Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jasne, że mógł się przestraszyć, ale zamiast brnąć w to i twierdzić "mogłem dłużej przytrzymać tą rękę" może warto byłoby się przyznać do błędu i przyznać że razem z ojcem zachowali się słabo.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- tezetomaniak
- Trener
Czarek pisze:
Skompromitował się w sposób spektakularny. W życiu bym nie pomyślał, że będę miał ochotę wygwizdać go, a Pedersenowi bić brawo.
A ja bym pomyślał, bo większość kibiców to chorągiewki ;)
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
A więc jednak! Pędzimy do Dyneburga od razu po meczu w Łodzi ok.800 kilometrów bez serwisu silników, dnia odpoczynku itd.
Pozostaje mieć nadzieję, że nic się nie stanie i nasi zawodnicy nie będą ryzykować jazdy na najlepszym sprzęcie w Łodzi.
"1. runda finałowa - Półfinały
31.08.2018 (piątek) Eleven godz. 18.00
SK Lokomotiv Daugavpils – Speed Car Motor Lublin
2.09.2018 (niedziela) Polsat godz. 14.30
Car Gwarant Start Gniezno - ROW Rybnik"
za GKSŻ
Pozostaje mieć nadzieję, że nic się nie stanie i nasi zawodnicy nie będą ryzykować jazdy na najlepszym sprzęcie w Łodzi.
"1. runda finałowa - Półfinały
31.08.2018 (piątek) Eleven godz. 18.00
SK Lokomotiv Daugavpils – Speed Car Motor Lublin
2.09.2018 (niedziela) Polsat godz. 14.30
Car Gwarant Start Gniezno - ROW Rybnik"
za GKSŻ
tezetomaniak pisze:Czarek pisze:
Skompromitował się w sposób spektakularny. W życiu bym nie pomyślał, że będę miał ochotę wygwizdać go, a Pedersenowi bić brawo.
A ja bym pomyślał, bo większość kibiców to chorągiewki ;)
Chorągiewką jest ktoś kto bije brawo zawodnikowi, który popisuje się chamstwem, a innego za to samo "nagradza" gwizdami.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
$korzen$ pisze:Magic w GP juz 3 rok z rzedu powtarza ten sam schemat. Zajebisty poczatek, wygrane rundy gp, wydaje sie, ze chlopak moze nawet powalczyc o majstra i nagle od polowy sezonu czy tez w koncowce sezonu przynajmniej w GP kompletnie przestaje jechac. Ten schemat powtarza sie juz 3 rok z rzedu i ja jakos tego luzu u Magica ostatnio nie widze. Dochodzi fakt, ze Zmarzlik i Duzzers zrobili juz medale, a on od 3 lat traci krazki na finiszu.
niezle bzdury, Janowski zaczal tegoroczny cykl GP od 13, 11 i 5 pkt, potem zwyciestwo w Hallstavik z 18 pkt, a nastepnie 12, 11 i 9 pkt
jedyny moment w tym sezonie gdzie Magic nie jechal to trzecie GP w Horsens, poza tym calkiem rowna forma i awans do polfinalu w kazdym turnieju, wiec wg mnie ciezko powiedziec, ze przestaje jechac
a co do tego, ze zachowal sie jak burak zarowno w sobote w Gorzowie, jak i w niedziele udzielajac wywiadu, to nie powinno ulegac watpliwosci, ja na miejscu BSI strzelilbym mu taka kare finansowa ze odechcialoby mu sie machac lapami do konca kariery, a ten jego pojebany ojciec powinien miec dozywotniego bana na obecnosc w parku maszyn podczas zawodow GP
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:ja na miejscu BSI strzelilbym mu taka kare finansowa ze odechcialoby mu sie machac lapami do konca kariery, a ten jego pojebany ojciec powinien miec dozywotniego bana na obecnosc w parku maszyn podczas zawodow GP
100% racji.
^^^Wczoraj w magazynie PGE mówili że kara będzie...2000eur... :)
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jesli ktos posiada BT Sport, obecnie na zywo pokazuja Leicester Lions - Kings Lynn Stars. W pierwszym biegu Robert 1,...
MOTOR LUBLIN
Czy ten kanał jest dostępny w Polsce na jakiejkolwiek platformie cyfrowej?
EDIT: zrobiłem mały research i te kanały są dostępne tylko w UK :)
EDIT: zrobiłem mały research i te kanały są dostępne tylko w UK :)
Motor mocnyj!
Czarek pisze:grzesieck pisze:ja na miejscu BSI strzelilbym mu taka kare finansowa ze odechcialoby mu sie machac lapami do konca kariery, a ten jego pojebany ojciec powinien miec dozywotniego bana na obecnosc w parku maszyn podczas zawodow GP
100% racji.
W ogole to zostawmy w lidze zawodnikow typu Jeleniewski albo wprowadzmy zakaz wyprzedzania (moze warto rozwazyc jazde na czas ?), wtedy bedzie pelna kultura i brak zbednych emocji.
ale o co ci chodzi? czy ja chce sie pozbyc Pedersena (ktory nota bene nic Magicowi nie zrobil)? czy moze apelujesz o wiecej burackiego zachowania w stylu Janowskiego i jego ojca?
byla fajna walka, Janowskiego postawilo, potem ladnie minal Pedersena po szerokiej i spoko, w tym miejscu powinien byl byc koniec emocji i moglibysmy bic brawo Janowskiemu za to, ze ladnie poszedl przy bandzie, no ale niestety postanowil fucka pokazac Pedersenowi, a potem jego ojciec zachowal sie tak, jakby Pedersen umyslnie sfaulowal Janowskiego, a przeciez nic takiego nie mialo miejsca
byla fajna walka, Janowskiego postawilo, potem ladnie minal Pedersena po szerokiej i spoko, w tym miejscu powinien byl byc koniec emocji i moglibysmy bic brawo Janowskiemu za to, ze ladnie poszedl przy bandzie, no ale niestety postanowil fucka pokazac Pedersenowi, a potem jego ojciec zachowal sie tak, jakby Pedersen umyslnie sfaulowal Janowskiego, a przeciez nic takiego nie mialo miejsca
METHANOL ADVENTURE TEAM
- tezetomaniak
- Trener
Znowu trafiło na biednego pedersena :( jaki on uciskany, nikt go nie lubi, a on przeciez to robi dla kibiców!
