Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
juz chyba kazdy portal napisal ze Kildemand w Tarnowie, wiec nie wydaje mi sie, zeby byl dostepny
METHANOL ADVENTURE TEAM
Zdaje sie, ze dzisiaj miala byc konferencja ? Cos komus wiadomo ?
grzesieck pisze:juz chyba kazdy portal napisal ze Kildemand w Tarnowie, wiec nie wydaje mi sie, zeby byl dostepny
I to co najmniej 2 razy każdy napisał
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
owen1989 pisze:Zdaje sie, ze dzisiaj miala byc konferencja ? Cos komus wiadomo ?
Ponieważ info wyszło ode mnie to wyjaśniam.
Dostałem info, że konferencja będzie w poniedziałek, tak naprawdę bez sprecyzowania, o który poniedziałek chodzi. Możliwości są dwie:
1. Albo chodzi o następny poniedziałek
2. Albo od tamtego czasu zmieniły się na tyle okoliczności, że zmieniły się też plany i planowana konferencja została odwołana
Oba warianty są prawdopodobne. Drugi szczególnie, bo zrobiło się spore zamieszanie z regulaminem. Dzisiaj jest też jakieś spotkanie prezesów w Warszawie. Nie wiem czy tylko ekstraligi czy wszystkich, ale coś tam się dzieje.
Nie ma wyjścia, trzeba czekać na oficjalne info.
-
tmaciuszczak
Pająk jednak nie dla nas :-( https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/720 ... -zamkniety
jacur78 pisze:miedzy Bogiem a prawda
Bogiem a prawdą. Bez między.
Też znam wersję z "między", więc może funkcjonują dwie 
Motor mocnyj!
jerry78 pisze:owen1989 pisze:Zdaje sie, ze dzisiaj miala byc konferencja ? Cos komus wiadomo ?
Ponieważ info wyszło ode mnie to wyjaśniam.
Dostałem info, że konferencja będzie w poniedziałek, tak naprawdę bez sprecyzowania, o który poniedziałek chodzi. Możliwości są dwie:
1. Albo chodzi o następny poniedziałek
2. Albo od tamtego czasu zmieniły się na tyle okoliczności, że zmieniły się też plany i planowana konferencja została odwołana
Oba warianty są prawdopodobne. Drugi szczególnie, bo zrobiło się spore zamieszanie z regulaminem. Dzisiaj jest też jakieś spotkanie prezesów w Warszawie. Nie wiem czy tylko ekstraligi czy wszystkich, ale coś tam się dzieje.
Nie ma wyjścia, trzeba czekać na oficjalne info.
Jeśli nasz skład na sezon 2018 ma być podany w całości to jaki byłby sens zwoływania konferencji dzisiaj? Jeszcze jest sporo niewiadomych, chociaż mniej więcej kto u nas pojedzie to nawet czytając tylko forum już wiadomo, nawet bez konferencji.
Polowa okienka za nami, a o transferach w I lidze cisza jak makiem zasial. Co to sie dzieje :)
Jezeli chodzi o obcokrajowcow z ankiety, to tak na prawdę, nie ma juz nikogo, kto moglby nyc prawdziwym liderem.
Zostal chyba tylko.... Karpov, reszta zaklepana.
Ciekawie zaczyna sie robic.
Zostal chyba tylko.... Karpov, reszta zaklepana.
Ciekawie zaczyna sie robic.
Jak uda się numer stulecia to jeden gość wielopłaszczyznowo kasuje całą listę nie tylko powyższą
Analiza ankiety powyzej:
Karol Baran Lublin?
Norbert Kosciuch Piła?
Damian Drozdz Opole/Wrocław/Grudziądz/Kraków
Oskar Polis Opole
Mateusz Szczepaniak - Wrocław/Kraków
Anders Thomsen Gdańsk?
Mikkel Michelsen Zielona Góra
Josh Grajczonek Rzeszów?
Dawid Lampart Lublin
Timo Lahti Daugavpils
Sam Masters Lublin
Craig Cook Lublin/Gorzów
Andriej Kudriaszow Cze-wa
Hans Andersen Łódź
Mikkel Bech Rybnik
Peter Kildemand Tarnów
Gleb Czugunow Łódź/Grudziądz/Wrocław
Andriej Karpow Rybnik?
