Finał PLŻ II Start Gniezno - Motor Lublin 17.09.2017 godz 16
Re: Finał PLŻ II Start Gniezno - Motor Lublin 17.09.2017 god
Jabłoński był nieregulaminowo ustawiony pod taśmą w biegu 15.
carpe diem!
- tezetomaniak
- Trener
Lepiej niech walkower oddadzą w barażach, bo tylko pośmiewisko bedzie.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Jak teraz poskładać tą ekipę. Wierzylem do końca. Czuję się tak kopnięty w dupę :/
Kto temu idiocie pozwala sędziować? Ja p. k. mać dwa najważniejsze biegi sezonu i dwa razy EWIDENTNIE KRADZIONE STARTY, matko boska kto go strugał?
Ostatnio zmieniony 17 września 2017, o 18:27 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
- niespokojny
- Trener
Smolinski na baraze i trzeba walczyc. Tylko czy mamy pieniadze? Defekty i Jeleniewski polozyli awans. Co do Pedersena to nie chce juz nigdy slyszec tego nazwiska.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Perez pisze:Misio1987lbn pisze:Znowu niebieski moim zdaniem ukradł start..Szkoda... tego nie można było aż tak zjebać..
Dobrze kiedyś powiedział Baran chyba grodzkiemu. Jest tak słabym sędzia ze nawet na 2 lige się nie nadaje.
Nie Grodzkiemu a Wojaczkowi.
----- FORZA JUVE -----
Lotne byly tak ewidentne ze ja nie mam pytan...
Szkoda, bo ja nie widze szans na pokonanie Rzeszowa. Cale zycie w drugiej lidze.
Bjarne zalamka, Lambert nie mial szybkosci, Miesiac po dzwonie to juz nie ten sam Miesiac. A Jelen jak to Jelen, spierdolil koncertowo w najwazniejszym momencie.
Jedyny plus to Oskar, zostawil serducho na torze.
Szkoda, bo ja nie widze szans na pokonanie Rzeszowa. Cale zycie w drugiej lidze.
Bjarne zalamka, Lambert nie mial szybkosci, Miesiac po dzwonie to juz nie ten sam Miesiac. A Jelen jak to Jelen, spierdolil koncertowo w najwazniejszym momencie.
Jedyny plus to Oskar, zostawil serducho na torze.
On się nie nadaje na rozgrywki amatorów. grodzki ty śmieciu żebyś zdychał w męczarniach za tą drukarnię. bjarne marne nie chcę cię widzieć w Lublinie frajerze sprzedawczyku.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Pieprznijcie czymś twardym w ten sprzedajny duński łeb.
https://www.youtube.com/watch?v=Kb3ObSg7gIk - start 15. biegu. Kask niebieski. Bieg powinien być powtórzony?
Nigdy więcej przebrzmiałych zagranicznych pseudogwiazd w składzie Motoru! Drenują kasę klubu, tłuką punkty z ogórkami a ZAWSZE zawodzą w najważniejszych meczach! Dość tego!!!!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Proszę nie wrzucać na sędziego od smieciow, śmieć jest jeden - duński...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gały i Nowaki kopneły nas w dupe. Smiechu warte.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
peterix pisze:Nigdy więcej przebrzmiałych zagranicznych pseudogwiazd w składzie Motoru! Drenują kasę klubu, tłuką punkty z ogórkami a ZAWSZE zawodzą w najważniejszych meczach! Dość tego!!!!
Młodych zdolnych zagranicznych też możemy sobie odpuścić, bo Lambert dzisiaj i w pierwszym meczu nie pokazał nic. Lambert i Pedersen pojechali równie słabo w dwumeczu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mecze z Opolem czy Rawiczem też są fajne. K...a znowu ta półamatorka. Organizacyjnie I liga ale sportowo II liga niestety. Byliśmy składem emerytów, na czele z Duńczykiem który miał wygrywać bieg za biegiem a w najważniejszym spotkaniu dał 4 litery jak tirówka. Szkoda tego sezonu, był fajny klimat, ogarnięci ludzie którzy zrobili więcej jak Zając, Sprawka i Wulkanizator razem wzięci. Tylko organizacja to nie wszystko, trzeba zawodników którzy w najważniejszych momentach nie robią pod siebie tylko jadą. No nic, powoli trzeba myśleć o przyszłym sezonie i raczej pójść drogą Gniezna jeśli chodzi o budowę składu. Po dniu dzisiejszym utwierdziłem się w przekonaniu że nigdy nie będę chciał widzieć zawodnika z Danii w lubelskich barwach.
