Motor Lublin w sezonie 2019

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Motor Lublin w sezonie 2019

#2551 Postautor: RadeKas » 3 listopada 2018, o 12:10

Do przodu też można tym pasem :P.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

GuziecTHC

#2552 Postautor: GuziecTHC » 3 listopada 2018, o 12:28

I kolejny raz na SyFach usunęli artykuł tym razem o nowym nabytku Startu Gniezno. :)

Klops1
Senior

#2553 Postautor: Klops1 » 3 listopada 2018, o 13:53

Dal Griszy nie ma miejsca. My potrzebujemy lidera od pierwszego meczu, a nie od połowy sezonu. On będzie łakomym kąskiem dla drużyn które walczą o coś w PO.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#2554 Postautor: tezetomaniak » 3 listopada 2018, o 14:27

No tak, bo jak przegramy pierwsze 3-4 mecze, to już o nic nie walczymy ;)

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#2555 Postautor: pav4u » 3 listopada 2018, o 15:30

Gelo pisze:Grzesiek (mój imiennik) to jeden z nainteligentniejszych i najsympatyczniejszych zawodników w lidze. Zawsze go lubiłem i nie da się go nie lubić. Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...

Jaca

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2556 Postautor: ravajas » 3 listopada 2018, o 16:02

pav4u pisze:
Gelo pisze:Grzesiek (mój imiennik) to jeden z nainteligentniejszych i najsympatyczniejszych zawodników w lidze. Zawsze go lubiłem i nie da się go nie lubić. Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...

Jaca

Wyjdziesz za mnie? :D :D :)))))))
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

bartollo
Senior

#2557 Postautor: bartollo » 3 listopada 2018, o 17:00

Obrazek

Wygląda na to, że serial z liderem potrwa tylko do poniedziałku :-P

mOrphe1078

#2558 Postautor: mOrphe1078 » 3 listopada 2018, o 17:41

Z tego co zasłyszałem, to szefostwo miało trochę dosyć tej całej sytuacji, Motor to, Motor tamto, dlatego na odczepnego wystawiono skład w pierwszy dzień okienka transferowego. Nacisk niektórych kibiców i mediów społecznościowych dał w kość. Teraz trzeba liczyć na cud, że któryś z "lepszych" odeśle swój podpis pod ofertą Motoru, ale myślę, że każdy wie jakie są na to szanse, patrząc na to co się na rynku transferowym dzieje.

Trzeba pokłony posłać w stronę Jakuba Kępy, bo chłop stawał na rzęsach, by przebić mur, a wielu nie docenia tego ile trudu w to włożył i że należą mu się brawa za heroiczną walkę o dobrych raiderów.

Mamy co mamy, nie jest może za rewelacyjnie jak na ekstraligę, ale jest zespół 300 Spartan, w większości młodych-ambitnych i też takich co mają też sobie coś do udowodnienia.

Sezon wszystko zweryfikuje, a nawet jak się nie uda, to myślę, że świat się nie zawali i patrząc na to jak klub jest prowadzony, postaramy się szybko do tej elity wrócić, z bagażem doświadczeń na rynku transferowym.

Tak czy siak, kibice powinni być na dobre i na złe - ja karnet już kupiłem i dziecku też, więc liczę że to pozostałe 8000-9000 osób na stadionie też będzie niezależnie od wyniku śpiewać słynne "MOTOOR, MOTOOR..."

misiasty7

#2559 Postautor: misiasty7 » 3 listopada 2018, o 17:44

bartollo pisze:Obrazek

Wygląda na to, że serial z liderem potrwa tylko do poniedziałku :-P
Dwóch żużlowców, to nie to samo co dwóch nowych żużlowców [emoji6]

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

straho
Junior

#2560 Postautor: straho » 3 listopada 2018, o 18:05

Wielkie dzięki dla wszystkich osób z klubu bo wykonali na pewno gigantyczna pracę.
Wierze w tą ekipe w tych ludzi co tworzą ten klub i wierze ze to bedzie zajebisty sezon.
A wszystkich kibiców sukcesu i malkontentów "serdecznie" pozdrawiam.
Z niczego może być tylko nic.

