oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mnie też na tych imprezach nie będzie więc mam nadzieję że przez najbliższe dwa tygodnie będzie MOCNO padało
Zawsze nie ma mnie na najlepszych meczach sezonu (2002r. Z Gwardią, 2003r. Z Unią w Play-Off'ach, 2004r. zapewne Z Gorzowem....) więc i w tym widocznie musi tak być 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
zgadzam się z Radziem. nie powinnismy przestac kibicować, bo jak wiadomo pomaga to zawodnikom.a doping na ostatnim meczu nie był taki na jaki nas naprawdę stac. nawet fala była do ........ dajmy zawodnikom jeszcze jedną szansę i zróbmy doping jakiego jeszcze ten stadion i zawodnicy nie słyszelii nie widzieli.
zresztą na mecze przychodzę po to by obejrzeć prawdziwy sport i prawdziwa rywalizacje i dobrze się pobawić.
zresztą na mecze przychodzę po to by obejrzeć prawdziwy sport i prawdziwa rywalizacje i dobrze się pobawić.
benim pisze:zgadzam się z Radziem. nie powinnismy przestac kibicować, bo jak wiadomo pomaga to zawodnikom.a doping na ostatnim meczu nie był taki na jaki nas naprawdę stac. nawet fala była do ........ dajmy zawodnikom jeszcze jedną szansę i zróbmy doping jakiego jeszcze ten stadion i zawodnicy nie słyszelii nie widzieli.
pomarzyc zawsze mozna