Żużel w TV
Re: Żużel w TV
super, tylko co mi po meczu rewanzowym na ktorym bede na zywo?
Kibice z Ostrowa się ucieszą
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Niech lepiej mecz z Gniezna transmitują za free zamiast meczu z Lublina. Ukłonili się kibicom ostrowskim a nie lubelskim. Dziwne to trochę. A przecież przez te "problemy" lubelskiej tv w Ostrowie to w większości kibice lubelscy ponieśli straty...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
nic dodac nic ujac
Dokladnie, mydlenie oczu i nic wiecej i szczerze? niech sobie w cztery litery wsadza taka rekompensate, z ktorej skorzystaja Ostrowiaki i ewentualnie nasi kibice, ktorych ten chory kraj zmusil do emigracji zarobkowej. Gdyby puscili mecz z Gniezna "po taniosci" albo z jakas znizka dla tych, ktorzy wykupili transmisje w Ostrowie to ok... a tak? typowy PR-owy zabieg, ktory ma ucieszyc tepych Januszy z Lublina.
btw. napisalem im nawet na stronie, ze to rekompensata glownie dla Ostrowiakow i ze kibice, korzy wykupili tramisje z cala pewnoscia beda 03.09 na stadionie wiec w zasadzie z dupy ta rekompensata, komentarz usunieto i uniemozliwiono mi pisanie komentarzy. BRAWO LUBELSKA.TV
amatorzy i nic wiecej.
btw. napisalem im nawet na stronie, ze to rekompensata glownie dla Ostrowiakow i ze kibice, korzy wykupili tramisje z cala pewnoscia beda 03.09 na stadionie wiec w zasadzie z dupy ta rekompensata, komentarz usunieto i uniemozliwiono mi pisanie komentarzy. BRAWO LUBELSKA.TV
Kasa rządzi jak widać. Lubelskiej TV niestety nie chodzi prawdopodobnie o lubelskich kibiców i rekompensowanie im czegokolwiek ale tylko i wyłącznie o ich czyli naszą kasę. I tyle w temacie. Sprzedali nam produkt wadliwy i mają nas daleko w d.... póki co.
MOTOR LUBLIN
Mozna ich bardzo prosto udupic jak tak sobie pogrywaja. Wystarczy wykupic jeden dostep i niech jedna osoba pusci streama dla pozostalych (np na yt) i gitara. Bedzie to tak samo nieuczciwe jak ich zagrywka. Skoro oni maja kibicow w dupie to czego ma nie byc na odwrot? Ostatni wystep baletowy zszargal nerwy nie jednemu kibicowi z Lublina a w zamian rzucaja PRowy ochlap, chamstwo w panstwie...
Rekompensata rewelacja.Będę na stadionie 3 września odtworzę sobie za darmo w telefonie.Będę miał mecz z live plus przekaz z kilku kamer plus wywiady.Brawo lubelska tv.
Juz nie badzcie tacy surowi. Pewnie jakby nic nie zaproponowali w zamian, nie wylalo by sie na nich to wiadro szlamu.
Darmowa relacja z wyjazdu to nieporownywalne koszty, chcieli cos zadosuczynic, ale zeby za wiele z kolei nie dokladac.
W czasie relacji bylem tak w***wiony, ze obiecalem im żądanie zwrotu kosztow (choc niewielkie to koszta). Potem mi przeszlo, bo i relacja zaczela w miare dzialac, a potem jak im wskakiwaly jakies kawalki w relacje to juz sie smialem z rozpaczy
No trudno tak wyszlo, jak sie nie ma co sie lubi....
Nie ma co ich zaorywac.
Darmowa relacja z wyjazdu to nieporownywalne koszty, chcieli cos zadosuczynic, ale zeby za wiele z kolei nie dokladac.
