Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Nie może skład być zamknięty skoro Nawrocki jutro lub pojutrze ma notariusza a w niedziele pewnie znowu będzie bajerował Hancocka. Domyślam się, że i Lampartowie czekają na wyniki tych "negocjacji". Wcale nie byłbym pewny czy Wanda się nie zamieni na II ligę. To zależy jak gruba walizka miałaby leżeć na stole. W przeciwnym razie nie wyobrażam sobie Lampartów w II lidze pod względem "cofania się w rozwoju kariery" szczególnie Wiktora. Bo że ich chcą zostawić i mamią kasą to co do tego nie mam wątpliwości.
@simona- Grajczonek wydaje się perspektywiczniejszy od Morrisa. Zresztą nie ma go nawet w ankiecie
@simona- Grajczonek wydaje się perspektywiczniejszy od Morrisa. Zresztą nie ma go nawet w ankiecie
lombard pisze:Nie może skład być zamknięty skoro Nawrocki jutro lub pojutrze ma notariusza a w niedziele pewnie znowu będzie bajerował Hancocka. Domyślam się, że i Lampartowie czekają na wyniki tych "negocjacji". Wcale nie byłbym pewny czy Wanda się nie zamieni na II ligę. To zależy jak gruba walizka miałaby leżeć na stole. W przeciwnym razie nie wyobrażam sobie Lampartów w II lidze pod względem "cofania się w rozwoju kariery" szczególnie Wiktora. Bo że ich chcą zostawić i mamią kasą to co do tego nie mam wątpliwości.
Wanda decydując się na takie rozwiązanie strzeliłaby sobie w kolano pod względem wizerunkowym. To przebiłoby nawet jechanie wariantem oszczędnościowym w PO. Ale z drugiej strony o kontraktach w Krakowie jest cisza, co lepsi zawodnicy z zeszłego sezonu zostali podebrani, kto wie.
max3 pisze:Kosciuch w Łodzi ,ale skład skompletowali.
Zobaczymy, w której kolejce wjeżdżą się w tor, którego jeszcze nie ma.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czyżby

I

??

I

??
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
lombard pisze:Nie może skład być zamknięty skoro Nawrocki jutro lub pojutrze ma notariusza a w niedziele pewnie znowu będzie bajerował Hancocka. Domyślam się, że i Lampartowie czekają na wyniki tych "negocjacji". Wcale nie byłbym pewny czy Wanda się nie zamieni na II ligę. To zależy jak gruba walizka miałaby leżeć na stole. W przeciwnym razie nie wyobrażam sobie Lampartów w II lidze pod względem "cofania się w rozwoju kariery" szczególnie Wiktora. Bo że ich chcą zostawić i mamią kasą to co do tego nie mam wątpliwości.
Jakto nie moze byc zamkniety? Oczywiscie ze moze, przecie Lampatry czekajac na Nawrockiego mogliby sie nie doczekac wcale angazu w Lublinie. Poza tym to w interesie Motoru lezy aby podpisy byly juz teraz i zapewne takie naciski byly. Nie moze klub byc uzalezniony od zawodnika. Czas na zastanowienie juz byl.
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Konferencji by wtedy raczej nie robili.kibicLBN pisze:Czyżby
I
??
Może dlatego jeszcze jej nie ogłaszają oficjalnie, a jerry78 jest w tej kwestii bardziej nieśmiały 
Powstaje pytanie czy skład podany wczoraj (Daniel Robert Sam Karol Pakiet Emil) to skład WiP. Na trzech pozycjach jest mocniejszy od tegorocznego. Tyłka nie urywa jeżeli myślało się o Hancockach Kildemandach ale tak na 5 miejsce dałoby radę, przy dobrych wiatrach nawet pierwsza czwórka. Jak do Wybrzeża dojdzie Ogór to pozamiatają
Chyba że do nas trafi ktoś jak Lindgren, Bogdanovs , Hancock czy inny tego kalibru w liczbie 2 i nikt nam nie straszny. Skład który podałeś strasznie nieobliczalny, niemal bankowo w top 6 bo Wanda i start to sama papa , bez węgla. Pozostali zawodnicy mają potencjał ale wad też sporo:
1. Jeleń matador lubelskiego toru
2. Robert brak doświadczenia w 1 lidze
3. Masters jazda od wielkiego dzwonu
1. Jeleń matador lubelskiego toru
2. Robert brak doświadczenia w 1 lidze
3. Masters jazda od wielkiego dzwonu
Nie za bardzo widze sens konferencji wtedy. Nie bardzo widze tez sens trzymania kibica tyle czasu w niepewnosci. Wszystkie kluby, ktore zwolaly konferencje - Rybnik, Gdansk - maja mocne sklady. Loko, Pila, Gniezno oglaszaja po podpisie.
A Kraków wcale :). Może konferencja jest elementem dalszej profesjonalizacji klubu?
Czyli Sprawka tez byl profesjonalny?
Baaaaaa. I Tż Sipma też
Jeśli z klubu wydostała się informacja o konferencji to jednak znaczy, że klub ma przynajmniej 1 nazwisko, które ma nakręcić koniunkturę .. w połączeniu z najczęściej wymienianymi na forum: Jeleniem Baranem Lampartami Lambertem Mastersem będzie to dobrze wyglądało. Ja tam będę spokojnie spał do poniedziałku

