A tak bardziej serio, to nie ma sie na niego za bardzo napinac ($$), a ewentualnie potraktowac jako mila niespodzianke w skladzie. Jestem zwolennikiem teorii, ze w tym seoznie powinnismy od razu walczyc o pelna pule, ale to nie oznacza tez, ze za wszelka cene. W "4" do play-off mamy na chwile obecna Lodz, Rybnik i Gdansk, a o jedno wolne miejsce powalczymy ze wszystkimi, nawet skladem z Jeleniami, Lambertami i Lampartami. Wciaz mozemy miec najmocniejsza juniorke w lidze, a i sklad seniorki wydaje sie jeszcze otwarty. Ale czy to musi byc Hancock?
Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Wkurza mnie juz ta napinka z Hancockiem - i u nas i w Rzeszy. Po co on z tej ekstraligi odchodzil?
A tak bardziej serio, to nie ma sie na niego za bardzo napinac ($$), a ewentualnie potraktowac jako mila niespodzianke w skladzie. Jestem zwolennikiem teorii, ze w tym seoznie powinnismy od razu walczyc o pelna pule, ale to nie oznacza tez, ze za wszelka cene. W "4" do play-off mamy na chwile obecna Lodz, Rybnik i Gdansk, a o jedno wolne miejsce powalczymy ze wszystkimi, nawet skladem z Jeleniami, Lambertami i Lampartami. Wciaz mozemy miec najmocniejsza juniorke w lidze, a i sklad seniorki wydaje sie jeszcze otwarty. Ale czy to musi byc Hancock?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Klubowy FP "Wiemy, że już chcielibyście poznać skład na sezon 2018. I dziś taki poznacie. Kończymy ostatnie rozmowy i jak tylko wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, w mediach społecznościowych o tym poinformujemy. Dziś wszystko się wyjaśni!" nie wiem czy się cieszyć czy nie, że rozmowy prowadzone do końca okienka + brak konferencji. Słabo to wygląda.
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2017, o 09:01 przez fafel16, łącznie zmieniany 1 raz.
Na fb napisali ze dzis oglaszaja sklad ☺
Na chwile obecną, z naszych dywagacji, przecieków, artykułów i przypuszczeń wyglądałoby to raczej tak:
9. Jonsson
10. Jeleniewski
11. Baran
12. Lambert
13. D.Lampart
14. W.Lampart
15. Peroń
Oskar zdaje się na razie we Wrocku zostaje (może na wiosnę go puszczą), Trofimov- raczej Unia L. II, Wojdyło- jeśli rzeczywiście chce jeździć to powinien trochę sam się wziąć do roboty a nie czekać na gotowe bo jeszcze w żużlu za wiele nie osiągnął
Z rezerw seniorskich: Masters, Smoliński, może jakiś "wynalazek" i chyba tyle.
Na papierze jest mocniej niż w tym sezonie było, ale na ile to wystarczy?
Jeśli w komunikacie pojawi się coś więcej niż napisałem, będę bardzo pozytywnie zaskoczony. Jeśli jednak nie, to jedziemy tym składzikiem a wszystko w rękach naszych chłopaków.
9. Jonsson
10. Jeleniewski
11. Baran
12. Lambert
13. D.Lampart
14. W.Lampart
15. Peroń
Oskar zdaje się na razie we Wrocku zostaje (może na wiosnę go puszczą), Trofimov- raczej Unia L. II, Wojdyło- jeśli rzeczywiście chce jeździć to powinien trochę sam się wziąć do roboty a nie czekać na gotowe bo jeszcze w żużlu za wiele nie osiągnął
Z rezerw seniorskich: Masters, Smoliński, może jakiś "wynalazek" i chyba tyle.
Na papierze jest mocniej niż w tym sezonie było, ale na ile to wystarczy?
Jeśli w komunikacie pojawi się coś więcej niż napisałem, będę bardzo pozytywnie zaskoczony. Jeśli jednak nie, to jedziemy tym składzikiem a wszystko w rękach naszych chłopaków.
