Jak zezłomować Kaczmarka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#51 Postautor: Gość » 23 lipca 2004, o 21:38

rzeszowiak pisze:
ja sie z Toba nie zgodze bo Kaczmarek był wynajety tylko po to aby dopilnowac zeby nie było zadnych rewelacji z torem.Po czesci mu sie to udało

jeśli nasz tor był zły to powiedz mi pod jakim względem !!! Od kiedy chodzę na żużel nei było problemów z nawierzcnią tylko teraz przyjechał jeden H** i wszystko popsuł !!

Za to wasz tor jest znakomity, a szczególnie te bandy na których można sie pozabijać, a najpredzej to przez nie przelecieć na trybuny bo one takie wysokie...

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#52 Postautor: arek200 » 23 lipca 2004, o 23:19

Włąśnie sam miałęm pisać o tych bandach. Nie wiem w ogóle czy ten zabytek się jeszcze tam znajduje, ale jeśli tak to opłaćmy obserwatora, który stwierdzi, że bandy nieprzepisowe i jak nie wymienią do meczu to walkower dla nas. Bo po co narażać zdrowie zawodników. Ale chyba nie o to chodzi w żużlu?!

A co do tekstu o polewaniu tylko torów z których startowali rzeszowianie to nie chcę się wypowiadać, bo po prostu brak słów. Koleiny, który ktoś tam zaobserwował nie zmieniły swojego miejsca od paru ładnych lat, jak pamiętam to każdy się już zdążył na nie nadziać (i to nie tylko zawodnicy drużyny przyjezdnej). Może to nie żaden argument, ale myślę, że one się nie pojawiły z dnia na dzień.

Nie życzę nikomu wizyty kaczmarka na stadionie.

Awatar użytkownika
ggumiss

#53 Postautor: ggumiss » 24 lipca 2004, o 00:34

Chłopaki dajcie spokuj to jest tylko sport jeszcze troche i popsujecie atmosfere miedzy kibicami a wczasie meczu i po nim widać było że nie mamy nic do siebie. Rzeszów wygrał i nie podlega to dyskusji. Gdyby Śledzik minł sprawne silniki Franków nie nawalił a Karlsson nie zagwiazdował i wyjechał na próbe toru itp, itd. to Kaczmarek mógł by na głowie stawać i nic by nie wskórał. Faktem jest że koleś wtrąca się w sprawy w których nie ma głosu i za to powinien dostać po dupie.Skargi na niego nie płyną tylko z Lublina więc bezdyskusyjnie coś w tym jest. Gdyby mecz był na innym torze to inny klub podniósł by temat nieuczciwości Kaczmarka. I dajmy spokuj tym bezsensownym przepychankom. Jest już po meczu i nic nie zmieni wyniku. Tam gdzie 2 rozmawia są zawsze dwa punkty widzenia na jeden temat a temat jest jeden inikt nie zaprzeczy jaki KACZMAREK I JEGO DYKTATURA NAD SĘDZIAMI i temu powinno się poświecić dyskusje. Powinni brać w niej udział wszyscy razem a nie przeciwko sobie. Zrobił to nie raz i zrobi to ponownie a nikt nie wie komu i kiedy!!!!!!!!!!! POZDRO WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#54 Postautor: Maxx » 24 lipca 2004, o 08:59

Po pierwsze.
Nie było żadnego błota na naszym torze. Od kilku lat przygotowujemy tor przyczepny, który gwarantuje walkę i tak chętnie oglądane przez kibiców mijanki. Na betonie, który zdecydowanie preferuje Rzeszów jest to niemożliwe. Ten kto wygra start ten z reguły przyjeżdża do mety pierwszy i każdy kto ma jako takie pojęcie o żużlu doskonale wie o tym.
Kaczmarek przyjął stanowisko, że tor przyczepny jest nieregulaminowy co jest rzecz jasna bzdurą(!!!) i to też nie podlega dyskusji.
Jedno jest pewne, pajac Kaczmarek nie przyjechał do Lublina po to aby jedynie obserwować. Miał do wykonania robotę, za którą wziął kasę i mówiąc najkrócej ze zleconego zadania wywiązał się znakomicie (dla Rzeszowa oczywiście).
Nie można zatem w kontekście tego co napisałem mówić o tym, że Rzeszów od początku do końca grał i jechał FAIR bo tak nie było.
Wcale nie twierdzę, że przegraliśmy przez Kaczmarka i Hehne bo każdy widział jak jechali Lublinianie. Wygrał lepszy tego dnia, ale zaznaczyć trzeba, że przy pomocy i to bardzo dużej dwóch panów kretynów.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
michal85

