Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
max3
Zawodowiec

#501 Postautor: max3 » 8 lipca 2004, o 20:30

kombinezon ,kask ,buty zakupila dla niego Sipma

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#502 Postautor: GIGI » 8 lipca 2004, o 21:14

max3 pisze:kombinezon ,kask ,buty zakupila dla niego Sipma

kurier napisał że nówkę motocykl kupiła tez Sipma , hmm jak to w końcu jest??

Geest
Senior

#503 Postautor: Geest » 8 lipca 2004, o 22:01

łukasz pisze:wiekszej bzdury to juz chyba nie slyszalem
a ja slyszalem, ze Gollob to pała jąkała. mam pokazywac palcem ktoz to takim tekstem zablysnal? :twisted:

łukasz pisze:a czemu dla niego jest juz za pozno bo nie zaczal tak jak Klimek?
to ile trzeba miec lat zeby nie bylo za pozno?

bo ma do diabla siedemnascie lat i nie potrafi w maire plynnie pokonywac lukow i czort jeden wie jak dlugo potrwa az sie tego nauczy, a jeszcze dluzej bedzie trwalo az sie zacznie czuc na torze na tyle swobodnie by moc jeszcze walczyc na dystansie. oczywiscie moze byc i tak, ze nauczy sie tego wszystkiego poniej, ze jako junior nic wielkiego nie osiagnie, a potem nagle wyskoczyjak filiip z konopii, ale mnie osobiscie nie chce sie w to wierzyc. naturalne jest, ze postepy moze on robic szybciej niz inni, bo ma to obycie, ktorego innym brakuje. ale zeby azz tak szybko, to ja nie wierze. gdyby mial lat 16, zawsze to w koncu wiecej czasu. fakt, Stanisław Burza zdał licencje majac bodajze 19 i nie przeszkodzilo mu to zostac niezlym zawodnikiem. moze i z Kacprem bedzie podobnie, choc wysmienitego juniora w jego osobie to my raczej miec nie bedziemy.
łukasz pisze:jesli chodzi o o jak to nazywaci kombinezonik to sam sobie go kupil a tak ze derki na motocykl, to tak dla uscislenia i wcale to tak duzo nie kosztowalo

max3 pisze:kombinezon ,kask ,buty zakupila dla niego Sipma

?? mnie bardiej przzekonuje wersja Maxa, przeciez chocby te loga sipmy na kombinezonie. [/quote]

max3
Zawodowiec

#506 Postautor: max3 » 9 lipca 2004, o 18:57

Kacper Kepa z treningu coraz lepiej ,dzisiaj naprawde ladnie zaczal jechac ,pdobno bardzo dobry ma refleks.Sadze ,ze zda licencje w tym roku.

Geest
Senior

#507 Postautor: Geest » 9 lipca 2004, o 19:09

kurcze, ja tez musze powiedziec ze calkiem ladnie momentami jechal. jak bedzie duzo pracowal przezz wakacje to kto wie. jakby tylko mial z rok mniej. a co do jego refleksu to co sie dziwc, jak sie patrzy na tatusia gdy wychodzi spod tasmy:D

Awatar użytkownika
sebastian

#508 Postautor: sebastian » 9 lipca 2004, o 21:30

oj GESt senior ty to jak baba bardzo zmienny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cały czas najeżdżasz że Kacper się nie nadaje , że za stary a tu pach i po dzisiejszym treningu nagle zmiana objawienie co ?????????????????Zastanów się stary znam cały klan Kępów i powiem szczerze że każdy z nich bez motocykli życć nie może . Da sobie radę ja w niego wierzę .
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI

Zulu
Junior

#509 Postautor: Zulu » 9 lipca 2004, o 22:00

Gawrzyk pisze:Iversen podpisal kontrakt z Atlasem. Ciekawe jak sie zaprezentuje.

