Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#276 Postautor: Gelo » 10 lipca 2004, o 20:00

Kenny pisze: Mimo to życzę zdrowia i żeby nikt Cię tak nie "powiózł" jak "powieziono" Piotrka. Bo życie bywa bardzo tragiczne, o czym i Wy w Lublinie mieliście okazję się niedawno przekonać :( (śp. Dados). Nie życzę Ci tego, bo o ile u Piotrka jest szansa, że kiedyś w pełni z tego wyjdzie, to Ty,o ile nie jesteś zawodowym sportowcem, mógłbyś albo nie przeżyć, albo skończyć jako warzywo do końca życia...

Patos, etos i... Aramis

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#277 Postautor: jacur78 » 10 lipca 2004, o 20:16

Kenny ale brednie!
O czym ty piszesz? Wg mnie to bardzo dobrze ze Winiarz mogl to przeczytac! Niech wie ze sa tacy kibice ktorym jazda faul sie nie podoba! Czy ty myslisz ze tylko dlatego ze niewiele mu brakowalo do smierci ja nie bede go krytykowal? MYlisz sie! TYlko wy wypisujecie peany pod jego adresem a osoby nastawione krytycznie wyrzucacie ze swego forum!

Kto wie moze kontuzja Piotrka uchronila innych przed podobnym losem! A ".....Powiezli i wilka" to bardzo stara madrosc ludowa i ty chyba nie uwazasz sie za az tak wielki autorytet aby ja podwazac!

A teksty o tym ze i mi moze sie przytrafic krzywda kiedy chociazby jade samochodem juz zupelnie mnie rozbroily. Ja nie wywoze innych kierowcow w dechy (czytaj nie spycham z drogi) aby to wlasnie powiedzenie zastosowac do mojej osoby!

Mowicie o braku szacunku? A za co ja mam go szanowac?
Jako czlowieka go nie znam bo pewnie wowczas bylbym w stanie powiedziec o nim cos dobrego. Jako zuzlowca pamietam go jako jezdzacego faul a to na szacunek nie zasluguje!

Ja wierze w rownowage miedzy dobrem i zlem i jesli komus cos zlego sie dzieje to widocznie sam zle czynil!

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#278 Postautor: Lublin_Fan » 10 lipca 2004, o 20:17

Ludzie z Rzeszowa skończcie pier... jak to was los ukarał bo wybitnie nie mam ochoty tego czytać. Wasz kochany przedszkolaczek Kamil od kwietnia nawija "głupi ma szczęście", więc Jacur wreszcie się wkurzył i odbił piłeczkę jak trzeba :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Kenny

#279 Postautor: Kenny » 10 lipca 2004, o 20:33

Nie no brak słów. Może od razu zakończę: tragedie zazwyczaj jednoczą, szkoda, że zawsze znajdą się takie przypały jak jacur. Przypały, które dopiero same musiałyby zostać dotknięte jakimś wydarzeniem, które to dopiero zweryfikowałoby ich pseudo intelektualne stanowisko oparte na mądrości ludowej. Bo tak samemu ruszyć mózgownicą to już zbyt ciężko by było. EOT

Gelo nie wiem, o co Ci chodzi, ale chyba nie wymagasz, że będę na taki temat tworzył radosne wierszyki?

Zulu
Junior

#280 Postautor: Zulu » 10 lipca 2004, o 20:34

Jeżeli chodzi o miejsca do siedzenia - ja tam nie jestem zwolennikiem zasady " oko za oko, ząb za ząb. " Nie ma sensu się mścić, chociaż rzeszowianie ostatnio rzeczywiście przegięli z miejscami dla kibiców z Lublina. Tam gdzie oglądałem zawody - nie dość, iż miejsca były praktycznie stojące (chyba, że ktoś chciał mieć dupę białą od wapna), to jeszcze na drugim łuku i praktycznie bez spadku. Mnie wystarczy, że w niedzielę znowu przegrają ...

Shack
Administrator

#281 Postautor: Shack » 10 lipca 2004, o 21:57

to albo oni sa tak niesamowicie mocni na swoim torze albo my tak kompletnie slabi na ich torze .... albo co bardzo prawdopodobne jesdzili nasi dzisiaj na rezerwowych maszynach ... no ale czy ma to sens co z tego ze wejdziemy do pierwszej 4 jak i tak z awansu nici wiec nierozumiem zawodnikow

niema co narzekac i tak dobrze bylo jak na jazde na rezerwowych motorach bo wszystkie pierwsze pojechaly do lublina

Wiecie co...wydaje mi sie, że nasi sie chyba bardziej przygotowali na Lublin i wzięli gorszy sprzęt. Przeciez Ciapek nie dałby sie wywieść na 5:1 ;) Zresztą wystarczy popatrzeć na czasy naszych a czasy gdańszczan. To chyba wszystko wyjaśnia. Myślę, że nasi jutro pokarzą STACHYROM gdzie raki zimują &

ja poprostu padlem ze smiechu :]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#282 Postautor: Gelo » 10 lipca 2004, o 22:10

jaja po całosci - sektor gosci jutro - Abramowice oddział intensywnej terapii.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#283 Postautor: Lublin_Fan » 10 lipca 2004, o 22:31

Niech się lepiej wybiorą na tournee z cyrkiem Zalewskich (tak sie zwie?). Śmiechu będzie nie tylko w Lublinie.

