Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Imo więcej niż 13k biletów zrobić nie moga.
W jakich godzinach dziś sa otwarte kasy?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
qpa pisze:Imo więcej niż 13k biletów zrobić nie moga.
Może być problem z Januszami, którzy nie wejdą, ale uwierzyli, że na Zygmuntowskich zmieści się 30 tys. osób :)
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
boxing pisze:W jakich godzinach dziś sa otwarte kasy?
12-16
Motor mocny
Dzieki.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
mechanizator
- Junior
Jaka byla poczatkowa pula biletow puszczona do sprzedaży ? Jak na chwile obecna zostalo troszkę ponad 2 tys to jutro ludzie przed meczem sie mogą delikatnie zdziwić
A ktoś się orientuję jak wygląda sprawa z voucherem ze speedcaru na bilet? Jest gwarancja ze go dostaniemy jak się wszystkie bilety wysprzedaja?
Jak kupowalem w czwartek w internecie to bylo jeszcze 5600.
-
Smirnek_
- Senior
mundzio pisze:A ktoś się orientuję jak wygląda sprawa z voucherem ze speedcaru na bilet? Jest gwarancja ze go dostaniemy jak się wszystkie bilety wysprzedaja?
Wydaje mi się, że te vouchery są zapisywane w jakimś systemie przez diagnostów na stacji. Nie sądzę, żeby był z tym problem.
Czarek pisze:qpa pisze:Imo więcej niż 13k biletów zrobić nie moga.
Może być problem z Januszami, którzy (...) uwierzyli, że na Zygmuntowskich zmieści się 30 tys. osób :)
Zmieści. Z tym, że nikt tylu nie wpuści.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Smirnek_ pisze:mundzio pisze:A ktoś się orientuję jak wygląda sprawa z voucherem ze speedcaru na bilet? Jest gwarancja ze go dostaniemy jak się wszystkie bilety wysprzedaja?
Wydaje mi się, że te vouchery są zapisywane w jakimś systemie przez diagnostów na stacji. Nie sądzę, żeby był z tym problem.
Wręcz przeciwnie.Voucher jest na dowolnie wybrany mecz-niekoniecznie najbliższy więc trudno żeby dawać gwarancję na konkretny.
Ja jak brałem w ubiegłym roku to tak było i nie sądzę żeby to zmienili .
- Egon
- Zawodowiec
A jednak zmienili. Voucher jest na mecz Motor-Orzeł. Nie powinno być natomiast problemu, żeby wymienić go na bilet :-)
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
ravajas pisze:Czarek pisze:qpa pisze:Imo więcej niż 13k biletów zrobić nie moga.
Może być problem z Januszami, którzy (...) uwierzyli, że na Zygmuntowskich zmieści się 30 tys. osób :)
Kiedyś jak były ławki (lub gdy był "goły" beton), to masz rację. Teraz, gdy są krzesełka to raczej nie. Na ławce można było się "ścisnąć". Obecnie, dwa krzesełka zajmują miejsca dla trzech-czterech osób, które kiedyś mogły zasiąść na tym samym miejscu. No i oczywiście, również i społeczeństwo jest szersze.
od 1988 tylko SPEEDWAY
ravajas pisze:Czarek pisze:qpa pisze:Imo więcej niż 13k biletów zrobić nie moga.
Weź sobie zdjęcie wypełnionego stadionu o pojemności ok. 30 tys. (np. Legii) i dorośnij.
MIERZWIN pisze:... dwa krzesełka zajmują miejsca dla trzech-czterech osób, które kiedyś mogły zasiąść na tym samym miejscu...
Kompletnie się z tym nie zgadzam. Trójkę dorosłych można byłoby upchać, ale nie byliby w stanie ruszać rękami. A cztery - całkowita przesada. Śmiem twierdzić, że kiedyś (bez krzesełek) było nawet luźniej, bo obok siebie kładło się np. kurtkę, torbę, itp. Wg mnie 20tys. na Zygmuntowskich to raczej mit.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Susic pisze:MIERZWIN pisze:... dwa krzesełka zajmują miejsca dla trzech-czterech osób, które kiedyś mogły zasiąść na tym samym miejscu...
Kompletnie się z tym nie zgadzam. Trójkę dorosłych można byłoby upchać, ale nie byliby w stanie ruszać rękami. A cztery - całkowita przesada. Śmiem twierdzić, że kiedyś (bez krzesełek) było nawet luźniej, bo obok siebie kładło się np. kurtkę, torbę, itp. Wg mnie 20tys. na Zygmuntowskich to raczej mit.
Zdecydowanie. Przypominam, że rozmawiamy o stadionie z niskimi trybunami o kształcie podkowy z wąską koroną. Gdy byłem dzieckiem to też wierzyłem w bajki o 30 tys. na meczu z Widzewem, a potem wypełnione trybuny na Zygmuntowskich przekładały mi się na 20 tys. i więcej.
A ktoś wie ile jest teraz zamontowanych krzesełek?
Egon pisze:A jednak zmienili. Voucher jest na mecz Motor-Orzeł. Nie powinno być natomiast problemu, żeby wymienić go na bilet :-)
Niekoniecznie. Tak niby powiedziała mi pani na stacji Speedcaru.
Osobiście nie mogę być jutro na meczu, pytałem więc na fp klubu i powiedzieli że nie będzie problemu z wykorzystaniem go na następny mecz
"Życie to jazda"
Biletów na tubilety zostało już tylko 1530.
tck pisze:A ktoś wie ile jest teraz zamontowanych krzesełek?
Dokładnie nie liczyłem ale bedzie to między 7 a 8 tysiecy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
soniak pisze:Biletów na tubilety zostało już tylko 1530.
z ciekawości spojżałem w inne mecze- w Gnieźnie zostało niespełna 300
tck pisze:soniak pisze:Biletów na tubilety zostało już tylko 1530.
z ciekawości spojżałem w inne mecze- w Gnieźnie zostało niespełna 300
Z tego co pamiętam Gniezno wystawiło mniejszą pulę biletów.
PS. Spojrzałbyś do słownika j. polskiego.
- Egon
- Zawodowiec
Boobi pisze:Egon pisze:A jednak zmienili. Voucher jest na mecz Motor-Orzeł. Nie powinno być natomiast problemu, żeby wymienić go na bilet :-)
Niekoniecznie. Tak niby powiedziała mi pani na stacji Speedcaru.
Osobiście nie mogę być jutro na meczu, pytałem więc na fp klubu i powiedzieli że nie będzie problemu z wykorzystaniem go na następny mecz
A mi mówiła, że tylko i wyłącznie na mecz z Orłem
Motor! Motor! Tylko Motor!
Zostało 1380 biletów. Oby system identyfikacji biletów elektronicznych zadziałał jutro bezbłędnie.
Dlatego "biletowicze" muszą zachować paragon do kontroli.
A "karnetowicze" nie. Ha.
A "karnetowicze" nie. Ha.
od 1988 tylko SPEEDWAY