CZY AWANS JEST REALNY?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#126 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 11:58

Hollywood spojrz na Okonia.To jest najlepszy przyklad.

Gość

#127 Postautor: Gość » 26 lipca 2004, o 11:59

Michael bardzo dobrze to ująłeś !!!! Okoń po kontuzji nogi , wymiata jak należy , jest w bardzoooo dobrej formie !!!!!

Michael

#128 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 12:04

Zieja.Czlowieku ile on dochodzil do siebie.Mowi sie ze Tomek wroci na 3 mecze.I co?

Michael

#129 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 12:12

Ale zostawmy juz to.Najwazniejsze zeby Tomek jezdzil skutecznie, calo i zdrowo.Ja mu zycze jak najlepiej

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: dannie » 26 lipca 2004, o 12:36

Przeglad Å»użlowy pisze:Grzegorz Dzikowski (trener Lotosu) –„PrzyjechaliÅ›my tu z zamiarem zwyciÄ™stwa i to nam siÄ™ udaÅ‚o. Bardzo siÄ™ z tego cieszymy. Teraz praktycznie wystarczy wygrać mecze u siebie i jesteÅ›my w ekstralidze. Naszym zawodnikom pÅ‚acimy na bieżąco za punkty i wymagamy od nich dobrego wyniku. PrzyjechaliÅ›my tu z marszu beż żadnych treningów, bo praktycznie zawodnicy byli ciÄ…gle w rozjazdach. Na pewno żadnej drużynie nie bÄ™dziemy odpuszczać i wszÄ™dzie pojedziemy w najsilniejszym skÅ‚adzie, także do Lublina, gdzie mamy do zaÅ‚atwienia pewne porachunki tak samo jak mieliÅ›my w Gorzowie...”

no to zobaczymy czy w koncu odpuszcza czy nie... z obco czy bez... moze to tylko takie gadanie... :wink:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#131 Postautor: Metalliczny » 26 lipca 2004, o 12:52

Wydaje mi się że Gdańsk może przyjechać do nas z obco, ale nie będzie to Dziadzia Karger tylko Kenneth Bjerre

Gość

#132 Postautor: Gość » 26 lipca 2004, o 12:59

Moim zdaniem ułożą sie w tym meczu , Gdansk juz ma awans !
Napewno w Lublinie nie pojawi sie Kaczmarek !

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#133 Postautor: Gelo » 26 lipca 2004, o 13:05

Ja tez nie traktowałbym tych gróźb powaznie. Lotos odjechał u nas chyba najsłabszy mecz w sezonie i nie pokazał nic powalającego na kolana. Nie wiem o jakich porachunkach mówi pan Dzikowski ale chodzi chyba o to, żeby nas przestraszyć i podbić cenę przy podjęciu rozmów. Ja mysle, że z Gdańskiem nie ma się co układać - pojedziemy ich bez układów. Nie sądzę, że mając awans będą się wybitnie sprężać na wygraną.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#134 Postautor: Dobromir » 26 lipca 2004, o 13:44

Przeciez jak Gdańsk wygra z nami u siebie to będą mieli zapewniony awans bo bedą mieli 8 pkt przewagi i nie sądze zeby jechali z obcokrajowcem pewnie bedzie jechał stojanowski i pecyna no a wtedy są do objechania

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#135 Postautor: KubuÅ› » 26 lipca 2004, o 14:37

Dobromir pisze:Przeciez jak Gdańsk wygra z nami u siebie to będą mieli zapewniony awans bo bedą mieli 8 pkt przewagi i nie sądze zeby jechali z obcokrajowcem pewnie bedzie jechał stojanowski i pecyna no a wtedy są do objechania

Czy przyjada z obcokrajowcem czy bez tez sa do objechania, czy Karger jest duzo lepszy od Pecyny lub Stojanowskiego. Moim zdaniem to wszystko zalezy od postawy Sledzia i Frankowa.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#136 Postautor: Ar2rB » 26 lipca 2004, o 14:55

$Kuba$ pisze:Czy przyjada z obcokrajowcem czy bez tez sa do objechania, czy Karger jest duzo lepszy od Pecyny lub Stojanowskiego. Moim zdaniem to wszystko zalezy od postawy Sledzia i Frankowa.