- tezetomaniak
- Trener
Lublin może w ogóle powinien sobie odpuścić żużel 
Spokojnie, ochłońmy, jeśli w barazu będziemy mogli 3 obcokrajowców wystawić to nie mamy wyjścia Smolinski, Pedersen i Lambo do składu.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Czarek pisze:GIGI pisze:2012
Lechma Start Gniezno - Lubelski Węgiel KMŻ 47:43
Lubelski Węgiel KMŻ:
1. Robert Miśkowiak – (1,3,3,1,1) 9
2. Paweł Miesiąc – (0,2*,2*,u,w) 4+2
3. Mads Korneliussen – (3,1,1*,1) 6+1
4. Daniel Jeleniewski – (0,3,2,3,3) 11
5. Dawid Stachyra – (3,2,2,0,1) 8
6. Mateusz Łukaszewski – (3,0,0) 3
7. Mateusz Borowicz – (2*,w,0) 2+1
Lechma Start Gniezno:
9. Antonio Lindbaeck – (3,3,0,2*,1*,2) 11+2
10. Adam Skórnicki – (2*,1,3,3,d) 9+1
11. Scott Nicholls – (1*,0,3,3,2*) 9+2
12. Bjarne Pedersen – (2,1,1,2,3) 9
13. Magnus Zetterstroem – (2,2,1,-) 5
14. Maciej Fajfer – (1,0,2*) 3+1
15. Wojciech Lisiecki – (w,1*,0) 1
Naszpikowane gwizadami Gniezno o malo nie umoczylo z nami. Teraz to my mamy lepszych zawodnikow( tak mysle).
Mam nadzieję, że dwa ostatnie biegi Miśkowiaka z powyższego meczu nie będą miały wspólnego mianownika z niedzielnym występem któregoś z naszych liderów
Niestety moje przypuszczenia, poparte pewnymi sygnałami sprawdziły się. Kto pamięta ten wie, któremu zawodnikowi podziękować...
Czarek pisze:Obym się mylił, ale 54:36 dla Gniezna.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
na baraż nie ma co się podpalać. już można myśleć o składzie 2018
Ciekawe ile ta ślepa k...rwa Grodzka dostała kasy od Gniezna...?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Nie chcę wrożyć z fusów, ale wydaje mi się że za rok zawodnikiem Startu będzie niejaki Anglik o imieniu Robert
Perez pisze:Spokojnie, ochłońmy, jeśli w barazu będziemy mogli 3 obcokrajowców wystawić to nie mamy wyjścia Smolinski, Pedersen i Lambo do składu.
Rzeszów wystawi trzech. My możemy tylko dwóch.
Każdemu jego Everest...
Lambert to też bidę pokazał, starty bardzo kiepskie.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Był czas przywyknąć, k****. Człowiek zawsze się napala, ślepo wierzy. To że Stasio nie pojedzie wiele, można było przewidzieć, zrobił dużo roboty u nas. Bjarne albo posmarowany, albo nabombolony, tragedia. Żegnamy pana. Daniel pokazał swoją wartość, ale co tam, natłucze znów 10 pkt na "13" i będzie pompował smutki na fb. Lambert cień samego siebie, beznadzieja. Jedyni plus i to ogromny to Paweł i Oskar. Serce na torze, walka na igły.
To że w nominowanych szły lotne to było tak ewidentne, że dramat. Ale wypadek Pawła taki mocno dyskusyjny, za bardzo Łełek się kładł moim zdaniem na Szweda.
Cóż. Smród jest, bańka prysła. Z Rzeszowem nie ma szans, jeśli jest tak, że oni mogą jechać z 3 obcymi a my z dwoma.
Dobrze, że ten sezon się kończy. Oj dobrze.
To że w nominowanych szły lotne to było tak ewidentne, że dramat. Ale wypadek Pawła taki mocno dyskusyjny, za bardzo Łełek się kładł moim zdaniem na Szweda.
Cóż. Smród jest, bańka prysła. Z Rzeszowem nie ma szans, jeśli jest tak, że oni mogą jechać z 3 obcymi a my z dwoma.
Dobrze, że ten sezon się kończy. Oj dobrze.
Perez pisze:Spokojnie, ochłońmy, jeśli w barazu będziemy mogli 3 obcokrajowców wystawić to nie mamy wyjścia Smolinski, Pedersen i Lambo do składu.
Zwariowałeś? Po co bjarne? Za mało sprzedał?