Pozdr.

konradeczek_fransik

#284 Postautor: konradeczek_fransik » 10 lipca 2004, o 23:01

no poszydzcie sobie jeszcze poszydzcie... nawet nie wiem jak sie to pisze:P:P a tak patrzac to co napisaliscie w ostatnich postach to tak jakby kibicow z Rzeszowa byla wina gdzie wy siedzieliscie ehhh jak dla mnie to szkoda zescie nie siedzieli na I luku w klatce.... i po cholere piszecie o Winiarzu?!?! pisał ktoś coś złego na Dadosa od Nas?? po co się kłocić jutro wszystko tak czy tak zweryfikuje tor... przyjade do LBN i bede mocno wierzyl w swoich chłopaków by pojechali dobry mecz... chodz i tak obstawiam ze wygracie okolo 50:40 ale co toz a kibic który nie wierzy w swoją druzyne?!?!

a co do Ciaapka i to co shacku wziales z z naszego forum... eh z czego najbardziej smiales moge wiedziec>!?!?!? z tego ze Ciapka nie dali by objechać?!!? chyba widzisz tam obrazek...??a jak Ciapek zrobi okolo 12 pkt to nie bede taki podjarany i nie bede Wam pisał... a tak smiales z Ciapka a zrobil np tyle pkt... bo to jest dziecinada... wiadomo kazdy wierzy w swój zespół i My jak i Wy powinnismy to docenić... i nie potrzebnie sie kłocimy.. a poźniej wychodzi ze Kibice z LBN czy Rzeszowa są tacy... a to są tylko odosobnione przypadki...którzy z miłości do swojego klubu dadzą (napisza) kazdy argument by dogryźć drugiemu...
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Shack
Administrator

#285 Postautor: Shack » 10 lipca 2004, o 23:04

a co mnie wasz ciapek obchodzi, ale rezerwowy sprzet to jest dopiero bajer :]

harry
Trener

#286 Postautor: harry » 10 lipca 2004, o 23:25

Z tego co sie orientuję to jutro tor w Lublinie będzie podobny do toru w Gdańsku więc znowu trzeba będzie jeździć " na rezerwowych" maszynach.
Bardzo ciekawe - odpuszczają mecz a ściągają Gieddego, który za darmo nie przyjechał.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#287 Postautor: jacur78 » 11 lipca 2004, o 01:30

Na rzeszowskiej stronce zobaczylem cos ciekawego:) wklejam :

Jedzie rzeszów do lublina wypier..... skórwysy..knapy sledzie i jelenie beda mialy pierdolen.. a na deser jest Stachyra wyrżn.ć w du.. skurwysy..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to o takim szacunku mowiels Kenny? Poza tym jesli w kazdym poscie kierujesz pod moim adresem obelgi to tylko swidczy o tym niskim poziomie intelektualnym

Co do meczu mysle ze TZ pewnie zwyciezy (53:37) Franki wreszcie ma na czym jechac Grzesio u nas jest ciezki do objechania, Darek w formie, Peter jak zwykle pewniak, Jelen poradzi sobie z Miesiacem. W sumie wychodzi widowisko podobne jakim uraczyli nas stalowcy w zeszlym roku!

Awatar użytkownika
michal85

#288 Postautor: michal85 » 11 lipca 2004, o 08:06

jacur - komentow na naszej stronie radze nie czytac! Wypisuja je ludzie, ktorzy pewnie zostali wyrzuceni z forum, bo prezentoewali zbyt mizernu poziom, co zreszta widac :P Nie przywiazujcie uwagi to "wyopwiedzi" tych cwiercmozgow ;) pozdrawiam

zapomnialbym dodac : zadenm wynik mnie dzisiaj nie zdziwi, poczawsze od wyniku podobnego do tego z Gdanska (oczywisiscie na korzysc TZ) do minimalnego zwyciestwa naszych asow, co jednak jest najmniej prawdopodobne :P Mam tylko nadzieje, ze mecz bedzie ciekawym wiowiskiem i nie bedziemy musieli juz od pierwszego biegu odrabiac ;) Licze na zaciete widowisko, w ktorym zapewne wygra TZ, mam nadzieje, ze nie bedziemy sie dzisiaj nudzic na stadionie ;) heh, pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#289 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 08:54