Skoro nie wypalila konferencja w tym tygodniu to znaczy, że negocjacje jeszcze trwaja. To chyba logiczne. Moga to byc oczywiście negocjacje tylko z jednym zawodnikiem. A moze z dwoma, ale nie dziwie sie, że klub woli poczekac do konca. Cisnienie rosnie takze wśród zawodników, którzy jeszcze nigdzie nie podpisali.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Będzie dobrze. Cierpliwości. Petarda 
Cooper pisze:Skoro nie wypalila konferencja w tym tygodniu to znaczy, że negocjacje jeszcze trwaja. To chyba logiczne. Moga to byc oczywiście negocjacje tylko z jednym zawodnikiem. A moze z dwoma, ale nie dziwie sie, że klub woli poczekac do konca. Cisnienie rosnie takze wśród zawodników, którzy jeszcze nigdzie nie podpisali.
Niekoniecznie. Moze tak byc ze kontrakty podpisane, i zagraniczne gwiazdy maja czas aby do poniedzialku zjawic sie fizycznie w Lublinie :)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Arturro76 pisze:Będzie dobrze. Cierpliwości. Petarda
Obiecujesz? :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Arturro76 pisze:Będzie dobrze. Cierpliwości. Petarda
Tak pierdnąć to każdy potrafi....
PS podaje, ze Bech, Karpow i Cook w RoWie, Ogor w Gdansku a Kosciuch ma zostac w Pile.
Po 1 pakiet wcale nie taki pewny u nas,
Po 2 Wanda w 1 lidze to też nic pewnego (mają trochę w plecy z $ i może być różnie albo pojadą oszczędnościowo i wtedy pewny spadek albo znajdą sponsora coś ala rzeszów, albo sponsor z rzeszowa spłaci długi, a w tym jest dobry w zamian za przenosiny do 2 ligi i jest i co najgorsze wariant wycofania się z rozgrywek ... szkoda by było kolejnego ośrodka, może trafią jak ze szczepanem i mam nadzieje że się utrzymają mam dość dominacji wielkopolski i okolic ...)
Tak się zastanawiam skoro Ogór i Okoń szukają miejsca w 1 lidze a Herbi ponoć bliżej Rzeszowa
to na tym co zostało na rynku seniorskim to bym brał (choćby po to żeby osłabić innych) po sezonie
wymianka e-ligowe sprzety się skończą szoda inwestować :)
1. Okoń
2. Ogór
3. Lambert
4. Jeleń
5. Pakiet w co wątpie i obym się mylił :) / Masters
to nie jest słaby skład pytanie czy by była chęć awansu bo możliwości napewno są
choć ch ... wie bo co z juniorką jeśli pakiet nie wypali ...
nie oszukujmy się Okoń i Ogór wciągną nosem Barana
Wszystko pod warunkiem że o Herbiego walczymy tylko my z rzeszowem i nikt z 1 ligi
Ps. rzeszów nie chce Miesiąca ... Miesiąc nie chce rzeszowa i w drugą stronę jak dla mnie to szok
albo rzeszów jest pewien że będzie jeździł w 1 lidze i wszystko jest dogadane
bo ja na miejscu "szaleńca" brał bym w ciemno wychwanka na spokojne 2,0 w 2 lidze
Chyba że Łełek ma większe ambicje po sezonie.
Po 2 Wanda w 1 lidze to też nic pewnego (mają trochę w plecy z $ i może być różnie albo pojadą oszczędnościowo i wtedy pewny spadek albo znajdą sponsora coś ala rzeszów, albo sponsor z rzeszowa spłaci długi, a w tym jest dobry w zamian za przenosiny do 2 ligi i jest i co najgorsze wariant wycofania się z rozgrywek ... szkoda by było kolejnego ośrodka, może trafią jak ze szczepanem i mam nadzieje że się utrzymają mam dość dominacji wielkopolski i okolic ...)
Tak się zastanawiam skoro Ogór i Okoń szukają miejsca w 1 lidze a Herbi ponoć bliżej Rzeszowa
to na tym co zostało na rynku seniorskim to bym brał (choćby po to żeby osłabić innych) po sezonie
wymianka e-ligowe sprzety się skończą szoda inwestować :)
1. Okoń
2. Ogór
3. Lambert
4. Jeleń
5. Pakiet w co wątpie i obym się mylił :) / Masters
to nie jest słaby skład pytanie czy by była chęć awansu bo możliwości napewno są
choć ch ... wie bo co z juniorką jeśli pakiet nie wypali ...
nie oszukujmy się Okoń i Ogór wciągną nosem Barana
Wszystko pod warunkiem że o Herbiego walczymy tylko my z rzeszowem i nikt z 1 ligi
Ps. rzeszów nie chce Miesiąca ... Miesiąc nie chce rzeszowa i w drugą stronę jak dla mnie to szok
albo rzeszów jest pewien że będzie jeździł w 1 lidze i wszystko jest dogadane
bo ja na miejscu "szaleńca" brał bym w ciemno wychwanka na spokojne 2,0 w 2 lidze
Chyba że Łełek ma większe ambicje po sezonie.
zamiast 500 + program Beryl +
Ja mam cichą nadzieję, że działacze skorzystali na zawirowaniach w ekstralidze i podkradli jakieś większe nazwisko. Całkiem realny jest Jonsson, który miał odchodzić z Włókniarza na wieść o przyjściu Lindgrena.
Skoro petarda to tylko jankes..
never ride faster than your angel can fly
GIGI pisze:Arturro76 pisze:Będzie dobrze. Cierpliwości. Petarda
Tak pierdnąć to każdy potrafi....
Dokładnie.
Dla mnie jedyne petardy które zostały to Holder (o ile wiem nie podpisał jeszcze), Lindgren i Hancock, a na prawdę zachwycił bym się transferem Lindgrena
Gratuluję pozyskania braci Lampartów. Kawał drużyny Wam się szykuje.