Motor Lublin w sezonie 2018
-
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Bogdanovs ma być w Gdańsku. Na ich tor jest to idealny zawodnik.
eeeee. chyba zły kierunek. Zresztą już tam był i nie skończyło się to fajerwerkami
No nie wiem... to "B." sugeruje, że może być tu jakiś haczyk. Bogdanovs? To byłoby zbyt oczywiste.

Bomber? 
A poważnie, to Bogdanovs ma dwa kierunki w zasadzie. Orzeł albo my.

A poważnie, to Bogdanovs ma dwa kierunki w zasadzie. Orzeł albo my.
Taka moja dedukcja - Skrzydlewski pożegna się z Mazurem (to oczywiste) i Łoktajewem. Nie wiem co zrobi z Andersenem. Zostają Miśkowiaki, Tungate, Świderski. Skoro mówią o top listy życzeń Ślączki, to od razu nasuwa się Bogdanow (Witek zawsze miał jakiś kompleks Lokomotivu a jak wieść niesie Max już uciekł z Loko) oraz Kościuch. W drugiej kolejności Okoniewski (łączony z Piłą), Szczepaniaki (łączeni z Gdańskiem) i... Lamparty.
-
- Kadrowicz
Gdziekolwiek by wylądował, nie jest moim faworytem. No chyba, że alternatywą jest tylko Masters. Wtedy z braku laku...
ezbeg pisze:Jeden z "lepszych" polskich dziennikarzy żużlowych - Dariusz O. pisze w wczorajszym artykule na SyFach, że Hancock w najbliższy weekend przylatuje na rozmowy z Nawrockim. Poza tym Lampart jest spłacony i chcą by został w Rzeszowie. Hit goni hit, sensacja goni sensacje
Fakt ze Hancock nie bedzie jezdzil w elidze mozna zrozumiec ale w to ze facet zjedzie dwie ligi nizej po prostu nie wierze.
Hancock pozbywa się trofeów:
https://www.ebay.com/itm/272908826584?u ... e#shpCntId
rafir pisze:Hancock pozbywa się trofeów:
Jak ty to znalazłeś przyjacielu :)?
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Sundstroem przedłużył w Stali Gorzów, więc raczej do usunięcia z ankiety
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/719231/stal-gorzow-dogadala-sie-ze-szwedzkim-zawodnikiem
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/719231/stal-gorzow-dogadala-sie-ze-szwedzkim-zawodnikiem
jutro pewnie troche kontraktow zostanie ogloszonych, wiec wtedy zrobie nowa ankiete :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
jacur78 pisze:rafir pisze:Hancock pozbywa się trofeów:
Jak ty to znalazłeś przyjacielu :)?
Jeżeli to prawda to chyba Hancockowi coś się w głowie poje...ło. Ma startować w 2 lidze... ups. Teraz sprzedaje swoje trofea nie myśląc o swoich bliskich aby im zostawić pamiątki po sobie...?!!! Albo niech zmieni dilera albo... Abramowicka lub Tworki.
nie wiem co Hancock w Ostrowie wygral, ale chyba mu sie nie podoba

