Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#26 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:13

Od was nikoga chyba nie bylo ja nie widzialem:!: W rzeszowie moze wygramy moze przgramy.Ja jestem zawsze za nasza druzyna.Ale patrze w przyszlosc.Kto tu bedzie jezdzil? Gregory jest bardzo ambitny w lublinie byl zawze dobry obcokrajowiec Piszcyk ma problemy ze sprzetem ale jest zajebiscie waleczny.A reszta?Juniorzy pilnie poszukiwani :!:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#27 Postautor: Metalliczny » 18 lipca 2004, o 23:13

Chłopak niewątpliwie ma talent, jest odważny nie boi się. Ale momentami jeździ za agresywnie, co sięmoże źle dla niego skończyć. Wpakuje się kiedyś w płot, pociągnie ze sobą kogoś jeszcze i będzie tragedia. Już to mówiłem kilku osobom - to jest zawodnik do pierwszego poważnego upadku - jak się kiedyś nie daj Boże połamie, to wątpie że wróci do dawnej jazdy. Sam Paweł nie ukrywa że bradzo odpowiada mu tor W Lublinie, więc nie ma co się dziwić że robi tyle punktów. BTW, ależ on ma sylwetkę na łukach, po prostu bombastycznie

Michael

#28 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:16

Spoko ludzie.Jestem troche zdenerwowany.Nie odzywam sie ale powiedzcie sami :!: kto waszym zdaniem powinien za tydzien jezdzic w Rzeszowie? :!: Dobranoc, Pozdrowka dla wszystkich.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#29 Postautor: KubuÅ› » 18 lipca 2004, o 23:17

W Rzeszowie bedzie ciezko wygrac, sadze ze wynik bedzie gdzies w granicach 51-39 dla Marmy. Tylko ciekawe czy tam pojedziemy z Peterem czy bez, bo jak bez to przegramy jeszcze wyzej.