Widzę, ze znalazło się kilku forumowiczów z rzeszowa, któzy ratują twarz kibiców Stali. Fransik i michał mogli wyrazic "wiarę w zwycięstwo" ale zrobili to moim zdaniem w kulturalny sposób i bez narażania się na brak obiektywizmu. Szkoda tylko, że najprawdpodobniej będziemy jeszcze dwa razy w tym sezonie musieli znosić obelgi. Chyba że wygramy wysoko i to trochęuspokoi coniektórych. Ale nie sądzę - skoro zeszłoroczna lekcja niczego nie nauczyła, to czemu ma byc tak w tym roku.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#290 Postautor: Maxx » 11 lipca 2004, o 09:30

Dzisiejszy mecz na pewno nie będzie spacerkiem. Rzeszów w optymalnym składzie to nie Start Gniezno (nie obrażając oczywiście Gnieźnian) i może być ciekawie. W zwycięstwo Stali na naszym torze rzecz jasna nie wierzę bo silniejsze ekipy wyjeżdżały z Lublina w minorowych nastrojach (Gdańsk, Gorzów) z zerową zdobyczą punktową więc pewnie i tym razem będzie podobnie.
Szykuje się ciekawe widowisko o ile pogoda nie zrobi psikusa a jest to dziś możliwe.
Co zaś tyczy się kibiców szczególnie przyjezdnych to w zasadzie jednego można być pewnym, nasi koledzy z Rzeszowa zobaczą co to jest doping z prawdziwego zdarzenia, od prezentacji zawodników zaczynając...

A zatem przyjeżdżajcie i uczcie się kibicowskiego rzemiosła :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#291 Postautor: Cz@rek » 11 lipca 2004, o 12:44

Mam nadzieję że nasz FAN-CLUB pokaże dzisiaj tym z Rzeszowa
jak wygląda doping i show kibiców!
Nasz Fanclub już jest w ESTRALIDZE! :!: (chodziaż ja do niego nie należę-
za stary jestem :lol: )

Gość

#292 Postautor: Gość » 11 lipca 2004, o 13:03

Co sie działo wczoraj , stonka mi nie działała ? widze po wpisach innych że wczoraj coś smarowali , a mi stonka nie działała !!!!!!

Gość

#293 Postautor: Gość » 11 lipca 2004, o 13:04

Robimy zakład !!!
Jak myślicie po którym biegu kibice z Rzeszowa zwiną flagi ???

Ja obstawiam że po 4 , hehe.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#294 Postautor: RadeKas » 11 lipca 2004, o 13:07

Nie bylo stronki bo zostala zhakowana :P... ale forum bylo. Nastepnym razem jak nie dziala strona to wchodz na forum tedy http://www.zuzel.info ;)

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#295 Postautor: sOKi [HST] » 11 lipca 2004, o 13:11

no zycze poodzenia !
wczoraj Rzeszow u nas nie pokazal zupelnie nic. w krajowym skladzie rozjechalismy ich 60:30 a Gjedde w obecnej formie nie trzeba sie obawiac... mysle ze Lublin spokojnie zwyciezy.
do zobaczenia za 2tygodnie ! ;-)
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#296 Postautor: Łoptymista » 11 lipca 2004, o 13:12

Hollywood pisze:Robimy zakład !!!
Jak myślicie po którym biegu kibice z Rzeszowa zwiną flagi ???

Ja obstawiam że po 4 , hehe.

Coś czuję, że dzisiaj dłużej nimi pomachają i szybko broni nie złożą. Obawiam się, że znowu bedzie można zobaczyć ciekawe zawody, które długo potrzymają mnie w niepewności.

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#297 Postautor: kuki » 11 lipca 2004, o 13:15

W kurierze napisali tak---> Członkowie fan clubu szykują kolejne niespodzianki. ciekawe co to za niepodzianki:D:D
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#298 Postautor: Łoptymista » 11 lipca 2004, o 13:21

kuki pisze:W kurierze napisali tak---> Członkowie fan clubu szykują kolejne niespodzianki. ciekawe co to za niepodzianki:D:D

Może brakowacji w czasie prezentacji? :twisted:
PS. Zmień sobie awatar. Ten ze Śledziem, dwoma zmarłymi i hasłem kto następny jest jak koszmarna wróżba. brrrrrr

Gość

#299 Postautor: Gość » 11 lipca 2004, o 13:22

Powiedzieć Ci Kuki who's next ? Your candy ass is next !!!!!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#300 Postautor: jas » 11 lipca 2004, o 13:23

ja sadze ze dzisiaj flag nie zwinÄ…. Wygramy ale i tak nasi chlopcy zrobia to tradycyjnie niwielka roznica - tak kolo 49-41. A swoja droga to pierwsi kibice z Rzeszowa juz sa. Wlasnie widzialem kolo domu niebieska pande z wywieszonymi szalikami Stali i tlumaczylem im jak dojechac na stadion.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!