Lubelski klub w sezonie 2017
Re: Lubelski klub w sezonie 2017
E tam. Na pewno kogoś wypożyczyli 
- niespokojny
- Trener
To po co sie tak czaic jak czajniki? I tak juz nie zdazy przeciwnik zareagowac [emoji14]
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No wiesz...
Zawsze mozna kola w busie poprzebijac
W Ostrowie nazywaja to budowaniem handicap'u
Zawsze mozna kola w busie poprzebijac
W Ostrowie nazywaja to budowaniem handicap'u
http://spottedlublin.pl/dozynki-wojewod ... 7-program/
"Dla nieco starszych odbędą się wystawy maszyn rolniczych, jak również prezentacja klubu żużlowego SPEED CAR MOTOR LUBLIN. "
Promocja żużla przy tak dużej publiczności zawsze spoko
"Dla nieco starszych odbędą się wystawy maszyn rolniczych, jak również prezentacja klubu żużlowego SPEED CAR MOTOR LUBLIN. "
Promocja żużla przy tak dużej publiczności zawsze spoko
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jestem pod ogromnym wrazeniem zaangazowania ludzi dzialajacych w klubie, taki Radawiec-niby takie oczywiste, ale poprzednie wladze nigdy nie chcialy/nie wpadly na pomysl odwiedzenia takich imprez w celu zalapania nowych kibicow. Ogromne slowa uznania. Oby zawodnicy postawili kropke nad i bo zarzad chyba faktycznie robi wszystko co tylko moze. Duze slowa uznania, fajnie, ze siedzi w tym klubie ktos, kto potrafi nie tylko gadac o darczynach i wylewac zale w dzienniku wschodnim.
Jak sobie przypomnę o tych "darczyńcach" to zbiera mi się na wymioty. Dobrze, że to już za nami. Oby na zawsze.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
i pieniążki
albo VIP SPEEDWAY CLUB

albo VIP SPEEDWAY CLUB
Ładnie, ładnie
Jutro z kolei od rana zawodnicy będą odwiedzać aldiki. Info z klubowego facebooka.
Chyba komplecik się szykuje na najbliższy mecz, taka promocja i ciśnienie...
Chyba komplecik się szykuje na najbliższy mecz, taka promocja i ciśnienie...
Kargolo pisze:Jak sobie przypomnę o tych "darczyńcach" to zbiera mi się na wymioty. Dobrze, że to już za nami. Oby na zawsze.
I oby nikt już więcej nie wydzierał się na nas na stadionie i nie apelował. Tymczasem Klub ma nowego darczyńcę...

Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Za używanie słowa "darczyńca" powinien być na tym forum ban 
istred pisze:Za używanie słowa "darczyńca" powinien być na tym forum ban
Zaś za niewyczucie ironii napiszesz na kartce 1000 razy "apeluję" i przyniesiesz ją na mecz z Ostrovią
Wyczułem, luz 
Dzisiejszy występ Łełka pokazuje że jest dołek formy. Na miejscu trenera mocno bym się zastanowił nad składem ma niedzielę
Stawka turnieju w Opolu słaba nie była, ale Paweł się nie popisał a przecież na tym torze dobrze jeździ. Może Stasio za Pawła do skladu? Ale poczekajmy na treningi... Ciekawe wiadomo kiedy trenują nasi?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Stawka turnieju w Ostrowie jest znacznie lepsza a ostrowiaki radzą sobie bardzo przyzwoicie. Z taką formą Łełka to wcale nie musi być spacerek jak się wydaje. Tym bardziej że Staszek w Żarnovicy też się nie popisał
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Wydaje się niestety, że na najważniejsze mecze sezonu mamy już nie dwóch, a trzech niepewnych i dodatkowo dwóch z nich musi jechać. Jak dobrze, że Oskar może jechać na juniorce. Na Ostrów powinno to wystarczyć, ale Gniezno ma tylko jedno przeciętne ogniwo (Gała lub Jabłoński ). Także Paweł, Maciek do roboty!