Cooper pisze:Wkurza mnie juz ta napinka z Hancockiem - i u nas i w Rzeszy. Po co on z tej ekstraligi odchodzil?![]()
![]()
![]()
Podpisuję się pod tym w 100 %.
Hancock jest świetnym żużlowcem, ale po pierwsze jego kontrakt wiąże się z ryzykiem (wiek+stan zdrowia), po drugie sam meczów wygrywać nie będzie i napinanie się na niego za wszelką cenę nie jest nam potrzebne.
Zastanawia mnie tylko sytuacja w Rzeszowie. Nawrocki zachowuje się jak totalny wariat. Kupuje zadłużony klub, kontraktuje jednego z najdroższych zawodników na świecie do II ligi (nie zważając na to, że Hancock więcej niż 15 pkt w meczu nie przywiezie, a tyle mogliby również przywozić inni, dużo tańsi zawodnicy). Niewiele jest osób w Polsce, które ot tak, dla zabawy, są w stanie wydać ok 5 mln zł (zadłużenie + kontrakty + wykup akcji ze stowarzyszenia?) i wydaje mi się, że Nawrocki do nich nie należy. Ma swój biznesik deweloperski, ale nie na taką skalę, żeby wydawać miliony na głupoty. Mi to śmierdzi na kilometr i obawiam się, że jeszcze w Rzeszowie będzie wesoło. Tylko szkoda ma kibiców Stali.
Zaproponował mu wspólny biznes, więc może chce najpierw na niego wydać, a potem go oskubać 
Jest to jakiś pomysł 
Moje zdanie o poczynaniach Nawrockiego jest takie: facet postanowił nakręcić film. Ponieważ jest początkującym reżyserem, aby dodać sobie szans postanowił zatrudnić starego dobrego aktora o znanym nazwisku Donalda Suterlanda. Przeznacza na ten film określony budżet, wcześniej zarobiony na deweloperce. Wszyscy są amerykańsko wylajtowani i robią show i na razie nic innego nie ma znaczenia. Ponieważ o filmie zrobiło się głośno, to i pojawili się kolejni aktorzy, a reżyser z satysfakcją realizuje swoje marzenie, tymbardziej, że jak mówi sam- skoro dał słowo to dotrzymał, a honor u niego jest droższy jak pieniądze. Ale czy będzie kolejny film i czy starczy na niego środków? 
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2017, o 09:39 przez lombard, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak konfy nie napawa optymizmem, tak szczerze mowiac.
Rusek pisze:Odpada kolejny z listy.. Andriej Kudriashov podpisał 3 letni kontrakt w Częstochowie.
Dla nas to dobra informacja, dająca nadzieję. Czewa w tym momencie: Zagar, Madsen, Miedziński, Musielak, Kudriaszow, Lyager jako #8. Może jednak AJ u nas? :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
bartollo pisze:Brak konfy nie napawa optymizmem, tak szczerze mowiac.
Ponieważ...?
Czy w zeszłym, po zakontraktowaniu bardzo silnego składu, klub organizował konferencję prasową żeby podać skład?
Ludziom sie juz wszystko miesza, konferencja z prezentacja druzyny, komentarze z Syfow z prawda... itd. itp.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Tak.istred pisze:bartollo pisze:Brak konfy nie napawa optymizmem, tak szczerze mowiac.
Ponieważ...?
Czy w zeszłym, po zakontraktowaniu bardzo silnego składu, klub organizował konferencję prasową żeby podać skład?
lombard pisze:Moje zdanie o poczynaniach Nawrockiego jest takie: facet postanowił nakręcić film. Ponieważ jest początkującym reżyserem, aby dodać sobie szans postanowił zatrudnić starego dobrego aktora o znanym nazwisku Donalda Suterlanda. Przeznacza na ten film określony budżet, wcześniej zarobiony na deweloperce. Wszyscy są amerykańsko wylajtowani i robią show i na razie nic innego nie ma znaczenia. Ponieważ o filmie zrobiło się głośno, to i pojawili się kolejni aktorzy, a reżyser z satysfakcją realizuje swoje marzenie, tymbardziej, że jak mówi sam- skoro dał słowo to dotrzymał, a honor u niego jest droższy jak pieniądze. Ale czy będzie kolejny film i czy starczy na niego środków?