Chodzi Ci o kombinezon? Myślę, że Kacper Kępa ma ładniejszy. :wink:

Zulu
Junior

#510 Postautor: Zulu » 9 lipca 2004, o 22:01

Gawrzyk pisze:Iversen podpisal kontrakt z Atlasem. Ciekawe jak sie zaprezentuje.

Zulu
Junior

#511 Postautor: Zulu » 9 lipca 2004, o 22:01

łukasz

#513 Postautor: Å‚ukasz » 10 lipca 2004, o 01:58

Geest pisze:kurcze, ja tez musze powiedziec ze calkiem ladnie momentami jechal. jak bedzie duzo pracowal przezz wakacje to kto wie. jakby tylko mial z rok mniej. a co do jego refleksu to co sie dziwc, jak sie patrzy na tatusia gdy wychodzi spod tasmy:D

widze ze kolega wreszcie zobaczyl ze kacper czuje sie lepiej na motocyklu niz klimek balabuch wrona i kto tam jeszcze razem wzieci!!!
przeciez to widac na pierwszy rzut oka ze chlopak ma motocykle obczajone a i balans cialem nie jest mu obcy. pod tym wzgledem to jest najlepszy ze wszystkich mlodych adeptow. inni jezdza jakby byli przyspawani do baku i bali sie dociazyc tyl motocykla...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#514 Postautor: Gelo » 10 lipca 2004, o 09:11

Dobrze ze geest zmienił zdanie. POstawa Kacpra bardzo mnie cieszy - przynajmniej nie bedzie najeżdzania że sipma wyrzuciła pieniądze w błoto. Nowy kevlar, derki świadcząże kacper chyba na dłużej planuje przygodę z żużlem. Wśród szkólkowiczów juz jest drugi po klimku. Nie mogęsiędoczekac kiedy pojedzie spod taśmy.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#515 Postautor: GIGI » 10 lipca 2004, o 09:27

Kacperek potencjał na pewno ma. Ojciec go podszkoli i myślę że wtym roku jeszcze bez problemów zrobi licencję i wygryzie ze składu takiego Bałabucha czy Wronę którzy do niczego się nie nadaja.

Geest
Senior

#516 Postautor: Geest » 10 lipca 2004, o 11:05

sebastian pisze:oj GESt senior ty to jak baba bardzo zmienny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te, Marchewka, odczep sie pan, dobre?
tylko krowa nie zmiena pogladow.
sebastian pisze:cały czas najeżdżasz że Kacper się nie nadaje , że za stary a tu pach i po dzisiejszym treningu nagle zmiana objawienie co ?????????????????

nie mowilem, ze sie nie nadaje, ale ze osobiscie nie wierze by cos z tego wszystkiego wyszlo. wczoraj jechal momentami calkiem ladnie, ale przed nim daleka jeszcze droga bardzo daleka, a czasu wcale nie az tak znowu wiele. mozna teraz prorokowac, wierzyc albo nie, ale teraz i tak nikt z cala pewnoscia nie moze stwierdzic jak bedzie. nie powiedzialem, ze, juz go widze na podium mistrzostw swiata, bo na razie go tam jeszcze absolutnie nie widze. a ze wczoraj jechal jak jechal to napisalem. moze bedzie taki moment, w ktorym bede mogl stwierdzic ze moje stanowisko zmienilo sie ju o 180 stopni, ale jeszcze bynajmniej nie teraz.
sebastian pisze:Zastanów się stary znam cały klan Kępów i powiem szczerze że każdy z nich bez motocykli życć nie może . Da sobie radę ja w niego wierzę .

co nie zznaczy, ze kazdy jest zuzlowcem. przzeciez Kacper jest tez bardzo dobrym crossowcem, wiec to co mowisz znajduje jak najbardzziej potwierdzenie.
Gelo pisze:Dobrze ze geest zmienił zdanie

naprawde nie mialbym nic przeciwko gdybym zmienial je coraz bardziej po kolejnych treningach. poki co od hurraoptymizmu jestem jednak wciaz daleki.
łukasz pisze:kacper czuje sie lepiej na motocyklu niz klimek balabuch wrona i kto tam jeszcze razem wzieci!!!

z tym Klimkiem to Cie juz chyba ponisolo...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#517 Postautor: Gelo » 10 lipca 2004, o 11:49

co nie zznaczy, ze kazdy jest zuzlowcem. przzeciez Kacper jest tez bardzo dobrym crossowcem, wiec to co mowisz znajduje jak najbardzziej potwierdzenie.

