Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Kildemanda akurat w kontekście m.in. Motoru PS rozpatruje :)
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,zu ... 1,281.html
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,zu ... 1,281.html
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Od przybytku głowa nie boli ale osobiście nigdy wielkim fanem "zabójstwa na żądanie" nie byłem. Wolę Holdera lub Hancocka:)
Po ogłoszeniu regulaminu Ekstraligi zainteresowanie klubów tej klasy rozgrywkowej Robertem Lambertem jest duże. Jeśli Anglik skusi się na $$$ to Roberta w 2018 nie mamy.
Robert jest nasz i nikomu go nie oddamy :) mam nadzieję, że to będzie żelazny punkt naszej drużyny niezależnie od ligi :)
Ge(L)o pisze:Po ogłoszeniu regulaminu Ekstraligi zainteresowanie klubów tej klasy rozgrywkowej Robertem Lambertem jest duże. Jeśli Anglik skusi się na $$$ to Roberta w 2018 nie mamy.
zapomniales dodac na poczatku wypowiedzi "Wydaje mi sie, ze"
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gelo pisze:Od przybytku głowa nie boli ale osobiście nigdy wielkim fanem "zabójstwa na żądanie" nie byłem. Wolę Holdera lub Hancocka:)
No proszę Cię Złotówa u nas? Wiem że punkty przywozi ale toż to największa złotówa naszego speedwaya, jakby mu kasy zbywało to by nie przyjechał na mecz ,,bo ma grilla ze znajomymi " albo ,,na ryby pojechał ".
To jak dymał torunian w zadek przed sezonem zwłaszcza to aż żal było patrzeć jak się dają dymac.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale mistrz świata... dodatkowy pretekst żeby dobudować trybunę :)
No to co, skład
9. Hancock
10. Lambert
11. Jeleniewski
12. Lampart/Miesiąc
13. Chris Holder
14. Lampart
15. Peroń
i golimy frajerów, a Gniezno z 30 u siebie nie wyjdzie. A tak całkiem serio - czy nasz klub byłoby stać na Hancocka czy jego australijskiego kolegę z teamu Monstera. Jakiś arabski szejk zainwestował w lubelski żużel, a może Monster został sponsorem ? Po awansie już miałem różne wizje składu w głowie, ale wydaje mi się że najlepsza będzie taka która pozwoli na walkę o play-off, chociaż jak uda się sprawić niespodziankę to nic przeciwko nie mam. Unia Tarnów w 2002 roku też nie awansowała, a dopiero sezon później. Teraz I liga będzie najsilniejsza od wielu lat. Rybnik, Gdańsk czy Łódź (tutaj w żadne słowo Skrzydlewskiego nie ma co wierzyć) będą walczyć o awans. Dauga też się nie podda, ale reszta ligi tj. Piła, Kraków czy Gniezno także łatwo skóry nie sprzeda. Teraz to takie wróżenie z fusów, za tydzień z hakiem zaczyna się okno transferowe więc będziemy wiedzieć więcej.
9. Hancock
10. Lambert
11. Jeleniewski
12. Lampart/Miesiąc
13. Chris Holder
14. Lampart
15. Peroń
i golimy frajerów, a Gniezno z 30 u siebie nie wyjdzie. A tak całkiem serio - czy nasz klub byłoby stać na Hancocka czy jego australijskiego kolegę z teamu Monstera. Jakiś arabski szejk zainwestował w lubelski żużel, a może Monster został sponsorem ? Po awansie już miałem różne wizje składu w głowie, ale wydaje mi się że najlepsza będzie taka która pozwoli na walkę o play-off, chociaż jak uda się sprawić niespodziankę to nic przeciwko nie mam. Unia Tarnów w 2002 roku też nie awansowała, a dopiero sezon później. Teraz I liga będzie najsilniejsza od wielu lat. Rybnik, Gdańsk czy Łódź (tutaj w żadne słowo Skrzydlewskiego nie ma co wierzyć) będą walczyć o awans. Dauga też się nie podda, ale reszta ligi tj. Piła, Kraków czy Gniezno także łatwo skóry nie sprzeda. Teraz to takie wróżenie z fusów, za tydzień z hakiem zaczyna się okno transferowe więc będziemy wiedzieć więcej.
