Jednego z zawodnikow chciala zapytac o emocjonujace zawody, wiec powiedziala 'emotional racing'
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
W piatek ogladalem SEC z Torunia i tam wywiady robi jakas blondyna, ktora jezeli chodzi o jezyk angielski prezentuje poziom zblizony do Benza, czyli generalnie mozna zrozumiec o co pyta, ale robi smieszne bledy.
Jednego z zawodnikow chciala zapytac o emocjonujace zawody, wiec powiedziala 'emotional racing'
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dobra,
Jest cos dzis z zuzla w TV? Nie emam dzis info jak zwykle,
a czekam i czekam i ciagle nic..
Jest cos dzis z zuzla w TV? Nie emam dzis info jak zwykle,
a czekam i czekam i ciagle nic..
- _piotrusss
- Kadrowicz
Jest finał IMP na nSport o 18:30
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Sporym zaskoczeniem dla mnie po tej pierwszej serii jest osoba Szymona Wozniaka. Na torze pogodzil dwoch glownych faworytow, a i w strefie wywiadow wie co chce powiedziec i nadaje sie do mikrofonu jak malo ktory zuzlowiec
p.s. Ale Gawrzyk ma bieg do sedziowania
p.s. Ale Gawrzyk ma bieg do sedziowania
Speedway pisze:p.s. Ale Gawrzyk ma bieg do sedziowania
Cale zawody ma nieciekawe, obdzielilby tymi incydentami z 5 meczow.
Nie podejmuje sie nawet glosowac nt. slusznosci decyzji, bo po prostu nie mam pojecia x 3 kto winny
Kod: Zaznacz cały
ale z tym Zmarzlikiem to chyba nadmiar łaskiRe: Żużel w TV
Super.
I właśnie dlatego brakuje mi jednodniowego finału IMŚ. Emocje, niespodzianki.
I właśnie dlatego brakuje mi jednodniowego finału IMŚ. Emocje, niespodzianki.
Łopata to dramat, ani głosu, ani wiedzy, ani sensu. Ciągle ekstremalne podniety, obowiazkowo slowami "alez" "ale prosze"... i mega zajebiscie smieszne zarty. Ruszkiewicz go ciagle musial poprawiac i nakrywal go czapka we wszystkich aspektach.
Gorszy od Łopaty jest jeszcze Majewski, ale on przynajmniej nie komentuje.
Juz wole Serka Ryczela, moze o zuzlu to on za wiele nie wie, ale nie cwaniakuje przynajmniej.
Gorszy od Łopaty jest jeszcze Majewski, ale on przynajmniej nie komentuje.
Juz wole Serka Ryczela, moze o zuzlu to on za wiele nie wie, ale nie cwaniakuje przynajmniej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Brak wykluczenia Zmarzlika który zgubił głowę to kpina
Gospodarskie sędziowanie Stal i Motór eeeoooo
Słabe to było. Dudka by wykluczył każdy sędzia.
IMP z 10 punktami też słaby. Jędrzejak zrobił 14 a Skórnicki 15 i to są mistrzowie
Jeleń odstaje od normalnych żużlowców sprzętowo kilka klas,
na finale ZK było to samo, tam dodatkowo prezentował się archaicznie jak Rumuni w pucharze MACEC
i robił koszmarne błędy, teraz ciut lepiej choć olimpiada powinna być.
Jak wejdziemy do ligi to wymieniłbym go na Kościucha, pewnie podobne pieniądze.
Tamten ma umiejętności jakieś i bardzo dobre fury od Johnsa bodajże.
A Daniel może być ostatnim seniorem jak Burza, jeśli się zgodzi jechać za drobne
Gospodarskie sędziowanie Stal i Motór eeeoooo
Słabe to było. Dudka by wykluczył każdy sędzia.
IMP z 10 punktami też słaby. Jędrzejak zrobił 14 a Skórnicki 15 i to są mistrzowie
Jeleń odstaje od normalnych żużlowców sprzętowo kilka klas,
na finale ZK było to samo, tam dodatkowo prezentował się archaicznie jak Rumuni w pucharze MACEC
i robił koszmarne błędy, teraz ciut lepiej choć olimpiada powinna być.
Jak wejdziemy do ligi to wymieniłbym go na Kościucha, pewnie podobne pieniądze.
Tamten ma umiejętności jakieś i bardzo dobre fury od Johnsa bodajże.
A Daniel może być ostatnim seniorem jak Burza, jeśli się zgodzi jechać za drobne
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
"ależ tam poszedł", "ależ mamy speedway", "ależ jest spasowany", "ależ ciasno". A może to chodzi o Alesa Drymla? 
Z tym "Kurdiaszowem" to już jest naprawdę denerwujące. Zawsze myślałem, że Andriej jest Rosjaninem z Bałakowa i z kurdami mało ma wspólnego. W myleniu jego nazwiska bryluje dzisiaj Pan "Sebatsian Umałek".
Ale i tak "Szwedowie" wygrają
Z tym "Kurdiaszowem" to już jest naprawdę denerwujące. Zawsze myślałem, że Andriej jest Rosjaninem z Bałakowa i z kurdami mało ma wspólnego. W myleniu jego nazwiska bryluje dzisiaj Pan "Sebatsian Umałek".
Ale i tak "Szwedowie" wygrają
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ale zawody świetne 
Żadne inne miasto w Polsce nie przyczyniło się tak do rozwoju żużla na Łotwie /w Dźwińsku/ jak Lublin

Mamy w tym swoją cegiełkę...