Flagg
Trener

#2561 Postautor: Flagg » 3 listopada 2018, o 19:34

bartollo pisze:Wygląda na to, że serial z liderem potrwa tylko do poniedziałku :-P

Podejrzewam, że dla niektórych będzie trwać, dopóki Grisza nie stanie w maju pod taśmą w plastronie ROW-u :)

Najwyższy czas pogodzić się z tym, że jedynym nowym nazwiskiem jakie poznamy, będzie trener. Mamy skład jaki mamy, mi się podoba. Taki "najlepszy z najgorszych' :) Kazdy z 3 nowych zawodników ma szansę dać klubowi sporo i były to optymalne wybory. Ktoś może powiedzieć, ze zamiast Michelsena trzeba było brać Thomsena, ale tutaj jest akurat 50/50. Obaj w moim odczuciu mają podobne możliwości. Trofimov wcale gorszy od Miśkowiaka, a tym bardziej Rolnickiego być nie musi (a chyba był najtańszy). A z tego całego zaciągu polskiego, który był dostępny - Zengota wydaje się być najlepszym wyborem. Jeśli Kępa dokona cudu nad Bystrzycą i sprowadzi jeszcze jakieś nazwisko z SGP - to super, ale szanse na to są pewnie takie same, jak na nasze utrzymanie ;). Z tą różnicą, że w to drugie jednak trochę wierzę, a w to pierwsze - już nie :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Kaman
Kadrowicz

#2562 Postautor: Kaman » 3 listopada 2018, o 19:42

Według mnie Michelsen jest zdecydowanie lepszy od Thomsena. W szczególności starty ma mega :)

kondzio78
Szkółkowicz

#2563 Postautor: kondzio78 » 3 listopada 2018, o 19:56

straho pisze:Wielkie dzięki dla wszystkich osób z klubu bo wykonali na pewno gigantyczna pracę.

Wkońcu to ich praca a tak serio to zamianę Jelenia na Zengiego i Mastersa na Michelsena uważasz za giganantyczną robotę? Owszem w Lublinie od dwóch lat dzieje się wiele dobrego ale pozyskanie jednego zawodnika z eligi który albo pojedzie albo nie i drugiego z Nice ktory albo pojedzie albo nie sukcesem raczej nie jest. Do tego jeszcze ten Miesiąc i Lampart którzy raczej sami nie wierzą ze eligę dogonią. Podkreślam aby mnie tutaj co niektorzy nie zjedli - jestem słabej wiary i nie wierzę w cuda.Caly czas czekam az pojawi sie przynajmniej jeden konkret.

Zaratustra
Kadrowicz

#2564 Postautor: Zaratustra » 3 listopada 2018, o 20:06

kondzio78 pisze:
straho pisze:Wielkie dzięki dla wszystkich osób z klubu bo wykonali na pewno gigantyczna pracę.

Wkońcu to ich praca a tak serio to zamianę Jelenia na Zengiego i Mastersa na Michelsena uważasz za giganantyczną robotę? Owszem w Lublinie od dwóch lat dzieje się wiele dobrego ale pozyskanie jednego zawodnika z eligi który albo pojedzie albo nie i drugiego z Nice ktory albo pojedzie albo nie sukcesem raczej nie jest. Do tego jeszcze ten Miesiąc i Lampart którzy raczej sami nie wierzą ze eligę dogonią. Podkreślam aby mnie tutaj co niektorzy nie zjedli - jestem słabej wiary i nie wierzę w cuda.Caly czas czekam az pojawi sie przynajmniej jeden konkret.

To akurat po prostu dobrze wykonana robota. Wielkie brawa za to. I tyle. Brakuje lidera, którego ten zarząd zawsze znajdował.

Dla mnie egzamin z okresu transferowego zdany na razie na trójkę. Brakuje najmocniejszego ogniwa, z resztą o tym wie każdy.

