Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Metalliczny
Senior
Kontakt:

#101 Postautor: Metalliczny » 23 lipca 2004, o 20:07

Weslake - jeśli denerwują Cię czepianie się literówek, to wiedz, że ja je tępie nagminnie I dlatego zanim wyslesz post, sprawdź czy w pośpiesznym pisaniu to popełniłeś jakiejś literówki. Twój komentarz uznaję za żart, gdyż absolutnie nie mam problemów z dysleksją, a do psychologe też nie mam zamiaru się wybierać - BTW skoro Ciebie i mnie denerwuje denerwują dośc błahe przyznajmy rzeczy to może razem udamy się do psychologa ? :D

A co do Grześka. Jego sprzęt przez czały sezon był bez zarzutu, więc wniskuję, że nie mógł dopasować się do dość specyficznego krośnieńskiego toru. Rzecz w tym jednak że w swoim drugim starcie jak jechał na drugim miejscu miał groźny upadek- zresztą jak byłeś na zawodach to wiesz. Być może wtedy coś się uszkodziło - ja tylko mogę gdybać.

Awatar użytkownika
michal85

#102 Postautor: michal85 » 23 lipca 2004, o 21:06

ceikawe...
Metalliczny pisze:I dlatego zanim wyslesz post, sprawdź czy w pośpiesznym pisaniu to popełniłeś jakiejś literówki.

a nastepnie...
Twój komentarz uznaję za żart, gdyż absolutnie nie mam problemów z dysleksją, a do psychologe też nie mam zamiaru się wybierać
-
BTW skoro Ciebie i mnie denerwuje denerwują dośc błahe przyznajmy rzeczy to może razem udamy się do psychologa ? :D

A co do Grześka. Jego sprzęt przez czały sezon był bez zarzutu, więc wniskuję

nie zebym sie czepial, ale...

Wracajac do Grzeska - na swoim torze prezentuje sie naparwde bardzo przyzwoicie, ale na obcych dosc przecietnie. Mysle, ze w Rzeszowie po raz kolejny poradzi sobie z nim chociazby Pawel MIesiac ;)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#103 Postautor: Kaka » 23 lipca 2004, o 22:48

Jade na ten meczyk :D Mam nadzieje ze bedzie to dobra(sportowa) rywalizacja, a wygra lepszy(mam nadzieje ze TÅ») :)

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#104 Postautor: Radzio » 23 lipca 2004, o 22:56

ja nie wiem czy to obtymistycznie czy nie ale obstawiam że wygramy! 47-43. Mecz bedzie bardzo zacięty i dostarczy nam dużo emocji i będziemy wracac z uśmiechnietymi twarzyczkami:) to jest moj scenariusz, a jak będzie to się przekonamy juzw niedziele.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#105 Postautor: prt » 23 lipca 2004, o 23:58

a ja jestem pewien ze jezeli tylko wszyscy ci, co powinni zrobia co trzeba ze sprzetem, zmotywuja sie odpowiednio i zmobilizuja pozostalych, tworzac znow DUCHA W DRUZYNIE, to bedzie co najmniej ciekawy mecz.

realnie - TZ Sipma nie jest bez szans.

ogladalem dzis "Pania Chmurke" w telewizji i mowila, ze moze w niedziele zdrowo popadac.

mam tylko nadzieje, ze jesli bedzie mokro (zbyt mokro jak dla niektorych), mecz nie zostanie odwolany z powodu jedynie slusznego widzimisie np. obserwatora meczu.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#106 Postautor: Gr@cEk » 24 lipca 2004, o 00:29

Czy jest ktos wstanie powiedziec mi jak wyglada na dzien dzisiejszy sprawa jazdy Karlika w Rzeszowie 8)

heh z gory thx :wink: Pozdro... all
... Radziu thx jeszce raz za te miejscowki :wink:

Robal666

#107 Postautor: Robal666 » 24 lipca 2004, o 01:51

Peter będzie w Rzeszowie na 100%

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#108 Postautor: Maxx » 24 lipca 2004, o 09:19