W czasie relacji bylem tak w***wiony, ze obiecalem im żądanie zwrotu kosztow (choc niewielkie to koszta). Potem mi przeszlo, bo i relacja zaczela w miare dzialac, a potem jak im wskakiwaly jakies kawalki w relacje to juz sie smialem z rozpaczy
No trudno tak wyszlo, jak sie nie ma co sie lubi....
Nie ma co ich zaorywac.
Pomyślałem tak samo, go!
Temat przysechł i gdyby zamietli sprawę pod dywan i nic nie powiedzieli, to wszyscy byliby zadowoleni, machnęliby ręką na te 2 biegi i nic by się nie stało. A że chcieli choć trochę wyjść z twarzą, to ukręcili bata sami na siebie. Ja na to patrzę z innej strony - obejrzałem transmisję meczu, który musiałbym śledzić wyłącznie tekstowo na SF, uważam, że poziom i jakość były znacznie powyżej oczekiwań, a na wpadkę przymykam oko. Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi.
Temat przysechł i gdyby zamietli sprawę pod dywan i nic nie powiedzieli, to wszyscy byliby zadowoleni, machnęliby ręką na te 2 biegi i nic by się nie stało. A że chcieli choć trochę wyjść z twarzą, to ukręcili bata sami na siebie. Ja na to patrzę z innej strony - obejrzałem transmisję meczu, który musiałbym śledzić wyłącznie tekstowo na SF, uważam, że poziom i jakość były znacznie powyżej oczekiwań, a na wpadkę przymykam oko. Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi.
Motor mocnyj!
Cegielski przechodzi niniejszym do klasyki:
"Bartosz Zmarzlik umie zamykac rywali, zwlaszcza jak jest minimalnie z przodu"

"Bartosz Zmarzlik umie zamykac rywali, zwlaszcza jak jest minimalnie z przodu"
Kshyhu pisze:Pomyślałem tak samo, go!
I tu jest przysłowiowy pies pogrzebany. Kasa wzięta, produkt nie powyżej a znacznie poniżej oczekiwań, relacja przeplatana folklorem, zero wspólnego z żużlem i komentarz w stylu "Grabarz zaprasza na pogrzeb". Nic się nie stało? Niestety, stało. Ludzie zapłacili za przekaz bez "niespodzianek". A co było? Kupa..
MOTOR LUBLIN
Już nie przeżywajcie tak bardzo tych kilkunastu złotych, zapłąciliście tyle co za bilet ulgowy i pewnie oglądaliście jeszcze w kilka osób.
Jakieś tańce ludowe zamiast pierwszych biegów bardzo ważnego meczu mogą wk****ć, ale już tak nie piszcie o pazerności na kasę Lubelskiej TV.
Nie mają doświadczenia z transmisji wyjazdowych takich rzeczy, więć chyba trochę można im wybaczyć.
I tak kilka razy w tym sezonie było za darmo, albo za kilka złotych. Dobrze, że w ogóle udaje im się dostać prawa do transmisji w takim Ostrowie bo przecież nie zawsze tak było.
Przypomnijcie sobie transmisje ITVL. Bez przerwy zacinało albo w ogóle nie było transmisji, a jakość była taka, że ciężko było rozpoznać kolejność jadących zawodników... z komentarzem lepiej też nie było ;(
Skoro nie ma alternatywy i jakoś nikt inny się nie garnie do przeprowadzania transmisji na żywo z drugiej ligi to fajnie, że w ogóle jest taka możliwość, a ta stacja widać, że się stara bo jakość obrazu czy ilość kamer są świetne jak na regionalną telewizję internetową.
I wiem, że za 30 czy 50 zł miesięcznie macie kablówki z nagrywarką i 50 kanałami FULL HD, ale to dostajecie od wielkich dostawców usług.
To co mnie wkurza to pisanie o pazernośći i obrażanie ludzi którzy prawdopodobnie czytają to forum, a myślę że ta telewizja albo zarabia jakieś małe pieniądze na tych transmisjach, albo nawet i do nich dokłada.
