mustafa pisze:Goatattack pisze:Nie rozumiem też, dlaczego Mustafa na SyFach nic dzisiaj o nas nie napisał... SyFy idą na dno![]()
co ty człeniu do mnie pijesz, kibicuję temu klubowi z całych sił.
Ostafa = Mustafa. Do Ciebie nic nie mam
mustafa pisze:Goatattack pisze:Nie rozumiem też, dlaczego Mustafa na SyFach nic dzisiaj o nas nie napisał... SyFy idą na dno![]()
Goatattack pisze:papi pisze:wydaje mi się, że rok temu było podobnie. Najpierw podana godzina, później że przesunięcie o pół, potem jeszcze 10 minut itd. Ale efekt był dobry :)
Ale w tym roku nie ma nawet godziny...
GuziecTHC pisze:O ile się nie mylę to chodziło mu o redaktora Ostafińskiego a nie o Ciebie :)
Hans pisze:A Zbyszek i Zbigniew to to samo imie ?![]()
Mustafa, Ostafa, dla kolegi wszystko jedno ;)
Nieznajomy pisze:Kuba zdaje się sam deklarował braku ew. tematu GH w Lublinie po zeszłorocznym wystawieniu nas do wiatru, ale jak będzie - okaże się. Wolałbym jeździć tym, co mamy. Greg mi się złe kojarzy, wolałbym poczynić dla chłopaków którym naprawdę zależy inwestycje sprzętowe aniżeli kontraktować dziadka dorabiającego do emerytury.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
robimcomozem pisze:Czy ktoś ma jednoznaczną informację czy wywiad z Jakubem Kępą w DW był tylko pomówieniem czy rzeczywistym cytatem ?
Jedziesz ... ;)grzesieck pisze:jest 100 stron, a nawet 110, mozna oglaszac sklad
Też jestem tego zdania.piotr81 pisze:Lepiej mieć Grega u siebie i 10-14 pkt w meczu niż go mieć jako przeciwnika w innej drużynie Ekstraligowej.
blajar pisze:110?!?! WTF??? :D
robimcomozem pisze:Czy ktoś ma jednoznaczną informację czy wywiad z Jakubem Kępą w DW był tylko pomówieniem czy rzeczywistym cytatem ?
mundzio pisze:Zależy kto ma jak forum ustawione, na liczbę postów na stronie.
vertigo_07 pisze:robimcomozem pisze:Czy ktoś ma jednoznaczną informację czy wywiad z Jakubem Kępą w DW był tylko pomówieniem czy rzeczywistym cytatem ?
https://www.dziennikwschodni.pl/sport/s ... 29954.html
„Zapytaliśmy dyrektora sportowego Jakuba Kępę, czy zespół na PGE Ekstraligę jest już w takim razie gotowy. – Można powiedzieć, że tak. Na razie jednak nie mogę powiedzieć nic na temat składu personalnego. Wszystko ogłosimy 1 listopada – usłyszeliśmy.”
Pytanie co się kryje pod słowem wszystko ;)