BARAŻE O I LIGE - MOTOR LUBLIN - STAL RZESZOW
Re: BARAŻE O I LIGE - MOTOR LUBLIN - STAL RZESZOW
On ma polską licencję i pojedzie jako polski junior pod numerem 7!!
Każdemu jego Everest...
Moze jechac jako polski junior zapewne w miejsce Peronia.
https://youtu.be/uqf1lrQn3Bc - link do wczorajszych zawodow z udziale Trofimova i Bobera
https://youtu.be/uqf1lrQn3Bc - link do wczorajszych zawodow z udziale Trofimova i Bobera
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wojdyłę i Szymkę powinien zrobić. Chyba jednak jest lepszy od Peronia, dobrze że trener będzie miał wybór. Brawo zarząd. Znowu robi wszystko co w jego mocy :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Każdy punkt jest bardzo ważny także widać robią co mogą aby spróbować pokonać Stal w barażach. Rozumiem że jutro trenują i w piątek razem z Wiktorem?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
ermen pisze:W lipcu jechał w Nice Cup
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/69755 ... go-relacja
W czerwcu jechał półfinał IMEJ
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/69287 ... i-za-burta
i jeszcze MACEC z maja
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/68701 ... onogradzie
Poza tym trochę turniejów juniorskich
Pisałem o konkretnych
Oby dał nam sporo satysfakcji. Ale naprawdę nie wiem skąd te przeświadczenie że to ,,napieracz"
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Żaden napieracz. Ma być po prostu lepszy od Peronia i zamiast 0-4 pkt w dwumeczu przywiezc 6-7, a o awansie mogą decydować 1-2 pkt-y...
Banik ?
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Tym razem jerry podał nieprawdziwe (niesprawdzone) info.
Banik ?
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
Zaratustra pisze:Tym razem jerry podał nieprawdziwe (niesprawdzone) info.
Jeśli ktoś myślał, że mam wtyki w GKSŻ to nie, nie mam. Od razu mówiłem, że info pochodzi z klubu. Zresztą wystarczy trochę poczytać ostatnie artykuły i wywnioskować, że w klubie taka pewność była do wczoraj.
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,zu ... 1,281.html
- Poprosiliśmy GKSŻ o wydanie interpretacji - mówi Jacek Ziółkowski, kierownik drużyny z Lublina. - W regulaminie są obecnie dwa punkty, które wzajemnie się wykluczają.
Jeden z nich mówi, że drużyny jadą w tych składach, w jakich jeżdżą w swoich ligach, a drugi, że na baraże obowiązuje regulamin z Nice 1. LŻ. GKSŻ zauważała problem już wcześniej i uznała, że aby nie krzywdzić lublinian ci będą mogli jeździć na zasadach regulaminu Nice 1. LŻ. Tym samym w barażach będą mogli korzystać z usług nie dwóch - jak przez cały sezon - ale trzech obcokrajowców.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/71313 ... rawiedliwy
Dyskusja na ten temat miała toczyć się już podczas ostatniego spotkania prezesów z GKSŻ w Grudziądzu. Wtedy działacze mieli usłyszeć, że obie ekipy będą mogły wystawić składy według tych samych zasad (obowiązujących w pierwszej lidze). Potwierdziło to nam zresztą kilka osób, które były wtedy obecne i takie zapewnienia wyraźnie słyszały.
Tak więc jeśli ermen, sting czy inni czują się dotknięci, to muszą z tym żyć, a dla mnie to kolejna nauczka, żeby nie dzielić się jakąkolwiek wiedzą.
,,Info potwierdzone."
Cytując klasyka ,,tak powiedział ". A wystarczyło napisać że wg informacji które Ty zaslyszales w klubie , będzie można wystawić 3 obco ...
Cytując klasyka ,,tak powiedział ". A wystarczyło napisać że wg informacji które Ty zaslyszales w klubie , będzie można wystawić 3 obco ...
Co tu dalej komentować, zrobiono nas w *uja i tyle. Nie od dzis wiadomo że cały ten GKSŻ z Fijałkowskim na czele to jedno wielkie gówno i nieporozumienie. Jedzie Stasiek, niech szykuje silnik, tak żeby znowu d nie złapać i będzie dobrze.
Mam nadzieję że Peroń okaże się lepszy na treningach i to On pojedzie w dwumeczu.
Mam nadzieję że Peroń okaże się lepszy na treningach i to On pojedzie w dwumeczu.
Jerry, dotknięty to może czuć się Fiałkowski czytając nasze forum. Jest taki ważny a tyle osób nie wie jak on właściwie się nazywa 
Każdemu jego Everest...
miedziany pisze:
Czyli masz nadzieję, że nie wzmocniliśmy formacji juniorskiej jednak? Emil jeździ odważnie ale punktów z tego niewiele. A teraz nie czas na sentymenty. Ja mam nadzieje, że Trifimow okaże się lepszy i przywiezie ze 3 pkt więcej. A Emila będziemy w przyszłym roku oklaskiwać po wygranych biegach.