Jarek Siwek stwierdził wczoraj jednoznacznie: "Jedziemy do Rzeszowa wygrać". I oby to nie były jedynie pobożne życzenia.
Wygrana w Rzeszowie jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Jeśli Grzesiek, Darek, Mariusz i Peter pojadą na dobrym poziomie to nie powinno być źle. A gdyby tak jeszcze juniorzy dołożyli swoje "3 grosze" to można myśleć o wywiezieniu z Rzeszowa punktów.
Nie miałbym nic przeciw temu aby przed meczem trochę popadało, żeby zrobiło się przyczepnie a wówczas zyskalibyśmy dodatkowy atut bo jak wiadomo, ten kto pół życia jeździ na betonie, na przyczepnej nawierzchni za cholerę nie może dobrać przełożenia :D

Mecz bez wątpienia będzie bardzo ciekawy i oby szczęście tym razem nam dopisało.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
michal85

#109 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 09:40

Maxx pisze:
Mecz bez wątpienia będzie bardzo ciekawy i oby szczęście tym razem nam dopisało.

tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?

Nawet jak spadnie deszczyk, nie ma co sie obawiac o naszych - nie raz jezdzili w takich sytuacjach i radzili sobie bardzo dobrze (patrz zeszly sezon). Po raz kolejny mowie, Rzeszow jezdzi na torze lekko przyczepnym...Niech pogoda bedzie znakomita - lepiej dla widowiska, wiecej ludzi na stadionie itd.

Wasze wypowiedzi przedmeczowe skomentuje terminem bardzo popularnym na tymze forum - "napinanie" :lol: :wink:

Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt
Rafał Trojanowski - pewny punkt druzyny na swoim torze, mial klopoty sprzetowe, ale mamy nadzieje, ze juz sie z nimi uporal - pojechal po nowy silnik, ktory sprawdzic ma juz dzisiaj, w niedziele ok 8 pkt zrobi
Tomek Rempala - nie powiem duzo - 10-12 pkt.
Karol Baran - i tu mam watpliwosci...Niewiadomo na czym Karol bedzie jechal, ale ja mocno w to wierze, ze Karol roziaze ten problem i w niedziele zaprezentuje sie tak jak w osttanich meczach...Mysle, ze ok 10 pkt zrobi
Maciek Kuciapa - jesli bedzie w pelni zdrow -13-14 pkt, jesli nadal bedzie odczuwal skutki tego fatalnego upadku - 10-11 pkt
Pawel Miesiac - napsuje krwi niejednemu zawodnikowi Tz-u, mysle, ze stac go na 6-7 pkt

Wy macie dwie duze luki w skladzie - junior, Jurek Mordel. Dodajac do tego nie najlepsza forme Darka Sledzia, to szansa na zwyciestwo jest naprawde mala, ale nie niemozliwa ;) wszakze to 'tylko' zuzel ;)
Podsumuwujac, stawiam na 53:37 - oczywiscie dla naszych...

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#110 Postautor: Metalliczny » 24 lipca 2004, o 09:44

Dajmy spokój z literówkami - nawet najlepszym zdarzają się błędy - zresztą po kilku piwach palce jakoś tak dziwnie się plączą a i człowiek jakiś bardziej zdenerwowany :D

Co do meczu - niestety moim zdaniem nie mamy absolutnie żadnych szans na zwycięstwo, chyba że zdarzy się jakiś cud, ale w to nie wierze. Stal na swoim torze jest bardzo mocna i my z taką formą jaką przezentujemy zbierzemy tak 30 punktów bez Petera, a z Peterem najwyżej 40. Takie jest moje zdanie, oczywiście możecie się z nim nie zgadzać

Roger

#111 Postautor: Roger » 24 lipca 2004, o 10:25

dacie rade i wygracie :D :D :D :!: :!: :!:
3mam za was kciuksy 8) 8) 8)
pozdrowionka....

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#112 Postautor: jacur78 » 24 lipca 2004, o 10:43

michal85 pisze:
Maxx pisze:

tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?

Nawet jak spadnie deszczyk, nie ma co sie obawiac o naszych - nie raz jezdzili w takich sytuacjach i radzili sobie bardzo dobrze (patrz zeszly sezon). Po raz kolejny mowie, Rzeszow jezdzi na torze lekko przyczepnym...Niech pogoda bedzie znakomita - lepiej dla widowiska, wiecej ludzi na stadionie itd.

