papi pisze:nie wiem czy się przeprowadził, ale pod Tarnowem na swoją szkółkę
Ale ją bojkotuje, bo się przeprowadził do Leszna i nie ma zamiaru stamtąd się ruszać :)
Sober pisze:No, ten Smektala bardzo realny
Flagg pisze:Zeby Smektała przeszedł do Motoru, to musi być spełniony jeden podstawowy warunek - sam Bartek musi tego chcieć. Podaj mi choć jeden powód, dla którego w ogóle rozważałby przejście do Lublina jeszcze w wieku juniorskim? W Lesznie ma jak u Pana Boga za piecem - co takiego może mu dać Lublin, czego nie ma w Lesznie? No i dlaczego sama Unia miałaby pozbywać się najlepszego juniora w kraju? Śmieją się z nas, ze rozważamy niby nierealne transfery Kołodzieja, Vaculika czy Kasprzaka, a sami przychodzą na nasze forum i rzucają nazwiska 4 razy bardziej oderwane od rzeczywistości niż te nasze..
dzejmsblond007 pisze:Flagg pisze:Zeby Smektała przeszedł do Motoru, to musi być spełniony jeden podstawowy warunek - sam Bartek musi tego chcieć. Podaj mi choć jeden powód, dla którego w ogóle rozważałby przejście do Lublina jeszcze w wieku juniorskim? W Lesznie ma jak u Pana Boga za piecem - co takiego może mu dać Lublin, czego nie ma w Lesznie? No i dlaczego sama Unia miałaby pozbywać się najlepszego juniora w kraju? Śmieją się z nas, ze rozważamy niby nierealne transfery Kołodzieja, Vaculika czy Kasprzaka, a sami przychodzą na nasze forum i rzucają nazwiska 4 razy bardziej oderwane od rzeczywistości niż te nasze..
To akurat proste, Lublin może mu dać pozycję lidera drużyny .
Gelo pisze:Tak tak znawco: https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/pge ... styki/2017