oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc
-
Gość
jas pisze:TRANSPARENTY:
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.
Was wszystkich już do reszty powaliło? mam propozycje dla pseudokibiców: jesli nie chcecie oglądac jazdy zawodników to nie przychodźcie na mecze... łaski nikomu nie robicie. A swoją droga ciekawe czy jesteście tacy odwazni: proponuję, żebyście podczas prezentacji wszyscy, ale to wszyscy co do jednego pokazali gołe tyłki... I co? pekacie czy pokażecie na co Was stac? tfu... na takich kibiców...
proponuję zimne piwko i trochę ochłoniecie, bo bzdury wypisujecie - KIBICE.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Ja mam inną propozycje dla fan klubu, przyszlo mi to do glowy już po meczu w Grudziądzu ale zapomniałem o tym napisać. A mianowicie może lepiej zacząć jakoś doceniać tych zawodników ktorzy podobaja nam sie najbardziej w danym meczu i najbardziej przyczynili sie do zwycięstwa naszej drużyny(i nie chodzi mi tu tylko o najwyższą zdobycz punktową). Mysle że fajnym gestem byłoby np. podarowanie po meczu takiemu wyróżniającemu sie zawodnikowi np. szampana (oczywiście nie oryginalnego
bo w końcu chodzi o symboliczne uhonorowanie kogoś). Ja moge podjąć sie ufundowania np. szmpana na najbliższy mecz a nawet na kilka. Może lepiej zacząc doceniać zawodników wyróżniających sie, a innych krytykować ale nie obrażać.
Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"
TÅ» TÅ» TÅ»
Rumi pisze:Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"
popieram. W całej rozciągłości. Jesli mecz sprzedany to zawodnicy nie mają się z czego tłumaczyc, ale jesli po prostu przegrany, to przeciez chyba nie specjalnie. Stal po przegranych wyscigach śpiewała: nic się nie stało...
Chyba teraz pora, żeby kibice Lublina na nastepnym meczu na prezentacji zaspiewali: "nic się nie stało". To mogłoby dodać otuchy zawodnikom.
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. A jesli ktoś nie chce oglądac jazdy naszych zawodników, to niech zostanie w domu w niedzielę.
ravajas pisze:Rumi pisze:Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"
popieram. W całej rozciągłości. Jesli mecz sprzedany to zawodnicy nie mają się z czego tłumaczyc, ale jesli po prostu przegrany, to przeciez chyba nie specjalnie. Stal po przegranych wyscigach śpiewała: nic się nie stało...
Chyba teraz pora, żeby kibice Lublina na nastepnym meczu na prezentacji zaspiewali: "nic się nie stało". To mogłoby dodać otuchy zawodnikom.
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. A jesli ktoś nie chce oglądac jazdy naszych zawodników, to niech zostanie w domu w niedzielę.
nie chce nikogo krytykowac... ALE... w Grudziadzu bylo juz nie najlepiej... para frankow-sledz - dala ciala podkladajac sie (nie wiem moze... nic nie mowie) w pierwszych biegach... my, grupa okolo 90 osob z Lublina (500 km drogi! to tez kosztuje) krzyczymy: Nic sie nie stalo! Chlopaki jestesmy z Wami! itp.
no ale... 11 lipca mecz u nas i znow to samo! i to do tego bez podtekstow... frankow daje ciala (specjalnie?) na calej lini... KIBICOW TEZ TRZEBA SZANOWAC! ...badz co badz sport jest dla kibicow... boje sie tylko ze w niedziele kibice gorzowscy po ujrzeniu pustych trybun na Zygmunutwskich nie zaczeli spiewac: Po co wy gracie jak wy kibicow nie macie!
-
Gość
moim zdaniem do ktorego nie trzeba sie przychylac powinnismy teraz my kibice odpowiedziec !! jak spiker bedzie czylat nazwiska sledzia, frankowa itp to poprostu bedziemy gwizdac, a wtedy zuzlowcy beda wiedzieli ze cos jest nie tak i powinni sie postarac w danym meczu aby nam udowodnic ze potrafia jezdzic. nie jest to mile ale trzeba zrobic im troszke przykrosci, moze czegos sie nauczą. Jaroslaw Siwek w wywiadzie powiedzial ze po tym meczu boi sie ze Tż straci kibicow i wpadna w dlugi. Przyjdzmy w duzej ilosci osob ale zrobmyu im troche przykrosci a w rewanzu pokaza nam prawdziwy zuzel
Najpierw to trzeba przeprosic Siwka !
