Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
No chyba nie. Raczej coś się w ostatniej chwili posypało.
Bo pewnie wtedy ktoś na klubowym facebooku się pośpieszył, napisał w komentarzu, że 1 listopada, pismaki to powtórzyły i wszyscy przyjęli za pewne info :)
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nie pismaki tylko Jakub Kępa w wywiadzie dla DW.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Oz w morde! Mamy go! Pięknie!
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Była wypowiedź Kępy o 1 listopada w DW. Fajnie by było jakby ktoś bliżej klubu potwierdził lub odwołał to info.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Moze afera z Irkiem popsuła planu Kubie? I teraz boi się, ze pismaki skupia sie na Ireneuszu, a nie Woffindenie w Lublinie? :D
A na poważnie. Nie ma się co gorączkować, do końca dnia jeszcze trochę czasu, ale wydaje się, że realniejsze jest ogłoszenie składu jutro.
A na poważnie. Nie ma się co gorączkować, do końca dnia jeszcze trochę czasu, ale wydaje się, że realniejsze jest ogłoszenie składu jutro.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
znakomite info brawo
no to podzielcie się, a nie wklejacie skrawki informacji :)
Nie podzielą bo nie wiedzą. Ci którzy udają „bliskich z klubem”, pisząc posty typu „wiem, ale nie powiem” nie odbiegają daleko intelektem od redaktorów SF.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
Goatattack
Wiedzą, he he. Nie ma podpisanej umowy, to nic nie wiadomo. Ostatnie godziny pełne są nieprzewidzianych zwrotów. Ale na forum są tacy co wiedzą :)
Nie denerwujcie ludzi. Takie "wiem ale nie powiem" tylko wku...wia, a człowiek i tak jak na szpilkach siedzi 
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Jesli to prawda to nie ma co się spodziewać składu dzisiaj, ja mogę poczekać i do 15 czy nawet po 15 listopada oby tylko wszystko się dla zarządu szczęśliwie skończyło i jakaś torpeda albo ze dwie trafiły do nas. Cierpliwości, dodajmy otuchy naszym działaczom bo wiedzą co czynią. :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Jesli to prawda to nie ma co się spodziewać składu dzisiaj, ja mogę poczekać i do 15 czy nawet po 15 listopada oby tylko wszystko się dla zarządu szczęśliwie skończyło i jakaś torpeda albo ze dwie trafiły do nas. Cierpliwości, dodajmy otuchy naszym działaczom bo wiedzą co czynią. :)
To w takim wypadku liczyłbym na jakieś info ze strony klubu. Do tej pory nas informowali o wszystkim i dotrzymywali słowa ;)
No właśnie, mogliby coś napisać, krótkie dwa zdania na facebooku, że przesuwają ogłoszenie składu byłoby w porządku względem kibiców.
mustafa pisze:No właśnie, mogliby coś napisać, krótkie dwa zdania na facebooku, że przesuwają ogłoszenie składu byłoby w porządku względem kibiców.
Jeśli chodzi o takie "breaking newsy" to oni nie sa zbyt wylewni... niestety.
-
robimcomozem
Pozostaje wierzyć że skoro nie ma żadnego info dementującego dzisiejsza data jest dalej aktualna :)
Wyciągając trzykrotnego mistrza świata z dotychczasowego klubu, trzeba dać mi chwile by zamieścił filmik dla dotychczasowego klubu z podziękowaniami i informacją ze każdy potrzebuje zmian ( nowych wyzwań w beniaminku )
Wyciągając trzykrotnego mistrza świata z dotychczasowego klubu, trzeba dać mi chwile by zamieścił filmik dla dotychczasowego klubu z podziękowaniami i informacją ze każdy potrzebuje zmian ( nowych wyzwań w beniaminku )
-
Goatattack
Nie rozumiem też, dlaczego Mustafa na SyFach nic dzisiaj o nas nie napisał... SyFy idą na dno

A tym czasem głos zabrał kibic stali1- cytuje "niewykluczone że cała akcja to dzieło Lublina , który praktycznie wylatuje z eligi tym składem i desperacko próbuje kogoś wyrwać . jedyna szansa na seonsownego zawodnika to hancok . sa tak zdesperowani że nawet porywają się na niemożliwe (Wofinden )" odnośnie afery w Rzeszowie..... :)
W takich zwrotach akcji to naprawdę mysle ze jest to ostatni problem o jakim myślą dzialacze. A może chcą koniecznie dopiąć jednak wszystko na dzisiaj i czekają na rozwój sytuacji? I stad brak info o ewentualnym przesunięciu? Do północy jeszcze sporo czasu. Zaznaczam ze tylko "głośno" myślę i nie mam pojęcia co się dzieje. Po za tym do tych 100 stron trzeba jakoś dobić aby było info o składzie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
dobek pisze:A tym czasem głos zabrał kibic stali1- cytuje "niewykluczone że cała akcja to dzieło Lublina , który praktycznie wylatuje z eligi tym składem i desperacko próbuje kogoś wyrwać . jedyna szansa na seonsownego zawodnika to hancok . sa tak zdesperowani że nawet porywają się na niemożliwe (Wofinden )" odnośnie afery w Rzeszowie..... :)
Chyba zarazili się od Ostafa większej bzdury ostatnio nie słyszałem :/
wydaje mi się, że rok temu było podobnie. Najpierw podana godzina, później że przesunięcie o pół, potem jeszcze 10 minut itd. Ale efekt był dobry :)
-
Goatattack
dobek pisze:A tym czasem głos zabrał kibic stali1- cytuje "niewykluczone że cała akcja to dzieło Lublina , który praktycznie wylatuje z eligi tym składem i desperacko próbuje kogoś wyrwać . jedyna szansa na seonsownego zawodnika to hancok . sa tak zdesperowani że nawet porywają się na niemożliwe (Wofinden )" odnośnie afery w Rzeszowie..... :)
Za takie teksty kochamy kibiców z Rzeszowa... Tak jak miłość w nas rozpaliły wypowiedzi trenera klasy światowej J. Stachyry.
-
Goatattack
papi pisze:wydaje mi się, że rok temu było podobnie. Najpierw podana godzina, później że przesunięcie o pół, potem jeszcze 10 minut itd. Ale efekt był dobry :)
Ale w tym roku nie ma nawet godziny...
-
robimcomozem
papi pisze:wydaje mi się, że rok temu było podobnie. Najpierw podana godzina, później że przesunięcie o pół, potem jeszcze 10 minut itd. Ale efekt był dobry :)
Tylko tego dnia ludzie pracowali i im jakoś zleciało, a dziś rano śniadanko cmentarz i klubowy fb, na smartofonie już mi się chyba przycisk odśwież starł
Goatattack pisze:Nie rozumiem też, dlaczego Mustafa na SyFach nic dzisiaj o nas nie napisał... SyFy idą na dno![]()
co ty człeniu do mnie pijesz, kibicuję temu klubowi z całych sił.