Żużel w TV
Re: Żużel w TV
No tak chodzi że asy speedwaya mają problem zeby się na motocyklu utrzymać :D
piękny spektakl w Częstochowie z udziałem byłego admina Gawrzyka :) Godzina kręcenia się w kółko, brak jakichkolwiek działań po to żeby ostatecznie odwołać mecz...
papi pisze:piękny spektakl w Częstochowie z udziałem byłego admina Gawrzyka :) Godzina kręcenia się w kółko, brak jakichkolwiek działań po to żeby ostatecznie odwołać mecz...
Wstyd i żenada, a taki sympatyczny koleś wydawał się być z niego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- tezetomaniak
- Trener
Dalej może być sympatyczny, po prostu nie zasłużył jeszcze na sędziowanie ekstraligi.
Z drugiej strony, kto zasłużył?
Z drugiej strony, kto zasłużył?
A moim zdaniem trochę padł ofiarą debilnego terminarza, już pisałem co o nim sądzę. W normalnych warunkach po prostu wszyscy by się rozjechali do domów, ale że playoffy za pasem to centrala naciskała żeby na siłę odjechać te 8 biegów. Myślę, że Paweł doskonale wiedział, że nic z tego nie wyjdzie, ale musiał odwalać te głupoty i pozorować działania ze względu na naciski z góry. Szkoda, że teraz jemu się oberwie za trzymanie kibiców na trybunach przez tyle czasu.
Zagar dosyć zabawnie skomentował tę sytuację: "po torze kręcą się ludzie, którzy nigdy nie jeździli na motorze i to oni będą decydować czy mamy jechać, czy nie".
Zagar dosyć zabawnie skomentował tę sytuację: "po torze kręcą się ludzie, którzy nigdy nie jeździli na motorze i to oni będą decydować czy mamy jechać, czy nie".
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- tezetomaniak
- Trener
Wszyscy jadą po Gawrzyku ale tam ewidentnie nie było widać chęci jazdy ze strony częstochowskiej i nie chodzi o zawodników ale o Cieślaka i Swiącika.Poszła decyzja podobno o dosypaniu nawierzchni ale Cieślak ja blokował faktem ze ciężki sprzęt zniszczy mu tor.
Komandos to by pojechał i na ruchomych piaskach ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie ma żadnej transmisji z DMEJ z Daugavpils? Byłaby okazja popatrzeć na Wiktora i rzekomy nabytek - Klinga.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
mema pisze:Wszyscy jadą po Gawrzyku ale tam ewidentnie nie było widać chęci jazdy ze strony częstochowskiej i nie chodzi o zawodników ale o Cieślaka i Swiącika.Poszła decyzja podobno o dosypaniu nawierzchni ale Cieślak ja blokował faktem ze ciężki sprzęt zniszczy mu tor.
Sędzia z jajami ogłosiłby walkower. W przypadku braku zgody na jazdę dwóch ekip obustronny.
Hayden pisze:Fajny regulaminowy tor w Gnieźnie
A jakie ma to znaczenie...Row wygra dzisiaj spokojnie i będą piekielnie mocnym dla nas rywalem w finale.
Komentatorzy nsport dorownuja dzis ekspertom z Polsatu.
Gdzie w centrum, np. na deptaku obejrzę dziś półfinał Wrocław-Leszno?
trening czyni mistrza.
GIGI pisze:Komentatorzy nsport dorownuja dzis ekspertom z Polsatu.
Jeśli Tomek Dryła jest dziś we Wrocławiu to który ancymon tak w Częstochowie szalał? Ryczel czy mój ulubieniec ależ Łopaciński?
Jaja we Wrocławiu :D
Motor mocny
-
mechanizator
- Junior
Czyzby Wrocław odkupił od nas nasza starą maszynę startową
Właśnie - czy przypadkiem wymiana u nas maszyny startowej nie pokrywała się mniej więcej czasowo z przebudową stadionu we Wrocławiu? 
Motor mocny
Bez jaj, maja taki sam problem przy startach jak goście.
We Wrocławiu startujemy dziś systemem F1 :)
Edit. No tak, Kolega w międzyczasie usunął post, na który odpowiedziałem. Ktoś tu wspominał, że jest źle widziane cytowanie postów jeśli odpowiada się bezpośrednio pod nimi. Powyższa sytuacja pokazuje, że zawsze warto, zwracając się do kogoś, a nie wyrażając tylko opinię w temacie.
We Wrocławiu startujemy dziś systemem F1 :)
Edit. No tak, Kolega w międzyczasie usunął post, na który odpowiedziałem. Ktoś tu wspominał, że jest źle widziane cytowanie postów jeśli odpowiada się bezpośrednio pod nimi. Powyższa sytuacja pokazuje, że zawsze warto, zwracając się do kogoś, a nie wyrażając tylko opinię w temacie.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Powyższa sytuacja pokazuje, że zawsze warto, zwracając się do kogoś, a nie wyrażając tylko opinię w temacie
Zawsze mozna zacytowac tylko ten fragment, do ktorego sie odnosi, a nie caly - "kilometrowy" - post ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
A tak BTW, czy tylko mnie dziś Zengi irytował strasznie mówiąc o Miliku "Wacuś" ;) Noż kurde, aż mną nosiło. :D
Metalliczny pisze:A tak BTW, czy tylko mnie dziś Zengi irytował strasznie mówiąc o Miliku "Wacuś" ;) Noż kurde, aż mną nosiło. :D
Przecież imiona się tłumaczy i tak właśnie brzmi jego zdrobnienie po polsku.
PS. Gorzej gdy ktoś tego nie robi i nazywa swoje dziecko np. Rafael zamiast Rafał.
Mnie bardziej irytowalo kiedy redaktor Dryla mowil o rezerwach taktycznych dla Wroclawia w 11 I 12 biegu. Byly to rezerwy zwykle.
Imiona co do zasady to można tłumaczyć o ile nie brzmi to po prostu dziwnie bądź się jest Korwinem. W tym przypadku nie brzmi dziwnie więc to jeszcze było ok. W innym meczu Sparty w nsport mój ulubieniec kol. Łopaciński z Vaclava zrobił i Wacława, i Wacka, i Wacusia i Waszkę(?) i to dopiero było przegięcie.
Motor mocny
Hayden pisze:W innym meczu Sparty w nsport mój ulubieniec kol. Łopaciński z Vaclava zrobił i Wacława, i Wacka, i Wacusia i Waszkę(?) i to dopiero było przegięcie.
jezeli mowil Waszek Milik to wszystko jest ok, jezeli Waszka Milik to nie, bo to bledna odmiana :)
METHANOL ADVENTURE TEAM