#55 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 10:04

Maxx pisze:Po pierwsze.
Na betonie, który zdecydowanie preferuje Rzeszów jest to niemożliwe. Ten kto wygra start ten z reguły przyjeżdża do mety pierwszy i każdy kto ma jako takie pojęcie o żużlu doskonale wie o tym.

to widocznie masz blade pojecie o zuzlu, szcegolnie rzeszowskim. U nas w tym ezonie odbyl sie niejeden horro, niejedna znakomita szarza, czasy odnotowywane na naszym obiekcie byly takze bardzo dobre, wiec to wyklucza tzw.beton. Tyle ode mnie, moze po raz kolejny nie bede musial tego pisac...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#56 Postautor: Maxx » 24 lipca 2004, o 11:23

michal85 pisze:
Maxx pisze:Po pierwsze.
Na betonie, który zdecydowanie preferuje Rzeszów jest to niemożliwe. Ten kto wygra start ten z reguły przyjeżdża do mety pierwszy i każdy kto ma jako takie pojęcie o żużlu doskonale wie o tym.

to widocznie masz blade pojecie o zuzlu, szcegolnie rzeszowskim. U nas w tym ezonie odbyl sie niejeden horro, niejedna znakomita szarza, czasy odnotowywane na naszym obiekcie byly takze bardzo dobre, wiec to wyklucza tzw.beton. Tyle ode mnie, moze po raz kolejny nie bede musial tego pisac...

pozdrawiam

Mam dla Ciebie kolego z Rzeszowa kilka cennych rad.
1. Wylejcie na swój tor asfalt to czasy będą jeszcze lepsze:)
2. Postawcie Kaczmarkowi pomnik w Rzeszowie za zasługi:)
3. Weż encyklopedię czarnego sportu i poczytaj trochę o torach:)
A co do pojęcia o żużlu to przypuszczam, że jak ja zacząłem się tym sportem interesować to Ciebie jeszcze w planach nie było... :D

Potraktuj to co napisałem z lekkim przymrużeniem oka :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#57 Postautor: Erwin » 24 lipca 2004, o 11:37

Maxx pisze:Mam dla Ciebie kolego z Rzeszowa kilka cennych rad.
1. Wylejcie na swój tor asfalt to czasy będą jeszcze lepsze:)
...

Ty sobie tak nie żartuj, bo jutro wchodzimy na stadion a tam jezdnia :D , a Kaczmarek każe ubijać :lol:

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#58 Postautor: wojtek_78 » 24 lipca 2004, o 11:47

Maxx pisze:2. Postawcie Kaczmarkowi pomnik w Rzeszowie za zasługi:)

Pomnik już ma. Wszakże stoi tam wielka betonowa p.... :lol:

Awatar użytkownika
michal85

#59 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 11:56

wojtek_78 pisze:

dobre :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#60 Postautor: Gelo » 24 lipca 2004, o 12:09

wojtek_78 pisze:

buahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahaha

Shack
Administrator

#61 Postautor: Shack » 24 lipca 2004, o 12:25

Obrazek

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#62 Postautor: Kiry » 24 lipca 2004, o 12:30

warto było czekac z ta wiosenna fotką :lol: idealnie pasuje to tematu :D
Obrazek

strongu

#64 Postautor: strongu » 24 lipca 2004, o 17:46

Gawrzyk pisze:bagno? byłes kolego wogole na torze?
Rusko miał jednak racje. Wszyscy działacze ktorzy maja noz sponsorów na gardle, sa pod presją wszedzie widzą spreparowany tor.
Tor przyczepny w Polskiej lidze zaczyna być traktowany przez "betoniarzy" jako nieregulaminowy. Zaczyna sie zbiorowa psychoza. Marma potwierdziła po raz kolejny taka teze.
Chomski na pytanie czy zabiera ze soba obserwatora smial sie z 5 minut i stwierdzil ze nie bedzie z siebie robil pajaca. Tor kazdy robi pod siebie i tyle. A jaki tor jest w lublinie wszyscy wiedzÄ…. JEST REGULAMINOWY.