Linus Sundstroem Gorzów
Tak to wygląda na tą chwile. Ktoś wie czy Nawrocki spotkał się z Hancockiem ? :)
Karol Baran Lublin?
Norbert Kosciuch Piła?
Damian Drozdz Opole/Wrocław/Grudziądz/Kraków
Oskar Polis Opole
Mateusz Szczepaniak - Wrocław/Kraków
Anders Thomsen Gdańsk?
Mikkel Michelsen Zielona Góra
Josh Grajczonek Rzeszów?
Dawid Lampart Lublin
Timo Lahti Daugavpils
Sam Masters Lublin
Craig Cook Lublin/Gorzów
Andriej Kudriaszow Cze-wa
Hans Andersen Łódź
Mikkel Bech Rybnik
Peter Kildemand Tarnów
Gleb Czugunow Łódź/Grudziądz/Wrocław
Andriej Karpow Rybnik?
Linus Sundstroem Gorzów
Tak to wygląda na tą chwile. Ktoś wie czy Nawrocki spotkał się z Hancockiem ? :)
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2017, o 15:42 przez Hans, łącznie zmieniany 2 razy.
Na forum Rzeszowa piszą że nie
Gelu, na forum Rzeszowa to nie wiadomo w co wierzyć a w co nie. Ilu użytkowników, tyle teorii :)
Heh. To fakt. Ale jaki Greg w 2 lidze? Gdzie wykupienie klubu? Gdyby biznesmen był poważny nie pozwoliłby Stali przegrać barażu. A tak mamy nowego Jasia Fasolę polskiego żużla.
Głośno o nim a jeszcze złotówki nie wydał, poza paliwem na podróże do Rzeszowa
Kibic, spokojnie, Nawrocki sobie to w koszty wrzuci :)
Ja mam nadzieje, ze ktoś z dwójki AJ/GH trafi do Lublina.
Ja mam nadzieje, ze ktoś z dwójki AJ/GH trafi do Lublina.
Co do Złotówy to nie trawię gościa, ale jak trafi do nas to ok niech murzyn zrobi swoje, dostanie kasę z klubu ode mnie nie usłyszy 5 decybeli oklaskow
-
Zaratustra
- Kadrowicz
bartollo pisze:Polowa okienka za nami, a o transferach w I lidze cisza jak makiem zasial. Co to sie dzieje :)
Może to będzie materiał na dobry scenariusz i ekranizacje czegoś w stylu "żużlowego pokera" :) Większość klubów w I lidze siedzi cicho, coś w tym musi być. Albo trwają jeszcze ostatnie przepychanki o czołowych "grajków", albo szykują się większe jaja
kibicLBN pisze:Co do Złotówy to nie trawię gościa, ale jak trafi do nas to ok niech murzyn zrobi swoje, dostanie kasę z klubu ode mnie nie usłyszy 5 decybeli oklaskow
Pewnie będzie mu bardzo przykro, ale może jakoś to przeżyje ten przesympatyczny kalifornijczyk
Motor mocny
Zaratustra pisze: Może to będzie materiał na dobry scenariusz i ekranizacje czegoś w stylu "żużlowego pokera" :) Większość klubów w I lidze siedzi cicho, coś w tym musi być. Albo trwają jeszcze ostatnie przepychanki o czołowych "grajków", albo szykują się większe jaja
Jedyne chyba co moze byc to czajenie sie na tych, ktorzy ewentualnie nie podpisza w Elidze, ze wgledu na nowe przepisy.
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2017, o 17:23 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś oczekuje pewnego awansu to być może będzie zawiedziony, ale jeśli ktoś nastawia się na bardzo ciekawy sezon i wyjazdy, podczas których nie będzie musiał się wstydzić swojej drużyny to będzie zadowolony.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czyli co? Pewnie podobnie jaki ponizej
Jelen
Baran
Masters
Lambert
Lampart
Lampart
Peron
Jelen
Baran
Masters
Lambert
Lampart
Lampart
Peron
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Jeżeli ktoś rzeczywiście nie myśli o awansie to powyższy skład byłby adekwatny. Ale mam nadzieję, że klub jest bardziej ambitny i powalczy o awans.