Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zulu
Junior

#376 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 21:25

motorlublin pisze:Dzisiejszy mecz to jedna wielka kompromitacja. Kibice zostali nabici w butelkÄ™!!!
Porażka na własne życzenie... ALE przecież nikt nikogo za rękę nie złapał...
WIĘKSZOŚĆ lubelskich "zawodowców" nie dorosła do walki o "coś".
Nic nie jest dziełem przypadku i szkoda nerwów na głębsze dywagacje!

No właśnie MOTOR. Spojrzałem na Twojego avatara i przypomniałem sobie, jak to na początku sezonu co poniektórzy zarzekali się, że awans zadedykują ś.p. Robertowi. Pamietam te piękne gesty Śledzia w trakcie i po meczu z Grudziądzem. Ciekawe, co teraz mysli sobie Dadi patrząc z góry na to wszystko...
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:26 przez Zulu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#377 Postautor: Ar2rB » 11 lipca 2004, o 21:25

Shack pisze:no to do chuja chcielismy ten mecz wygrac czy nie ???????? kurwa zaprzeczasz sam sobie, trener poszedl vabank, sledz mimi wszystko pewniejszy niz dawid

Ja nie wiem czy "chcieliście". Ja chciałem by mecz był do przodu. Czekałem na ciekawe widowisko. Zażartą walkę. Jedyne co mnei dziś trzymało w napięciu to pełen pęcherz.

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#378 Postautor: Gr@cEk » 11 lipca 2004, o 21:25

heh z tym pisaniem to chyba zbyt pochopnie wiekszosc podchodzi do sprawy... postawmy sprawe jasno, zawsze tak jest i bedzie heh (przytocze tutaj post manback'a) "dawid chyba zlapal forme i bedzie silnym punktem druzyny" - przeciez jeszce nie dawno bo nawet po meczu w grudziadzu dawid byl pelnym beztalenciem dla wszystkich, wszystko stawia sprawe jasno jezeli nie wyjdzie komus jeden mecz to odrazu jest na niego mnostwo wrzutow (jeden heh :wink: ...) a teraz Dawid jest: "cos z niego bedzie trzeba tylko sprzetu" :lol: . Sprawa Åšledzia ciagnie sie juz dluzszy czas "jezdzi bo jezdzi" to slowo dla mnie jest trafione od meczu z grudziadzem !!.

Odbiegajac troche od tematu czy jest prawda to ze w klauzuli Karlika zawarte jest ze jesli nie zdobedzie on 12 pkt. to zwracany jest mu tylko koszt podrozy :roll: :?:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#380 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 21:26

A kto jak nie Siwek "kreci" calym naszym klubem !?, mozesz byc pewien ze przez przypadke ludzie sie do niego nie przyczepili.
Ale scenariusz moze byc traz tylko jeden, ludzi bedzie tyle co na Gnieznie bo slyszalem jak pol stadiony gadalo "Pierdole na sprzedawczykow chodzil nie bede". Oczywiscie nikt nikogo za reke nie zlapal, ale ja wiem swoje napewne nasi by tak tanio skury nie sprzdali jak dzisiaj.

PS. Przedmowca powiedzial swieta racje, ciekawe jak czuje sie Dadi patrzac na to wszystko z gory.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:28 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Carter#15
Szkółkowicz

#381 Postautor: Carter#15 » 11 lipca 2004, o 21:28

JAG pisze:tego nie można tak zostawić!!!!!!!!!!!
trzeba jakoś im to "wynagrodzić"-może zbojkotować kolejny mecz,gdyby sektor fan klubu był pusty może zastanowili by sie dla kogo jeżdżą?!
zawiesić kilku i puścić Bałabucha i resztę młodych,Trumińskiego itp.-nie będziemy mieć szans na awans ale co nam po awansie z taką drużyną

Ja napewno nie przyjdę, możesz na mnie liczyć.

michal

#383 Postautor: michal » 11 lipca 2004, o 21:28

Ma ktoś prawidłową punktację z meczu? Bo ile osób tyle wersji. Zwłaszcza na SF.pl jest błąd za błędem w rozpisce :x

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#384 Postautor: kuba » 11 lipca 2004, o 21:30

ja na to powiem tyle na nastepnym meczu mnie nie bedzie na pewno jesli wszyscy zrobia to samo to moze co niektorzy zaczna szanowac kibicow!!

