Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sober
Senior

#626 Postautor: Sober » 13 lipca 2004, o 12:14

jas pisze:za forum rzeszowskim...
michal_m napisał:
heh, widac, ze Lublinianie sie obrazili na kibicow Stali ciekawe za co dostalem bana na tamtejszym forum ? czyzbym obrazal kogos, badz rzucal miesem, jak maja w zwyczaju niektorzy "kibice" TZ-u ? no coz, moze ktos mi to kiedys wyjasni..pozdro;]

Michał napisałeś prawdę,a to niestety niektórych boli bardzo mocno

dziwne to to. my bany u nich, oni bany u nas... :roll: :roll: :roll: :roll:

Tyle, że my tam dostajemy za g*****, a oni za bluzganie itp.

Awatar użytkownika
Fanatyk

#627 Postautor: Fanatyk » 13 lipca 2004, o 14:31

SPRZEDAWCZYKI
wynik był już jasny na 3 dni przed meczem....ale sam w to nie wierzyłem - ale jednak....

Geest
Senior

#628 Postautor: Geest » 13 lipca 2004, o 14:56

Manback pisze:Tyle, że my tam dostajemy za g*****, a oni za bluzganie itp.

pamietam jak ten michalek napisal, ze jestesmy matolami wiec czemu tu sie dziwic.

Awatar użytkownika
Mrucky

#629 Postautor: Mrucky » 13 lipca 2004, o 15:13

Fanatyk pisze:SPRZEDAWCZYKI
wynik był już jasny na 3 dni przed meczem....ale sam w to nie wierzyłem - ale jednak....

To nie Mogłeś tego przed meczem powiedzieć ? Przynajmniej bym nie stracił 5 zł na tacę :P No i Szylarowi bym powiedział żeby nie wydawał 800 zł na Kaczmarka :P

jotem

#630 Postautor: jotem » 13 lipca 2004, o 17:07

No nareszcie dotarłem do końca, zajęło to mi .......dwa dni :lol: Tak więc i ja coś napisze.Ciekawi mnie tylko jedno czy Darek i Mariusz za to że spie...... mecz przeproszą nas - kibiców :x
Po meczu byłem wkurzony zresztą jak wszyscy, ale obiektywnie patrząc to Rzeszów był lepszy, może im pomógł Kaczmarek, dla mnie nie ma to znaczenia, nasi zawodnicy to zawodowcy i powinni radzić sobie w każdej sytuacji.Na koniec chciałbym pochwalić za ładną jazdę Dawida no i oczywiście Grzeska - to co pokazał w XIII biegu było piękne 8)
P.S jak napisałem przed meczem - cos przeczuwałem, że mecz nie rozpocznie się punktualnie a Rzeszów bedzie miał w postaci Kaczmarka "osmego" zawodnika :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#631 Postautor: GIGI » 13 lipca 2004, o 18:39

jotem pisze:jak napisałem przed meczem - cos przeczuwałem, że mecz nie rozpocznie się punktualnie a Rzeszów bedzie miał w postaci Kaczmarka "osmego" zawodnika :twisted: :wink:

a jak bedzie z Gorzowem ????

strongu

#632 Postautor: strongu » 13 lipca 2004, o 21:50

Fanatyk pisze:SPRZEDAWCZYKI

Z Grudziądza...wiem bo pisze na tamtejszym forum, a tu sie podszył i podjudza...

Cóż - Satchyra powiedział ,,NOwinom,, co miał powiedziec - Nie Kaczmarek, nie tor tylko postawa Waszych zawodników spowodowała to, ze przegraliście. Tak sie zastanawiam - słyszałem przed sezonem ze Sipma rzuciła Was sporo kasy, niektórzy sie śmiali z tego co nam rzuciła Marma...a tu sie okazuje, ze Śledz, Stachyra nie mają na co jezdzić...cóż my dostaliśmy o wiele miejsze pieniadza, ale nasi mają i będą mieli na czym jezdzić...i to nie tylko w tym sezonie...

Pozdro

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#633 Postautor: $korzen$ » 14 lipca 2004, o 14:11

1 Sledz nie ma sprzetu bo kupil sobie busa za pieniadze ktore wzial z klubu
2 Dawidem za bardzo sie nie interesowali , nie dostal nic na zaden remont, wiele tez nie zarobil z wiadomych przyczyn wiec za co ma kupic sobie ten mega sprzet ?.
Poczytaj troche postow zanim napiszesz takie pierdoly.

