Motor Lublin w sezonie 2019
- MikeMistrz
- Senior
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
A może po prostu tu wcale nie o Woffindena chodzi ? ;) Nie rozumiem skąd się wzięła ta pewność, że to musi być Tai. Syfy obaliły ten pomysł, a widać że dotychczas to co piszą się sprawdza (tak jak PS, o czym już pisałem, że mają sprawdzone info). Strzelam, że chodzi o któregoś Łagutę, albo Iversena.
Ktokolwiek byl na naszym celowniku z Leszna to wlasnie przedluzyl z Unia kontrakt.
bartollo pisze:Troche tu nie ma logiki ze Sparta oddawalaby Lebiedieva skoro wakat by mieli na jedna pozycje.
Też jestem sceptyczny, przecież oni byliby w za przeproszeniem czarnej dupie. Albo to wynikło na dniach i się zaskoczyli, albo to zwykła bajka :)
https://kurierlubelski.pl/jakub-kepa-sp ... p6osAEO1LQ
Na dzisiaj jest to skład, który będzie jechał w ekstralidze. Ale prowadzimy jeszcze rozmowy – mówi Jakub Kępa, dyrektor sportowy Motoru. Okienko transferowe otwarte jest do 14 listopada.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
_piotrusss pisze:Ehh to mimo wszystko się jakoś kupy nie trzyma. Przecież Wrocław puścił Lebiediewa do Loko... zostałaby im jazda Czugunowem.
Lebedev średnia 0,67, Czugunow 1,2. A i bardziej perspektywiczny.
PS. 108 strona. ;)
No to jeden odpadł. Nie powiem, żebym był zmartwiony.
- tezetomaniak
- Trener
_piotrusss pisze:Ehh to mimo wszystko się jakoś kupy nie trzyma. Przecież Wrocław puścił Lebiediewa do Loko... zostałaby im jazda Czugunowem.
Stare porzekadlo glosi: ''Trzymaj sie kupy bo kupy nikt nie ruszy" :)
rafir pisze:_piotrusss pisze:Ehh to mimo wszystko się jakoś kupy nie trzyma. Przecież Wrocław puścił Lebiediewa do Loko... zostałaby im jazda Czugunowem.
Lebedev średnia 0,67, Czugunow 1,2. A i bardziej perspektywiczny.
PS. 108 strona. ;)
ech znowu licznik bede musial przesuwac
METHANOL ADVENTURE TEAM
@wojtekkoerber (wrocławski dziennikarz) zapewnia na Twitterze, że Tai bedzie w Lublinie w przyszlym roku tylko raz. No zobaczymy.
Czyli, że do play off awansujemy albo my albo Wrocław 
On akurat jest dosyc wiarygodny.
- Łoptymista
- Trener
Czyli jedna osoba pod imieniem i nazwiskiem mówi, że Tai nie dla nas. Po drugiej stronie mamy znajomego, znajomego, który ma znajomego, którego znajomy spotkał kogoś, który widział kogoś, kto miał powiedzieć komuś innemu, że Tai w Lublinie.
I teraz... komu wierzyć?
I teraz... komu wierzyć?
znajomy, znajomego, ktory ma znajomego, ktorego znajomy spotkal kogos, ktory widzial kogos, kto mial powiedziec komus innemu, ze Tai w Lublinie info 100%
METHANOL ADVENTURE TEAM
To chyba jasne. Znajomy wie, znajomego znasz i mu ufasz, a dziennikarz... może sobie wszystko napisać. Przecież chodzi tylko o klikalność 
Poza tym na sporsboard napisali - to już chyba rozwiewa wątpliwości.
Poza tym na sporsboard napisali - to już chyba rozwiewa wątpliwości.
jerry78 pisze:@wojtekkoerber (wrocławski dziennikarz) zapewnia na Twitterze, że Tai bedzie w Lublinie w przyszlym roku tylko raz. No zobaczymy.
Nie znalazlem nic na ten temat. Podasz caly wpis?
Sprawdź w komentarzach pod najnowszym postem :)
Jeżeli klub jeszcze bije się na giełdzie transferowej o jakiegoś wymiatacza to dobrze. Jeśli celowniki są podniesione wysoko to też dobrze. Osobiście uważam, że nie o Taia tu idzie gra tylko o kogoś innego. A co do Tajskiego to wyciągnięcie go z Wrocławia to zadanie baaaaardzo trudne - ale dlaczego od razu niewykonalne?
