Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Do przodu też można tym pasem
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
I kolejny raz na SyFach usunęli artykuł tym razem o nowym nabytku Startu Gniezno. :)
Dal Griszy nie ma miejsca. My potrzebujemy lidera od pierwszego meczu, a nie od połowy sezonu. On będzie łakomym kąskiem dla drużyn które walczą o coś w PO.
- tezetomaniak
- Trener
No tak, bo jak przegramy pierwsze 3-4 mecze, to już o nic nie walczymy ;)
Gelo pisze:Grzesiek (mój imiennik) to jeden z nainteligentniejszych i najsympatyczniejszych zawodników w lidze. Zawsze go lubiłem i nie da się go nie lubić. Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...
Jaca
pav4u pisze:Gelo pisze:Grzesiek (mój imiennik) to jeden z nainteligentniejszych i najsympatyczniejszych zawodników w lidze. Zawsze go lubiłem i nie da się go nie lubić. Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...
Jaca
Wyjdziesz za mnie? :D :D :)))))))
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Wygląda na to, że serial z liderem potrwa tylko do poniedziałku
-
mOrphe1078
Z tego co zasłyszałem, to szefostwo miało trochę dosyć tej całej sytuacji, Motor to, Motor tamto, dlatego na odczepnego wystawiono skład w pierwszy dzień okienka transferowego. Nacisk niektórych kibiców i mediów społecznościowych dał w kość. Teraz trzeba liczyć na cud, że któryś z "lepszych" odeśle swój podpis pod ofertą Motoru, ale myślę, że każdy wie jakie są na to szanse, patrząc na to co się na rynku transferowym dzieje.
Trzeba pokłony posłać w stronę Jakuba Kępy, bo chłop stawał na rzęsach, by przebić mur, a wielu nie docenia tego ile trudu w to włożył i że należą mu się brawa za heroiczną walkę o dobrych raiderów.
Mamy co mamy, nie jest może za rewelacyjnie jak na ekstraligę, ale jest zespół 300 Spartan, w większości młodych-ambitnych i też takich co mają też sobie coś do udowodnienia.
Sezon wszystko zweryfikuje, a nawet jak się nie uda, to myślę, że świat się nie zawali i patrząc na to jak klub jest prowadzony, postaramy się szybko do tej elity wrócić, z bagażem doświadczeń na rynku transferowym.
Tak czy siak, kibice powinni być na dobre i na złe - ja karnet już kupiłem i dziecku też, więc liczę że to pozostałe 8000-9000 osób na stadionie też będzie niezależnie od wyniku śpiewać słynne "MOTOOR, MOTOOR..."
Trzeba pokłony posłać w stronę Jakuba Kępy, bo chłop stawał na rzęsach, by przebić mur, a wielu nie docenia tego ile trudu w to włożył i że należą mu się brawa za heroiczną walkę o dobrych raiderów.
Mamy co mamy, nie jest może za rewelacyjnie jak na ekstraligę, ale jest zespół 300 Spartan, w większości młodych-ambitnych i też takich co mają też sobie coś do udowodnienia.
Sezon wszystko zweryfikuje, a nawet jak się nie uda, to myślę, że świat się nie zawali i patrząc na to jak klub jest prowadzony, postaramy się szybko do tej elity wrócić, z bagażem doświadczeń na rynku transferowym.
Tak czy siak, kibice powinni być na dobre i na złe - ja karnet już kupiłem i dziecku też, więc liczę że to pozostałe 8000-9000 osób na stadionie też będzie niezależnie od wyniku śpiewać słynne "MOTOOR, MOTOOR..."
Dwóch żużlowców, to nie to samo co dwóch nowych żużlowców [emoji6]bartollo pisze:
Wygląda na to, że serial z liderem potrwa tylko do poniedziałku
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie dzięki dla wszystkich osób z klubu bo wykonali na pewno gigantyczna pracę.
Wierze w tą ekipe w tych ludzi co tworzą ten klub i wierze ze to bedzie zajebisty sezon.
A wszystkich kibiców sukcesu i malkontentów "serdecznie" pozdrawiam.
