#394 Postautor: Kargolo » 20 sierpnia 2018, o 11:11
No dobra ochłonąłem. Padło tutaj bardzo wiele przykrych słów, ale teraz faktycznie nie można Oskara dobijać. Każdy zasługuje na drugą szansę i może nasz junior zrozumie swój błąd i wszystkich przeprosi, a za chwilę znowu będzie nas cieszył swoją jazdą, taką jakiej oczekujemy. Liczę na zawieszenie Boberowi kary, bo okoliczności łagodzących trochę jest, jak już ktoś pisał (pierwszy raz, młody wiek, jednak mała ilość w organizmie).
Dużo namieszał też ten cholerny pismak, który z dupy wyciągnął sobie 1,5 promila. 1,5 oznaczało, że Oskar chlał do rana, 0,4 tylko tyle, że miał ciężko zabalowaną noc. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Teraz piłka po stronie Oskara. Należy oczywiście zganić go za to nieprofesjonalne zachowanie i pokazać, że nie ma ono akceptacji w środowisku (zarówno w klubie, jak i wśród kibiców), ale publiczne wyzywanie go nie było na miejscu, ja także parę razy przegiąłem. Może jednak ten kubeł lodowatej wody sprawi, że Bober zacznie traktować poważnie speedway. Centrali nie powinno zależeć na tym, żeby zniszczyć karierę chłopaka, który i tak ma dosyć ciężki sezon (spalony bus, kontuzja, wyniki słabsze od oczekiwanych).
EDIT: jerry78 i _piotrusss szybsi.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!