METHANOL ADVENTURE TEAM
Drugie miejsce w Łańcuchu Herbowym 2013
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/zdjec ... lskiego/63
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/zdjec ... lskiego/63
Ciekawe czy Paweł będzie chciał walczyć o skład, czy odejdzie do Opola. Optymalnym rozwiązaniem to trzech Polaków w składzie. W razie kontuzji zawsze skład można uzupełnić obcokrajowcem. Jasne że nie będzie to zawodnik z najwyższej półki, ale zawsze na rynku ktoś będzie (jeśli klub nie podpisze od razu z trzema, z których wiadomo że któryś może mieć zajęty termin). Pozyskanie wartościowych Polaków w trakcie sezonu jest w zasadzie nierealne.
Seniorzy myślę że będą na poziomie zadowalającym. Oby tylko wypaliło z jakimś młodzieżowcem, bo sami seniorzy to za mało. Oskar i Wiktor Trofimow to marzenie i chyba marzeniem pozostaną. Zostaje pakiet Wiktora i Dawida i to jest chyba dla nas najlepsze rozwiązanie.
Seniorzy myślę że będą na poziomie zadowalającym. Oby tylko wypaliło z jakimś młodzieżowcem, bo sami seniorzy to za mało. Oskar i Wiktor Trofimow to marzenie i chyba marzeniem pozostaną. Zostaje pakiet Wiktora i Dawida i to jest chyba dla nas najlepsze rozwiązanie.
Każdemu jego Everest...
A ja jestem ciekaw czy kontrakty będą dopiero podpisywane od jutra ?
Czy mogą podpisywać już dzisiaj ale z jutrzejszą datą ?
Czy mogą podpisywać już dzisiaj ale z jutrzejszą datą ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Miesiac musi zostac, i nie ma bata. Jest waleczny, potrafi wyprzedzac na betonie i moim zdaniem wcale nie musi przegrac walki o sklad.
A Hancock wyprzedaje trofea, bo na nowe, z Motorem musi zrobic miejsce
On po prostu jest zlotowa i dlatego nie bedzie jezdzil w elidze. Chodzi o nowe ograniczenia kontraktowe, ktorych w nizszych ligach nie bedzie. Jesli podpisze w Rzeszowie to strace do niego reszte szacunku.
Jeszcze Jelen powinien miec zapis o obowiazku zrzucenia kilku kilogramow

On po prostu jest zlotowa i dlatego nie bedzie jezdzil w elidze. Chodzi o nowe ograniczenia kontraktowe, ktorych w nizszych ligach nie bedzie. Jesli podpisze w Rzeszowie to strace do niego reszte szacunku.

Hans pisze:Miesiac musi zostac, i nie ma bata. Jest waleczny, potrafi wyprzedzac na betonie i moim zdaniem wcale nie musi przegrac walki o sklad.
Jeleń chudziutki :-) Zeszłą zimę przepracował na crossficie, teraz w trakcie sezonu też się pojawiał i pracował (nawet przed barażem z Rzeszą :) Jestem pewien, że zadba o siebie :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"

Czytał Łukasz Benz
-
- Kadrowicz
Zostało "kilka chwil" do otwarcia okienka, więc na sam koniec mój typ składu, który będzie oznaczał sukces negocjacyjny działaczy, oraz ten, który będzie oznaczał ich porażkę:
Skład "sukces":
1. Lambert
2. Lampart/Kościuch/Jędrzejak
3. Jeleniewski
4. Baran/Lampart
5. Michelsen/Thomsen
6. Lampart/Bober/Trofimow
7. Peroń
plus na przykład Masters, Miesiąc i Wojdyło do walki o skład
Skład "porażka":
1. Lambert
2. Baran
3. Jeleniewski
4. Masters
5. Zawodnik nas niezadowalający
(dla mnie na przykład Bogdanovs)
6. Wojdyło
7. Peroń
plus Miesiąc, Cook, Kuromonow do walki o skład.
Skład "sukces":
1. Lambert
3. Jeleniewski
4. Baran/Lampart
5. Michelsen/Thomsen
7. Peroń
Skład "porażka":
1. Lambert
2. Baran
3. Jeleniewski
4. Masters
5. Zawodnik nas niezadowalający

