Żużel w TV
Re: Żużel w TV
mi nie dziala, na 3 urzadzeniach i na 3 roznych przegladarkach, po chuj bylo to komlikowac tak?????
Wczesniej dzialalo bez problemu !!!
W dupie mam zwrot 8.61 !!!!!!
Wczesniej dzialalo bez problemu !!!
W dupie mam zwrot 8.61 !!!!!!
Kod jest przeznaczony na jedno urządzenie, taką informację otrzymałem w wiadomości prywatnej na facebooku od lubelska.tv. Także jak próbowałeś na różnych urządzeniach to prawdopodobnie "spaliłeś" swój kod.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie mam ani polskiego nr. tel. kom. ani konta w polskim banku. Czy wogole jest mozliwosc odbioru platnej transmisji w UK?
Probowalem dopiero jak na jednym nie poszlo, poza tym dlaczego mialby byc spalony? Niech sie odpali na jednym, a na innych nie bede go potrzebowal. Tzn ze mam zaplacic jeszcze raz? Tak miedzy nami, to chetnie bym to zrobil, gdybym mial gwarancje ze to zadziala, ale widze ze eksperymenty platniczo-informatyczne odbywaja sie na zywym organizmie, zamiast w wolnej chwili.
PS. Wykupilem dostep, dostalem kod, wyczyscilem przegladarki ze wszystkiego co sie dalo, przeladowalem 100 razy i nie widzialem nawet sekundy transmisji, to dlaczego mialbym "spalic" kod?
PS. Wykupilem dostep, dostalem kod, wyczyscilem przegladarki ze wszystkiego co sie dalo, przeladowalem 100 razy i nie widzialem nawet sekundy transmisji, to dlaczego mialbym "spalic" kod?
Po prostu wydaje mi się że włączyłeś zanim zaczęła się transmisja a potem od razu spróbowałeś na innym urządzeniu. Generalnie sam bym się wkurzył ale na szczęście działa mi bez problemu.
Przyslali mi na maila nowy kod, dziala...ufff
Dobrze ze polewaja od pol godziny
Mialem piwo na pol meczu, to wypilem do drugiego biegu
Dobrze ze polewaja od pol godziny
Mialem piwo na pol meczu, to wypilem do drugiego biegu
Wam tez sie tnie mocno od 4 biegu?
Mi też.
w Irlandii ani razu nie przycielo, odkad dostalem dostep
PS. Kalhorn, mow jak bedziesz chcial dostep, mam konto w PL i place online bez problemu
PS. Kalhorn, mow jak bedziesz chcial dostep, mam konto w PL i place online bez problemu
Go! dzieki.
Bylem zaskoczony nieco ta akcja. Nastepnym razem dam sobie rade bez problemu (ktos z rodziny w PL wykupi kod). Lubelska.TV fajnie to robi. Chcialem jedynie zwrocic uwage na t ze czasem zagraniczni odbiorcy moga miec problem z platnoscia. (platnosc karta visa/mastercard bylab fajna opcja).
Bylem zaskoczony nieco ta akcja. Nastepnym razem dam sobie rade bez problemu (ktos z rodziny w PL wykupi kod). Lubelska.TV fajnie to robi. Chcialem jedynie zwrocic uwage na t ze czasem zagraniczni odbiorcy moga miec problem z platnoscia. (platnosc karta visa/mastercard bylab fajna opcja).
Cielo niemiosiernie jak na platna transmisje.
u mnie przez cala transmisje ani jednej zacinki. jakosc tez spoko.
ogladalem na upc 60/6
ogladalem na upc 60/6
Tez na upc 60
Mnie przycięło raptem kilka razy, za to skutecznie. Co ciekawe, ścinało na cały bieg (na pewno 4, 5 i któryś z ostatnich), a odpuszczało dopiero przy replay'u, zupełnie jakby chcieli zadośćuczynić za swoją wpadkę 
Kalhorn pisze:Go! dzieki.
Kupuje wiele rzeczy w Polsce, nie rozumiem dlaczego np. PayPal to ciagle w kraju jakis folklor? Przeciez to takie proste i bezpieczne przy okazji.
PS. Jakbys mial jakis problem - wal jak w dym, te 2 euro to zaden koszt, a kibic to kibic
wezcie ta kobiete z mikrofonem, wystarczajaco mnie mecz denerwuje!
Nie przycielo u mnie ani razu. Wszystko super. Co do prowadzacej wywiady to rzeczywiscie klapa. Nie dosc ze kaleczy angielski bardziej niz Benz to jeszcze z ojczystym jezykiem ma problem. Tragedia.
Mi się wydaje że to minimum 4mbit jakie podaje lubelska TV to zdecydowanie za mało, a już do oglądania w "HD" tym bardziej.
Transmisja tak "wysysa" łącze 60 mbit że fejsbuk na telefonie ledwo wczytywał obrazki.
Może więc waszymi głównym problemem jest jednak za słabe łącze.
Transmisja tak "wysysa" łącze 60 mbit że fejsbuk na telefonie ledwo wczytywał obrazki.
Może więc waszymi głównym problemem jest jednak za słabe łącze.
GIGI pisze:Nie przycielo u mnie ani razu. Wszystko super. Co do prowadzacej wywiady to rzeczywiscie klapa. Nie dosc ze kaleczy angielski bardziej niz Benz to jeszcze z ojczystym jezykiem ma problem. Tragedia.
mi tez nie przycielo ani razu, ale kilkukrotnie jakosc spadala, ale ogolnie nie mam zamiaru narzekac na poziom przekazu, bo byl zdecydowanie wyzszy niz poziom prezentowany przez naszych zawodnikow
a co do pani od wywiadow, to po prostu wyciszalem jak pojawiala sie na ekranie po tym jak uslyszalem jej pierwsza rozmowe, to chyba najlepsza metoda na radzenie sobie z wywiadami z zawodnikami na lubelskatv, bo niestety ludzi w parkingu maja fatalnych
METHANOL ADVENTURE TEAM
2017-07-22 (sb) 15:00 Orzeł Łódź - Unia Tarnów Eleven
2017-07-22 (sb) 17:30 Grand Prix Wielkiej Brytanii CANAL+
go! pisze:2017-07-22 (sb) 15:00 Orzeł Łódź - Unia Tarnów Eleven
dodam jeszcze, że w niedzielę LAMBERT w IMSJ w Poznaniu ELEVEN
carpe diem!
No i Patrick Hansen
Ja mocno kibicuję chłopakowi. Może w przyszłym roku ktoś na niego w Polsce postawi.
W niedzielę też o 14:30 Finał MPPK w Ostrowie na Polsat Sport.
W niedzielę też o 14:30 Finał MPPK w Ostrowie na Polsat Sport.
bartosch pisze:go! pisze:2017-07-22 (sb) 15:00 Orzeł Łódź - Unia Tarnów Eleven
dodam jeszcze, że w niedzielę LAMBERT w IMSJ w Poznaniu ELEVEN
A w następną sobotę 29.07 w czasie gdy jedziemy z Opolem odbywają się zawody żużlowe na World Games we Wrocławiu w których bierze udział Robert. Transmisja na żywo w Polsacie jakby ktoś był zainteresowany
Co roku Cardiff to mój ulubiony punkt na mapie GP, ale dzisiaj to już jest rewelacja!
THIS
IS
SPEEDWAY
!!!
THIS
IS
SPEEDWAY
!!!