Motor Lublin w sezonie 2018
- MikeMistrz
- Senior
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Dać walkowera w Łodzi, albo wypożyczyć na ten mecz 4 ogórków + skorzystać z 3 których mamy w składzie i po problemie. :D
Za późno, jest awizowany i można zrobić tylko 2 zmiany w nim.
Tfu tfu ale nie daj Boze cos w Lodzi i mamy walkower w play-off...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ładny maraton Lambo i Mastersa czeka. W środę wieczorem jadą ligę angielską, w czwartek Orzeł, w piątek Dyneburg. Natłuką kilometrów.. oby cało i bezpiecznie.
Dodatkowo Robert w sobotę zasuwa do Niemiec na Night of the fights.
Dodatkowo Robert w sobotę zasuwa do Niemiec na Night of the fights.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Za duze zageszczenie meczow... Balem sie wczesniej gdy odpuszczalismy Kudriaszowa, a teraz jest jeszcze gorzej. Jak sie zdarzy cos zlego - brak czasu na reakcje. Sprzetu nie zaserwisuja po drodze z Lodzi na Lotwe. Kontuzja ktoregokolwiek Polaka - nawet Nile Tuffta - zalatwi nam przegrana walkowerem z Lotyszami... Nie zdazymy zastapic nawet Mastersa Smolinskim, jak odpalajacy 5 miesiecy kangur zlapie uraz... Slabo z tym piatkiem na Lotwie dzien po Lodzi. Mozna glupio przegrac awans do finalu play-off...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Nie zdazymy zastapic nawet Mastersa Smolinskim, jak odpalajacy 5 miesiecy kangur zlapie uraz...
Falubaz czeka w barażu. Nie odda Smoły potencjalnemu rywalowi, nawet jeśli będzie 2 tygodnie na załatwienie tematu
Można dokonać dwóch zmian w awizowanym. To może by tak do Łodzi za Roberta i Sama - Bjoerling i Wennerstam? Naszym Anglosasom przyda się odpoczynek i spokojna podróż z Anglii na Łotwę. Ciekawe tylko co na to sami zainteresowani?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jestem za. Tylko, że chłopaki bardziej niż na swoje zdrowie i sprzęt patrzą na zasobność portfela. To najzupełniej zrozumiałe. Dlatego pewnie skończy się, że pojadą wszyscy, normalnie z zamiarem wygranej ale bez dodatkowej presji.
Właśnie dlatego trzeba najpierw zapytać o zdanie chłopaków zamiast załatwiać sprawę "po sprawkowemu". O ile w ogóle taki wariant jest brany pod uwagę.
A ja myślę że mamy w klubie ogarniętych ludzi i nie trzeba im mówić co mają robić
lombard pisze:A ja myślę że mamy w klubie ogarniętych ludzi i nie trzeba im mówić co mają robić
Oczywiście że tak. Ale po to chyba jest forum, żeby sobie pokombinować po swojemu? Ostatecznie i tak nie mamy wpływu na decyzje zarządu
Mam nadzieje ze w czwartek będzie lało i wtedy przełożą play-offy i po sprawie :)
Mam nadzieje ze w czwartek będzie lało i wtedy przełożą play-offy i po sprawie :)
- tezetomaniak
- Trener
Niech leje tak, żeby przełożyli sezon.
I niech wznowią za 5 lat

Bez przesady. Dla zawodnika to żadna nowosc, ze jedzie dzien po dniu. Jedziemy z przeciwnikiem najsłabszym z calej czwórki. Jedziemy dwumecz. U siebie rozbilismy ich zdecydowanie. Dzien wczesniej jedziemy sparing. Jesli nikt nie zaliczy dzwona to nic nie powinno nam przeszkodzic wygrac półfinał.
Yr.no na piatek przewiduje opady w godzinach meczu.
Yr.no na piatek przewiduje opady w godzinach meczu.
Rewanż z Loko w sobotę, 8.09.2018r. o godz. 16 :) Mnie bardzo pasuje :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Skąd info o terminie ? Potwierdzone ?
Gniezno nie odpuszcza a to znaczy, że z Rybnikiem będzie na ostro. Jedna z tych drużyn która będzie w finale, mam nadzieję będzie bardziej "wypluta" niż My z Daugavpils. Do tego mamy w perspektywie powrót Daniela i na mecz rewanżowy Oskara. To tylko sport. Piękny sport. Ale pomimo drobnych kłopotów w końcówce sezonu, to nadal Motor jest liderem narzucającym ton w Nice polskiej lidze żużlowej.
Myślę że trzeba brać Koscielskiego na 2 mecze bo on jakieś szanse na punkty jednak daje!
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
jacur78 pisze:Myślę że trzeba brać Koscielskiego na 2 mecze bo on jakieś szanse na punkty jednak daje!
Właśnie trafił do Opola! https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/77445 ... well-torun
Moim zdaniem też Kościelski jest lepszy i bardziej objeżdżony od Tuffta. Porażka i niedopatrzenie klubu niestety...cóż każdy popełnia błędy szkoda, że nam się takowy trafił tuż przed play-offami....
SpeedwayGMtwitter pisze:jacur78 pisze:Myślę że trzeba brać Koscielskiego na 2 mecze bo on jakieś szanse na punkty jednak daje!
Właśnie trafił do Opola! https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/77445 ... well-torun
Moim zdaniem też Kościelski jest lepszy i bardziej objeżdżony od Tuffta. Porażka i niedopatrzenie klubu niestety...cóż każdy popełnia błędy szkoda, że nam się takowy trafił tuż przed play-offami....
Chyba że Frątczak nie chcial go puścic do Motoru przed ewentualnym barażem z Zieloną Góra którą nadal kocha skrycie.
- Darth Vader
Kudriaszowa i Liebiediewsa też Frątczak zablokował ??? :)
Niestety ale transfery w trakcie sezonu w wykonaniu Motoru to totalna olewka i amatorszczyzna...
Niestety ale transfery w trakcie sezonu w wykonaniu Motoru to totalna olewka i amatorszczyzna...
Na baraż to my będziemy mieli Oskara. Szkoda tego Kościelskiego, nie widziałem go nigdy w akcji ale chyba powinien być lepszy od Tufta.
Motor mocny