Fialkowski tlumaczy, ze musieli taki regulamin napisac/zinterpretowac, zeby w druzynie II ligowej mogl jechac gosc. Tylko, ze inny pkt regulaminu wyklucza jazde goscia w barazu. Jak on sie dostal do tego gksz? Absurdy jak z filmow Barei.
Stasio ma kredyt sympatii w Lublinie od około 20 lat. Kredyt, którego nigdy nie rozumiałem. Lubię go jako człowieka, ale odpowiedzialności za wynik nie ma tam żadnej. Wiecznie defekty, spalone sprzęgła, jazda z dymem, strzały w ramę od Stalkowskiego, że łańcuch strzela. Jego największe osiągnięcie w tym sezonie to wyeliminowanie ze składu Kuciapy. Dodam w pełni zasłużone (ku mojej rozpaczy)
Gelu trudno się nie zgodzić. Liczyć na Staszka nie można, ale przebłyski nieraz ma. W meczu u nas istnieje nie taka mała szansa że zdobędzie nawet 8-10 pkt w tym barażu, ale na wyjeździe to daje max 20% na zdobycz powyżej 5 pkt.
- Egon
- Zawodowiec
kibicLBN pisze:Gelu trudno się nie zgodzić. Liczyć na Staszka nie można, ale przebłyski nieraz ma. W meczu u nas istnieje nie taka mała szansa że zdobędzie nawet 8-10 pkt w tym barażu
Naprawdę jest to bardzo mała szansa..wręcz minimalna. Jeśli Stacho miałby zrobić 8-10 pkt to musieliby nie wyjść z 30.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Trofimow lepszy na treningu na lubelskim owalu od Peronia? Nie widzę tego...ale gdyby tak, to może okazać się i lepszy od Stanleya, czego ku naszemu kibicowskiemu dobru mu życzę. Zakładając jednak, że tak się nie stanie, to o ile byłby niewiele gorszy na naszym torze, tak sobie myślę czy nie lepiej wziąć na pierwszy mecz do Rzeszowa właśnie Trofimowa. Mecz rewanżowy w Lublinie będzie o wszystko. Może pojawi się Smoliński. I nawet jak tam w Rzeszowie dobrze nam wklepią, to trzeba po prostu w Lublinie wklepać im jeszcze bardziej. Dlatego po meczu w Rzeszowie powinniśmy wyjść "jak najmniej poranieni" a u siebie pojechać "wzmocnieni" i z zębem. To powinno być kluczem do zwycięstwa.
A teraz ciut o przeciwniku. Jaskółki ćwierkają, że Szymko wyjedzie raz albo nawet wcale. Młody Lampart będzie od razu startował za niego z rezerwy zwykłej. Jasio co by nie powiedzieć, to dobry strateg i umie dobrze rozpisywać tabelki. Nasz Śledzik musi się dobrze spiąć i wyczuć moment kiedy kogo puścić z taktycznej. W Gnieźnie przynajmniej do połowy meczu szło mu to wyśmienicie. Co do zatrzymania Wojdyły, to młody ukrainiec nie ma nic do stracenia, a nie wyobrażam sobie braku Emila w rewanżu w Lublinie, no chyba, że Trofimow okazałby się nagle odkryciem tego sezonu.
Niestety Rzeszów ma mniej dziur w składzie i to jest problem, a nie gadanie o jakiejś przepaści która występuje tylko na papierze. Moim skromnym zdaniem Bjarne nie odjedzie dla nas kapitalnego meczu i się na to nie nastawiajcie bo się znowu rozczarujecie. W rewanżu w jego miejsce nie tylko ja wolałbym chyba Smolińskiego. To pierwsza dziura.
A druga dziura to Stanley. Kocham go za to jakim jest fajnym gościem i za te mijanki pod bandą, ale...trzeba by poprawić podejście do tej dyscypliny sportu a na to już chyba u niego za późno. Z tego powodu nie cieszę się, że Stanley okazał się lepszym od Kuciapy, bo wolałbym żeby Maciek przywoził nam komplety jak onegdaj bywało.
Liczę w Rzeszowie na trochę szczęścia dla nas, bo efekt pecha już wykorzystaliśmy z nawiązką.
A teraz ciut o przeciwniku. Jaskółki ćwierkają, że Szymko wyjedzie raz albo nawet wcale. Młody Lampart będzie od razu startował za niego z rezerwy zwykłej. Jasio co by nie powiedzieć, to dobry strateg i umie dobrze rozpisywać tabelki. Nasz Śledzik musi się dobrze spiąć i wyczuć moment kiedy kogo puścić z taktycznej. W Gnieźnie przynajmniej do połowy meczu szło mu to wyśmienicie. Co do zatrzymania Wojdyły, to młody ukrainiec nie ma nic do stracenia, a nie wyobrażam sobie braku Emila w rewanżu w Lublinie, no chyba, że Trofimow okazałby się nagle odkryciem tego sezonu.
Niestety Rzeszów ma mniej dziur w składzie i to jest problem, a nie gadanie o jakiejś przepaści która występuje tylko na papierze. Moim skromnym zdaniem Bjarne nie odjedzie dla nas kapitalnego meczu i się na to nie nastawiajcie bo się znowu rozczarujecie. W rewanżu w jego miejsce nie tylko ja wolałbym chyba Smolińskiego. To pierwsza dziura.