Oprócz solidnego składu na przyszły sezon, bardzo potrzebny nam jest transfer w osobie toromistrza z prawdziwego zdarzenia aby nasz tor był naszym atutem a nie druzyn przyjezdnych z tymi beznadziejnymi komisarzami na czele. Mam nadzieje ze klub porządnie zadziała w tym temacie. Bardzo istotna funkcja w kontekscie zwyciestw 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Hancock? to nie ten gość co wydymał swego czasu Wrocław? a potem Tarnów?
Złoty pisze:Hancock? to nie ten gość co wydymał swego czasu Wrocław? a potem Tarnów?
Tak ten sam
PS. Jeśli mnie matematyka nie zawodzi to nikt nie zwiedził więcej klubów w Polsce niż on
Ostatnio zmieniony 22 października 2017, o 14:26 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.
Jasio Stachyra na toromistrza!
a tak na serio, to spodziewam sie budzetu wiekszego niz 4 mln, czyli sadze ze stac nas na grajka za 800, gora 1 mln.
Za 4 melony to wciagamy te lige nosem. Cytujac klasyk :D
Mi sie wydaje, ze jednak troche mniejszy bedzie budzet. No chyba, ze jakis konkretny sponsor sie pojawi.
Mi sie wydaje, ze jednak troche mniejszy bedzie budzet. No chyba, ze jakis konkretny sponsor sie pojawi.
A jaki w tym roku mieliśmy ?? Przy tak dużej dotacji z miasta i tylu kibicach ??
Ok 1 mln netto od miasta. Z 1 mln z biletow. Od sponsorow pewnie z 0,5-1mln. Czyli jakies 2.5 - 3mln. Wiadomo, ze to szacunki, ale na logike mniej wiecej tyle mielismy. 4 miliony sa mozliwe, ale musielibysmy utrzymac frekwencje, pozyskac duzego sponsora i troche wiecej dostac od miasta. Nie wiem czy Polsat i Eleven cos placi? Ale niestety transmisje moga sie delikatnie odbic na frekwencji.
Sadze ,ze 4 mln są w zasięgu miasto pewnie podniesie dotacje na klub a kibiców w pierwszej lidze przybędzie .
bartollo pisze:Nie wiem czy Polsat i Eleven cos placi? Ale niestety transmisje moga sie delikatnie odbic na frekwencji.
nie odbije, w tym sezonie lubelskatv prowadzila bezplatne transmisje i frekwencja byla niesamowita. Dobra promocja wladz klubu i bedzie dobrze. Jest moda na speedway w lublinie, milion z biletow w nastepn sezonie na pewno peknie. Trzeba budowac ta dodatkowa trybune i montowac krzeselka, klub moze na tym tylko skorzystac.
Jak przeczytałem wypowiedź Jacka Ziółkowskiego, że potrzebujemy po jednym: seniora, obco i juniora to aż mi się słabo zrobiło.
Według słów Pana Jacka problem rozwiąże pakiet Lampartów i Sam Masters a my lepszym składem spadliśmy.
Chociaż muszę przyznać, że mam jakiś taki dziwny spokój jeśli chodzi o skład. Trochę takie przeczucie, że będziemy mieli chociaż jedną bombę transferową :-)
Według słów Pana Jacka problem rozwiąże pakiet Lampartów i Sam Masters a my lepszym składem spadliśmy.
Chociaż muszę przyznać, że mam jakiś taki dziwny spokój jeśli chodzi o skład. Trochę takie przeczucie, że będziemy mieli chociaż jedną bombę transferową :-)
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Ja też nie sądzę, by kontraktowali Sama jako głównego obco. Druga sprawa, czy uda im się zaplanowany scenariusz zrealizować. Jeśli są przetasowania w extralidze i podbijane stawki, to mogą nas przelicytować.
Gdybyśmy potrzebowali trzech napieraczy to byłby duży problem, ale potrzebujemy jednego
od 1 listopada mozna podpisywac ?
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/71753 ... -powinny-m
Biedne kluby z ekstraligi. Jak one sobie poradzą?
Biedne kluby z ekstraligi. Jak one sobie poradzą?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ha ha ha
Ciekawe czemu te praktyki tylko w nizszych ligach?
Eligowcy nie moga kontraktowac po kilkunastu zawodnikow? I skad tyle kasy w I i II lidze zeby placic tak wielu zawodnikom? Co za farmazony...
Ciekawe czemu te praktyki tylko w nizszych ligach?
Eligowcy nie moga kontraktowac po kilkunastu zawodnikow? I skad tyle kasy w I i II lidze zeby placic tak wielu zawodnikom? Co za farmazony...