Mamy w tym swoją cegiełkę...
od 1988 tylko SPEEDWAY
ależ zwrocmy uwage głownie na przygotowanie toru - równa warstwa luznej nawierzchni, naprawde fajnie, ze jeszcze w innych krajach takie tory robia, bo w Polsce to juz chyba nieaktualne... Alez to zupelnie inny speedway jest.
A Łopata sie nie nadaje, Olkowicz wroc, serio. Juz wole te Crispowanie i Tajskowanie, niz goscia bez glosu, wiedzy i niepanujacego nad tym co sie dzieje na torze.
A Łopata sie nie nadaje, Olkowicz wroc, serio. Juz wole te Crispowanie i Tajskowanie, niz goscia bez glosu, wiedzy i niepanujacego nad tym co sie dzieje na torze.
Nie zapomnijcie o "wielkich, slowianskich (!) cojones Lotyszy"
No debil i tyle.
No debil i tyle.
Brakowalo mi Szpakowskiego: ''Aj Jezus Maria ''
Swoja droga to chcialbym go uslyszec jak komentuje zawody zuzlowe. Jako komentator pilki to jest tylko on I dlugo dlugo nic...... Borek tez niczego sobie ale to nie to samo 
Szpakowski to sie skonczyl zaraz po Mettalice. Jak slysze jego komentarz, ignorancję w nauce obcych nazwisk oraz moralizatorskie wywody to zbiera mi sie na wymioty i jak mam tylko mozliwosc to przeskakuje z meczem na canal+
Zeby nie bylo OT:
Alez zawody! Wow ;p
Zeby nie bylo OT:
Alez zawody! Wow ;p
Borek i jego "fizyka" to jest prawdziwa tragedia.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- _piotrusss
- Kadrowicz
nSport daje ciała z Łopacińskim którego jest teraz pełno, nie wprowadzają też zmian ani nowinek do transmisji. Pod tym względem świetnie się zapowiada wejście w ekstraligę przez Eleven. Nigdy bym się po nich tego nie spodziewał, ale jak na pierwszą styczność z transmisjami żużlowymi to robią w tym sezonie świetną robotę. Widać że ktoś tam ma zacięcie do żużla. Sensowni komentatorzy, znający się na rzeczy reporterzy i ciekawe nowinki typu pomiar prędkości zawodników podczas meczu. Jeśli dojdą do wizualnej jakości przekazu nSport to będziemy mieli transmisje na bardzo wysokim poziomie dostępne w przystępnym systemie dystrybucji.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Ja mysle, ze w przypadku nSport ryba psuje sie od glowy, a skoro szefem zuzla jest Majewski (nie da sie go ani ogladac, ani sluchac) no to nic szczegolnie dziwnego, ze Lopata robi kariere. Choc trzeba przyznac, ze ekipa Daria/Dryła/Waliszko jest bardzo pro, niestety problem zaczyna sie wlasnie na szczeblu reporterki, gdzie już Łopata nie dawał rady, a teraz nagle jest number 2 w komentowaniu po Dryle... A przeciez jest jeszcze Durda, czy nawet Ryczel (moze slabiej z wiedza, ale nie jest taki irytujacy).
Cooper pisze:Ja mysle, ze w przypadku nSport ryba psuje sie od glowy, a skoro szefem zuzla jest Majewski (nie da sie go ani ogladac, ani sluchac) no to nic szczegolnie dziwnego, ze Lopata robi kariere. Choc trzeba przyznac, ze ekipa Daria/Dryła/Waliszko jest bardzo pro, niestety problem zaczyna sie wlasnie na szczeblu reporterki, gdzie już Łopata nie dawał rady, a teraz nagle jest number 2 w komentowaniu po Dryle... A przeciez jest jeszcze Durda, czy nawet Ryczel (moze slabiej z wiedza, ale nie jest taki irytujacy).
Ale ani Ryczel, ani Durda przynajmniej nie udają, że są mega znawcami.
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
Ciekawe co zrobi "żiri", kiedy Rosja awansuje z pierwszego miejsca, skoro bez punktów Griszki na dopingu nie byłoby ich w barażu 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Zaimponował mi jazdą w ostatnim biegu ten Becker.
Gość na jakichś kalifornijskich kozach super wybierał linie, ma potencjał i myśli na torze. Można podpisać z nim warszawski i zaprosić na treningi.
Pozdrawiam gościa który wybiera Witkowi zawodników
Gustafsson, Sajfutdinov, Schlein, Lahti, Kildemand, Doyle, Cook, Tungate itp itd.. Czugunow
Gość na jakichś kalifornijskich kozach super wybierał linie, ma potencjał i myśli na torze. Można podpisać z nim warszawski i zaprosić na treningi.
Pozdrawiam gościa który wybiera Witkowi zawodników
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Simon Gustafsson ? Meteoryt, dobre pół sezonu.
Sajfutdinov ? Denis ? Serio ?
Schlein, Lahti przebłyski mają.
Kildemand, Doyle można powiedzieć, że poziom trzymają i Łódź ich wypromowała w Polsce.
Sajfutdinov ? Denis ? Serio ?
Schlein, Lahti przebłyski mają.
Kildemand, Doyle można powiedzieć, że poziom trzymają i Łódź ich wypromowała w Polsce.