużo głośniej.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No ale chyba pozostały do dyspozycji środki zarezerwowane na Kasprzaka i Vaculika? :) Za kwotę przeznaczoną na dwóch, jednego dobrego może jest szansa wyrwać :) Nie mówię o TW, tak ogólnie :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
tezetomaniak pisze:Wracając na ziemię, Woffinden w październiku zawarł 5 letnią umowę z firmą Płomyk, która ma powiązania ze Spartą.
Ogór w Rzeszowie paradował w czapeczce Płomyka. Barwy klubowe przy tej umowie nie mają chyba znaczenia.
Nie będzie żadnego Taia hehe. Tak jak we wcześniejszych "petardach" większa nagonka, lepsza kasa. Nie nastawiajcie się :)
rafir pisze:tezetomaniak pisze:Wracając na ziemię, Woffinden w październiku zawarł 5 letnią umowę z firmą Płomyk, która ma powiązania ze Spartą.
Ogór w Rzeszowie paradował w czapeczce Płomyka. Barwy klubowe przy tej umowie nie mają chyba znaczenia.
Nawet Masters mial z nimi umowe
Gelo, to Ty na sportsboardzie? ;))
W życiu - nie jednemu psu Burek na imię :)
Uff, bo już myślałem, że się nie znasz na balecie ;)))
Panowie, Panowie proszę Was nie nakręcajcie się na Tajskiego w Lublinie, bo to jest nierealne.
Dlaczego? Otóż podam Wam kilka przykładów:
1. Wrocław jest jednym z najpiękniejszych miast w Polsce, oraz żyje się tam cudownie. Fajni ludzie, piękne miejsca, klimat.
2. Lotnisko - we Wrocławiu zdecydowanie lepsze, z lepszymi połączeniami. A co ma Świdnik? Nie ma tylu połaczeń, lotów co port we Wrocławiu.
3. Stadion - nowy, zdecydowanie jeden z lepszych w Polsce oprócz MA.
4. Dojazd (nie samolotem a autem) - tez są lepsze połączenia i mniej męczące. Z Wrocławia już bardzo blisko do Leszna, Torunia, Gorzowa, Zielonej Góry, Grudziądza, Częstochowy. Praktycznie podróż mało męcząca, zajmująca chwilę. Z Lublina będzie ciężko jechać nawet do Torunia, nie wspominając o Gorzowie lub Zielonej Górze.
Myślicie, że Tajski zmieniałby miasto Wrocław na Lublin nawet gdyby proponowali mu troszkę więcej kasy? Ja w to wątpię. Po drugie ludzie go tam kochają. Mają nowy stadion, piękne lotnisko.
Po co to wszystko zamieniać na Lublin? Bez urazy, ale gdybym ja był żużlowcem nie zmieniłbym pomimo podwyżki Wrocławia na Lublin.
Kolejka kwestia:
5. Z Wrocławiem z miejsca może walczyć o PO. A przechodzac do Lublina ma niepewność, bo może być albo spadek, albo środek tabeli. A jeżeli spadek? To wtedy Tajski miałby spalone mosty do Wrocławia. Myślicie, że mu potrzebne jest to, by palić za sobą mosty? Przecież w tej chwili gdyby Tajski przeszedł do Lublina to byłoby to nie dość, że chamskie, to gorsze od Golloba, gdy przechodził do Torunia.
Tutaj Wrocław postawiłby przez ścianą, przed egzekucją. Kibice, działacze nigdy w życiu by mu tego nie wybaczyli, a Tajski nie jest głupi i wie, że może tak być. Więc raz jeszcze za dam pytanie.
PO CO MA PRZYCHODZIĆ DO LUBLINA? To są bujdy.
1. Wrocław jest jednym z najpiękniejszych miast w Polsce, oraz żyje się tam cudownie. Fajni ludzie, piękne miejsca, klimat.
2. Lotnisko - we Wrocławiu zdecydowanie lepsze, z lepszymi połączeniami. A co ma Świdnik? Nie ma tylu połaczeń, lotów co port we Wrocławiu.
