Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

#1 Postautor: Lublin_Fan » 18 lipca 2004, o 22:24

Jakoś nikt nie pali do założenia tego tematu....

Jak oceniacie szanse? Kto wygra/przegra, będzie miał pecha ;) ?

Pozdr.

Awatar użytkownika
sztandar

#2 Postautor: sztandar » 18 lipca 2004, o 22:28

Wygra Marma w tym momencie nasi zawodnicy sąw wyższej formie i na pewno udowodnią to na torze jeśli nie zdarzy sięnic nieoczekiwanego jakaś kontuzja itp. to typuje 50-40 dla Rzeszowa , ale mecz powinien być ciekawy ...

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#3 Postautor: $korzen$ » 18 lipca 2004, o 22:30

Nie pozostaje nic innego jak wierzyc ..... trzeba pojechac zrobic ogromny doping i liczyc ze nam sie na torze odwdziecza.

Gość

#4 Postautor: Gość » 18 lipca 2004, o 22:32

Ja typuję pewne zwycięstwo MARMY, chyba że będą znowu jakieś układy pomiędzymi tymi klubami. Jeśli mecz będzie toczony w normalnej atmosferze to wynik meczu bedzie brzmiał coś koło 53:37 dla Rzeszowa.
Wiadomo, że Baran, Kuciapa czy Trojanowski są teraz na "fali" więc nasz kochany TŻ-cik będzie miał tam ciężką przeprawę.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#5 Postautor: Metalliczny » 18 lipca 2004, o 22:35

Dziś Stal nie zachwyciła w Gdańsku, a w szcaególności Baran. Jednakże moim zdaniem nie ma na co liczyć panowie i panie, cucu drugi raz nie będzie, polegniemy i to sromotnie, 14-20 punktami. chciałbym wierzyć że będzie inaczej, ale widząc w jakiej formie są nasi zawodnicy to szans na wygranie nie mamy. Rzeszów jest bardzo mocny, ma zdecydowanie lepszy krajowy skład i na pewno będzie faworytem tego meczu. Uważam iż nawet Gdańsk, nie wspominjając o Gorzowie może mieć problemy z wywiezieniem punktów z Rzeszowa.

Michael

#6 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 22:42

:!: Ludzie porywacie sie z motyka na slonce! :!: Oni wygrali w krajowce kilkunastoma pkt. z nimi a my ledwo co wogole wygralismy.Kpina z kibicow :!: jak chcecie to moge wszystko wygarnac ale oczywiscie na poziomie.To jak? :!:

Michael

#7 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 22:45

:!: Trzeba byc realista.Z takimi juniorami TRENEREM co sobie mozna.Janusz mial dobra szkole od Pana Marka a teraz od Stasia Chomskiego.I jeszce raz czepie sie Jurka.Trumna na tor. :!:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#8 Postautor: Dobromir » 18 lipca 2004, o 22:47

Ja się obawiam że w rzeszowie dostaniemy straszne baty i nawet Karllson nam nie pomoże ale obstawiam jakby co wynik 55:35 :(

Michael

#9 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 22:49

:!: LUBELSKI KLUB TO AMATORSZCZYNA, LUDZIE PRACUJA SPOLECZNIE I WOGOLE. ZAWODNICY JEZDZA JAK CIAMAJDY(NIE WSZYSCY OCZYWISCIE).SPOJRZCIE NA STAL CO WYPRAWIA HLIBUS.TO SIE WELBIE NIE MIESCI.JESZCE BY MIAL LEPSZY SPRZET I PETERA JEDZIE JAK CHCE :!:

Michael

#10 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 22:51

W RZESZOWIE BATY JAK SIE PATZRY.NO CHYBA ZE SIE TERAZ ZREWANZUJA I NASI COS ZAPLACA A NIEBEDA WYCIAGAC REKE :lol:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#11 Postautor: Cz@rek » 18 lipca 2004, o 22:52