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#2565 Postautor: boxing » 3 listopada 2018, o 20:20

Kaman pisze:Według mnie Michelsen jest zdecydowanie lepszy od Thomsena. W szczególności starty ma mega :)

Myślę że Michelsen może być ciut lepszy na twardych torach, ale jeżeli nie wyhaczymy zadnej armaty z GP - to Thomsen, patrząc perspektywicznie - z kontraktem na 3 lata - tez by się przydał. Nikt chyba nie ma wątpliwości, że przy braku armaty byłby lepszym rozwiązaniem w składzie niż Paweł czy Dawid.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Kaman
Kadrowicz

#2566 Postautor: Kaman » 3 listopada 2018, o 20:23

Thomsen z tego co wiem idzie do Gorzowa.

dobek
Senior

#2567 Postautor: dobek » 3 listopada 2018, o 20:24

kondzio78 pisze:

Powiem tak. Pieniądze czynią cuda...... Jeżeli KK , Nicki , Vaculik czy inny zawodnik dostał przykładowo 5milionów za podpis.....to też by miał obawy przyjść do nas? Uważam ,że nie. Zarząd patrzy inaczej niż kibic i ma wgląd w rzeczywistość( wiadomo jakie ma pieniądze i wie kto ile oczekuje) czyli ODPOWIEDZIALNOŚĆ..... Jeżeli komuś tak bardzo zależy na odpowiednim zawodniku, bo uważa ,że Dyrekcja nic nie zrobiła to zawsze może sprzedać mieszkanie , samochód itp i wesprzeć swój ukochany Klub finansowo......Więc Apeluje. Na dobre i złe trzeba być z Klubem.Ja jestem z całego serca przekonany, że "Oni" robią wszystko żeby było jak najlepiej..... A co my zrobiliśmy..... narzekamy tutaj.......

bartollo
Senior

#2568 Postautor: bartollo » 3 listopada 2018, o 20:46

dobek pisze:A co my zrobiliśmy..... narzekamy tutaj.......

Wypelnialismy stadion po brzegi, dopingowalismy bardzo mocno, na stojaco caly final. Bilety kupowalismy, zaglosowalismy w budzecie partycypacyjnym... co twoim zdaniem kibic ma jeszcze zrobic? Robi sie groteskowo. Nie uderzajmy w histeryczne tony. Rok temu ograli nas na gieldzie transferowej. Skonczylo sie pieknie. W tym roku tez nas ograli. Wzmocnienie Zengota po fatalnym sezonie i Michelsenem z pierwszej ligi nie jest sukcesem. Spojrzmy prawdzie w oczy. Ale nie oznacza to ze mamy sie obrazic, pewnie kilka meczow bedzie na styku i beda emocje. A jak spadniemy to jest szansa zeby szybko wrocic. Zazwyczaj te druzyny ktore awansuja raz juz balansuja na granicy ekstraligi i nice ligi. I to jest duzo lepsze niz dotychczasowe balansowanie miedzy II i I liga.

TreleMorele
Senior

#2569 Postautor: TreleMorele » 3 listopada 2018, o 21:01

Jak spadniemy to cóż życie.... na taki rynek trafiliśmy co poradzić z pewnością jest to skład mocno oszczędnościowy przy planowanym budzecie sporo zostanie na kolejny sezon.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Czarek
Trener

#2570 Postautor: Czarek » 3 listopada 2018, o 21:09

najwyżej II linii.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

kondzio78
Szkółkowicz

#2571 Postautor: kondzio78 » 3 listopada 2018, o 21:14

Gelo pisze:Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...

Uczestniczysz w negocjacjach czy dzwonią na Twoją komórę?

straho
Junior

#2572 Postautor: straho » 3 listopada 2018, o 21:21

kondzio78 pisze:

Widac ze krótko w biznesie siedzisz. Bez odbioru
Z niczego może być tylko nic.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#2573 Postautor: Gelo » 3 listopada 2018, o 21:32

kondzio78 pisze:
Gelo pisze:Co do składu będzie dobrze. Zawodnicy się do nas zgłaszają i to jacy...

Uczestniczysz w negocjacjach czy dzwonią na Twoją komórę?

Tak

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#2574 Postautor: maestro76 » 3 listopada 2018, o 21:35

Dla mnie jest git.
Taki się udało skład zbudować i takim jedziemy.
Wiadomo że starali się zakontraktowac najlepszych.
Ja nawet na baty w każdym meczu będę chodził z przyjemnością ...taka perwersja. Tak pasja
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#2575 Postautor: GIGI » 3 listopada 2018, o 22:13

Az takich batow nie bedzie. Tym mlodym skladem sprawimy kilka niespodzianek. Bedzie ciekawie. Juz nie moge sie doczekac terminarza. Nie zamierzam opuscic nawet jednego domowego spotkania. Bilety lotnicze tez z wyprzedzeniem trzeba zakupic.