Dawać ten skład, bo niektórzy już świra dostają
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Dawać ten skład, bo niektórzy już świra dostają
a żebyś Pan wiedział, od tygodnia siedze jak na szpilkach
Kargolo pisze:lombard pisze:Moje zdanie o poczynaniach Nawrockiego jest takie: facet postanowił nakręcić film. Ponieważ jest początkującym reżyserem, aby dodać sobie szans postanowił zatrudnić starego dobrego aktora o znanym nazwisku Donalda Suterlanda. Przeznacza na ten film określony budżet, wcześniej zarobiony na deweloperce. Wszyscy są amerykańsko wylajtowani i robią show i na razie nic innego nie ma znaczenia. Ponieważ o filmie zrobiło się głośno, to i pojawili się kolejni aktorzy, a reżyser z satysfakcją realizuje swoje marzenie, tymbardziej, że jak mówi sam- skoro dał słowo to dotrzymał, a honor u niego jest droższy jak pieniądze. Ale czy będzie kolejny film i czy starczy na niego środków?
Dawać ten skład, bo niektórzy już świra dostają
Dzisiaj po 18 oglądaj na PodkarpacieLIVE.pl
Hancock, Morris, Jedrzejak, Porsing, Mazur - Stal Rzeszów.
Lamparty wybrali Lublin bo mieli obiecane, że będzie u Was jeździł Hancock. Pan Ireneusz jednak wyciągnął Hancocka do Rzeszowa. Jak duet się o tym dowiedział zaczął wczoraj wydzwaniać do Ireneusza. Może dlatego u Was się to tak przeciąga
Wiktor spokojnie ma miejsce w składzie w Rzeszowie, ale Dawid 
Lamparty wybrali Lublin bo mieli obiecane, że będzie u Was jeździł Hancock. Pan Ireneusz jednak wyciągnął Hancocka do Rzeszowa. Jak duet się o tym dowiedział zaczął wczoraj wydzwaniać do Ireneusza. Może dlatego u Was się to tak przeciąga
^^^To na co oni liczą ? że ich Hancock w opiekę weźmie ?
Kolega za duzo PS czyta.
Jeśli skład, który podał Zuraw się potwierdzi to jest to ostatni sezon Stali Rzeszów na żużlowej mapie Polski.
Ale za to przez rok (albo prawie rok) szampan, basen, dziwki, koks i sztabki złota i niedawny mistrz świata w składzie. Moim zdaniem jest moc.
Ale za to przez rok (albo prawie rok) szampan, basen, dziwki, koks i sztabki złota i niedawny mistrz świata w składzie. Moim zdaniem jest moc.
Cz@rek pisze:^^^To na co oni liczą ? że ich Hancock w opiekę weźmie ?
Greg ma w swoim Teamie Wiktora na 250cc
Luzik, niech Greg ciągnie kasę w Rzeszowie
a i niech Jędrzejak nie wzmacnia Gdańska czy piły. O ile to prawda.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Zuraw pisze:Hancock, Morris, Jedrzejak, Porsing, Mazur - Stal Rzeszów.
Lamparty wybrali Lublin bo mieli obiecane, że będzie u Was jeździł Hancock. Pan Ireneusz jednak wyciągnął Hancocka do Rzeszowa. Jak duet się o tym dowiedział zaczął wczoraj wydzwaniać do Ireneusza. Może dlatego u Was się to tak przeciągaWiktor spokojnie ma miejsce w składzie w Rzeszowie, ale Dawid
I dobrze, że duet dzwonił wybadać Ireneusza czy Herbi podpisał, bo jeśli tak, to jest jeszcze czas dla naszego klubu złożyć komuś ofertę nie do odrzucenia.
Mogliby powiedziec od ktorej zaczna oglaszac i na przyklad kolejne nazwiska co godzine :). Albo tak jak w Stali Gorzoe bylo. Sylwetka zawodnika i zgadujcie przez godzone.