I Runda PlayOff Tż Lublin - Stal Gorzów 46:41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#101 Postautor: Regdal » 16 lipca 2004, o 19:01

Chyba już pora na to żeby dać szansę Sebastianowi,niech chłopak pojedzie w niedzielę i pokaże na co aktualnie go stać.Skoro Mordel jest słabiutki,a Franek i Śledź dwa razy totalnie zawiedli nie ma innego wyjścia.

8)

woocash
Szkółkowicz

#102 Postautor: woocash » 16 lipca 2004, o 19:02

moze trumna pojedzie mecz zycia i godnie zastapi nam piszczyka !! a reszta druzyny tez pojedzie jak oczekuja od nich tego wszyscy

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#103 Postautor: Regdal » 16 lipca 2004, o 19:07

Można być pewnym jednego,-tego ,że przerwa w startach Sebastiana dała mu wiele do myślenia i jeśli ten chłopak wyciągnął z tego wnioski,a widać,że chyba tak,to powinien pojechać dobry mecz.

:P

Shack
Administrator

#104 Postautor: Shack » 16 lipca 2004, o 19:44

z gnieznem seba odstawał kondycyjnie, teraz wygląda na to ze wyeliminował te braki, wiec moze akurat ....

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#105 Postautor: Scream » 16 lipca 2004, o 19:47

Regdal pisze:Chyba już pora na to żeby dać szansę Sebastianowi,niech chłopak pojedzie w niedzielę i pokaże na co aktualnie go stać.

chyba Truminski dostal juz szanse... z Gnieznem? jak pojechal kazdy widzial.
Gawrzyk pisze:Truminski prezentuje mniej wiecej taki sam poziom w tej chwili co Sledz.

tylko pod jakim wzgledem? techniki? kondyncji? czy braku sprzetu?
Regdal pisze:Można być pewnym jednego,-tego ,że przerwa w startach Sebastiana dała mu wiele do myślenia i jeśli ten chłopak wyciągnął z tego wnioski,a widać,że chyba tak,to powinien pojechać dobry mecz.

o jakie wnioski chodzi? ze trzeba bylo trenowac i czekac na swoja okazje? ze trzeba bylo chodzic na silownie zeby w razie dostania okazji nie miec problemow z utrzymaniem motoru pod dupa? o tym pomyslal i to nadrobil w ostatnim czasie czy chodzilo ci o inne przemyslenia?
woocash pisze:moze trumna pojedzie mecz zycia i godnie zastapi nam piszczyka !!

mecz zycia mial chyba rok temu i raczej ciezko bedzie mu poprawic ten wynik...

ale i tak wkolo jest wesolo... :lol:

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#107 Postautor: motorlublin » 16 lipca 2004, o 19:55

Jeśli zawodnik Trumiński ze słabym Gnieznem nie potrafił się wykazać to teraz trudno oczekiwać olśniewających wyników...Genaralnie Trumna i Moredel prezentują podobny poziom...
Kwesia umiejętności,ambicji, doświadczenia,dnia i dopasowania sprzętu do toru!!!

Robson
Senior

#108 Postautor: Robson » 16 lipca 2004, o 19:55

Jasiek powiedział! Jedzie Seba.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#109 Postautor: Scream » 16 lipca 2004, o 19:58

Scream o co walczysz

:)
o nic, powaznie. to byly tylko moje trzy grosze odnosnie wypowiedzi o Truminskim. wcale nie walcze o Mordela. Jurek podobal sie w Grudziadzu ale z Rzeszowem klapa i ktory z nich pojedzie ani mnie ziebi ani grzeje.... dlatego o nic nie walcze ;)

jeszcze tylko dodam...
Dzis wygrywał z Knappem, Sledziem i Frankowem

mam nadzieje ze na treningu mozna bylo zaobserwowac rowniez cos napawajacego optymistycznie przed niedzielna potyczka ? :?: :P

harry
Trener

#110 Postautor: harry » 16 lipca 2004, o 20:12

Gawrzyk pisze:Truminski prezentuje mniej wiecej taki sam poziom w tej chwili co Sledz.
Biorac pod uwage srodki jakie Ci dwaj zawodnicy mieli na przygotowanie sprzetu, i porownując ich dyspozycje Trumna bije Sledzia na głowe...

Mam nadzieje ze nie potwierdzi sie znowu teza, że Sebastian to mistrz treningów...