Ubolewam nad tym, że nie bede mógł zobaczyć tego meczu (opuszczam nasz kraj kochany na czas jakiś).
Ciekawy jestem jak sie zaprezentuje nasza "para prowadzÄ…ca" ;). :lol:
Będę mocno trzymał kciuki ale... aż nie chce myśleć co sie bedzie działao po ponownej kompromitacji Śledzią, Frankówa i spółki. chyba będzie lincz ;). Eh...szkoda, że ominie mnie ten meczyk :(.

Gość

#137 Postautor: Gość » 26 lipca 2004, o 15:35

Moim zdaniem to wszystko zalezy od postawy Sledzia i Frankowa.

i Piszcza !!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#138 Postautor: Maxx » 26 lipca 2004, o 16:21

Żeby myśleć o objechaniu u siebie Gdańska to trzeba najpierw doprowadzić do upadłości osiągającą ostatnio coraz lepsze wyniki (niestety finansowe) na lewym froncie firmę "FRANKIE FISH"

Gość

#139 Postautor: Gość » 26 lipca 2004, o 16:24

Trzebaby przedstawić opcje sponsorom Frankówa , że lepiej przysponsoroawć wycieczke zaganiczną dla zawodników Wybrzeża zamiast wyżucać pieniądze w błoto!
Wtedy o wynik w meczu z Gdańskiem byłbym spokojny.

kili

#140 Postautor: kili » 26 lipca 2004, o 16:29

MOIM ZDANIEM TZwi NIE NALEŻY SIE AWANS DO EKSTRALIGI A NAWET WALKA W BARAŻACH O NIĄ W TYM ROKU DUSPONUJECIE TAKIM SKŁADEM ZE ,GDYBY NIE KONTUZJE W RZESZOWSKIEJ STALI TO CIS JEŹDZILSCIE BY W2 PLAYOFFACH O PIERWSZA LIGE NP.Z KROSNEM :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#141 Postautor: Maxx » 26 lipca 2004, o 16:43

kili pisze:MOIM ZDANIEM TZwi NIE NALEŻY SIE AWANS DO EKSTRALIGI A NAWET WALKA W BARAŻACH O NIĄ W TYM ROKU DUSPONUJECIE TAKIM SKŁADEM ZE ,GDYBY NIE KONTUZJE W RZESZOWSKIEJ STALI TO CIS JEŹDZILSCIE BY W2 PLAYOFFACH O PIERWSZA LIGE NP.Z KROSNEM :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A skąd ty się urwałeś chłopczyku? Do piaskownicy z powrotem i to już!!! :D

CIURAS

#142 Postautor: CIURAS » 26 lipca 2004, o 17:33

Co do Gdańska... 8go bedziemy już świętować awans... i kilka teraz takich:
1. Na pewno nie odpuścimy Stali Gorzów w ostatnim spotkaniu - Znając chłopaków, trenera - Stal dostanie jeszcze wyżej niż wczoraj....
2. Nie łudźcie się też, że Wybrzeże odpusci mecz u Was - przyjadą owszem bez presji i na loozie - ale pieniądze na torze leżą i chłopaki chcą zarabiać, więc będą jechać swoje.
3. Bez różnicy czy przyjedziemy do Was w krajówce czy z zagranicznym. Krajowi walczą o pokazanie się i ew. starty w przyszłym roku.
4. Jeśli już będzie zagraniczny to pewnie Bjerre - bo ma ponoć w 2 meczach jeszcze pokazać.

Reasumując - nie liczcie na podłożenie się Wybrzeża ani u Was ani w meczu ostatnim z Gorzowem. Wybrzeże juz pokazało w spotkaniu z Grudziądzem (o który pierdzieli w Rzeszowie), że jadą zawsze po zwycięstwo ;) Jeśli liczycie na baraże - to musicie je sobie wywalczyć - np. wygrywając właśnie z nami. Jeśli Wam sie to uda - baraże będą Wasze :) (sie rymło)
A zapewniam Was, że wolimy w Gdańsku byście to Wy w barażach jechali - nie Gorzów!!!

Pozdrawiam z 3Miasta

Snys
Zawodowiec

#143 Postautor: Snys » 26 lipca 2004, o 17:42

A wlasnie,bedzie w koncu org. wyjazd do Gdanska ????

Michael

#144 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 18:02

Wydaje mi sie ze ludzie na bubel nie beda chcieli jechac a nawet przychodzic na Zygmuntowskie.Z taka jazda co niektorych naszych zawodowco-amatorow nie bede sie dziwil jak stadion bedzie swiecil pustkami (w lublinie).

