Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Tak po prawdzie to ja też uwazam, że przynajmniej jedno zaskoczenie dużego kalibru będzie. Ten klub jest zbyt profesjonalny i jeszcze nigdy nie nawalił żeby organizować konferencję w celu przedstawienia Karola i Sama
Ehhhh Gelu gdzie te czasy promocji 60% I karanie zawodników za awans do pierwszej czwórki i redukcja zarobków z tego tytułu o 70% ....
I ten nasz towar eksportowy - t.zw. dziadostwo klasyczne
No powiedz gdzie?
I ten nasz towar eksportowy - t.zw. dziadostwo klasyczne
No powiedz gdzie?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jakoś mi nie tęskno do dziadostwa 
Zuraw pisze:Gratuluję pozyskania braci Lampartów. Kawał drużyny Wam się szykuje.
Chyba wszyscy w Lublinie woleliby swojego wychowanka Bobera niż pakiet. Ale skoro jest jak jest... Para dobrych juniorów robi różnicę niemniejszą niż niejeden Hancock
A czy wiadomo już gdzie i o której ma się odbyć konferencja? Nie ukrywam że chętnie bym się wybrał.
Z niczego może być tylko nic.
Nie dopchasz się. Z uwagi na trzymanie wszystkiego w tajemnicy ciekawość sięga zenitu. Wszystkie paznokcie ogryzione. Nadzieja na jakąś transmisję live pozostaje...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Gelo pisze:Zuraw pisze:Gratuluję pozyskania braci Lampartów. Kawał drużyny Wam się szykuje.
Chyba wszyscy w Lublinie woleliby swojego wychowanka Bobera niż pakiet. Ale skoro jest jak jest... Para dobrych juniorów robi różnicę niemniejszą niż niejeden Hancock
Gdyby tak udało się działaczom podpisać z Wiktorem na dwa lata z kwotą odstępnego... Za rok , jak się rzuci na niego extraliga można by dobrze zarobić
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2017, o 08:05 przez Zaratustra, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie sądzę, żeby live na fanpage'u Klubu nie szło :) Przynajmniej powinno :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Zaratustra pisze:Gdyby tak udało się działaczom podpisać z Wiktorem na dwa lata z kwotą odstępnego... Za rok , jak się rzuci na niego extraliga można by dobrze zarobić
Może awansujemy i będziemy mieli pierwszeństwo zakupu
Jeden z kolegów z SF w komentarzach dzisiaj napisał:
"......" 6 min
Uwaga, podaję skład Lublina. Róbcie screeny, prezentacja w poniedziałek.
1. Hancock
2. Lambert
3. Jonsson
4. Kosciuch
5. Lampart
6. Lampart
7. Peron
Rezerwa: Jeleń, Masters
[ 2 komentarze w tej dyskusji ]
wierzycie w to, nieźle zaszalał :) trzeba mu wierzyć nie ma co - a kto bogatemu zabroni
"......" 6 min
Uwaga, podaję skład Lublina. Róbcie screeny, prezentacja w poniedziałek.
1. Hancock
2. Lambert
3. Jonsson
4. Kosciuch
5. Lampart
6. Lampart
7. Peron
[ 2 komentarze w tej dyskusji ]
wierzycie w to, nieźle zaszalał :) trzeba mu wierzyć nie ma co - a kto bogatemu zabroni
Boże spraw by nam się chciało tak jak nam się nie che
Madc00w pisze:
1. Hancock
2. Lambert
3. Jonsson
4. Kosciuch
5. Lampart
6. Lampart
7. Peron
Rzeszowiak w podstawowym składzie, a Kapitan na rezerwie? Brawo...
Kask niebieski Jeleniewski! Innej opcji nie przyjmuję!
Hancock bliżej Rzeszowa jak na razie. Lambert zgoda. Jonsson jak będzie no to będę mu kibicował bo będzie swój. O Kościuchu jest artukuł- decyzja na dniach, decyzji nie podjął. Lamparty? Jeśli Zuraw to Rafał Trojanowski albo Dawid to jest prawda, a jeśli nie to poczekajmy na oficjalne info. Peroń? pewnie będzie za gościa robił w Krośnie.
Hancock bliżej Rzeszowa jak na razie. Lambert zgoda. Jonsson jak będzie no to będę mu kibicował bo będzie swój. O Kościuchu jest artukuł- decyzja na dniach, decyzji nie podjął. Lamparty? Jeśli Zuraw to Rafał Trojanowski albo Dawid to jest prawda, a jeśli nie to poczekajmy na oficjalne info. Peroń? pewnie będzie za gościa robił w Krośnie.
Komentarze na syfach jako źródło wiedzy 
Jeżeli byłby Wiktor i Oskar to jak najbardziej poważnie tj. juniorka byłaby mocna
fafel16 pisze:Komentarze na syfach jako źródło wiedzy
czasami ktoś dobrze strzeli > przekonamy się w poniedziałek może będzie trzeba koledze przyznać rację :)
Boże spraw by nam się chciało tak jak nam się nie che
Rzeszów zaplanował konferencję w poniedziałek o 18:00 czyli zapewne już po naszej
http://supernowosci24.pl/w-poniedzialek ... yje-karty/
http://supernowosci24.pl/w-poniedzialek ... yje-karty/
W Ratuszu? O proszę.