I tu jest największy problem. Jeszcze nic do końca nie jest pewne. Od 15 lat Mordel przegrywa ze wszystkimi na treningach a potem jest różnie... Przed Gnieznem też był cieniuśki apotem dużo lepszy od Seby. Weźcie pod uwagę także fakt, że Jasio daje jeździć na dwa kólka. Wczoraj u Marka Seba słabł w oczach na 3 okrążeniu.
A jeżeli chodzi o środki na sprzęt to świeta racja. Aż przykro patrzeć na Rumunię Darka.

max3
Zawodowiec

#111 Postautor: max3 » 16 lipca 2004, o 20:20

Proponuje jutro trening na 3 okrazenia ,Mordel ,Truminski i Frankow,moze sie okaze ,ze Frankow jest najgorszy z calej 3 (moze dzialacze z Gorzowa odwiedzili).Jestem ciekaw co Janusz Stachyra sadzi o mlodym Kepie.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#112 Postautor: motorlublin » 16 lipca 2004, o 20:26

ABY wytrzymać w odpowiednim tępie 4 okrążenia w czasie meczu należy systematycznie trenować m. innymi 6 kółek na treningach.Wtedy wychodzi wszystko!!!
DZIś każdy powie,że szkoda czasu i sprzętu...Poniekąd racja,ale tego tego jeszcze nic i nikt nie zastąpi na pewnym poziomie sportowym...
Każdy trener ma swą filozofię...

jotem

#113 Postautor: jotem » 16 lipca 2004, o 20:28

Kto ma jechać Trumiński czy Mordel ? ....jak pojedzie Seba i spiep..... mecz to będa "gadki" że jakby pojechał "Ojciec" to by zdobył wiecej punktów i tak dalej...ble ble ble. Najwazniejsze jak pojadą Śledź z Frankowem - jak zdobędą razem w granicach 20 pkt - to będzie bardzo dobrze, jak nie, to może być kiepsko (powtórka z 12.07) bo sam Knapp i Karlsson oraz Stachyra meczu nie wygrają.Mam nadzieje że Jeleniewski oraz Mordel/Trumiński - zdobęda od 2-5 pkt a będzie dobrze.Stawiam na wygraną około 4-6 pkt jak wygramy 10 pkt to już będzie naprawde bardzo dobrze( trochę poniosło Zarząd z tą wygraną w granicach 20 pkt - rozumiem jakby jechał Tomek to i tak byłoby ciężko)

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#114 Postautor: dannie » 16 lipca 2004, o 21:06

Najwazniejsze jak pojadą Śledź z Frankowem - jak zdobędą razem w granicach 20 pkt - to będzie bardzo dobrze, jak nie, to może być kiepsko (powtórka z 12.07) bo sam Knapp i Karlsson oraz Stachyra meczu nie wygrają.

hmmm... drobna korekta... 11.07... mecz byl w niedziele jezeli myslimy o tym samym wydarzeniu :)

JAG
Senior

#115 Postautor: JAG » 16 lipca 2004, o 21:46

zarząd rzeczywiście przesadził ale uważam że rozwiązanie w przypadku ewentualnej porażki jest dobre.ciekawe co na to "bohaterowie" meczu z Rzeszowem?zmobilizują się?a może mają już propozycje z innych-2 ligowych klubów?
osobiście wierzę w cuda i uważam że wygramy niewielka różnicą punktów.

co do ilości okrążeń na treningach to nie wiem czy sprzęt naszych by wytrzymał po 4 a poza tym są tańsze sposoby na budowanie kondycji-na torze powinni opanowywać co innego ale każdy to wie
zgadzam się zaś z tym że warto aby trener pomyślał o urozmaiceniu treningów-to dałoby same korzyści,i koniecznie intensywne szkolenie młodzieży.najlepiej jakby szkółką zajmował się inny trener a drużyną inny ale nas pewnie nie stać-b.b.b.wielka szkoda!!!!!!!!!!!!jednak para trenerów(Zwierzchowski -Bielecki) wychowała nam Dadosa i Staszka

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#116 Postautor: mcprzemek » 16 lipca 2004, o 22:10

Dzis wygrywał z Knappem, Sledziem i Frankowem. Ma jechac Mordel ktory przegrywa z Jeleniem ??

Przed Gnieznem też wygrywał ze wszystkimi na treningu, a Mordel wąchał dymek. Ja jestem za podziękowaniem za jazdę obu panom i puszczaniem juniorów.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#117 Postautor: Regdal » 16 lipca 2004, o 22:17

Jakby na to nie spojrzeć to szansę jazdy z Gorzowem powinien otrzymać teraz Seba.Jeśli obaj z Jurkiem prezentują podobny poziom ale w zwiąku z tym ,że Jurek zawalił mecz z Rzeszowem jestem teraz za Sebą.

8)

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#118 Postautor: KubuÅ› » 16 lipca 2004, o 23:18

Moim zdaniem powinien pojechac Seba. I to wlasnie on pojedzi bo sam slyszalem jak Satchyra powiedzial Sebastaian ty pojedziesz w meczu, a pozatym jak jezdzil dzisja i wczoraj Seba a jak Mordel kto byl na treningu widzial dlatego dobrze ze pojedzie Seba.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#119 Postautor: Gelo » 16 lipca 2004, o 23:24

Weźcie pod uwagę także fakt, że Jasio daje jeździć na dwa kólka. Wczoraj u Marka Seba słabł w oczach na 3 okrążeniu.

A Mordel to co pokazał i na trzy i na dwa okrążenia? Najpierw dawał się objeżdzać startującemu 30 metrów z tyłu Grzeskowi, potem robili go juniorzy. On absolutnie nie powinien jechać z Gorzowem - jest bardzo słaby.

