Mecz Ostrów - Piła
Mateusz Cierniak - jestem pod wrażeniem.
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Cierniak jest do wyjecia, czy jako wychowanek Unii jest w najblizszych latach nie do ruszenia bez ekwiwalentu i zgody macierzystego klubu?
Jak wyciągać to teraz, bo ekwiwalent tylko za jeden rok - 120tys.
Ale nie wiem czy Mirek Cierniak nie zabezpieczył syna odpowiednią umową - tak jak było w tamtym roku z Wiktorem Lampartem.
Ale nie wiem czy Mirek Cierniak nie zabezpieczył syna odpowiednią umową - tak jak było w tamtym roku z Wiktorem Lampartem.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Mirek mowi ze bedzie jezdzil w Unii wiec raczej tak pewnie bedzie. To raczej inna historia niz w przypadku Lamparta
-
TreleMorele
- Senior
może w pakiecie z Mirkiem:)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Czy to nie jest pierwszy przypadek w historii, kiedy polski junior zdobywa komplet w ligowym debiucie?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Oj, Woryna od połowy meczu w Lublinie nie pomaga Rybnikowi awansować...
Ale taki Jensen ... miodzio
-
TreleMorele
- Senior