U was na poczatku seoznu tez z reszta nie bylo rozowo ze sprzetem.
PS. Sledz ma testowac silniki juz w czwartek na treningu wiec nie cwaniakuj :P

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#634 Postautor: DonKamizi » 14 lipca 2004, o 17:38

No doczytałem i ja bo do dzisiaj nie miałem netu.
Po pierwsze - rozumiem rozgoryczenie niektórych kbiców po meczu ale po jakiego chuja przypierdalacie się do Siwka, że sprzedał mecz :?: :?: Facetowi zależy na awansie i czasami można mu zarzucić pewne rzeczy ale napewno nie handlowanie meczami.
Po drugie - siwy skurwiel z Poznania ma szczęście, że nie zdążyłem mu spojrzeć w oczy po meczu bo by usłyszał pare słów....a kiedyś gościa szanowałem za Hansa w Lublinie.Gdyby nie on myślę, że na 90% cykor sędzie dopuścił by do meczu na torze jaki był na samym początku...jeździmy na takim od samego początku sezonu.
Po trzecie - Peter podpadł mi strasznie za nie wyjechanie na próbe toru.Może gdyby wyjechał spasowałby sie odrazu i byłoby lepiej....może...
Ale nadal jest to zawodnik, który wygrał nam parę meczów w tym sezonie.A tu widzę Peter sprzedawczyk :shock: :shock: jebnijcie się w głowę.
Po czwarte - Darka lubiłem ale bardzo mnie zaczyna rozczarowywać swoim podejściem do tego co daje mu pieniądze...Sprzęt nie jedzie wiecznie i w końcu trzeba zainwestować w motory bo na tym sie jeżdzi po torze.
Po piąte - Franek jest u mnie spalony po meczu w Grudziądzu a tu dał dupy po raz drugi.W pierwszym biegu widać było, że ma rakietę a później nagle co....WIELKIE GÓWNO.Niech KOńskowola przerzuci sie na innego zawodnika :twisted: :twisted: nie będe mówił kogo.
Po szóste - jeżeli w takim meczu trzeba zrobić zmiane to do qr.... nędzy niech to robi jeden człowiek i bierze za to odpowiedzialność a nie przed biegiem 12 jeden krzyczy, że jedzie ten a drugi nie nie on nie tylko ten.\
Po siódme - do wszystkich "wielkich kibiców".Ja po meczu też byłem wqrwiony na masę ale to nie znaczy, że na następny mecz juz nie przyjdę bo się obraziłlem.....szanse na awans są dalej i ja wierzę w to do końca sezonu.
A na koniec napiszę.....Dawid brawo za mecz, zaskoczyłeś mnie ale Jaśka to ty zostawiaj w domu.....a Grzechu i tak jest najlepszy :wink: :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#635 Postautor: maestro76 » 14 lipca 2004, o 19:06

witam,skrobne i ja cos bo wlasnie z jeziorka wrocilem(na meczu bylem oczywiscie)
ehh...napisane juz prawie wszystko na ten temat-od siebie dodam ze przez 24 godziny nie chcialem miec nic wspolnego z zuzlem ani z nasza druzyna-ale czas leczy rany-jak to mowia :D
na meczyk w niedziele przyjde na pewno-w koncu nalezy sie knappowi doping-tz lublin to nie tylko sledz i frankow-ktorym bedzie bardzo ciezko zmazac plame-kilkanascie lat na zuzel chodze ale takich jaj jak oni odwalali to jak zyje nie widzialem-i niech nikt nie pieprzy glupot ze gorszy dzien mieli :evil:
i nie wierze ze siwek maczal w tym palce-ale wiedziec cos musial-przeciez siedzi w tym
mecz mozna u siebie przegrac(np tarnow w zeszlym sezonie)ale po walce a nie po robieniu z wlasnych kibicow kretynow
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#636 Postautor: Regdal » 14 lipca 2004, o 23:01

maestro76 pisze:na meczyk w niedziele przyjde na pewno-w koncu nalezy sie knappowi doping-tz lublin to nie tylko sledz i frankow-ktorym bedzie bardzo ciezko zmazac plame-kilkanascie lat na zuzel chodze ale takich jaj jak oni odwalali to jak zyje nie widzialem-i niech nikt nie pieprzy glupot ze gorszy dzien mieli :evil:
i nie wierze ze siwek maczal w tym palce-ale wiedziec cos musial-przeciez siedzi w tym
mecz mozna u siebie przegrac(np tarnow w zeszlym sezonie)ale po walce a nie po robieniu z wlasnych kibicow kretynow
pozdr