Powiem wiecej - Kacper jest PRZEDE WSZYSTKIM crossowcem.
naprawde nie mialbym nic przeciwko gdybym zmienial je coraz bardziej po kolejnych treningach. poki co od hurraoptymizmu jestem jednak wciaz daleki.

Wydaje mi się że jak na jego stażza dużo wymagasz. Po pięciu lub sześciu jazdach wśród szkołkowiczów jest drugi (po klimku) i daleko zostawił z tyłu chłopaków jeżdżacych juz drugi rok. Ja osobiscie nie widzialem w lublinie jeszcze chłopaka, który po tylu jazdach jezdziłby jak Kacper.
łukasz pisze:kacper czuje sie lepiej na motocyklu niz klimek balabuch wrona i kto tam jeszcze razem wzieci!!!

z tym Klimkiem to Cie juz chyba ponisolo...[/quote]
... na crossowym motocyklu na pewno ;)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#519 Postautor: Gelo » 10 lipca 2004, o 17:03

Gawrzyk pisze:Jesli Kacper zdecyduje sie na powazne uprawianie zuzla juz w sierpniu-wrzesniu moglby zdac licencje.

ponieważ termin 3 sierpnia jest mało prawdopodobny jedyna okazja do zdania egzaminu będzie 7 września.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#520 Postautor: GIGI » 10 lipca 2004, o 17:37

Gawrzyk pisze:obycie z mootcyklem to powazny atut. wczoraj na drugiej prostej kacpra postawilo troche na kolo. ten jak gdyby nigdy nic przejechal pare metrow i pojechal dalej ...gdyby to był wrona to prawdopodnie skonczylo by sie upadkiem...

a gdyby to był Trumiński to udawałby ze mu zdefektował motor

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#521 Postautor: $korzen$ » 10 lipca 2004, o 18:06

A jak by to byl jeleniewski to mieli bysmy kolejna kontuzje w druzynie :P

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#522 Postautor: Lublin_Fan » 10 lipca 2004, o 21:20

Ja wczoraj miałem pierwszą okazje zobaczyć na własne oczy jak jeździ Kacper i jestem pełen podziwu. Chłopak jak narazie przeniósł do żużla mnóstwo nawyków crossowych, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Jak już Gelo zauważył - bardzo agresywnie wchodzi w wiraż. Ja dodam swoje spostrzeżenia. Wyjście z łuku ma jeszcze lepsze :) Narazie podstawowy błąd w jeżdzie na wirażach to zbyt gwałtowne balansowanie ciałem (of kors wyniesione z crossa). Ale ja Kacper złapie troche równowagi to bedzie w porządku.

A propo. Dlaczego jeden z moich ulubieńców djrafix milczy? Popatrzył na Kacpra i już nie będzie imśj2008?

Pozdr.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#523 Postautor: RadeKas » 10 lipca 2004, o 21:25

A mi sie wydaje ze jakis czas temu dostal bana 8)

Shack
Administrator

#524 Postautor: Shack » 10 lipca 2004, o 21:28

RadeKas pisze:A mi sie wydaje ze jakis czas temu dostal bana 8)

nie dostał bana, to nie Rzeszow:]

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#525 Postautor: RadeKas » 10 lipca 2004, o 21:40

hehe :].. to sorry. To moze nasz mlody heros wolal sie wkoncu skupic na zuzlu zamiast na forum ? :P... a moze mu neta odcieli :]