Widzielismy także jak Jurek skorzystał ze swojej szansy z Rzeszowem. Scream wypisuje bzdety jakby miał Crumpa w garażu do wzięcia w każdej chwili. A tymczasem nie ma innego wyboru jak mniejsze zło. Po ostatnich dwóch treningach ja nie mam wątpliwości kto ma jechać.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#120 Postautor: Scream » 16 lipca 2004, o 23:51

Gelo pisze:Scream wypisuje bzdety jakby miał Crumpa w garażu do wzięcia w każdej chwili.

:?:
nie rozumiem do czego pijesz? gdzie wypisuje bzdety? bo na pewno nie w tym fragmencie ktory zacytowales. i w ogole nie rozumiem tego odniesienia do Crumpa.

Gelo pisze:Widzielismy także jak Jurek skorzystał ze swojej szansy z Rzeszowem

a ja wczesniej pisalem...
ale z Rzeszowem klapa
takze o co chodzi?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#121 Postautor: Gelo » 17 lipca 2004, o 00:01

Scream pisze:
Regdal pisze:Chyba już pora na to żeby dać szansę Sebastianowi,niech chłopak pojedzie w niedzielę i pokaże na co aktualnie go stać.

tylko pod jakim wzgledem? techniki? kondyncji? czy braku sprzetu?
Regdal pisze:Można być pewnym jednego,-tego ,że przerwa w startach Sebastiana dała mu wiele do myślenia i jeśli ten chłopak wyciągnął z tego wnioski,a widać,że chyba tak,to powinien pojechać dobry mecz.

o jakie wnioski chodzi? ze trzeba bylo trenowac i czekac na swoja okazje? ze trzeba bylo chodzic na silownie zeby w razie dostania okazji nie miec problemow z utrzymaniem motoru pod dupa? o tym pomyslal i to nadrobil w ostatnim czasie czy chodzilo ci o inne przemyslenia?
woocash pisze:moze trumna pojedzie mecz zycia i godnie zastapi nam piszczyka !!

mecz zycia mial chyba rok temu i raczej ciezko bedzie mu poprawic ten wynik...
ale i tak wkolo jest wesolo... :lol:

Piję do tego całego wpisu - chciales cos zakwestionować a sam chyba nie wiedziales co.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#122 Postautor: Scream » 17 lipca 2004, o 00:16

Gelo pisze:Piję do tego całego wpisu - chciales cos zakwestionować a sam chyba nie wiedziales co.

Gelu chyba wstales lewa noga, a dopiero polnoc minela :lol: (rano przeczytaj raz jeszcze moja wypowiedz a zobaczysz ze tam cala prawda jest odnosnie wypowiedzi ktore cytuje)

ale i tak wkolo jest wesolo...

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#123 Postautor: Maxx » 17 lipca 2004, o 09:11

Ja powiem tyle, Mordel zawalił co miał zawalić i na więcej pozwolić mu nie można. Jestem przekonany, że Sebastian dużo więcej zrobi na torze niż Jurek. W jeździe Jurka nie widac jakichkolwiek przesłanek ku temu, aby mogło być lepiej.
Jurek był dobry ale to było ładnych kilka lat temu. Jak dla mnie jego czas minął...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#124 Postautor: Gelo » 17 lipca 2004, o 09:42

Gelu chyba wstales lewa noga, a dopiero polnoc minela :lol: (rano przeczytaj raz jeszcze moja wypowiedz a zobaczysz ze tam cala prawda jest odnosnie wypowiedzi ktore cytuje)
ale i tak wkolo jest wesolo...

Wstałem normalnie (lewą nogą ;)) i wnioskuję po Twoich wpisach ze nie jesteś zwolennikiem Seby. Skoro jednak tak nie jest, to nie rozumiem pytań o trenowania na siłowni, i komentarzy jego postawy z Gnieznem. Nie wiem - czy retorycznymi pytaniami chcesz go skrytykować czy chodzi o co innego, np. żeby pojechał Jurek ;). Ja równiez nie jestem wybitnym fanem Seby ale wybór jest żaden. Jest w tej chwili zdecydowanie lepszy od Jurka, tak jak napisał Gawrzyk - na treningu prezentował się niegorzej od Darka.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#125 Postautor: Maxx » 17 lipca 2004, o 10:09

Zadziwia mnie "ślepa" wiara w Jurka a może raczej powinienem napisać - w jego umiejętności. Przecież "Ojciec" naprawdę niczego nie pokazał w meczach, w których było mu dane startować w tym sezonie. No może z wyjątkiem spotkania z Gnieznem, ale ten mecz można potraktowac jako trening.
W tym momencie sprawa jest oczywista, jedzie Sebastian i nie ma dyskusji. Chłopak chce się ścigać i jeśli będzie miał na czym to zrobi więcej niż Mordel. Nie jest jakimś asem ale woli walki mu nie brakuje. A Jurek? Jurek ciągle jednakowo, niemal wyprostowane ręce i zero dynamiki. No i wiek robi też swoje, cudów nie ma...