Bez Karlssona nie zdobędziemy więcej jak 35 pkt.!
Na Rzeszowski beton trzeba by mieć rakiety :!: a my co mamy... :?: :evil:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#12 Postautor: Lublin_Fan » 18 lipca 2004, o 22:53

Michael pisze::!: LUBELSKI KLUB TO AMATORSZCZYNA, LUDZIE PRACUJA SPOLECZNIE I WOGOLE. ZAWODNICY JEZDZA JAK CIAMAJDY(NIE WSZYSCY OCZYWISCIE).SPOJRZCIE NA STAL CO WYPRAWIA HLIBUS.TO SIE WELBIE NIE MIESCI.JESZCE BY MIAL LEPSZY SPRZET I PETERA JEDZIE JAK CHCE :!:

To się przeprowadź do Gorzowa i sie ciesz. Ja jestem dumny z tego "amatorskiego klubu" i TYLKO jemu bede zawsze wierny.

Pozdr.

konradeczek_fransik

#13 Postautor: konradeczek_fransik » 18 lipca 2004, o 22:53

eh coż za odmienne posty kibiców lubelskich jestem zaskoczony in plus:P

a tak na serio to wcale nie będzie to łatwy meczyk cały Rzeszów jest przekonany e wygramy spokojnie ale moze być różnie nie ździwilbym się jakbyście wygrali... i nagle Wasza pierwsza para się przebudzila:):)

oczywiście licze na zwycięstwo mojej ukochanej STALI:)

pozdro dla Was i gratulacje za zwycięstwo z Gorzowem:):)

a co do tego posta z ta motyką eh Nasza siłą jest krajówka bo z forma Charliego to różnie bywa a Wasza siła jest Peter i reszta;)

a mieliscie szczęsciez ta wygrana:) ale co tam:)
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2004, o 22:56 przez konradeczek_fransik, łącznie zmieniany 1 raz.
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Michael

#14 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 22:53

:!: MY MAMY OSIOLKI :!: A CZASAMI NAWET KOZIOLKI KTORE SKACZA NA KAZDYM DOLKU :!:

Michael

#15 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 22:57

:!: JA TEZ JESTEM DUMNY BO MAMY TA I LIGE.JEST MIARE SILNY ZESPOL ALE NIECH NIE MOWIA ZE WALCZA O BARAZE CZY EKSTRALIGE.BO TO SA ZARTY.PROFESJONALNY KLUB JEST W GDANSKU.KAZDY JEDZIE DOBRZE SA ZMIENNICY.U NAS? U NAS TEZ ALE Z TAKIM TRENEREM TO NIE MAMY :!:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#16 Postautor: RadeKas » 18 lipca 2004, o 22:58

Ja tam w zwyciestwo nie wierze. Aczkolwiek cuda oraz "cuda" sie zdarzaja. Zobaczymy jak to bedzie, ale ja obstawiam wynik okolo 55-35 dla Rzeszowa niestety.

ps. Rzeszow wcale tak zle w Gdansku nie jechal.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#17 Postautor: Metalliczny » 18 lipca 2004, o 22:59

To idź i kibicuj Gdańskowi. Stary, zdecyduj się w końcu jaki klub ci się podoba i przestań najeżdżać na Jasia, facet robi co może, zdarzają się mu błędy, ale to tylko człowiek. I nie pisz dyżymi literami BO JAK WIDZISZ JEST TO WKURZAJĄCE

Michael

#18 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:00

:!: kpiny z ludzi oni mysla o awansie? co to mabyc.Moredel sie zataczal nie potrafil wyprzedzic juniora i sie wy(WROCIL) inny ich junior Hlib zapier... ludzie on jest po prostu wysmienity na prostej nabieral takiego powera ze naszi jechali tak jakby na hulajnodze.zwyciestwo wymeczone w bolach Stasio Chomski ich trener jest po prostu zajebisty!Tak rozprowadzil druzyne taktycznie ze ten Januszek( z calym szacunkiem) nie polapalby sie o co wogole chodzi. wystawial tego pij... a on 0 jechal.Trumna wracaj :!:

