Motor Lublin w sezonie 2019
-
TreleMorele
- Senior
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Holta jak zwykle musi być w coś zamieszany :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
- Łoptymista
- Trener
Yeste pisze:No Rysiek to chyba akurat w Lublinie często nie bywał. Nie wiem, nie wiem. Mam nadzieję, że są też inne opcje...
Chłopie, a jakie to ma teraz znaczenie? Ważne, że będzie bywać. :) A jak ci się taki skład nie widzi to proszę załatw lepszy i jeszcze mądrze poosłabiaj rywali.
PS. Jeśli nam wypalą wszystkie strzały to w kilku miejscach Polski będzie niezły pożar, a my będziemy to oglądać jedząc popcorn.
-
TreleMorele
- Senior
nie udało się z Gorzowem to padło na Torun ciekawe co na to Doyle:)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Jeden z najbardziej obrzydliwie dla oka jeżdżących zawodników na świecie. Nie cierpię jego sylwetki i braku kontroli nad motocyklem. Jak on w ogóle czasami dojeżdża do mety to ja się zastanawiam. Mówi się trudno...
-
CKM1946
- Zawodowiec
Na tym polega fenomen Holty :D Jedzie jak pokraka a jednak ma łatke jednego z nawiększych walczaków w lidze. Przy czym potrafi robić wyniki z kosmosu ale głównie zdarza się to tylko już w Częstochowie.
-
TreleMorele
- Senior
Pamiętam go z meczu w lublinie z Wlokniarzem jak nam objechał Stenke i Adorjana mając pod tylkiem rakietę :) i to bardzo dobry wybór Polski senior ...
P.s Syfy podaja że Woryna odchodzi z Rybnika A Przeglad że zostaje co za buraki..
P.s Syfy podaja że Woryna odchodzi z Rybnika A Przeglad że zostaje co za buraki..
Rzetelność dziennikarska powaliła mnie na kolana :)
-
TreleMorele
- Senior
co by nie mówić Woryna też mógłby jechać pod 8\16 ,ale wolałbym Lambo ...
- tezetomaniak
- Trener
Piotr Świst podobno jest zainteresowany posadą trenera w Lublinie.
Może to ktoś potwierdzić? Ostaf?
Może to ktoś potwierdzić? Ostaf?
Motor, Motor, Motor i ch..j!! Wierzyłem w wygraną z Rowem mino sporej straty i teraz WIERZĘ ,że nie będziemy chłopcami do bicia!!! Cierpliwości!! Trochę szacunku dla ludzi którzy doprowadzili klub do tego co mamy!!!Bo na pewno będą robić wszystko żeby było jak NAJLEPIEJ!! A wszystkim co już piszą, gadają że MOTOR będzie "woził ogony" i nie będzie miał kto jezdzić itd. mówię staropolskim- SPIERD...AĆ!!!!
pulkownik pisze:Podsumowując jestem za zablokowaniem tego watku do 1 listopada dla naszego wspólnego dobra.
Mam info z klubu, że nowe transfery zostaną ujawnione dopiero jak napiszemy 100 stron w tym wątku, więc proszę nie zamykać tematu.
Flint?Łoptymista pisze:Ze znajomym
Karol Baran? ;)Łoptymista pisze:gadałem i na 99,9 % pewny jest gruby strzał. Chodzi o gościa, który może śmigać jako Polak.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ruszyła sprzedaż karnetów dla zakładów pracy
. Chyba jakiś gruby kontrakt jest negocjowany, skoro nawet tutaj kasy szukają :D
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Zbierają na rozwiązanie kontraktu boskiego Grega 
Jeśli ma być gruby kontrakt to pewnie Ułamek albo Harris...
oni się ostatnio w kewlar nie mieszczą ;)
oni się ostatnio w kewlar nie mieszczą ;)
Ciężki będzie nasz los jako beniaminka ale powiem że mam zaufanie do zarządu nigdy nas nie zawiedli i wierze że tego nie zrobią.
W wywiadzie Więckowski prosi o to by cierpliwie czekać jeśli wszystko uda się ułożyć po ich myśli to będziemy mieli fajny sezon jak to określił. Ja mu wierze i miejmy nadzieje że tak będzie Jamróg i Zengota szczerze mnie nie przekonują ale zobaczymy co się uda ;)
Chciałbym fajny skład by ta Eliga nie skończyła się po 1 sezonie ale mając kasę a nikt nie chce z nami się związać to dziwne :D
W wywiadzie Więckowski prosi o to by cierpliwie czekać jeśli wszystko uda się ułożyć po ich myśli to będziemy mieli fajny sezon jak to określił. Ja mu wierze i miejmy nadzieje że tak będzie Jamróg i Zengota szczerze mnie nie przekonują ale zobaczymy co się uda ;)
Chciałbym fajny skład by ta Eliga nie skończyła się po 1 sezonie ale mając kasę a nikt nie chce z nami się związać to dziwne :D
-
CKM1946
- Zawodowiec
Wszystko wskazuje na to że bedziecie mieć Zengote.
My Przedpełski , Woryna do Wrocka czyli Grzesiu do was i nie ma innej opcji.
Zobaczymy będzie piekielnie trudno ale zobaczymy ;/
Ja mam nadzieje ze miło nas zaskoczą i wszystkie te powalone teksty co wypisują okażą się ….
Ja mam nadzieje ze miło nas zaskoczą i wszystkie te powalone teksty co wypisują okażą się ….
Dzisiaj byłem mega zaskoczony tą sprzedażą karnetów :-). Jeszcze nie ma skladu, a ogloszenie o karnetach jest.
CKM1946 pisze:Wszystko wskazuje na to że bedziecie mieć Zengote.
Jak to się mówi na wschodzie: pożywiom - uwidim.
istred pisze:Jak to się mówi na wschodzie: pożywiom - uwidim.
A nasz Zarząd hołduje chyba jeszcze jednemu powiedzonku zza wschodniej granicy. "Tiszy jediesz, dalszy budiesz" :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Wow, wszystko wskazuje... To są jakieś Twoje tajemne informacje, czy powtarzasz "info 100%" pudelków?
-
TreleMorele
- Senior
A Holte kto będzie miał ?
Z moich informacji z wiarygodnego źródła wynika, że jego żona
-
TreleMorele
- Senior
albo komornik:)