Wasze wypowiedzi przedmeczowe skomentuje terminem bardzo popularnym na tymze forum - "napinanie" :lol: :wink:

Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt
Rafał Trojanowski - pewny punkt druzyny na swoim torze, mial klopoty sprzetowe, ale mamy nadzieje, ze juz sie z nimi uporal - pojechal po nowy silnik, ktory sprawdzic ma juz dzisiaj, w niedziele ok 8 pkt zrobi
Tomek Rempala - nie powiem duzo - 10-12 pkt.
Karol Baran - i tu mam watpliwosci...Niewiadomo na czym Karol bedzie jechal, ale ja mocno w to wierze, ze Karol roziaze ten problem i w niedziele zaprezentuje sie tak jak w osttanich meczach...Mysle, ze ok 10 pkt zrobi
Maciek Kuciapa - jesli bedzie w pelni zdrow -13-14 pkt, jesli nadal bedzie odczuwal skutki tego fatalnego upadku - 10-11 pkt
Pawel Miesiac - napsuje krwi niejednemu zawodnikowi Tz-u, mysle, ze stac go na 6-7 pkt

Wy macie dwie duze luki w skladzie - junior, Jurek Mordel. Dodajac do tego nie najlepsza forme Darka Sledzia, to szansa na zwyciestwo jest naprawde mala, ale nie niemozliwa ;) wszakze to 'tylko' zuzel ;)

COz za brak konsekwencji. Wg Twoich wyliczen zdobedziecie miedzy 54 a 63 pkt:) Jak to sie ma do twojego typu na wynik meczu!
Aha i to dopiero jest napinanie sie.
Bedzie deszcz, bedzie przyczepnie, bedzie mecz na styku!

Awatar użytkownika
michal85

#114 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 10:51

Gawrzyk pisze:
michal85 pisze:[

skromnie :-)
Z Twoich obliczen wynika ze powinno byc 63:27 :-)

widac liczyc nie umiecie :P
gjedde - 10 pkt, Maciek -10, Karol-9,Tomek-10, Trojan-8, Miesiac-6...i akurat wychodzi :P ;) :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#115 Postautor: Maxx » 24 lipca 2004, o 11:02

michal85 pisze:
Gawrzyk pisze:
michal85 pisze:[

skromnie :-)
Z Twoich obliczen wynika ze powinno byc 63:27 :-)

widac liczyc nie umiecie :P
gjedde - 10 pkt, Maciek -10, Karol-9,Tomek-10, Trojan-8, Miesiac-6...i akurat wychodzi :P ;) :lol:

Jakbyś nie liczył przyjacielu to i tak wygra TŻ :twisted:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#116 Postautor: Erwin » 24 lipca 2004, o 11:02

michal85 pisze:tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?

Z Tobą koleś nie da się dyskutować, wygraliście mecz a Ty panoszysz się jakbyście mieli już awans w kieszeni :shock: , co chwila pokazujessz jakim to jesteś cwaniakiem, a śmiem sądzić że tylko wirtualnym, wstrzymaj się trochę z tym swoim humorem, bo każdy potrafi się śmiać.

michal85 pisze:Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt ...

Chce tylko przypomnieć, że mecz meczowi nie równy :idea:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#117 Postautor: Maxx » 24 lipca 2004, o 11:06

Erwin, nie dziw się chłopakowi, bo Rzeszów psim swędem wszedł do Play off`ów i teraz co niektórym się wydaje, że w Rzeszowie mają drugie gdańskie Wybrzeże :D :D
Jak zaliczą pierwszy zimny prysznic (może już jutro?) to im trochę klapy opadną :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
michal85

#118 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 11:07

Erwin pisze:
michal85 pisze:tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?

Z Tobą koleś nie da się dyskutować, wygraliście mecz a Ty panoszysz się jakbyście mieli już awans w kieszeni :shock: , co chwila pokazujessz jakim to jesteś cwaniakiem, a śmiem sądzić że tylko wirtualnym, wstrzymaj się trochę z tym swoim humorem, bo każdy potrafi się śmiać.

o czym Ty do mnie rozmawiasz? :roll: :lol: Moja reakcja byla adekwatna do zwrotu : "moze TYM RAZEM dopisze nam szczescie". Dopisalo juz chyba wystarczajaco, stad takie, a nie inne moje zachowanie ;)...wystarczy umiec czytac ze zrozumieniem ;) i jeszcze jedno - nie napisalem nigdy, ze mamy nawet szanse na awans, a co dopiero pewny udzial w ekstralidze w 2005 roku...

michal85 pisze:Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt ...