Ciekawe czy ogłoszą też, że jakaś spółka p. Nawrockiego uzyskała WZ-tkę na budowę apartamentowca u zbiegu alei Łukasza Cieplińskiego i alei Józefa Piłsudskiego w miejscu Wielkiej Kuciapy
Ciekawe czy ogłoszą też, że jakaś spółka p. Nawrockiego uzyskała WZ-tkę na budowę apartamentowca u zbiegu alei Łukasza Cieplińskiego i alei Józefa Piłsudskiego w miejscu Wielkiej Kuciapy
lombard pisze:Hancock bliżej Rzeszowa jak na razie.
Skad takie info?
Peroń? pewnie będzie za gościa robił w Krośnie.
A co do Peronia to mam nadzieje, ze chlopak pojezdzi u nas. Gosciem z I ligi chyba nie mozna byc?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
@Cooper-info stąd, że Hancock nie może być jednocześnie na konferencji w Rzeszowie i chwile wcześniej u nas, a ponieważ ma jeszcze spotkanie z Nawrockim to tam nie będzie mógł powiedzieć, że się jeszcze zastanowię, bo po prostu na to już nie będzie czasu. Musiałby go Nawrocki odpuścić. Wtedy nasze szanse wzrastają...Natomiast przebijanie się na kasę z Nawrockim...chyba wolałbym innego zawodnika...ale decyduje oczywiście Klub.
A co do gościa, to chyba dopiero zbiorą się zespoły I i II ligi po Nowym Roku i ustalą według jakiego regulaminu jedziemy. Tak chyba do tej pory było praktykowane
A co do gościa, to chyba dopiero zbiorą się zespoły I i II ligi po Nowym Roku i ustalą według jakiego regulaminu jedziemy. Tak chyba do tej pory było praktykowane
lombard pisze:@Cooper-info stąd, że Hancock nie może być jednocześnie na konferencji w Rzeszowie i chwile wcześniej u nas, a ponieważ ma jeszcze spotkanie z Nawrockim to tam nie będzie mógł powiedzieć, że się jeszcze zastanowię, bo po prostu na to już nie będzie czasu. Musiałby go Nawrocki odpuścić. Wtedy nasze szanse wzrastają...Natomiast przebijanie się na kasę z Nawrockim...chyba wolałbym innego zawodnika...ale decyduje oczywiście Klub.
Czy ty naprawde myslisz ze klub jeszcze pozwala na jakiekolwiek namysly? Przecie kontrtakty musza juz byc podpisane. Co by sie stalo jak 2-3 zawodnikow w poniedzialek by powiedzialo ze jednak podpisuja z kim innym? Ile czasu zostalo by na znalezienie alternatywy? Jestem pewnien ze klub na to nie pozwolil
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
- _piotrusss
- Kadrowicz
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Grega w Rzeszowie. Przecież to by była jakaś błazenada. Prędzej nie podpisze nigdzie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Grega w Rzeszowie. Przecież to by była jakaś błazenada. Prędzej nie podpisze nigdzie.
Moze podpisac warszawski i spokojnie czekac do wiosny
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
@jacur78-A Ty jesteś pewny, że czasem nie chodzi o naprawdę spore pieniądze i najwyżej jak nie ten pojedzie ktoś inny?
Może na 7 zawodników 5 jest dogadanych. Ale 2 niekoniecznie. I w zależności od tego co to za 2 dojdą nasze szanse wzrastają albo maleją.
@_piotrusss- tak to można by o wielu powiedzieć, że ten czy ów jest na kogoś skazany z góry, tylko jaki z tego pożytek?
Może na 7 zawodników 5 jest dogadanych. Ale 2 niekoniecznie. I w zależności od tego co to za 2 dojdą nasze szanse wzrastają albo maleją.
@_piotrusss- tak to można by o wielu powiedzieć, że ten czy ów jest na kogoś skazany z góry, tylko jaki z tego pożytek?
A tu taka ciekawostka ze sportowychfaktow
Jacur78
Lubelskie forum skupia wielu znających się na rzeczy kibiców i poziomem przewyższa tutejsze forum o kilka klas. Polowa tutaj komentujących to gimbaza
AveMotor
Ja już mam swoje lata o czym mam tam dyskutować z gówniarzerią , o Hancocku i Jonssonie ?
tam nawet robią ankietę z zawodnikami którzy już od dawna mają podpisane kontrakty w innych klubach. To forum to dno ...
Jacur78
Polecam założyć, może czegoś byś się nauczył, może czegoś dowiedział od wytrawnych kibiców
AveMotor
Dlatego nie mam konta na tym śmiesznym lubelskim forum bo tam są specjaliści takiego pokroju.
Jacur78
Lubelskie forum skupia wielu znających się na rzeczy kibiców i poziomem przewyższa tutejsze forum o kilka klas. Polowa tutaj komentujących to gimbaza
AveMotor
Ja już mam swoje lata o czym mam tam dyskutować z gówniarzerią , o Hancocku i Jonssonie ?
Jacur78
Polecam założyć, może czegoś byś się nauczył, może czegoś dowiedział od wytrawnych kibiców
AveMotor
Dlatego nie mam konta na tym śmiesznym lubelskim forum bo tam są specjaliści takiego pokroju.