ROW Rybnik - Motor Lublin (24 czerwca, godz. 16:15)
Re: ROW Rybnik - Motor Lublin (24 czerwca, godz. 16:15)
Będzie el capitano? :)
Mam nadzieję, że nie. Niech nabierze jeszcze pokory na trybunach albo w studio nc+.
Jak przeprosi kolegów z zespołu (mam nadzieję, że już to zrobił) i trenera to powrót do składu na Dauga.
Jak przeprosi kolegów z zespołu (mam nadzieję, że już to zrobił) i trenera to powrót do składu na Dauga.
Są już awizowane:
1. Dawid Lampart
2. Paweł Miesiąc
3. Sam Masters
4. Robert Lambert
5. Andreas Jonsson
6. Wiktor Lampart
1. Dawid Lampart
2. Paweł Miesiąc
3. Sam Masters
4. Robert Lambert
5. Andreas Jonsson
6. Wiktor Lampart
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Awizowany skład Speed Car Motoru Lublin na mecz w Rybniku:
1. Dawid Lampart
2. Paweł Miesiąc
3. Sam Masters
4. Robert Lambert
5. Andreas Jonsson
6. Wiktor Lampart
Awizowane bez el kapitano :)
1. Dawid Lampart
2. Paweł Miesiąc
3. Sam Masters
4. Robert Lambert
5. Andreas Jonsson
6. Wiktor Lampart
Awizowane bez el kapitano :)
Mam nadzieje ,ze pojedzie Jeleniewski za Mastersa ..Jeleniewski zawsze dobrze jeździłem Rybniku (dawano ale jak będzie przyczepnie to może coś pojeździe )
max3 pisze:Mam nadzieje ,ze pojedzie Jeleniewski za Mastersa ..Jeleniewski zawsze dobrze jeździłem Rybniku (dawano ale jak będzie przyczepnie to może coś pojeździe )
A ja mam nadzieje ze DJ nabierze pokory i przeprosi kolegów i trenera.
Jeśli w Rybniku faktycznie zamiast Daniela pojedzie Sam to ja nie widzę w tym żadnego sensu.
Motor mocny
-
mechanizator
- Junior
ROW Rybnik:
9. Daniel Bewley
10. Andrzej Lebiediew
11. Troy Batchelor
12. Mateusz Szczepaniak
13. Kacper Woryna
14. Robert Chmiel
W rybniku młody angol i nowy nabytek z łotwy. Bedzie ciekawie
9. Daniel Bewley
10. Andrzej Lebiediew
11. Troy Batchelor
12. Mateusz Szczepaniak
13. Kacper Woryna
14. Robert Chmiel
W rybniku młody angol i nowy nabytek z łotwy. Bedzie ciekawie
Nie widzę Sama w tym meczu. Myślę, że bez większych szans na punkty.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
A ja widzę w tym sens. Po pierwsze ten mecz niewiele zmieni, po drugie jak Sam zawali sprawę to będziemy mieli element zaskoczenia w postaci Daniela w finale. Oczywiście w przypadku Daniela zaskoczony na wyjezdzie lubi być przede wszystkim on sam :) ale jako, że Daniel jeździ na wyjazdach bardzo nierówno to moze akurat trafi mu się dzień konia. Po trzecie Sam nie jeździ jakoś wybitnie ale te swoje 6-7 oczek powinien uciułać. Bardziej bym się martwił o Łełka...
Mamy jedno wolne miejsce w samochodzie do Rybnika , po meczu mamy zarezerwowany stolik aby obejrzeć mecz Polska Kolumbia w Mysłowicach . Pisać PW bądź na 661 957 520. Bardziej preferowany kontakt telefoniczny .
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2018, o 17:53 przez Fantys, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale przecież Sama przy jego tegorocznym stylu jazdy to rybniccy juniorzy będą łykać na dystansie na drugim kółku. Daniel przynajmniej po starcie dowozi swoje pozycje a i Łełkowi raz na jakiś czas się uda nie zostać na dojeździe 10m za przeciwnikami.
Ludzie, to yebnie jak Cionek na środku obrony.
Ludzie, to yebnie jak Cionek na środku obrony.