Jeżeli klub kogoś jeszcze ogłosi to fajnie - jak nie to trudno. Idziemy drzeć gardła - bo trzeba będzie drużynie 8 lub nawet 9 zawodnika.
Trzeba pamiętać jednak o jednej podstawowej sprawie. Jeżeli jest planowany jeszcze jakiś kontrakt z obco - to Lambo jedzie z 8/16 a Dawid i Paweł są kevlarami (ciężko mi w to uwierzyć, że się zgodzili - Łełek w szczególności).
Jak ogłoszą kontrakt z Taiem - w co osobiście nie wierzę - to nie wiem... będę grzeczny w domu i żonie nie będę szurał przez... nie wiem miesiąc.
Jeżeli klub kogoś jeszcze ogłosi to fajnie - jak nie to trudno. Idziemy drzeć gardła - bo trzeba będzie drużynie 8 lub nawet 9 zawodnika.
Trzeba pamiętać jednak o jednej podstawowej sprawie. Jeżeli jest planowany jeszcze jakiś kontrakt z obco - to Lambo jedzie z 8/16 a Dawid i Paweł są kevlarami (ciężko mi w to uwierzyć, że się zgodzili - Łełek w szczególności).
Jak ogłoszą kontrakt z Taiem - w co osobiście nie wierzę - to nie wiem... będę grzeczny w domu i żonie nie będę szurał przez... nie wiem miesiąc.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
bartollo pisze:jerry78 pisze:@wojtekkoerber (wrocławski dziennikarz) zapewnia na Twitterze, że Tai bedzie w Lublinie w przyszlym roku tylko raz. No zobaczymy.
Nie znalazlem nic na ten temat. Podasz caly wpis?
https://twitter.com/wojtekkoerber/statu ... 3399690240
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Oj Pany. Cytując klasyka, "jak się to wszystko uda, to się chyba upiję "
Mnie mój kuluar już wpuścił w maliny mówiąc o Kasprzaku i obco z Torunia. Na razie więc zajadam w spokoju orzeszki; )
A tak swoją drogą. Nie wiem kto zarządza forum, ale mamy tyle kliknięć w temacie , że można na tym zarabiać
A tak swoją drogą. Nie wiem kto zarządza forum, ale mamy tyle kliknięć w temacie , że można na tym zarabiać
Zadnego Woffindena Lublinie nie bedzie. Sugeruje zejsc na ziemie.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Swoją drogą ciekawe ile rzeczywiście kosztuje skład, który zbudował Falubaz albo Unia Leszno... Patrząc po samych nazwiskach to 2? 3 razy więcej niż lubelski?
luCas pisze:Zadnego Woffindena Lublinie nie bedzie. Sugeruje zejsc na ziemie.
Też tak myślę, ale do końca transferów jeszcze trochę dni pozostało.
SwiDarek pisze:Jeżeli klub jeszcze bije się na giełdzie transferowej o jakiegoś wymiatacza to dobrze. Jeśli celowniki są podniesione wysoko to też dobrze. Osobiście uważam, że nie o Taia tu idzie gra tylko o kogoś innego. A co do Tajskiego to wyciągnięcie go z Wrocławia to zadanie baaaaardzo trudne - ale dlaczego od razu niewykonalne?
Mam nadzieję, że Twojej Żonie tak się ta deklaracja spodobała, że wisi właśnie na telefonie z Tajskim i uzgadnia szczegóły. Wiadomo przecież, że gdzie diabeł nie może... :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Mam nadzieję, że Twojej Żonie tak się ta deklaracja spodobała, że wisi właśnie na telefonie z Tajskim i uzgadnia szczegóły. Wiadomo przecież, że gdzie diabeł nie może... :)
Nie wiem czy mnie tu śledzi... jak śledzi to
1. już to przeczytała!!!
2. dziś w domu mam kocioł!!!
3. już szuka namiarów na Tajskiego i pisze mu priva na fejsie, tweeterze, insta i na naszej klasie nawet...
ba narobiła już tyle szumu, że to Tajski do niej dzwoni.... hahahaha
DON'T THINK!!! DRINK!!!