Chce tylko przypomnieć, że mecz meczowi nie równy :idea:

oczywiscie, ze nie, ale to zwistuje powrot Dunczyka do optymalnej formy...
Jakbyś nie liczył przyjacielu to i tak wygra TŻ
Pozdrawiam

byc moze, nie odbieram Wam przeciez szans ;)

rowniez pozdrawiam;]

edit:
Jak zaliczą pierwszy zimny prysznic (może już jutro?) to im trochę klapy opadną

Wy juz to przerabialscie 11 lipca :P

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#119 Postautor: Erwin » 24 lipca 2004, o 11:27

Erwin pisze:... Ty panoszysz się jakbyście mieli już awans w kieszeni :shock:

michal85 pisze:i jeszcze jedno - nie napisalem nigdy, ze mamy nawet szanse na awans, a co dopiero pewny udzial w ekstralidze w 2005 roku...

A ja nie napisałem, że ty napisałeś że macie ten awans :arrow:

A tutaj taki cytacik:
michal85 pisze:wystarczy umiec czytac ze zrozumieniem ;)

stal_rzeszow

#120 Postautor: stal_rzeszow » 24 lipca 2004, o 12:18

Maxx pisze:Erwin, nie dziw się chłopakowi, bo Rzeszów psim swędem wszedł do Play off`ów i teraz co niektórym się wydaje, że w Rzeszowie mają drugie gdańskie Wybrzeże :D :D
Jak zaliczą pierwszy zimny prysznic (może już jutro?) to im trochę klapy opadną :twisted:

Pozdrawiam

tylko przez defekt Marcina Rajkowskiego przegraliśmy z Wami
a gdyby nie kontuzje Kuciapy, Trojana, Rempały to baraże mielibyśmy już gwarantowane!!!
u was to tylko jedzie Karlsson, który za rok będzie w Rzeszowie...

porażka w niedzielę gwarantowana!!! oczywiście Wasza
u Was uważam, że w meczu rewanżowym przegramy, ale jak dla mnie pierwsza czwórka przy takim pechu to i tak dużo!!
Obrazek

http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#122 Postautor: Gelo » 24 lipca 2004, o 12:25

a gdyby nie kontuzje Kuciapy, Trojana, Rempały to baraże mielibyśmy już gwarantowane!!!
porażka w niedzielę gwarantowana!!!

Po prostu esencja rzeszowszczyzny. Mało im dwóch przegranych u siebie. Trzeba trzeciej.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#123 Postautor: Kiry » 24 lipca 2004, o 12:25

jacur78 pisze:Wczoraj dostalem bure za to ze moje posty sa zbyt ostre! Cholera a ja myslalem ze jestem lagodny jak baranek! Widze niektorzy maja inne zdanie na ten temat!

Hehe, i to od laika, któremu ja musze klarować dlaczego w lewo jeżdzą <lol>
Obrazek

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#124 Postautor: Maxx » 24 lipca 2004, o 12:40

Gelo pisze:

Po prostu esencja rzeszowszczyzny. Mało im dwóch przegranych u siebie. Trzeba trzeciej.

Wychodzi więc na to, że biedny Rzeszów morduje się w pierwszej lidze przez kontuzje i defekty. Gdyby nie one, to zapewne rzeszowska stal brylowałaby w Extralidze gromiąc u siebie i na wyjeździe taką na przykład Unię Tarnów... :D :D :D
Ech... krótka jest ta pamięć co niektórych rzeszowskich kibiców...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
michal85

#125 Postautor: michal85 » 24 lipca 2004, o 13:10

Maxx pisze:
Gelo pisze:

Wychodzi więc na to, że biedny Rzeszów morduje się w pierwszej lidze przez kontuzje i defekty. Gdyby nie one, to zapewne rzeszowska stal brylowałaby w Extralidze gromiąc u siebie i na wyjeździe taką na przykład Unię Tarnów... :D :D :D
Ech... krótka jest ta pamięć co niektórych rzeszowskich kibiców...

Pozdrawiam

hhe, daleki jestem od stwierdzenie, ze w przypadku jazdy w pelnym skladzie brylowalibysmy chociazby w I lidze, ale mysle, ze II miejsce byloby jak najbardziej realne! Ale to chyba nie temat na takie rozmowy :P My cieszymy sie, ze wreszcie jedziemy w pelnym skladzie, do wydarzen jakze pechowych dla nas, przynajmniej ja juz nie zamierzam wracac ;) Mam nadzieje, ze limit kontuzji juz wyczerpalismy na kilkanascie lat ;) Waszym jak i naszym zawdonikow zycze jak najmniej urazow;] - to chyba kazdego ucieszy :D

pozdrawiam