Motor mocny
Zobaczymy. Ja wierzę w Sama i ma u mnie duży kredyt cierpliwości :) Z tym dowożeniem pozycji Daniela też bywa różnie, a jego jazda na wyjazdach to od zawsze loteria.
Podzielam opinię Haydena. Moim zdaniem jeśli faktycznie pojedzie Masters to będzie bardzo duży błąd. Dlaczego? Guzik tam zdziała, Daniel ma na to o wiele większe szanse, a konsekwencje tego mogą być dla nas bolesne. Bo o ile potencjał wyjazdowy Mastersa i Jeleniewskiego sa podobne, o tyle w meczach u siebie wartość Daniela jest względem Australijczyka znacznie wyższa, jak nam się kapitan serio obrazi to będziemy mieli kwas przed fazą play off, a tam w meczach u siebie trzeba budować przewagę, no ale na szczęście nie ja za to odpowiadam 
Tak, wiemy Gelu Masters jest zajebisty i wierzysz w niego, niestety niewielu podziela Twój optymizm obserwując jego wyniki w naszej lidze i tragiczną jazdę na dystansie.
Tak, wiemy Gelu Masters jest zajebisty i wierzysz w niego, niestety niewielu podziela Twój optymizm obserwując jego wyniki w naszej lidze i tragiczną jazdę na dystansie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie no, Panowie, to nie ma sensu. Jelen bedzie pod 3. Chyba, ze klub chce go utemperowac... ale czy to dobra droga? Masters byl najslabszy w Krakowie tak jak Jelen z Pila w Lublinie takze logika nakazuje myslec, ze mimo wszystko kapitan pod 3. No i ja faktycznie takim skladem bym jechal do Rybnika.
Masters jest przeraźliwie wolny i bez przekonania zabiera się ze startu. Temperowanie w ten sposób Jeleniewskiego jest bez sensu. Lepiej puścić go w tym meczu z żądaniem dobrego występu :)
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Heh. Widzę, że większość kibiców patrzy na brak prędkości u Mastersa podczas gdy Łełek nie odjechał jak dotąd żadnego ważnego wyjazdu. I moim zdaniem mimo rzekomych poprawek w sprzęcie wciąż jest najmniej pewny z trójki rotującej.
Gelo pisze:Heh. Widzę, że większość kibiców patrzy na brak prędkości u Mastersa podczas gdy Łełek nie odjechał jak dotąd żadnego ważnego wyjazdu. I moim zdaniem mimo rzekomych poprawek w sprzęcie wciąż jest najmniej pewny z trójki rotującej.
Dalej najlepiej rokuje Jeleniewski.
Z dzisiejszego treningu zdjęcie ? Można dowiedzieć się jak radzili sobie Jeleniewski,Masters,Miesiąc ?
A jakie to ma znaczenie czy Miesiąc, Jeleniewski lub Masters. Każdy z ww. gwarantuje podobną zdobycz punktową.
kondzio78 pisze:A jakie to ma znaczenie czy Miesiąc, Jeleniewski lub Masters. Każdy z ww. gwarantuje podobną zdobycz punktową.
Skoro każdy z nich ją gwarantuje to jeszcze napisz ile to punktów.
I podaj czasy wszystkich biegów to w niedzielę nie będę musiał oglądać meczu i włączę sobie piłkę kopaną 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czarek pisze:kondzio78 pisze:A jakie to ma znaczenie czy Miesiąc, Jeleniewski lub Masters. Każdy z ww. gwarantuje podobną zdobycz punktową.
Rozpiętość od 0 do 6.Zadowolony?
kondzio78 pisze:Czarek pisze:kondzio78 pisze:A jakie to ma znaczenie czy Miesiąc, Jeleniewski lub Masters. Każdy z ww. gwarantuje podobną zdobycz punktową.
Rozpiętość od 0 do 6.Zadowolony?
Szkoda, że nie od 0 do 15 :) Zadzwoń po sezonie do jednego z prezesów i powiedz, że reprezentujesz zawodnika, który gwarantuje od 0 do 6 punktów. Zapisz odpowiedź i tutaj wklej :)