Piotrbaz

#19 Postautor: Piotrbaz » 18 lipca 2004, o 23:01

Michael pisze::!: LUBELSKI KLUB TO AMATORSZCZYNA, LUDZIE PRACUJA SPOLECZNIE I WOGOLE. ZAWODNICY JEZDZA JAK CIAMAJDY(NIE WSZYSCY OCZYWISCIE).SPOJRZCIE NA STAL CO WYPRAWIA HLIBUS.TO SIE WELBIE NIE MIESCI.JESZCE BY MIAL LEPSZY SPRZET I PETERA JEDZIE JAK CHCE :!:

to ja ci powiem ze hlib am lepszy sprzet o karlssona.. karlsson jest poprostu lepszy.. a hlib na słabszymmotorku bo gówno zdziała powiem ci szczerze..

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#20 Postautor: RadeKas » 18 lipca 2004, o 23:03

Michael a ja ci proponuje zebys zebral przemyslenia w jeden post a nie pisal ich nie wiadomo ile:|

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#21 Postautor: mcprzemek » 18 lipca 2004, o 23:03

Michael pisze::!: JA TEZ JESTEM DUMNY BO MAMY TA I LIGE.JEST MIARE SILNY ZESPOL ALE NIECH NIE MOWIA ZE WALCZA O BARAZE CZY EKSTRALIGE.BO TO SA ZARTY.PROFESJONALNY KLUB JEST W GDANSKU.KAZDY JEDZIE DOBRZE SA ZMIENNICY.U NAS? U NAS TEZ ALE Z TAKIM TRENEREM TO NIE MAMY :!:

Gościu przestań krzyczeć i jak ci nie odpowiada to się wyprowadź jak ktoś wcześniej zasugerował.

Michael

#22 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:04

:!: Metaliczny wyluzuj.Ja pisze tylko prawde.Takie sa fakty nie mowie ze Trumna by jechal zejebiscie ale jak Jurek nic nie pokazuje to trzeba robic jakies zmiany probowac.A janusz tak sie stara ze mamy takich juniorow ze cho cho.I sorka za te DUZE LITERY :!: :!:

Michael

#23 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:07

:!: Ja wyrazam opinie tylko.Najezdam to fakt. no ale powiedzmy sobie szczeze.Kto jest lepszy.Krlsson jedzi juz 20 lat a pael zaledwie kilka.J ago podziwiam bo czyni duze postepy.A dlaczego?Bo ma talent i dobrego trenera.Nie chce sie klocic. Jak kogos urazilem to przepraszam :!:

konradeczek_fransik

#24 Postautor: konradeczek_fransik » 18 lipca 2004, o 23:10

heh tak sobie poczytalem jak ten mecz przebiegal to wiekszego farta zescie mieli niz z Nami... chodz mozna by tu dyskutowac:P:) a

mam pytanie byl ktos z Gorzowa?!? jakis doping?!?! i czy Wy byliscie w Gorzowie jak tak to jaką liczbą i czy byl to wyjazd organizowany? z góry dzieki prosze odpiszcie na PW tez moze byc
gdzie Ci

mody

ktorzy

mi

posty kiedys

wywalali

:P

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#25 Postautor: Ar2rB » 18 lipca 2004, o 23:11

Czy mógłbyś panie Michael nie pisac już nic przez najbliższy miesiac i nie nabijac licznika? Z góry dziekuję.

Wracając do meczu, cóż. Ja nie licze na jakiś cud. Będzie coś koło 55:35.
Na meczyk pewnie sie wybiorę (pojadę) choćby z tego powodu, że nie bede mogł zobaczyć Wybrzeza w Lublinie :).