6. Wojdyło
7. Peroń
Zaratustra pisze:
Skład "porażka":
1. Lambert
2. Baran
3. Jeleniewski
4. Masters
5. Zawodnik nas niezadowalający(dla mnie na przykład Bogdanovs)
6. Wojdyło
7. Peroń
ten sklad jeszcze 2-3 tyg. temu bylby traktowany w miare na plus ale troche rozpiescily nas syfy tymi Hancockami i Kildemandami :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Bardzo bym zalowal - i patrzac na ankiete chyba nie tylko ja - gdyby nie udalo sie z Kildemandem. Jezeli nas stac i o ile jeszcze niczego nie podpisal - to na miejscu klubu jeszcze bym o niego powalczyl. Dla nas na pierwsza lige - zawodnik idealny.
Jezeli sie nie uda - zapytac o Jonssona. Skoro bierze pod uwage walke o sklad w Czewie, brak kasy za podpis i moze tam nie pojezdzic- to moze uda sie otworzyc rozmowe ze Szwedem o jezdzie lige nizej. Z kasa za podpis i punktami za 5 biegow co mecz.
Michelsen - tez temat do pogadania. Moze nie armata ale nada sie do prowadzenia pary.
Bogdanow i Okoniewski - moze nie zawodnicy z listy marzen, ale beda bardzo mocnymi punktami swoich pierwszoligowych zespolow. Karpow tak samo.
Jezeli jednak armaty jakies sa dogadane - to do walki o sklad dalbym Davida Bellego. Ryzyko zadne, a jak zrobi kolejny kroczek do przodu - moze byc bardzo mocnym punktem.
No i juniorzy... Zalozylem, ze Lamparty u nas beda. Za Emila trzymam kciuki, ale na wszelki wypadek o jednego z dwoch Wiktorow z Leszna warto sie szarpac. Na rezerwe maja Kurtza - wiec Baron po starej znajomosci ze Sledziem moglby puscic jezeli nie Trofimowa, to chociaz Lisa. Za duzy talent, zeby konczyl przygode z zuzlem.
Jezeli sie nie uda - zapytac o Jonssona. Skoro bierze pod uwage walke o sklad w Czewie, brak kasy za podpis i moze tam nie pojezdzic- to moze uda sie otworzyc rozmowe ze Szwedem o jezdzie lige nizej. Z kasa za podpis i punktami za 5 biegow co mecz.
Michelsen - tez temat do pogadania. Moze nie armata ale nada sie do prowadzenia pary.
Bogdanow i Okoniewski - moze nie zawodnicy z listy marzen, ale beda bardzo mocnymi punktami swoich pierwszoligowych zespolow. Karpow tak samo.
Jezeli jednak armaty jakies sa dogadane - to do walki o sklad dalbym Davida Bellego. Ryzyko zadne, a jak zrobi kolejny kroczek do przodu - moze byc bardzo mocnym punktem.
No i juniorzy... Zalozylem, ze Lamparty u nas beda. Za Emila trzymam kciuki, ale na wszelki wypadek o jednego z dwoch Wiktorow z Leszna warto sie szarpac. Na rezerwe maja Kurtza - wiec Baron po starej znajomosci ze Sledziem moglby puscic jezeli nie Trofimowa, to chociaz Lisa. Za duzy talent, zeby konczyl przygode z zuzlem.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Zaratustra pisze:Zostało "kilka chwil" do otwarcia okienka, więc na sam koniec mój typ składu, który będzie oznaczał sukces negocjacyjny działaczy, oraz ten, który będzie oznaczał ich porażkę:
Skład "sukces":
1. Lambert
3. Jeleniewski
4. Baran/Lampart
5. Michelsen/Thomsen
7. Peroń
Skład "porażka":
1. Lambert
2. Baran
3. Jeleniewski
4. Masters
5. Zawodnik nas niezadowalający(dla mnie na przykład Bogdanovs)
6. Wojdyło
7. Peroń
Bogdanov to zawodnik z top 6 1 ligi 2 sezony z rzedu .....
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
-
- Kadrowicz
Statystyki ma ostatnio dobre, ale nie jest to dla mnie zawodnik na pozycję numer 5. Są niegorsi i bardziej atrakcyjni żużlowcy od niego na tę pozycję, jak chociażby Michelsen.
Kolejny plus dla Bogdanova, to fakt że zna tory. I U długopisów będzie łatwiej wygrać.
Ciekawe, czy Pedersen w Ostrowie podpisał.
Ciekawe, czy Pedersen w Ostrowie podpisał.
Jeśli chodzi o Bogdanovsa to raczej nie będzie go u nas, no i nie będzie to jednak Gdańsk. Jest gdzieś indziej dogadany.