Wy też nie bylibyscie zadowoleni, gdyby w niedziele Lublin przyjechal z obserwatore. dal mu 800 zlotych i ten ma zarzadzić:

-oranie toru po same kolana
-lanie na nasze wnioski w miejscach gdzie my chcemy
-puszczanie tasmy na kiwniecie

A w tej sprawie w sumie nie chodzi o mecz z rzeszowem bo to porazka na wlasne zyczenie. chodzi o fakt wyluczenia kasy z naszego klubu, za co Kaczmar poniesie konsekwencje.

Chomski nie zabierze obserwatora, bo sam jest preparatorem :lol: jakich mało.
1.Oranie toru jest NIEREGULAMINOWE wiec nie mogł by być zarządzone
2. Takie zdarzenia miały miejsce w w/w meczu, z tym ze lane były tory, z których akurat startowali zawodnicy z Lublina - wiec chyba mówisz o swoich.
3.A moze sugerujesz, ze nasi podczas startów patrzyli sie na sedziego który dawał im sygnał ze tasma idzie w góre??

Jestem ciekaw, dlaczego dopiero teraz mówcie o przekręcie Kaczmarka??
Zdarzenie mieło miejsce o wiele wczesniej. Moze odpowiesz na to pytanie?

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#65 Postautor: kezman » 24 lipca 2004, o 19:16

Trzeba mieć dobre wytlumaczenie i zatuszować "super jazdę" zawodników z Lublina obserwatorem :)

Awatar użytkownika
Mrucky

#66 Postautor: Mrucky » 24 lipca 2004, o 19:22

strongu pisze:Jestem ciekaw, dlaczego dopiero teraz mówcie o przekręcie Kaczmarka??
Zdarzenie mieło miejsce o wiele wczesniej. Moze odpowiesz na to pytanie?

Bo wcześniej prezes Lublina sam korzystał z usług Kaczmara ? :P

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#67 Postautor: $korzen$ » 24 lipca 2004, o 22:55

Strongu ty pajacu !, tym waszym Rzeszowskim "dzialaczom" do Chomskiego jeszcze duzo brakuje ! czemu ? bo przynajmniej nie jest pi... i walczy o 2 pkt wedlug zasady fair play i nie robi z siebie pajaca i nie przyjezdza z przekupionymi obserwatorami.

Awatar użytkownika
michal85

#68 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 23:02

$korzen$ pisze:Strongu ty pajacu !, tym waszym Rzeszowskim "dzialaczom" do Chomskiego jeszcze duzo brakuje ! czemu ? bo przynajmniej nie jest pi... i walczy o 2 pkt wedlug zasady fair play i nie robi z siebie pajaca i nie przyjezdza z przekupionymi obserwatorami.

a przepraszam bardzo, gdzie jest napisane, ze nie mozna przywozic obserwatora ? :lol: hamuj sie chlopcze, a najlpeiej wroc do piaskownicy ;) hehe

pozdrawiam

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#69 Postautor: maestro76 » 24 lipca 2004, o 23:03

hehe wojtek dobre:)))
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#70 Postautor: $korzen$ » 24 lipca 2004, o 23:04

heh dziecinko ale chyba zapomniales o tym ze obserwator nie moze ingerowac w decyzje sedziego. Niestety na meczu bylo calkiem co innego, ale widac tego albo nie widziales albo dla dobra swoich miernot nie chcesz o tym mowic.