Dlatego radzę się zastanowić bo jeśli nie oni to będziecie mogli tylko czytać relacje tekstowe live ze sportowych faktów, albo będziecie prosić ludzi żeby zrobili ch***wą transmisję z telefonu na facebooku
Jakieś tańce ludowe zamiast pierwszych biegów bardzo ważnego meczu mogą wk****ć, ale już tak nie piszcie o pazerności na kasę Lubelskiej TV.
Nie mają doświadczenia z transmisji wyjazdowych takich rzeczy, więć chyba trochę można im wybaczyć.
I tak kilka razy w tym sezonie było za darmo, albo za kilka złotych. Dobrze, że w ogóle udaje im się dostać prawa do transmisji w takim Ostrowie bo przecież nie zawsze tak było.
Przypomnijcie sobie transmisje ITVL. Bez przerwy zacinało albo w ogóle nie było transmisji, a jakość była taka, że ciężko było rozpoznać kolejność jadących zawodników... z komentarzem lepiej też nie było ;(
Skoro nie ma alternatywy i jakoś nikt inny się nie garnie do przeprowadzania transmisji na żywo z drugiej ligi to fajnie, że w ogóle jest taka możliwość, a ta stacja widać, że się stara bo jakość obrazu czy ilość kamer są świetne jak na regionalną telewizję internetową.
I wiem, że za 30 czy 50 zł miesięcznie macie kablówki z nagrywarką i 50 kanałami FULL HD, ale to dostajecie od wielkich dostawców usług.
To co mnie wkurza to pisanie o pazernośći i obrażanie ludzi którzy prawdopodobnie czytają to forum, a myślę że ta telewizja albo zarabia jakieś małe pieniądze na tych transmisjach, albo nawet i do nich dokłada.
Dlatego radzę się zastanowić bo jeśli nie oni to będziecie mogli tylko czytać relacje tekstowe live ze sportowych faktów, albo będziecie prosić ludzi żeby zrobili ch***wą transmisję z telefonu na facebooku
Świetnie i mądrze to napisałeś. Popieram Cię w każdym zdaniu.
Koszmarnych komentarzy byłego lubelskiego żużlowca nie udało mi się do dzisiaj zapomnieć.
Popek pisze: z komentarzem lepiej też nie było ;(
Koszmarnych komentarzy byłego lubelskiego żużlowca nie udało mi się do dzisiaj zapomnieć.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Popek, InDorka - dzięki! Myślę tak, jak Wy i jest mi zwyczajnie przykro, że czytam takie wrzuty na ludzi, którzy pomimo niewielkiej (ale dającej się wybaczyć!) wpadki, odwalili kawał dobrej roboty.
Maxx, nie wiem, czy źle zrozumiałeś moją wypowiedź, czy też po prostu w sposób specyficzny się do niej odniosłeś, ale ja uważam, że pomimo braku dwóch pierwszych biegów, transmisja, którą obejrzałem, była znacznie powyżej poziomu, którego się spodziewałem. Jestem pewien, że tańców ludowych więcej nie wstawią, a przy doszlifowaniu kilku drobiazgów w przyszłym sezonie będziemy oglądali doskonały materiał na żywo. Ja tam trzymam kciuki za ekipę z Lubelskiej.TV
Maxx, nie wiem, czy źle zrozumiałeś moją wypowiedź, czy też po prostu w sposób specyficzny się do niej odniosłeś, ale ja uważam, że pomimo braku dwóch pierwszych biegów, transmisja, którą obejrzałem, była znacznie powyżej poziomu, którego się spodziewałem. Jestem pewien, że tańców ludowych więcej nie wstawią, a przy doszlifowaniu kilku drobiazgów w przyszłym sezonie będziemy oglądali doskonały materiał na żywo. Ja tam trzymam kciuki za ekipę z Lubelskiej.TV
Motor mocnyj!
Tu chyba nie chodzi o te kilkanaście złotych, ale o to, że telewizja w ramach rekompensaty dla lubelskich kibiców robi prezent kibicom z Ostrowa, z którymi lubelscy kibice nie darzą się sympatią.
