Treningi
Re: Treningi
AJ mało jeździł spod taśmy ale jak już pojechał to na Daniela wystarczająco. A Daniel wolny nie jest. Mi osobiście najbardziej podobali się bracia Lampartowie. Jeden spasowany idealnie drugi ambitny do bólu. To tylko trening ale coś czuję, że będziemy mieli z nich pociechę
Wiadomo coś o treningach w tym tyg?
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
A nasi rajderzy to tor mają już tak ogarnięty, że nie muszą na nim potrenować? Przecież "uczą się go na nowo". Gniezno się mobilizuje, jedzie sparing, a u nas plaża. Ja wiem, że jest czas, ale jak przyjdzie deszcz czy coś, będą płacze, że "nie było kiedy pojeździć".
Ale skad wiesz, ze nie ma zaplanowanego treningu? I ze "plaza"? Jezdzili zawody indywidualne, do tego jeszcze kwestia serwisów, czy zakupów po pierwszym meczu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Ale skad wiesz, ze nie ma zaplanowanego treningu? I ze "plaza"? Jezdzili zawody indywidualne, do tego jeszcze kwestia serwisów, czy zakupów po pierwszym meczu.
Zgadzam się. Poza tym wiadomo jaki będzie tor w niedzielę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Chyba coś jeżdżą bo słychać ze stadionu.
Dziś jeździła szkółka plus Jeleń był kilka kółek pokręcił. Wyglądał na szybkiego dziś jakby coś nowego testował.
Grucha pisze:Dziś jeździła szkółka plus Jeleń był kilka kółek pokręcił. Wyglądał na szybkiego dziś jakby coś nowego testował.
Pierwsza połowa kwietnia i szkółka na torze... Lubię to!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
A kiedy mieli trenować skoro jeszcze 2 tyg temu na torze zalegal śnieg? Nie no w sumie co tam pierwsza drużyna, lepiej niech potrenuje szkółka. Ogarnij się człowieku bo twoje żale już są męczące.
Z niczego może być tylko nic.
Przyzwyczailiśmy się że Czarek na wszystko narzeka, ale ja mam wrażenie, że tym razem pisał bez sarkazmu.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Mam nadzieję, że będzie trening na którym pojawi się Masters a w meczu pojadą najlepsi.
;]
jataman20 pisze:Mam nadzieję, że będzie trening na którym pojawi się Masters a w meczu pojadą najlepsi.
Masters ma być bo gdzieś czytałem że przyjedzie znowu walczyć o skład
Lambert i Masters z rana juz w samolotach.
Czy ktoś może potwierdzić bądź zdementować info odnośnie obecności Walaska w naszym parku maszyn?
"Wierze tylko w informacje oficjalnie zdementowane". Mam jednak nadzieje, ze do nas nie trafi
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Dla mnie ten skład co mamy jest całkiem fajny, ale teraz jak pojawiła się kontuzja Mastersa to nagle zabrakło jakiegokolwiek pola manewru. Pisaliście, że jak zwykle brakuje nam jednego zawodnika do awansu, to może to jest właśnie ten zawodnik?
Zamiast wracać do czasów Sprawki i spokojnego utrzymania, to lepiej może ostro powalczyć o ekstralige. Pełny stadion i zainteresowanie kibiców w tak dużym stopniu kiedyś się skończą i to pewnie nie za tak długo.
Jeśli jest kasa i kibice to róbmy wszystko co się da, żeby awansować. A na rynku nie ma chyba już nikogo lepszego niż Walasek, a lepiej nawet mieć go na ławce u nas niż w drużynie rywali :p
Zamiast wracać do czasów Sprawki i spokojnego utrzymania, to lepiej może ostro powalczyć o ekstralige. Pełny stadion i zainteresowanie kibiców w tak dużym stopniu kiedyś się skończą i to pewnie nie za tak długo.
Jeśli jest kasa i kibice to róbmy wszystko co się da, żeby awansować. A na rynku nie ma chyba już nikogo lepszego niż Walasek, a lepiej nawet mieć go na ławce u nas niż w drużynie rywali :p
Tylko, że liczba miejsc w składzie jest ograniczona. Liczy się jakość, a nie ilość. Czy Walasek zwiększy jakość w drużynie? Trudno w tym momencie powiedzieć.
- Egon
- Zawodowiec
bierzmy Walasa?Popek pisze:Jeśli jest kasa
Ale że Walaska..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Walaska szczerze nie lubię ale... po pierwsze interesowaliśmy się na poważnie Ogórem a wobec tego, że nie wyszło, mamy bardzo krótką ławkę i praktycznie żadnego pola manewru. Wystarczy dołek formy lub kontuzja i zaczną się kłopoty. Po drugie mecz z Łodzią pokazał, że nie jesteśmy w jakiejś wybitnej formie jako drużyna. A po trzecie i najważniejsze - od przybytku głowa nie boli. Walas ciągle jest w stanie robić 8-10 punktów w 1 lidze. A to oznacza, że lepiej go mieć u siebie niż miałby jezdzić przeciwko nam.
Egon pisze:bierzmy Walasa?Popek pisze:Jeśli jest kasa
Ale że Walaska..
Bo się zgadza w klubie kaska!!
Motor mocnyj!
Jak radzili sobie nasi zawodnicy na dzisiejszym treningu ?
Przywoicie. Znowu najlepsze wrażenie zrobili bracia Lampartowie. Daniel z kłopotami (jak przegra start odpuszcza) Łełek z Samem porownywalnie z lekkim wskazaniem na Sama. Oskar Robert i Andreas nie trenowali
Nie rozumiem dlaczego o miejsce w składzie rywalizują Sam i Paweł.Natomiast Jeleniewski jest nie do ruszenia.Osobiście wolę walczącego Sama niż Jelenia jak wystartuje tak dojedzie.