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2018, o 23:00 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
Odbiegajac od tej daremnej dyskusji. Jakas ta Anglia ostatnio pechowa, w meczu Wolves tez niezle spustoszenie. Chyba juz wiekszosc zapoznala sie z nawierzchnia, wlacznie z naszym Samem. Byc moze powaniejsza kontuzja Schleina, czyli jednego z naszych potencjalnych (mocno teoretycznych) wzmocnien
Na szczęście teoretycznych. Nikt nie jest w stanie przedstawić choćby pół merytorycznego argumentu dla takiego "wzmocnienia" które to "wzmocnienie" oznaczałoby opłacenie kary
grzesieck pisze:ale o co ci chodzi? czy ja chce sie pozbyc Pedersena (ktory nota bene nic Magicowi nie zrobil)? czy moze apelujesz o wiecej burackiego zachowania w stylu Janowskiego i jego ojca?
Chodzi mi o to, ze wystarczającą karą dla młodego zawodnika w sportach ekstremalnych za pokazanie srodkowego palca (nieuzasadnionego) jest oburzenie kibicow i ewentualna kara finansowa od organizatora za sytuacje w parku maszyn. Natomiast domaganie sie ekstremalnych kar finansowych i dożywotniego wyrzucenia ojca (stałego członka jego teamu) za taki incydent to chyba trochę przesada. Są też tacy co chcą Boberowi dawać dożywotnie zawieszenie za to co zrobił.
Czasami mam wrażenie, że w tym kraju każdy próbuje być świętszy od papieża.
Chodzi o to, że Maciek brnie intelektualnie w gówno, które sam sobie zgotował. Skoro "fakulec" (bez sensu) należał się Nickowi za "całokształt" to uważam, że "smark" bez sukcesów - trzykrotnemu mistrzowi świata może najwyżej umyć karcherem derki - oczywiście pod warunkiem, że mistrz na to pozwoli... Maciek powinien dać na powstrzymanie, bo po odejściu Dzika - on osobowościowo nie udźwignie polaryzacji odczuć. Maciek jeździ fajnie ale nie budzi żadnych emocji. Może trochę wkurza bidonem...
Masters bohaterem wspomnianego meczu Wolves - Aces. 15+1 i decydujaca trojka w ostatnim biegu dnia, gdy jechal sam na Cooka i Fricke. Zeby w Polsce 70% tego pokazywal...
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/rel ... s?mobile=1
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/rel ... s?mobile=1
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Skoro "fakulec" (bez sensu) należał się Nickowi za "całokształt" to uważam, że "smark" bez sukcesów - trzykrotnemu mistrzowi świata może najwyżej umyć karcherem derki - oczywiście pod warunkiem, że mistrz na to pozwoli...
No widzisz. A tymczasem Janowski to jeden z niewielu żużlowców, który się duńskiego bandyty nie boi i wozi go po płotach aż miło :)
Ojciec zachowal sie jak typowy wiesniak na wiejskiej dyakotece. Bez ostrzezenia od tylu, niewiadomo skad. I kara mu sie nalezy. Ale Janowski z pedersenem szczepili sie w parku maszyn, zrobila sie przepychanka i moze lamerska postawa ojca wynikala z tego ze bal sie ze po starviu z Nikim Maciek nie bedzie zdolny do dalszej jazdy.
Z drugiej strony... pamietacie jak Jankes sie rzucil na Pedersena w lidze szwedzkiej? :D
Z drugiej strony... pamietacie jak Jankes sie rzucil na Pedersena w lidze szwedzkiej? :D
Popek pisze:Czarek pisze:grzesieck pisze:ja na miejscu BSI strzelilbym mu taka kare finansowa ze odechcialoby mu sie machac lapami do konca kariery, a ten jego pojebany ojciec powinien miec dozywotniego bana na obecnosc w parku maszyn podczas zawodow GP
100% racji.
W ogole to zostawmy w lidze zawodnikow typu Jeleniewski albo wprowadzmy zakaz wyprzedzania (moze warto rozwazyc jazde na czas ?), wtedy bedzie pelna kultura i brak zbednych emocji.
Kompletny brak logiki. To obrońcy Janowskiego nieświadomie zbliżają się do takiego stanowiska. Ja jestem jak najbardziej za ostrą walką. Opowiadam się tylko za tym by nie okraszać jej dresiarskimi zachowaniami w stylu Janowskiego.
- _piotrusss
- Kadrowicz
No ale Greg to dorosły facet. Najwidoczniej wyjaśnili sobie pewne sprawy z Nickim, bo często widać ich jak normalnie ze sobą rozmawiają. A Janowski to gówniarz i coś czuję, że w tej chwili Duńczyk ma ubaw z tej sytuacji.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Gabriel Waliszko kłania się nisko i pisze tak ...
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/77377 ... akie-chara
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/77377 ... akie-chara
-
mechanizator
- Junior
Ale fajny tor zrobili w Kumla. Szeroka chodzi az miło sie ogląda.