Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Rozmawiać można z każdym tylko najpierw trzeba awansować.
GH ruszy się do innego klubu awansując z Rzeszowem do Nice 1 Ligi? Jakoś tego nie widzę, przecież razem z Nawrockim mają tam "długofalowy plan", którym właściciel "skusił" zawodnika.
GH ruszy się do innego klubu awansując z Rzeszowem do Nice 1 Ligi? Jakoś tego nie widzę, przecież razem z Nawrockim mają tam "długofalowy plan", którym właściciel "skusił" zawodnika.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
I cale szczescie, ze maja ten dlugofalowy plan :)
nie dla Hancocka (i Holdera) w Lublinie
nie dla Hancocka (i Holdera) w Lublinie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie dla Hancocka, Holdera, Holty, Tofeeka, Gomolskich, Przedpelskiego, Szczepaniakow, Mroczki, Jablonskich, Nowaka, Gały 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czemu "nie" dla Holdera?
Bo jest leszczem a tytul dostal w prezencie... oczywiscie bez spiny Gelu
ile on juz szuka silnikow? 5,6,7 lat ? teraz jeszcze jakies dziwne sytuacje z partnerka. Nie trawie goscia najbardziej z calej czolowki.
Gelu, to pytanie to chyba z Twojej słabości do kangurów. Holder jak dla mnie się skończył od czasu kontuzji w Elite Lague. To jest zawodnik na średnią 1,8pkt, a pewnie w cenie albo i droższy od takiego Artioma Łaguty.
Bo jest niestabilny emocjonalnie i nie wiadomo czy sobie nie przypomni, że ma jeszcze jakieś nieślubne dziecko, o prawa do którego zachce mu się walczyć np. w kwietniu 2019 roku ;)
Poza tym zgadzam się z Cooperem, z wyjątkiem Tobiasza.
Jak już ruszyliście ten temat to zostawię tu tylko nazwisko Artioma Łaguty ;)
Poza tym zgadzam się z Cooperem, z wyjątkiem Tobiasza.
Jak już ruszyliście ten temat to zostawię tu tylko nazwisko Artioma Łaguty ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Poza tym zgadzam się z Cooperem, z wyjątkiem Tobiasza.
Tofika dopisalem w tym roku, po jego inteligentnych wywiadach i rownie przemyslanej postawie na torze.
Gelu, juz chyba nie musze odpowiadac :)
Ale tak tak, wiem, Holder to trzecy najlepszy Kangur po Doyle'u i Mastersie z potencjalem na 15pkt w kazdym meczu w Elidze
Ale tak tak, wiem, Holder to trzecy najlepszy Kangur po Doyle'u i Mastersie z potencjalem na 15pkt w kazdym meczu w Elidze
METHANOL ADVENTURE TEAM
Cooper pisze:Nie dla Hancocka, Holdera, Holty, Tofeeka, Gomolskich, Przedpelskiego, Szczepaniakow, Mroczki, Jablonskich, Nowaka, Gały
dodalbym jeszcze Bjerre, Miedzinskiego, Walaska, Kildemanda i Pieszczka (to za ten tatuaz
METHANOL ADVENTURE TEAM
Że jeszcze nikt tu nie dorzucił Walaska i Miedzińskiego :D
O, już ktoś dodał
Dlaczego "nie" dla zawodnika, który przez ostatnie 5 sezonów notował średnie: 2,090; 2,200(7); 1,973; 1,871; 2,236(3) a w obecnym ma 2,255?Kargolo pisze:Jak już ruszyliście ten temat to zostawię tu tylko nazwisko Artioma Łaguty ;)
O, już ktoś dodał
Motor mocny
Jak podpisze u nas Dudek i Artiom to ja ide na pielgrzymke - serio. Pojde nawet i na dwie.