Proponuje nie wywieszać flag na tym meczu i siedziec cicho na prezentacji (tylko gorąco przyjąć Knappa i Stachyre). Mamy chyba transparenty z ksywami zawodników... moze by tak trzymac w gorze/wywiesic Knappa, Stachyre i Karlssona.
Prezentacje fan klubu można zrobić np przed biegami nominowanymi, jesli zobaczymy, ze zawodnicy podeszli powaznie do meczu.
Co do transparentu to jestem za tym co zaproponował Gawrzyk.
Proponuje nie wywieszać flag na tym meczu i siedziec cicho na prezentacji (tylko gorąco przyjąć Knappa i Stachyre). Mamy chyba transparenty z ksywami zawodników... moze by tak trzymac w gorze/wywiesic Knappa, Stachyre i Karlssona.
Prezentacje fan klubu można zrobić np przed biegami nominowanymi, jesli zobaczymy, ze zawodnicy podeszli powaznie do meczu.
Co do transparentu to jestem za tym co zaproponował Gawrzyk.
Tylko żeby zrobić jakiś transparent, już trzeba by było coś zorganizować i podejść do tego "z jajem", a ciemno to widze. Lepiej zrobić tak jak napisał istred, podczas prezentacji podnieść tylko transparenty Dawida, Knappa, Karlssona, myślę że to by wystarczyło. Dobvrze by było również przemilczeć niektóre nazwiska na prezentacji - tylko czy to możliwe, na forum jest nas tylko garstka 
Erwin pisze:Tylko żeby zrobić jakiś transparent, już trzeba by było coś zorganizować i podejść do tego "z jajem", a ciemno to widze. Lepiej zrobić tak jak napisał istred, podczas prezentacji podnieść tylko transparenty Dawida, Knappa, Karlssona, myślę że to by wystarczyło. Dobvrze by było również przemilczeć niektóre nazwiska na prezentacji - tylko czy to możliwe, na forum jest nas tylko garstka
tak tylka sadze ze Ci ktorzy beda na mecz z Gorzowem byli tez na meczu z Rzeszowem ( bo nie sadze ze po takim meczu ktos chcial by zapraszac swoich znajomych ktorzy nigdy nie byli ) a wiec jeśli my damy jasno do zrozumienia ze nam sie to nie podobalo to i reszta powinna podlapac.
teraz tylko jest kwestia gwizdy czy cisza ??
- Łoptymista
- Trener
Jest stara prawda "PRAWDZIWYCH KIBICÓW POZNAJE SIĘ W BIEDZIE". Jeśli to niektórych z was przerasta, to nie przychodźcie na stadion. Bez was też pojadą. Można gwizdać i się obrażać na tych co zawalili mecz, ale nie dołujmy klubu, który z takim mozołem Siwek i inni wyciągnęli z dna. To nie TŻ tylko kilku jego zawodników dało ciała z Rzeszowem! Pamiętajcie o tym... Spotkajmy się na meczu i przekonajmy czy chłopaki leją na kibiców czy będą chcieli się odgryźć za ostatnią kichę. Wierzę, że serca do walki tym razem nikomu nie zabraknie!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Frekwencja na stadionie jest, trochę sponsorów jest a Śledź nie ma na czym jeździć, ku...................a mać , o co tu ku.............. a chodzi ????
Na stare lata zbiera czy co ??? Albo jest siÄ™ profesjonalistÄ… albo k........a
robimy zjazd do różanki. No dobra to tyle.
P.S. SERDECZNIE POZDRAWIAM KIBICÓW WYBRZEŻA GDAŃSK !!!!
Na stare lata zbiera czy co ??? Albo jest siÄ™ profesjonalistÄ… albo k........a
robimy zjazd do różanki. No dobra to tyle.
P.S. SERDECZNIE POZDRAWIAM KIBICÓW WYBRZEŻA GDAŃSK !!!!
-
Gość
ja niestety nie przyjde na ten mecz(wyjeżdrzam), wogole mam w tym sezonie pecha, nie pojechalem do Rzeszowa bo spadl snieg, na przelozony nie moglem pojechac, teraz znow nie pojade do Rzeszowa bo mie nie bedzie , nie bedzie mnie tez na Gorzowie i na Finale BK
ale trzeba cos wymyslic na ten mecz zeby wiedzieli ze jak znowu dadza ciala to malo osob bedzie przychodzilo i nikt nie bedzie ich dopingowal, wsiepral. A moze transparent" Bez ambicji, nie będzie extraligi" ??