- Panie Pedersen chodź pan do Zielonej Góry
- Chętnie, ale dajecie 7 patyli, a Lublin daje 10. Dajcie 9 tysięcy i będę wasz, nie będę psuł rynku
-Ok. Niech będzie. Dobry wybór, olej ten Lublin, trzymaj z wygranymi.
bartollo pisze:PS i SyF szaleja. Nikt nie chce dojsc mimo ze dajemy 10 tys za pkt bo zawodnik woli 4 mecze pojechac w PO. I woli 4-5 biegow na mecz zamiast 6. I to za mniejsza kase. Gdzie tu logika.
bartollo pisze:PS i SyF szaleja. Nikt nie chce dojsc mimo ze dajemy 10 tys za pkt bo zawodnik woli 4 mecze pojechac w PO. I woli 4-5 biegow na mecz zamiast 6. I to za mniejsza kase. Gdzie tu logika.
logitech pisze:bartollo pisze:PS i SyF szaleja. Nikt nie chce dojsc mimo ze dajemy 10 tys za pkt bo zawodnik woli 4 mecze pojechac w PO. I woli 4-5 biegow na mecz zamiast 6. I to za mniejsza kase. Gdzie tu logika.
Zadam pytanie a jak byś się czół jak by naszych przyklepanych super zawodników nie tych co teraz mamy ale znacznie z wyższej półki jakiś beniaminek podkupił dla siebie?
Zaratustra pisze:
Trochę szkoda, że klub nie ma zaufanego dziennikarzyny, który napisałby jakiś pochlebny artykuł o naszym klubie i o zbudowaniu ambitnego składu. Niby to tylko plotkarskie portale, ale trochę ludzi ich czyta...
Forum Gorzowa pisze:Kasprzak zwleka z przedłużeniem kontraktu, bo pierw tego co mu się należy. Wcześniej szedł na rekę, a zaległości były wypłacane jeszcze rok po danym meczu. Klub z tego co wiem wszystkie siły skierował na "wynalezieniu" środków na spłatę Kasprzaka.
kibicLBN pisze:Chyba jesteśmy skazani na Worynę.
Hanys jest jaki jest ale daje szanse na dobry wynik w elidze, chyba nawet większe niż ktokolwiek u nas klepnięty
Jeżeli chodzi o klub, w którym wystartuje pan w przyszłym roku, decyzja została już podjęta, czy jeszcze nie?
Jeszcze nie. Wszystko jest, że tak powiem możliwe, sprawa jest otwarta gdzie będzie moje miejsce w sezonie 2019. Na odpowiedź na to pytanie trzeba jeszcze poczekać. Aż sam jestem ciekawy, co to będzie za klub.
Dobrze się panu jeździ w Rzeszowie?...
Rzeczywiście, kiedy tutaj jestem to na ogół wychodzi mi to całkiem nieźle. Rzeszowski tor jest jednym z fajniejszych do jazdy, dobrze się na nim czuję, zawsze z przyjemnością tutaj przyjeżdżam i startuje w zawodach.
Stal Rzeszów wchodzi jeszcze w grę, jeżeli chodzi o pańskie wybory najlepszej oferty do startu w przyszłym roku?...
Jasne że wchodzi, nie mówię nie. Na razie tak naprawdę jestem skłonny rozważyć ofertę każdego klubu, który poszukuje zawodnika, Rzeszowa także.
mustafa pisze:To tylko potwierdza, że SyFy oraz Przegląd Sportowy opierają swoją wiedzę na przypuszczeniach i powtarzanych plotkach, a nie na faktach.
Łoptymista pisze:ano...
Tak z ciekawości... ktoś policzył może ile w tym tygodniu było już tekstów, że Motor wuja pojedzie w 2019 i nie mamy nikogo? :)
Nie wiem czym sobie zasłużyliśmy, że tak chętnie o nas ciągle piszą. :) Nie mogę się doczekać sezonu i tego aż zaczniemy wygrywać. :) Nieważne jakim składem.
Łoptymista pisze:ano...
Tak z ciekawości... ktoś policzył może ile w tym tygodniu było już tekstów, że Motor wuja pojedzie w 2019 i nie mamy nikogo? :)
Nie wiem czym sobie zasłużyliśmy, że tak chętnie o nas ciągle piszą. :) .