Hayden pisze:Że jeszcze nikt tu nie dorzucił Walaska i Miedzińskiego :DDlaczego "nie" dla zawodnika, który przez ostatnie 5 sezonów notował średnie: 2,090; 2,200(7); 1,973; 1,871; 2,236(3) a w obecnym ma 2,255?Kargolo pisze:Jak już ruszyliście ten temat to zostawię tu tylko nazwisko Artioma Łaguty ;)
O, już ktoś dodał
Nie nie, ja zostawiłem tu Artioma w sensie "na tak"! Tym bardziej, że po spadku Grudziądza będzie do wzięcia :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
grzesieck pisze:Gelu, juz chyba nie musze odpowiadac :)
Bez kpin. Zeszło z niego powietrze po kontuzji i wypadku Darcy'ego ale jakoś co roku utrzymuje się bez łaski w cyklu GP czyli jest to ciągle 6-8 zawodnik na świecie.
Wliczając ten rok to przez ostatnie 5 lat tylko raz mu się udało przekroczyć średnią 2,0 w Elidze więc sorry ale niestety Holder nie jest 6-8 zawodnikiem na świecie. Może w SGP od kiedy kryteriami doboru do cyklu są popularność i narodowość a nie klasa sportowa :)
Motor mocny
Gelo pisze:ale jakoś co roku utrzymuje się bez łaski w cyklu GP czyli jest to ciągle 6-8 zawodnik na świecie.
Dzikie karty na GP 2018 - Vaculik, Holder, Hancock, Pedersen
rzeczywiscie bez łaski
METHANOL ADVENTURE TEAM
Hayden pisze:Wliczając ten rok to przez ostatnie 5 lat tylko raz mu się udało przekroczyć średnią 2,0 w Elidze więc sorry ale niestety Holder nie jest 6-8 zawodnikiem na świecie. Może w SGP od kiedy kryteriami doboru do cyklu są popularność i narodowość a nie klasa sportowa :)
Czyli od trzech sezonów mistrzem świata jest Zmarzlik. Sorry coś mi umknęło w takim razie.
W GP może być 6-8 zawodnikiem (choć teza mocno dyskusyjna), nawet w Anglii i Szwecji może być w czołówce.
W ekstralidze tak kolorowo już nie jest.
2018 - 1,805 - 20 średnia
2017 - 1,773 - 25
2016 - 2,132 - 9
2015 - 1,833 - 23
2014 - 1,780 - 23
Czyli solidna 3. dziesiątka żużlowców Ekstraligi.
W ekstralidze tak kolorowo już nie jest.
2018 - 1,805 - 20 średnia
2017 - 1,773 - 25
2016 - 2,132 - 9
2015 - 1,833 - 23
2014 - 1,780 - 23
Czyli solidna 3. dziesiątka żużlowców Ekstraligi.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2018, o 18:11 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak samo Zmarzlik jest od 3 sezonow mistrzem swiata, jak Holder jest 6-8 zawodnikiem na swiecie.
to tak jak Masters, tylko dajcie mu czas i nie stosujcie na niego taktycznych
Czyli solidna 3 dziesiątka żużlowców Ekstraligi.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie wiem jak mogłem zapomnieć o Walasku i Miedzińskim, ale w sumie to dobrze o nich nie pamiętać ;)
mało śmieszne jak na wysilek intelektualny. Ale jak się nie ma wiedzy merytorycznej to trzeba jakoś próbować uzasadniać swoje antypatie.grzesieck pisze:Tak samo Zmarzlik jest od 3 sezonow mistrzem swiata, jak Holder jest 6-8 zawodnikiem na swiecie.Czyli solidna 3 dziesiątka żużlowców Ekstraligi.
Mówić o tym że Holder jest 6-8 zawodnikiem na świecie na podstawie GP, to trochę tak jak mówić, że Szymek Woźniak jest najlepszym polskim zawodnikiem na podstawie IMP.
To nie moja wina, że mistrza świata wyłania SGP. I mam poczucie, że poza kilkoma nazwiskami typu Harris w cyklu rzeczywiście jeżdżą najlepsi.
Tak jak w polskiej lidze, a w tym kontekście toczy się dyskusja
Dla mnie sprawa jest prosta. Wolałbym mieć w składzie ligowym niejeżdżącego w SGP Piotrka Pawlickiego/Madsena/Drabika/Kasprzaka/Kołodzieja czy nawet MJJa niż "6-8 zawodnika świata" Holdera
Motor mocny