A druga dziura to Stanley. Kocham go za to jakim jest fajnym gościem i za te mijanki pod bandą, ale...trzeba by poprawić podejście do tej dyscypliny sportu a na to już chyba u niego za późno. Z tego powodu nie cieszę się, że Stanley okazał się lepszym od Kuciapy, bo wolałbym żeby Maciek przywoził nam komplety jak onegdaj bywało.
Liczę w Rzeszowie na trochę szczęścia dla nas, bo efekt pecha już wykorzystaliśmy z nawiązką.
- Egon
- Zawodowiec
Kuciapa tylko raz zdobył dla nas komplet i był to mecz z Rawiczem
zazwyczaj kręcił się w okolicach 10pkt 
Motor! Motor! Tylko Motor!
Nie wiem jaka sytuacja jest w Lublinie z ustalaniem skladu. Nie wiem czy byly wogole rozmowy ze Smolinskim na temat barazu. Jezeli nie chcial jechac w Rzeszowie to nie ma prawa jechac w Lublinie. Krotka pilka.
Mozesz wytlumaczyc jakim cudem? Planuja juz rezerwy taktyczne?:). Bo jezeli nie bedzie taktycznych ani ZZ, to mlody Lampart moze jechac 5 razy. 3 starty ma za siebie, wiec dwa razy moze pojechac za Szymke. Jak latwo policzyc Szymko musi jechac minimum 2 razy.
lombard pisze: Nasz Śledzik musi się dobrze spiąć i wyczuć moment kiedy kogo puścić z taktycznej. W Gnieźnie przynajmniej do połowy meczu szło mu to wyśmienicie.
Proszę Cię...
Do połowy meczu zrobił to co musiał i co zrobiłby każdy średnio ogarnięty i znający pobieżnie regulamin kibic, żadna zasługa i nic w tym wyśmienitego... za to późniejszy brak taktyka to był po prostu babol (nie pierwszy w tym sezonie i gdzie był wtedy Jacek Ziółkowski?) który powinien przechylić szalę o decyzji związanej ze zmianą trenera/managera w przyszłym sezonie.
Brak wykorzystania Jeleniewskiego i Bobera z taktycznej za Burze i Marne, to kryminal dla Sledzia. Niby jeden bieg a mogl odmienic losy spotkania.
A tak w ogóle to Ziółkowski w rzeszowskim parkingu jaką koszulkę założy? Nie jest on już 100% stalowcem? Pilnujcie kraników, gaźników i deflektorów.
kibicLBN pisze:Oby dał nam sporo satysfakcji. Ale naprawdę nie wiem skąd te przeświadczenie że to ,,napieracz"
Ktoś napisał, że to napieracz? Jakby zarząd siedział i po prostu czekał na mecz to byś się cieszył?
Robson pisze:A Emila będziemy w przyszłym roku oklaskiwać po wygranych biegach.
W Nice 1 LŻ ofkors
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Trafna decyzja aby ściągnąć Trofimowa ponieważ progres naszego Peronia zatrzymał się w miejscu. Tym sposobem młody będzie miał z kim rywalizować o miejsce w składzie. Co do skladu to Śledź nie miał wielkiego manewru. Obrażanie się na duna nic nie da bo Smoła już dawno zapomniał kto wykupił jego grzechy i dla kogo powinien zdobywać punkty. Licze tylko że już więcej nie będzie miał okazji pojeździć w lidze polskiej. Nie ma się czym czarować, mamy bardzo niierówny skład, który albo zaskoczy i zrobi dobry wynik albo zakończy się to totalną klapą.
Sledz w czasie meczow powinien czytac forum, w koncu pisalem po 4 biegu w Gnieznie ze w 5 Miesiac z taktycznej a nie Lambert 
Co do Trofimova raczej watpie aby zrobil roznice na juniorce ale sluchy byly ze Rzeszow byl zainteresowany jego wypozyczeniem takze zagrywka jak najbardziej na plus. W dodatku, jest to material na juniora za rok.
Co do meczu to uwazam ze mlody Lampart nie zrobi wiecej jak 8 pkt w 6. Nie przeceniajmy go, Bober juz w juniorskim powinien mu pokazac miejsce w szeregu.
A Stanley? Jak zrobi 3 pkt w 4 startach bede zadowolony bo to po prostu jego poziom, cos ponadto bedzie rewelacja
Co do Trofimova raczej watpie aby zrobil roznice na juniorce ale sluchy byly ze Rzeszow byl zainteresowany jego wypozyczeniem takze zagrywka jak najbardziej na plus. W dodatku, jest to material na juniora za rok.
Co do meczu to uwazam ze mlody Lampart nie zrobi wiecej jak 8 pkt w 6. Nie przeceniajmy go, Bober juz w juniorskim powinien mu pokazac miejsce w szeregu.
A Stanley? Jak zrobi 3 pkt w 4 startach bede zadowolony bo to po prostu jego poziom, cos ponadto bedzie rewelacja