Niech serki płacą 20 zeta za transmisję.
Pisząc wprost - niech nie robią żadnej rekompensaty i wszyscy będą zadowoleni.
Niech serki płacą 20 zeta za transmisję.
Pisząc wprost - niech nie robią żadnej rekompensaty i wszyscy będą zadowoleni.
A niech im zrobia prezent moim kosztem 
Moze tyle mniej ich bedzie w Lublinie, bo sie polaszcza na darmowa relacje.
A niech tam
Moze tyle mniej ich bedzie w Lublinie, bo sie polaszcza na darmowa relacje.
A niech tam
istred pisze:Tu chyba nie chodzi o te kilkanaście złotych
Jeśli to prawda, to dlaczego często pada w postach pomysł domagania się zwrotu pieniędzy?
Niejednokrotnie widziałam na forum używanie określenia " złotówa" wobec zawodników.Inny to złotówa, a mnie mają zwrócić, bo mnie oszukali.
Było też kiedyś narzekanie użytkownika na podniesienie ceny programu o całą złotówkę, bez wcześniejszego zawiadomienia o tym kibiców
To pokazuje, że jednak o pieniądze WŁASNE troszczą się forumowi narzekacze.
istred pisze:wszyscy będą zadowoleni.
Żartujesz sobie, prawda?
Widziałeś kiedyś WSZYSTKICH ludzi zadowolonych?
Nawet gdyby zwracali kasę, też znalazłby się powód do marudzenia, za mało, za późno,itp.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Jeśli to prawda, to dlaczego często pada w postach pomysł domagania się zwrotu pieniędzy?
Nie wiem dlaczego pada. Mogę wypowiadać się jedynie za siebie, a ja nigdzie zwrotu pieniędzy się nie domagałem.
Zresztą, ja i tak mecz mogłem oglądać dopiero od 3 czy 4 biegu i żadnych tańców nie oglądałem
Widziałeś kiedyś WSZYSTKICH ludzi zadowolonych?
Łapiesz za słowo. Sądziłem, że oczywiste jest, że pisząc "wszyscy" stosuje się pewne uproszczenie. Pisząc "wszyscy" miałem na myśli wszystkie strony - telewizję (bo sprawa by przycichła i o kłopotach przy transmisji wszyscy by zapomnieli) i kibiców (przynajmniej tych co mają podobne zdanie do mojego).
Moim celem było jedynie wyjaśnienie problemu. Albo przynajmniej pokazać stronę, z której ja to widzę.
Osobiście nie sądzę, żeby ktoś poważny (a niepoważnymi się nie przejmuję) robił problem o kilkanaście złotych. Mnie lubelska.tv zirytowała rekompensatą, którą świadomie lub nieświadomie mogli jedynie zdenerwować lubelskich kibiców.
Uważam, że taka rekompensata była zupełnie niepotrzebna. Zarówno dla kibiców jak i - z całą pewnością - dla telewizji. Zresztą, kibice zapłacili za transmisję i tę transmisję - z problemami czy bez - dostali.
Jakby komuś było mało oglądania ostrowskiego toru to na TVP3 leci transmisja Łańcucha Herbowego.
istred
Specjalnie Cię złapałam, aby móc napisać o wiecznych marudach
Pisałeś, że chyba nie o pieniądze chodzi, dlatego tak napisałam.
A co do telewizji... nikt nie urodził się z umiejętnością poprawnego chodzenia.
Oni też.
Więc dajmy im czas. Mają chęci, mają umiejętności i widać, że im zależy.
Jeszcze będzie dobrze.
Specjalnie Cię złapałam, aby móc napisać o wiecznych marudach
Pisałeś, że chyba nie o pieniądze chodzi, dlatego tak napisałam.
A co do telewizji... nikt nie urodził się z umiejętnością poprawnego chodzenia.
Oni też.