Wierze w tą ekipe w tych ludzi co tworzą ten klub i wierze ze to bedzie zajebisty sezon.
A wszystkich kibiców sukcesu i malkontentów "serdecznie" pozdrawiam.
Z niczego może być tylko nic.
bartollo pisze:Wygląda na to, że serial z liderem potrwa tylko do poniedziałku
Podejrzewam, że dla niektórych będzie trwać, dopóki Grisza nie stanie w maju pod taśmą w plastronie ROW-u :)
Najwyższy czas pogodzić się z tym, że jedynym nowym nazwiskiem jakie poznamy, będzie trener. Mamy skład jaki mamy, mi się podoba. Taki "najlepszy z najgorszych' :) Kazdy z 3 nowych zawodników ma szansę dać klubowi sporo i były to optymalne wybory. Ktoś może powiedzieć, ze zamiast Michelsena trzeba było brać Thomsena, ale tutaj jest akurat 50/50. Obaj w moim odczuciu mają podobne możliwości. Trofimov wcale gorszy od Miśkowiaka, a tym bardziej Rolnickiego być nie musi (a chyba był najtańszy). A z tego całego zaciągu polskiego, który był dostępny - Zengota wydaje się być najlepszym wyborem. Jeśli Kępa dokona cudu nad Bystrzycą i sprowadzi jeszcze jakieś nazwisko z SGP - to super, ale szanse na to są pewnie takie same, jak na nasze utrzymanie ;). Z tą różnicą, że w to drugie jednak trochę wierzę, a w to pierwsze - już nie :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Według mnie Michelsen jest zdecydowanie lepszy od Thomsena. W szczególności starty ma mega :)
straho pisze:Wielkie dzięki dla wszystkich osób z klubu bo wykonali na pewno gigantyczna pracę.
Wkońcu to ich praca a tak serio to zamianę Jelenia na Zengiego i Mastersa na Michelsena uważasz za giganantyczną robotę? Owszem w Lublinie od dwóch lat dzieje się wiele dobrego ale pozyskanie jednego zawodnika z eligi który albo pojedzie albo nie i drugiego z Nice ktory albo pojedzie albo nie sukcesem raczej nie jest. Do tego jeszcze ten Miesiąc i Lampart którzy raczej sami nie wierzą ze eligę dogonią. Podkreślam aby mnie tutaj co niektorzy nie zjedli - jestem słabej wiary i nie wierzę w cuda.Caly czas czekam az pojawi sie przynajmniej jeden konkret.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
kondzio78 pisze:straho pisze:Wielkie dzięki dla wszystkich osób z klubu bo wykonali na pewno gigantyczna pracę.
Wkońcu to ich praca a tak serio to zamianę Jelenia na Zengiego i Mastersa na Michelsena uważasz za giganantyczną robotę? Owszem w Lublinie od dwóch lat dzieje się wiele dobrego ale pozyskanie jednego zawodnika z eligi który albo pojedzie albo nie i drugiego z Nice ktory albo pojedzie albo nie sukcesem raczej nie jest. Do tego jeszcze ten Miesiąc i Lampart którzy raczej sami nie wierzą ze eligę dogonią. Podkreślam aby mnie tutaj co niektorzy nie zjedli - jestem słabej wiary i nie wierzę w cuda.Caly czas czekam az pojawi sie przynajmniej jeden konkret.
To akurat po prostu dobrze wykonana robota. Wielkie brawa za to. I tyle. Brakuje lidera, którego ten zarząd zawsze znajdował.
Dla mnie egzamin z okresu transferowego zdany na razie na trójkę. Brakuje najmocniejszego ogniwa, z resztą o tym wie każdy.