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#145 Postautor: dannie » 26 lipca 2004, o 19:48

Michael pisze:Wydaje mi sie ze ludzie na bubel nie beda chcieli jechac a nawet przychodzic na Zygmuntowskie.Z taka jazda co niektorych naszych zawodowco-amatorow nie bede sie dziwil jak stadion bedzie swiecil pustkami (w lublinie).

Jezu! Michael! Ja rozumiem iz chcesz byc realista i dostrzegasz wiele problemow i niedoskonalosci w naszej druzynie - i dobrze - bo jest jeszcze mnostw do zrobinia aby to jakos wygladalo... ale prosze Cie... przestan wprowadzac jakas grobowa atmosfere, az bucha od ciebie pesymizm na calej lini... to moze odrazu z klubu masowe przesiedlania na wschod (nawet sekretarki i barmana w barze), stadion wysadzimy a na torze posadzimy mlecze, puscimy tu krowy to dzieci beda mialy radoche! bez przesady! trzeba wierzyc!

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#147 Postautor: KubuÅ› » 26 lipca 2004, o 21:00

Michael pisze:Wydaje mi sie ze ludzie na bubel nie beda chcieli jechac a nawet przychodzic na Zygmuntowskie.Z taka jazda co niektorych naszych zawodowco-amatorow nie bede sie dziwil jak stadion bedzie swiecil pustkami (w lublinie).

Jak nie chcesz przychodzic na mecze to nie przychodz :!: Wierni kibice przychodzili na wiekszy bubel za czasow LKÅ», a teraz nie ma zadnego bubla mamy szanse na baraze i ty to nazywasz bublem :shock:

Michael

#148 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 10:24

Czlowieku ja nie mowie o nas by zawsze przyjdziemy ale mowie o takich zwyklych ludziach.Gosc przeczyta w gazecie ze byla szansa na wygrana nie tylko w Rzeszowie przeczyta jak punktuje sledz z frankowem i wszystko jane.Jak nie ma bubla?Wlasnie jest ze sledziem i frankowem w roli glownej.Rusz troche mozgownica

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#149 Postautor: kuki » 27 lipca 2004, o 14:41

$Kuba$ pisze:

Jak nie chcesz przychodzic na mecze to nie przychodz :!: Wierni kibice przychodzili na wiekszy bubel za czasow LKÅ», a teraz nie ma zadnego bubla mamy szanse na baraze i ty to nazywasz bublem :shock:

Kuba do tych barażów nas Darek poprowadzi???
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
major

#150 Postautor: major » 28 lipca 2004, o 10:48

Witam!
Dość rzadko udzielam się na tym forum, ale w tym temacie muszę zająć swoje stanowisko. Jestem kibicem Motoru wychowanym na takich zawodnikach jak: Mazur, Jędrej czy Gomółka. Mimo, że nie mieszkam w Lublinie od 20 lat to jestem wierny temu klubowi i nadal gorąco mu kibicuję.
Ale muszę powiedzieć tak: w historii tego klubu były okresy, kiedy nikomu (włącznie z zarządem klubu i zawodnikom) nie zależało na awansie. I było to w czasach , gdy duże pieniądze szły z FSC. W ekstraklasie ciężko było wygrać mecz nawet u siebie, punkcików zawodnicy łapali mało, a co za tym idzie kasa była malutka. W ówczesnej drugiej lidze można było ustawić się na wysokiej bezpiecznej pozycji w lidze i tłuc kasę. Coś mi się wydaje, że podobną sytuację mamy obecnie. Zarząd klubu oficjalnie jest za awansem, ale po cichu już się zastanawia skąd wziąść kasę na dobrego obcokrajowca, na wymianę 3 krajowych zawodników i na conajmniej 1 juniora. Stadion wymaga kapitalnego remontu. Śmiem twierdzić, że awans TŻ do e-ligi to gwóźdź do jego trumny. A zawodnicy: mamy przykład Śledzia i Frankowa jak bardzo zależy im na awansie. Dla nich awans to alternatywa: emerytura lub duże inwestycje w sprzęt i próba zdobycia kilku punktów w meczu. Co byście wybrali na ich miejscu! Oni nie są idiotami. Wiedzą co robią. Więc cieszmy się I-ligowym żużlem w Lublinie, przez najbliższe lata. Ja wolę, żeby był w Lublinie żużel I-ligowy niż żaden.