Podpisuję się pod tymi słowami,ja również przychodzę na żużel kilkanaście lat i dawno takich jaj nie widziałem,ci którzy zawiedli w dwóch ostatnich meczach mają ostatnią szansę,bo inaczej to THE END.

8) 8) 8)

harry
Trener

#637 Postautor: harry » 14 lipca 2004, o 23:37

Tak jest! Do trzech razy sztuka! jak zawiodą 3 raz mają urlop na stałe od Lublina.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#638 Postautor: DonKamizi » 14 lipca 2004, o 23:42

Franki ma szczęście, że Piszczyk ma kontuzje bo dla mnie od Grudziądza jest na aucie.Tylko kto za niego pojedzie.....???

Harry walnij jakis awatarek, który ciebie zdemaskuje :lol: :twisted: :wink:
GG 4113059

harry
Trener

#639 Postautor: harry » 14 lipca 2004, o 23:50

Jak bym walnął avatara, który mi przyszedł właśnie do głowy to zaraz bym dostał bana

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#640 Postautor: DonKamizi » 14 lipca 2004, o 23:54

harry pisze:Jak bym walnął avatara, który mi przyszedł właśnie do głowy to zaraz bym dostał bana

No to śmiało :twisted: :twisted:
GG 4113059

JAG
Senior

Re: s

#642 Postautor: JAG » 15 lipca 2004, o 21:10

mcprzemek pisze:

Bardzo jestem ciekawy co dokładnie Peter powiedział na naszych pozostałych zawodników.

a ja ciekawa jestem jak tłumaczył swoją poronioną decyzję żeby nie wyjechać na próbę toru-u siebie też trzeba widzieć

Zulu
Junior

#643 Postautor: Zulu » 15 lipca 2004, o 22:09

harry pisze:Jak bym walnął avatara, który mi przyszedł właśnie do głowy to zaraz bym dostał bana

I piękną wiązankę od Kaczmarka, jeżeli o tym samym myślimy.... :wink:

harry
Trener

#644 Postautor: harry » 16 lipca 2004, o 03:39

Zulu pisze:

I piękną wiązankę od Kaczmarka, jeżeli o tym samym myślimy.... :wink:

Niestety nie myślimy o tym samym. W te rzeczy Kaczmarka bym wogóle nie mieszał

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#646 Postautor: $korzen$ » 16 lipca 2004, o 09:40

Chcemy avatar, Harry chceeemy avatar, chceeemy avaaatar ......... :lol:
Nalegamy !

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#647 Postautor: arek200 » 16 lipca 2004, o 17:09

Mam prośbę. Nie było mnie na meczu a stary jak zwykle olał zapisywanie czasów, więc jakby ktoś mógł mi podać link strony albo napisać mi te czasy to byłbym bardzo wdzięczny.

A żeby nikt mi nie zarzucił że nic nie napisałem na temat, to powiem tylko to co już kiedyś pisałe. Tylko teraz się o tym upewniłem.

Tacy zawodnicy jak Śledź i Franków pragną za wszelką cenę zostawić nasz klub w I lidze, bo każdy dobrze wie, że w przypadku awansu ktoś musi polecieć, trzeba będzie kogoś zastąpić. I to są właśnie Ci dwaj panowie. Co do Petera to nie uważam żeby coś kombinował. Po prostu nie pojechał na komplet i tyle. Trochę kontrowersyjnie się zachowałże nie wyjechał na próbę, ale coż. A co do Jelenia to nie uważam żeby coś kombinował. On i tak za rok nie będzie jeździł u nas (chyba że na zasadzie jak Mordel i Trumna w tym roku) - on po prostu jest taki beznadziejny. Miewa przebłyski (podobnie jak Dawid) ale często też zawala. Więc w ostatnią niedzielę chyba nikogo nie zaskoczył.