Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ale pierd$#& na tym polsacie, człowiek aż się cały trzęsie jak słucha tych głupot. Z transmisji na transmisję poziom maleje, żenada.
Gorszego komentatora żużlowego niż Feddek nie słyszałem. Gość sprawia wrażenie, jakby żużlem zainteresował się przedwczoraj (może to prawda).
Chyba nie lubią Miedzińskiego w środowisku.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dziwisz się ? Facet powinien spędzać czas w zakładzie zamkniętym, zanim zabije siebie albo kogoś.
Rozumiem, ale chyba nie było warto.
Richie Faulkner:
Za takie odepchnięcie ban do końca zawodów? Kto to sędziuje?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2017, o 16:50 przez Kargolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Trochę przesada, przecież tylko go odepchnął, nie było dużo agresji... Ale dostał czerwoną dla przykładu pewnie..
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Polsat 
Czas na IMŚJ.... Zobaczymy jak pojadą Robert i Patrick.
Myślę że naszego Anglika stać na podium.
A po Duńczyku nie wiadomo czego się spodziewać...
Myślę że naszego Anglika stać na podium.
A po Duńczyku nie wiadomo czego się spodziewać...
Transmitują to gdzieś?
Richie Faulkner:
Dzięki.
Richie Faulkner:
Reklamy LUBELSKIE TASTE LIFE wyglądają ładnie na kevlarze i osłonach Roberta Lamberta. Kłują w oczy reklamy firmy GARCAREK. Wskazówka na przyszły sezon?
od 1988 tylko SPEEDWAY
No I Hansen nic nie pokazuje, czy ktoś jeszcze powie że jest lepszy od Kuciapy czy Burzy?
Wszystko lepsze czego nie widzimy
co wcale nie znaczy, że Patrick nie radziłby sobie w 2. Lidze.
Lambert bardzo zmotywowany, widać że celuje w złoto.
Lambert bardzo zmotywowany, widać że celuje w złoto.
Robert na razie koncertowo, czekamy na pojedynki z Maksiem i Frickiem bo chyba to dziś najgroźniejsi rywale.
Troszkę ucierpiał znów nadgarstek Anglika...
Troszkę ucierpiał znów nadgarstek Anglika...
Niestety idiota załatwił chyba rękę Robertowi. Na takim torze nie da się prowadzić motocykla jedną ręką. A do Miedzinskiego Woryna pierwszy kandydat na leczenie psychiatryczne. Ps. Zwolennicy "sprawdzania" Hansena chyba nie mają już złudzeń...
Dokładnie. Przegrany start i taran prostym motocyklem
Lambert wygląda mi na kontuzję nadgarstka. Oby wszystko było ok.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Kargolo pisze:Za takie odepchnięcie ban do końca zawodów? Kto to sędziuje?
Ktokolwiek by nie sedziowal to za takie cos powinna byc czerwona kartka. Koniec I kropka.
A ja mam inne zdanie. To jest sport, w dodatku dla wyjątkowych twardzieli a nie kółko różańcowe czy przedszkole. Żółta kartka byłaby odpowiednią karą.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:A ja mam inne zdanie. To jest sport, w dodatku dla wyjątkowych twardzieli a nie kółko różańcowe czy przedszkole. Żółta kartka byłaby odpowiednią karą.
Zgadzam się. To nie był umyślny faul. Woryna jest po prostu tak ubogi technicznie. Drugi Miedziński.
Kargolo pisze:Czarek, pisaliśmy o Ogórze.
Ok. Za dużo piwa było