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#385 Postautor: Metalliczny » 11 lipca 2004, o 21:30

Powiem wam jedno -z czym do ludzi. Właściwie wszystko zostało powiedziane, wszystkie żale wypowiedziane. Rzeczywiście to wszystko była jedna wielka kpina. U nas tylko Dawid i Grzecho zasługuje na pochwały. Reszta naszych gwiazd na czele z Karlssonem pokazała że ma nas wszystkich w dupie. Rzeszów był dzisiaj jak najbardziej do pokonania, wystarczyło się postarać, ale lepiej było ustalić wszystko wcześniej - nawet ten cyrk z ubijaniem toru. Ech, szkoda po prostu słów..., mnie njabardziej zawiódł Śledź, ktory nie potrafił sobie poradzić z kiepskim Miesiącem....

woocash
Szkółkowicz

#386 Postautor: woocash » 11 lipca 2004, o 21:31

kto jak kto,ale siwek raczej nie jest typem goscia ktory moglby przylozyc reke do tego,aby zaszkodzic w tak beznadziejny sposob swojej druzynie,jak np sprzedanie meczu.
niestety ale 2 zawodnikow meczu nie wygra, a za dzisiejsza postawe,jak i sprzed tyg nalezaloby wyciagnac jakies konsekwencje wobec niektorych zawodnikow ( wiadomo o kogo chodzi) ,a poza tym tak to tez jest jak nie ma rywalizacji w druzynie, taki sledz czy frankow moga jezdzic tak jak np dzis bo wiadomo ze nikt nie wskoczy na ich miejsce
a frankow jak tak dalej bedzie jezdzil i postepowal to i konskowola temu panu podziekuje

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#388 Postautor: Dobromir » 11 lipca 2004, o 21:32

Dawno nie wróciłem taki zażenowany z meczu ( ostatnie chyba jak Lkż dostał u siebie 24 : 66 z wybrzeżem) ale to co dali nasi to można spokojnie nazwać hańba.
Nie bede sie udzielał w kwestii czy mecz był sprzedany bo nikogo za ręke nie złpałem ale fakt faktem że franek i śledz dawali dupy na maxa.

Karlsson widac ze nigdy nie będzie liderem jakim był Lee olał próbe i przez to dał dupy w 2 pierwszych biegach później było ok ale w sumie to nie mozna go kląć

Śledź jeździł jak ostatni łachmyta zero startów co było zawsze jego mocną stroną sprzęt lipa jednym słowem dziad

Franków tak samo łachmyta co on wogóle dawał szkoda mojej klawiatury...

Knappol pojechał przyzwoicie dał dupy w 1 biegu ale ogólnie sie podobał

Jeleń - Ksż Krosno 2005 superstar

Mordel - chyba sie w czoraj na działce za bardzo spracował

Dawid - 3 pierwsze biegi ładnie sie bronił przed trojanowskim ale potem juz siły zabrakło

Ale szacunek dla rzeszowa pokazali dziiaj ze mają niezłą pake orżneli nas praktycznie krajówką

Najbardziej podobał mi sie miesiąc wg mnie ojciec zwycięztwa chłopaczyna swietnie jeździł jelń przy nim to pastuch noi baran tez wymiatał wogóle szacunek dla Foli :D

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#389 Postautor: WBA » 11 lipca 2004, o 21:33

Shack pisze:
Ar2rB pisze:
Shack pisze:jechal na pozyczonym od Knappa w 13 !!!!!!! i co z tego wyszlo ???

Profesor, profesjonalista i zawodowiec - Dariusz Śledź.

ja znam lepszy epitet ale nie uzyje bo znow Rzeszowiaczki powiedza ze nie powinienem byc admisnitratorem ;)

mi osobiscie najbardziej szkoda Dawida (łzy w oczach po meczu), Knappa Tomka i dyrektora, ktory oberwał za nasze $gwiazdy$

Twardym trzeba być, nie miętkim :):):)
byłem strasznie wkurwiony, ale po 3 browarach trochę mi przeszło
cieszę się,że wygląda na to, że Dawid się przełamał. Trzymam za niego kciuki, przeszkodził Jeleniowi trochę w I wirażu (nie pamiętam który bieg) ale to nie powód, by zachowywać się jak ostatnia ciotka i nie kończyc biegu !!!! (dotyczy Jelenia)
a w ogóle profesjonalizm naszych (ludzi będących "przy żużlu" )to się objawia chyba noszeniem koszulek i czapeczek sipmy
szkoda gadać !!!!
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:35 przez WBA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#391 Postautor: Erwin » 11 lipca 2004, o 21:35

na 90% nie będzie mnie na meczu z Gorzowem, coś za coś, frajerem nie jestem, i myśle że Wy też nie :!:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#392 Postautor: dannie » 11 lipca 2004, o 21:37

sting126 pisze:
Gawrzyk pisze:Jestem za.
Prponuje transparent 10 metrowy z napisem ZAWODNICY BEZ AMBICJI
i druga opcja

Knappol, DAwid i Tome, oni wszyscy są chuje oprócz Was.

popieram zdecydowanie druga opcje - trzeba to zrobic
i zadnej oprawy na nastepnym meczu!

takze popieram druga opcje!
zero oprawy, zero dopingu... zero kibicow?

