Wszystko przemyślałem i ja nasz skład widze tak...
1.
Lindbaeck - Jest on młodym, ambitnym zawodnikiem. Trzeba będzie go ściągnąć. Karlsson jak sie zachował wczoraj wszyscy wiemy. Chyba nikt z nas nie chce takiego zawodnika...
2.
Tomek Piszcz - nie sądze żeby chciał opuścić naszą drużynę. Jest on jednym z zawodników, któremu najbardziej zależało na naszym awansie. Jak jest w formie i ma sprzęt może nam strzelać komplety.
3.
Krzysztof Słaboń - jest on rezerwowym zawodnikiem w WTSie i myśle, że moglibyśmy sie o niego postarać.
4.
Rafał Okoniewski - także uważam, że powinniśmy go ściągnąć. W ekstralidze, gdy teraz wyzdrowiał radzi sobie całkiem nieźle. U nas mógłby robić 10-12 pkt.
5.
Grzegorz Knapp - on nie może od nas odejść

Jest moim ulubionym zawodnikiem. Nigdy by nas nie sprzedał. Nawet w Grudziądzu tak jak napisał Jacek był motorem napędowym, gdy oni mieli carny sezon. Wiem, że ma ciekawą propozycje od BTŻu, ale musimy go mieć w następnym sezonie.
6.
Adrian Gomólski - Jak wszyscy wiemy, jeździ teraz w Starcie Gniezno, które sie rozpada. Gdyby otrzymał od nas propozycje, jestem przekonany, że by sie zgodził...
7.
Dawid Stachyra - Za to co wczoraj pokazał - chwała mu. W każdym biegu walczył do ostatnich metrów. Trzeba sie modlić o to, żeby nie miał kontuzji, a wtedy może robić nawet 8-10 pkt.

Gdy już zaczyna łapać forme, nagle ma kontuzje.. Zawsze tak było i oby tak nie było teraz..
rez. Nie sądze żeby zgodził sie na to Śledź. Oddajmy go Wrockowi, a w zamian weźmy Słabonia. Rezerowy musi być porządny. I to nie może być żaden Jeleń czy Ojciec, czy Trumna. Proponuje ściagnąć
Tomasza Kruka
Z takim składem, bez sprzedawania meczów, możemy spokojnie powalczyć o e-lige...