Kaman pisze:Według mnie Michelsen jest zdecydowanie lepszy od Thomsena. W szczególności starty ma mega :)
Myślę że Michelsen może być ciut lepszy na twardych torach, ale jeżeli nie wyhaczymy zadnej armaty z GP - to Thomsen, patrząc perspektywicznie - z kontraktem na 3 lata - tez by się przydał. Nikt chyba nie ma wątpliwości, że przy braku armaty byłby lepszym rozwiązaniem w składzie niż Paweł czy Dawid.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Thomsen z tego co wiem idzie do Gorzowa.
kondzio78 pisze:straho pisze:Wielkie dzięki dla wszystkich osób z klubu bo wykonali na pewno gigantyczna pracę.
Powiem tak. Pieniądze czynią cuda...... Jeżeli KK , Nicki , Vaculik czy inny zawodnik dostał przykładowo 5milionów za podpis.....to też by miał obawy przyjść do nas? Uważam ,że nie. Zarząd patrzy inaczej niż kibic i ma wgląd w rzeczywistość( wiadomo jakie ma pieniądze i wie kto ile oczekuje) czyli ODPOWIEDZIALNOŚĆ..... Jeżeli komuś tak bardzo zależy na odpowiednim zawodniku, bo uważa ,że Dyrekcja nic nie zrobiła to zawsze może sprzedać mieszkanie , samochód itp i wesprzeć swój ukochany Klub finansowo......Więc Apeluje. Na dobre i złe trzeba być z Klubem.Ja jestem z całego serca przekonany, że "Oni" robią wszystko żeby było jak najlepiej..... A co my zrobiliśmy..... narzekamy tutaj.......
dobek pisze:A co my zrobiliśmy..... narzekamy tutaj.......
Wypelnialismy stadion po brzegi, dopingowalismy bardzo mocno, na stojaco caly final. Bilety kupowalismy, zaglosowalismy w budzecie partycypacyjnym... co twoim zdaniem kibic ma jeszcze zrobic? Robi sie groteskowo. Nie uderzajmy w histeryczne tony. Rok temu ograli nas na gieldzie transferowej. Skonczylo sie pieknie. W tym roku tez nas ograli. Wzmocnienie Zengota po fatalnym sezonie i Michelsenem z pierwszej ligi nie jest sukcesem. Spojrzmy prawdzie w oczy. Ale nie oznacza to ze mamy sie obrazic, pewnie kilka meczow bedzie na styku i beda emocje. A jak spadniemy to jest szansa zeby szybko wrocic. Zazwyczaj te druzyny ktore awansuja raz juz balansuja na granicy ekstraligi i nice ligi. I to jest duzo lepsze niz dotychczasowe balansowanie miedzy II i I liga.
-
TreleMorele
- Senior
Jak spadniemy to cóż życie.... na taki rynek trafiliśmy co poradzić z pewnością jest to skład mocno oszczędnościowy przy planowanym budzecie sporo zostanie na kolejny sezon.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Gelo pisze:Grzesiek (mój imiennik) to jeden z nainteligentniejszych i najsympatyczniejszych zawodników w lidze. Zawsze go lubiłem i nie da się go nie lubić. Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...
najwyżej II linii.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Gelo pisze:Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...
Uczestniczysz w negocjacjach czy dzwonią na Twoją komórę?
Widac ze krótko w biznesie siedzisz. Bez odbioru
Z niczego może być tylko nic.
kondzio78 pisze:Gelo pisze:Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...
Uczestniczysz w negocjacjach czy dzwonią na Twoją komórę?
Tak
Dla mnie jest git.
Taki się udało skład zbudować i takim jedziemy.
Wiadomo że starali się zakontraktowac najlepszych.
Ja nawet na baty w każdym meczu będę chodził z przyjemnością ...taka perwersja. Tak pasja
Taki się udało skład zbudować i takim jedziemy.
Wiadomo że starali się zakontraktowac najlepszych.
Ja nawet na baty w każdym meczu będę chodził z przyjemnością ...taka perwersja. Tak pasja
never ride faster than your angel can fly
Az takich batow nie bedzie. Tym mlodym skladem sprawimy kilka niespodzianek. Bedzie ciekawie. Juz nie moge sie doczekac terminarza. Nie zamierzam opuscic nawet jednego domowego spotkania. Bilety lotnicze tez z wyprzedzeniem trzeba zakupic.