...a no i musowo przed meczem minuta ciszy za Åš.P honorem niektorych zawodnikow... no i niestety (za czym bardziej boleje) Åš.P awansem do e-ligi...
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:40 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#394 Postautor: Gość » 11 lipca 2004, o 21:38

Super pomysł z tym transparentem !!!! oczywiście druga opcja !
Zero oprawy , zero flag , zero dopingu , tylko wielki transparent wiszÄ…cy na prostej !!!!!!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#395 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 21:41

Ru$eK pisze:Knappol , Dawidek i Tomaszek .... oni powinni u nas zostać,

Nie wiem czy Tomek i Grzesio beda mieli wogole ochote tu jezdzic .....

Geest
Senior

#396 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 21:43

niestety, po meczu wielu sie wkurzalo na Siwka i mnie sie jakos udzielo, ale jak mysle na spokojnie i przypomne sobie, jak chcial odejsc po tym jak gksz zabronila startow w Lublinie Richardsonowi to zaluje tego co mowilem, myslalem, a nawet przylaczajac sie do tlumu krzyczalem wraz z innymi pod parkingiem. coz, ponioslo mnie. przepraszam. inni, ktorzy podobnie postapili pewnie i mysla teraz podobnie. zarwalo sie Bogu ducha winnemu dyrektorowi, bo przeciez on nie mogl nic zrobic, a ze krzyczy do ludzi spier... to nic dziwnego. zasluzylismy.
wracajac jednak do meczu to ja nie chce wiecej w naszej druzynie ogladac sledzia i frankowa. dla mnie oni sa skonczeni. zalatwili nam mecz w grudziadzu, zalatwili i dzisiaj. to oni. karlsson tez jakos tak dziwnie w sumie, wiec tez jego juz wole nie ogladac w Lublinie, bo o co my teraz mamy walczyc. jedzmy rezerwowymi i juniorami, ale niech to beda ludzie ktorym bedzie zalezec, a nie jakies takie ch..
a biegi nominowane z poczatku odebralem jako znak ze strony klubu, ze jednak oni maczali w tym palce. dopiero potem sobie uswiadomilem, ze sledzia i frankowa po prostu nie mozna bylo puscic.
kolejny raz wyszlo na to, ze nerwy sa zlym doradca: Dyrektorze - przepraszamy, sprzedawczyki - zegnamy!

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#397 Postautor: kuba » 11 lipca 2004, o 21:43

ja jeszcze do tego dodal bym "gromkie" gwizdy dla sledzia .franka.i Jelenia. mordela mozna oszczedzic i petera

Shack
Administrator

#398 Postautor: Shack » 11 lipca 2004, o 21:43

a ja pojde a co, proponuje dodatkowo gwizdy na prezentacji, a brawa tylko dla Grzecha i Dawida, jakies skandowanko moze male ? :]

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#399 Postautor: RadeKas » 11 lipca 2004, o 21:44

Proponuje jeszce zeby podczas prezetnacji bic brawa tylko zawodnikom z Gorzowa, a dla naszych kompletna cisza, albo nawet gwizdy.

Awatar użytkownika
sebastian

#400 Postautor: sebastian » 11 lipca 2004, o 21:45

Panowie i Panie ; Wstyd mi teraz przed kolegami z Rzeszowa tak walczyłem na ich stronie do dzisiejszego popołudnia o naszych koziołków , nie dałem złego słowa powiedzieć na żadnego a tu tak się odwdzięczają, HAŃBA i TYLE. Jak pewnie niektórzy zauważyli kto pierwszy po meczu się spakował? oczuywiście nasz asior M, Franków ten który jeszcze wczoraj w niemczech zdobył 14 punktów a dziś bida nawet żadnej woli walki nie prezentował , a jak wszyscy wiemy ma naczym jechać , Peter tez ma kreche też nie pierwszą, jak będzie dalej zobaczymy, wiem że ja daję pierwsze ostrzeżenie naszym 3 asom wiecie o kogo chodzi.TOMEK SZYBKO WRACAJ STARY BO NAPRAWDE BEZ CIEBIE TO ANI RUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI