Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Bez gwarancji startów - bardzo proszę. Niech walczy o skład. Byłoby to zresztą dość rozsądne. Zostawienie w składzie trzech najlepszych zawodników z tego roku.
Bjarne bez gwarancji startow niech będzie czemu nie. Jeśli podejmie się walki o skład to proszę bardzo. Zwłaszcza że w 1 lidze może jechać 3 obcokrajowcow.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Informacja o jutrzejszej konferencji prasowej Klubu okazała się być plotką?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Pewnie tak skoro tylko na forum o tym chyba ktoś napisał?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Arturro76 pisze:A po co nam Karpow? Za Miesiąca? Problem w tym, że najprawdopodobniej o dwa miejsca w składzie będzie rywalizować 4 Polaków, a więc pomysł z Karpowem nic nie wnosi. Jeśli Paweł naprawdę rozważa odejście do Rzeszowa to znaczy, że nie widzi dla siebie zbyt wielu możliwości startów w lubelskim klubie.
Nie chcę, aby zabrzmiało to: Wiem, ale nie powiem - jednak pozwólcie, że nie zdradzę konkretnych nazwisk - zrobi to oficjalnie klub. Wszystko jednak wskazuje, że będzie mocny skład z LIDEREM. Jeszcze trochę cierpliwości, a myślę, że nikt z nas nie poczuje się zawiedziony.
Szkoda mi Pawła, bo traktuję go, podobnie jak większość lubelskich kibiców, jako "swojego". Mam nadzieję, że w tej kwestii jeszcze nie zapadła ostateczna decyzja.
Nie wiem kim Ty jesteś i skąd masz takie info. Jeśli to co napisałeś to prawda to ja mogę poczekać i do 14 Listopada. Btw tez mi szkoda Pawła chciałbym aby został, takich walczaków lubi się najbardziej z drugiej strony rozumiem ze na betonach w pierwszej lidze może nie istnieć... a jednak w Gnieźnie był najlepszy...
Ostatnio zmieniony 5 listopada 2017, o 19:54 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Wg SF i PS, Michelsen bedzie jezdzil w Zielonej Gorze.
Ljung natomiast w Lodzi, razem z Miskowiakiem, Andersenem i Tungatem. 5 senior tez ma byc mocny.
Ljung natomiast w Lodzi, razem z Miskowiakiem, Andersenem i Tungatem. 5 senior tez ma byc mocny.
bartollo pisze:Wg SF i PS, Michelsen bedzie jezdzil w Zielonej Gorze.
To musi być Polak. Jędrzejak?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Kosciuch, Jedrzejak, Okoniewski. Innych mocnych juz nie ma.
bartollo pisze:Ljung natomiast w Lodzi, razem z Miskowiakiem, Andersenem i Tungatem. 5 senior tez ma byc mocny.
To Bogdanov jednak nie tam ?
Cytat ze wzmiankowanego powyżej artykułu PS:
Z Orłem żegna się Edward Mazur (do Stali Rzeszów). Nie udało się pozyskać braci Lampart (wybrali Lublin) oraz Petera Kildemanda (Grupa Azoty Unia Tarnów). Nie wiadomo co z Aleksandrem Łoktajewem i Glebem Czugunowem. Kontrakt podpisze Piotr Świderski, ale nie wiadomo czy wznowi karierę.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Jesli ani GKSZ (a tak zapowiada), ani zuzlowcy e-ligi (a tak zapowiadają) sie nie ugną, to moze byc ciekawa sytuacja. 1 liga moze byc mocniejsza niz E. Tylko chyba dopiero po majowym okienku, bo szachowac sie beda do konca.
Pitu pitu, gadu gadu, okoniewskie, Bogdanovy a Batchelor? Skoro Gdańsk miał z niego zrezygnować to ciekawe gdzie trafi? Jak dla mnie to jest świetny zawodnik , przy dobrym sezonie kandydat na top 3 ligi
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Do tej pory takie rzeczy działy się chyba wyłącznie w NBA. Zawodnicy nie mogli dojść do porozumienia z władzami w kwestii podziału zysków i rozgrywki zostały zawieszone. W tym czasie zawodnicy grali w Europie, Chinach, Australii...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
No ale przepisy dotycza tylko e-ligi, to nie wolno by im bylo pojsc lige nizej, w Polsce? W sumie taki aneks tez moga zrobic, a co!? Greg czul pismo nosem :D
Rzeszowskie forum donosi, ze Lamparty w Lublinie a potwierdzenie transferu na dniach. Oprocz tego Miesiac gadaja, ze Miesiac waha sie nad powrotem. Kwestia jak wiarygodne sa to informacje.
Ja do konca mam nadzieje, ze Pawel zostanie w Lublinie.
Ja do konca mam nadzieje, ze Pawel zostanie w Lublinie.
Ja mysle ze nie, ale trudno mi to jakos podeprzec sprawdzonymi informacjami. Raczej stawiam na przeczucie mocnego skladu w Lublinie.
A ja uważam, że Łełek wie o Karolu i Lampartach i zrozumiał, że zamiast jazdy czekalaby go walka o skład. Tym bardziej że teraz będziemy mogli jechać trzema obcokrajowcami. Więc dla Pawła Rzeszów to najpewniejsze rozwiązanie
Hancock, Lamparty, Jeleniewski, Baran, Lambert i Peroń. Taki skład podstawowy u was widzę. Pozdrowienia z Polski centralnej, liczę na dobre mecze z wami 
Toż o to mi chodzilo (mniej wiecej) Gelu. Dzieki za skrystalizowanie 
Ekstraliga porozumie się z zawodnikami i sprawa przycichnie. Nikomu nie jest na rękę robić dym
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nigdzie nie ma przeciekow, gdzie wyladuje Michelsen. Teraz jest juz troche mniej niewiadomych i najchętniej widzialbym taki sklad:
1. Hancock
2. Lampart/Baran
3. Jeleniewski
4. Lambert/Masters
5. Michelsen
6. Lampart
7. Peron
Jesli na juniorce udaloby sie wyrwac Oskara z Wroclawia, to taki sklad bylby super.
1. Hancock
2. Lampart/Baran
3. Jeleniewski
4. Lambert/Masters
5. Michelsen
6. Lampart
7. Peron
Jesli na juniorce udaloby sie wyrwac Oskara z Wroclawia, to taki sklad bylby super.
MOTOR LUBLIN
Michelsen w Zielonej wg PS i SF.
K.A.M.I.L. pisze:Nigdzie nie ma przeciekow, gdzie wyladuje Michelsen. Teraz jest juz troche mniej niewiadomych i najchętniej widzialbym taki sklad:
1. Hancock
2. Lampart/Baran
3. Jeleniewski
4. Lambert/Masters
5. Michelsen
6. Lampart
7. Peron
Marzenie taki skład
K.A.M.I.L. pisze:Nigdzie nie ma przeciekow, gdzie wyladuje Michelsen. Teraz jest juz troche mniej niewiadomych i najchętniej widzialbym taki sklad:
1. Hancock
2. Lampart/Baran
3. Jeleniewski
4. Lambert/Masters
5. Michelsen
6. Lampart
7. Peron
Mysle, ze Hancock jest nierealny. Jonsson i Kildemand moga byc dostepni, ale miedzy Bogiem a prawda Motor wzmocniony jedynie Lampartami i Michelsenem rowniez bedzie powaznym kandydatem do PO
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart