mamy i maszynę
Lubelski tor
- Egon
- Zawodowiec
Re: Lubelski tor
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Cooper pisze:go! pisze:Cooper pisze:Prace na torze trwają od rana i to maszynami, których nawet nie umiem nazwać :)
I nie zrobiles zdjecia![]()
![]()
A kto powiedzial, ze bylem tam osobiscie :)
No nie wiem, nie ja w kazdym razie :)
Cooper pisze:Czarek pisze:istred pisze:Śniegiem bym się aż tak nie przejmował. Przy dobrej pogodzie 2-3 dni dałoby się tor przygotować.
Problem widziałbym raczej w średnich prognozach pogody - przelotne deszcze - i w tym, że prawdopodobnie nasi zawodnicy przystąpiliby do sparingu z marszu, bez wcześniejszego treningu na naszym torze.
Nocne przymrozki przez następne 2 tygodnie całkowicie wykluczają przygotowanie lubelskiego toru.
Prace na torze trwają od rana i to maszynami, których nawet nie umiem nazwać :)
Ta biała maszyna z krótkiego filmiku to recykler, prawdopodobnie WR WIRTGEN
trening czyni mistrza.
https://www.facebook.com/speedcarmotorl ... 1022/?t=10
Jak ja się cieszę, że czasy sprawkowo-zającowe już za nami, oby bezpowrotnie!
Jak ja się cieszę, że czasy sprawkowo-zającowe już za nami, oby bezpowrotnie!
Motor mocny
nie do pomyslenia za czasow Sprawki, ktore kojarza sie z odwolywaniem meczow tydzien wczesniej
METHANOL ADVENTURE TEAM
Maszyny jak na ekstralidze
Człowiek miał tyle lat dziadostwo, że nie był świadomy jakie "wehikuły" powinny być używane do przygotowania nawierzchni. Przez lata był to Ursus c-330/360, albo Zetor plus polewaczka z reklamą Zdzichtex, a teraz inny świat.
żeby się nie okazało, że ten sprzęt miesza podłoże z cementem i beton będzie już w standardzie;)
Nawet jakby tak było i tak każdy komisarz by to jeszcze, próbował poprawiać na mocniejszy beton. 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!