Więc dajmy im czas. Mają chęci, mają umiejętności i widać, że im zależy.
Jeszcze będzie dobrze.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
W moim przypadku nie chodzilo o pieniadze, mimo, ze 17zl uwazam za cene wygorowana. Za 15zl jak ktos kiedys madrze napisal mamy 30dni dostepu do pakietu Eleven i przez miesiac ogladamy sobie wszystkie ligi pilkarskie poza angielska, F1, Nice PLZ, Elitserien, Premiership i pewnie kilka innych rzeczy, ktore akurat mnie malo interesuja. Mi np. chodzi o to, ze ta rekompensata mi nic nie zrekompensuje, skorzystaja z transmisji LUBELSKIEJ telewizji buce z Ostrowa. Gdyby mi zaproponowali transmisje z Gniezna w nizszej cenie np. 10zl zamiast 17 to nie powiedzialbym nawet jednego zlego slowa, bo to by byla faktycznie rekompensata, ktora mi cos zrekompensuje a tymczasem na bazie mojego wkur****ia tranmisje za darmo dostana buce z Ostrowa. I ja mam byc jeszcze wdzieczny lubelskiej.tv ? niby za co? poza tym niesamowicie irytuje mnie, jak ktos po uslyszeniu kilku slow czystej prawdy blokuje mi pisanie komentarzy mimo, ze nie uzylem nawet jednego wulgaryzmu czy klamstwa. Dla mnie sa amatorami, tak samo jak swego czasu ITVL, ktora tranmisje puszczala za pomoca watpliwej jakosci laptopow i przystadionowego internetu. Wiem, bo widzialem na wlasne oczy.
Dla mnie więcej warte były by same przeprosiny za niedociągnięcia niż darmowa relacja dla Ostrowa. To logiczne że dopiero się uczą i wpadki się zdarzają, niemniej ich relację są naprawdę na wysokim poziomie i bardzo dobrze się to ogląda.
Cena wygórowana? Wydawało mi się, że mamy wolny rynek.
Większość usług i produktów w/g ludzi ma za wysoką cenę.
Ale dopóki nie ma możliwości wyboru, a chcę obejrzeć lubelskie mecze wyjazdowe, a nie wszystkie ligi piłkarskie, to płacę tyle ile wymagają. Gdyby jeszcze było ich kilkanaście w sezonie x 17 zł. to rozumiem.
Wyjście na miejscowy mecz dla rodziny wychodzi drożej, a tak oglądamy wszyscy i jesteśmy wdzięczni za taką możliwość.
Dziwne, źe akurat Ciebie zablokowali - przecież w komentarzach jest większość krytycznych wpisów.
Większość usług i produktów w/g ludzi ma za wysoką cenę.
Ale dopóki nie ma możliwości wyboru, a chcę obejrzeć lubelskie mecze wyjazdowe, a nie wszystkie ligi piłkarskie, to płacę tyle ile wymagają. Gdyby jeszcze było ich kilkanaście w sezonie x 17 zł. to rozumiem.
Wyjście na miejscowy mecz dla rodziny wychodzi drożej, a tak oglądamy wszyscy i jesteśmy wdzięczni za taką możliwość.
Dziwne, źe akurat Ciebie zablokowali - przecież w komentarzach jest większość krytycznych wpisów.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Nie tylko mnie, mojego znajomego i czlonka rodziny rowniez. Owszem mamy wolny rynek, masz racje, ale to nie zabrania mi napisania obiektywnej opinii
przytoczylem Ci Eleven, jeszcze nie tak dawno mialem u siebie c+ na fulla i placilem za to 39,90 zl miesiecznie. Skoro zaplacilem, to znaczy, ze zgodzilem sie na cene, ale mam prawo napisac opinie, co sadze o wysokosci tej ceny. Uwazam, ze jest wygorowana. Do Gniezna sie wybieram, wiec na szczescie nie bede musial ogladac baletu, do przyszlego sezonu moze pojda z profesjonalizmem troche do gory.