Awatar użytkownika
michal85

#71 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 23:10

$korzen$ pisze:heh dziecinko ale chyba zapomniales o tym ze obserwator nie moze ingerowac w decyzje sedziego. Niestety na meczu bylo calkiem co innego, ale widac tego albo nie widziales albo dla dobra swoich miernot nie chcesz o tym mowic.

Taki urok Kaczmarka, nikt go przekupywac nie musial, bo za co ? :lol:
miernot? buahhahaha, spadlem z krzesla :lol: Dziwczymnko bez zapalek - popatrz na swoje "asy" :lol:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#72 Postautor: $korzen$ » 24 lipca 2004, o 23:16

Spojrz synku na tabele ligowa, jeszcze macie troche do nadrobienia :lol: , po 2 cala polska poza oczywiscie wami wie ze wygraliscie tylko i wylacznie dzieki Kaczmarkowi ..... nie wierzysz poczytaj na http://www.tzlublin.com o wszystkich faktach w tym meczu i wbij to sobie do glowy.

Awatar użytkownika
michal85

#73 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 23:25

$korzen$ pisze: po 2 cala polska poza oczywiscie wami wie ze wygraliscie tylko i wylacznie dzieki Kaczmarkowi

jesli cala Polska to tutejsi forumowicz to musze sie z Toba zgodzic :lol: bosheeee, co za gosc? A znasz powiedzenie : "złej baletnicy..."? :lol:
nie wierzysz poczytaj na http://www.tzlublin.com o wszystkich faktach w tym meczu i wbij to sobie do glowy.

takich "wiarogodnych" zrodel czytac nie zamierzam :lol:

Jasiek Stachyra :"Rzeszow byl lepszy" - niech to posluzy za komentarz...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#74 Postautor: $korzen$ » 25 lipca 2004, o 00:45

Boze czlowieku zastanow sie !, myslisz ze na przyczepnym torze byli byscie w stanie nas pokonac !!??. Wbij sobie do glowy to ze gdyby nie ten zasrany Kaczmarek nie bylo by zadnego ubijanita toru !! ani innych incydentow ktore dzialy sie w tym meczu. Na przyczepnym pokonalismy Gdansk,Gorzow to co myslisz ze z wami nie dali bysmy rady !!. Powtorze to ostatni raz wygraliscie dzieki Kaczmarkowi ! i nic tego nie zmieni. Z reszta zobaczysz ze ktoregos dnia wyjdzie na moje i to wtedy ja sie bede smial.

Awatar użytkownika
michal85

#75 Postautor: michal85 » 25 lipca 2004, o 01:42

$korzen$ pisze:Boze czlowieku zastanow sie !, myslisz ze na przyczepnym torze byli byscie w stanie nas pokonac !!??. Wbij sobie do glowy to ze gdyby nie ten zasrany Kaczmarek nie bylo by zadnego ubijanita toru !! ani innych incydentow ktore dzialy sie w tym meczu. Na przyczepnym pokonalismy Gdansk,Gorzow, to co myslisz ze z wami nie dali bysmy rady !!.

mecz, meczowi nie rowny...To, ze pokonaliscie Gdansk (co wiecej jechalkiscie w pelnym skladzie) nie oznacza przciez, ze to samo spotkaloby nas :D Zeszta, po co ta cala dyskujsa, to my zgarnelismy 2 pkt i to jest najw :D
Powtorze to ostatni raz wygraliscie dzieki Kaczmarkowi ! i nic tego nie zmieni. Z reszta zobaczysz ze ktoregos dnia wyjdzie na moje i to wtedy ja sie bede smial.

tak z pewnoscia...A z Gorzowem rowniez byl Kaczmarek ? :lol: Bo przciez inaczej nie da sie wytlumaczyc slabej postawy Waszych zawodnikow :lol:

PS widac, ze masz bardzo zle zdanie o swoich zaowdnikow - jak twiedzisz, ze umieja jechac tylko na przyczepnym ;)
PS 2 niestety nie bedzie mnie przez dluzszy okres czasu, dlatego zapewne nie bede mogl skomentowac tego meczu, a szkoda :P tak czy siak, pozdrawiam i zycze powodzenia w kolejnych meczach ;)[/quote]