3. Stadion - nowy, zdecydowanie jeden z lepszych w Polsce oprócz MA.
4. Dojazd (nie samolotem a autem) - tez są lepsze połączenia i mniej męczące. Z Wrocławia już bardzo blisko do Leszna, Torunia, Gorzowa, Zielonej Góry, Grudziądza, Częstochowy. Praktycznie podróż mało męcząca, zajmująca chwilę. Z Lublina będzie ciężko jechać nawet do Torunia, nie wspominając o Gorzowie lub Zielonej Górze.
Myślicie, że Tajski zmieniałby miasto Wrocław na Lublin nawet gdyby proponowali mu troszkę więcej kasy? Ja w to wątpię. Po drugie ludzie go tam kochają. Mają nowy stadion, piękne lotnisko.
Po co to wszystko zamieniać na Lublin? Bez urazy, ale gdybym ja był żużlowcem nie zmieniłbym pomimo podwyżki Wrocławia na Lublin.
Kolejka kwestia:
5. Z Wrocławiem z miejsca może walczyć o PO. A przechodzac do Lublina ma niepewność, bo może być albo spadek, albo środek tabeli. A jeżeli spadek? To wtedy Tajski miałby spalone mosty do Wrocławia. Myślicie, że mu potrzebne jest to, by palić za sobą mosty? Przecież w tej chwili gdyby Tajski przeszedł do Lublina to byłoby to nie dość, że chamskie, to gorsze od Golloba, gdy przechodził do Torunia.
Tutaj Wrocław postawiłby przez ścianą, przed egzekucją. Kibice, działacze nigdy w życiu by mu tego nie wybaczyli, a Tajski nie jest głupi i wie, że może tak być. Więc raz jeszcze za dam pytanie.
Na balecie akurat się nie znam - i bardzo sobie to chwalę :)
lpokarse pisze:Panowie, Panowie proszę Was nie nakręcajcie się na Tajskiego w Lublinie, bo to jest nierealne.
A Lublin jest brzydki?
lpokarse pisze:2. Lotnisko - we Wrocławiu zdecydowanie lepsze, z lepszymi połączeniami. A co ma Świdnik? Nie ma tylu połaczeń, lotów co port we Wrocławiu.
Luton I Stansted wystarczy.
lpokarse pisze:3. Stadion - nowy, zdecydowanie jeden z lepszych w Polsce oprócz MA.
Zapomniales o Gorzowie. A we Wrocku mallo widac z trybun.
lpokarse pisze:4. Dojazd (nie samolotem a autem) - tez są lepsze połączenia i mniej męczące. Z Wrocławia już bardzo blisko do Leszna, Torunia, Gorzowa, Zielonej Góry, Grudziądza, Częstochowy. Praktycznie podróż mało męcząca, zajmująca chwilę. Z Lublina będzie ciężko jechać nawet do Torunia, nie wspominając o Gorzowie lub Zielonej Górze.
Bez przesady. Do Zielonej Gory czy Gorzowa problem nie bedzie. Troche lotnisk w okolicy jest.
lpokarse pisze:Myślicie, że Tajski zmieniałby miasto Wrocław na Lublin nawet gdyby proponowali mu troszkę więcej kasy? Ja w to wątpię. Po drugie ludzie go tam kochają. Mają nowy stadion, piękne lotnisko.
No tak, piekne lotnisko we Wroclawiu to jest argument za…..
lpokarse pisze:5. Z Wrocławiem z miejsca może walczyć o PO. A przechodzac do Lublina ma niepewność, bo może być albo spadek, albo środek tabeli. A jeżeli spadek? To wtedy Tajski miałby spalone mosty do Wrocławia. Myślicie, że mu potrzebne jest to, by palić za sobą mosty? Przecież w tej chwili gdyby Tajski przeszedł do Lublina to byłoby to nie dość, że chamskie, to gorsze od Golloba, gdy przechodził do Torunia.
Ja tez jestem daleki od stwierdzenia ze Tai bedzie w Lublinie ale w tym sporcie juz nie ma sentymentow. Licza sie tylko pieniadze!
lpokarse pisze:Panowie, Panowie proszę Was nie nakręcajcie się na Tajskiego w Lublinie, bo to jest nierealne.
Nieee nooo stary, mnie przekonałeś. Wobec powyższego uważam, że nie ma najmniejszych szans na Taia w Lublinie.