W przypadku zwycięstwa z Ostrowem, kiedy jedziemy pierwszy mecz finałowy u siebie? 10.09.2017 ?
3 runda finałowa – Finał
10.09.2017 (niedziela)
WYGRANI PÓŁFINAŁÓW
4 runda finałowa – Finał (rewanż)
17.09.2017 (niedziela)
WYGRANI PÓŁFINAŁÓW
Baraż:
01.10.2017 (niedziela)
Baraż (rewanż):
08.10.2017 (niedziela)
10.09.2017 (niedziela)
WYGRANI PÓŁFINAŁÓW
4 runda finałowa – Finał (rewanż)
17.09.2017 (niedziela)
WYGRANI PÓŁFINAŁÓW
Baraż:
01.10.2017 (niedziela)
Baraż (rewanż):
08.10.2017 (niedziela)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
piteRR pisze:W przypadku zwycięstwa z Ostrowem, kiedy jedziemy pierwszy mecz finałowy u siebie? 10.09.2017 ?
tak, 10 wrzesnia.
16 wrzesnia final SEC w Lublinie, a 17 wrzesnia wyjazd do Gniezna.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Chyba nie da rady, aby był mecz dzień po SEC, także pewnie będzie przełożony na 24 września.
A w czym przeszkadza mecz w Gnieźnie dzien po SEC ?
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
Może w tym, że utrudnione może być przygotowanie się do tego meczu, ze względu na zajęty tor.
Mnie z kolei dziwi wyznaczenie terminów kolejek półfinałowych. Pomiędzy pierwsza a drugą mamy tydzień przerwy, z kolei między półfinałem a finałem przerwy nie ma. Logiczne byłoby zrobienie przerwy pomiędzy półfinałem a finałem, żeby można było w "okienku" odjechać przełożony mecz.
Rozumiem, że w przypadku, gdy najbliższy mecz będzie przełożony to trzeba go będzie odjechać na tygodniu, w ciągu kilku dni.
Biorąc pod uwagę, że w środę/czwartek trzeba podać składy awizowane, na odjechanie bardzo ważnego meczu półfinałowego pozostają dwa dni - poniedziałek i wtorek.
Raczej średnio to wymyślili.
Mnie z kolei dziwi wyznaczenie terminów kolejek półfinałowych. Pomiędzy pierwsza a drugą mamy tydzień przerwy, z kolei między półfinałem a finałem przerwy nie ma. Logiczne byłoby zrobienie przerwy pomiędzy półfinałem a finałem, żeby można było w "okienku" odjechać przełożony mecz.
Rozumiem, że w przypadku, gdy najbliższy mecz będzie przełożony to trzeba go będzie odjechać na tygodniu, w ciągu kilku dni.
Biorąc pod uwagę, że w środę/czwartek trzeba podać składy awizowane, na odjechanie bardzo ważnego meczu półfinałowego pozostają dwa dni - poniedziałek i wtorek.
Raczej średnio to wymyślili.
Zgadzam sie, kalendarz jest dziwny. SEC tez troche niefortunnie wsadzony w kalendarz, no ale te rozgrywki sie tym w sumie charakteryzuja. Piatek, sobota tor na pewno bedzie niedostepny. W dodatku Jelen i Bober biora udzial w zawodach.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mi sie pomysl ich startu w tych zawodach wogole nie podoba, jakis niefortunny dzwon jednego lub drugiego i mamy niezle przechlapane.
$korzen$ pisze:Mi sie pomysl ich startu w tych zawodach wogole nie podoba, jakis niefortunny dzwon jednego lub drugiego i mamy niezle przechlapane.
Nie podoba mi się to także z innych względów. Wolałbym by Jeleniewski w przeddzień ew. rewanżu nie przegrzał silników, których raczej nie ma za dużo.